bowl.hu div. 2./A

17 feliratkozó

29 napja
Nomac New England Patriots 4 695 — balazs.t85@gmail.com
Draft: 2026.09.06 20:00 Vasárnap

Draft Sorrend:
1. Pari -Autumn Pirate
2. Blue-Eyed Samurai - Yakuza
3. Flyeagles - Oliverking
4. Atmo shenton - atmo shenton
5. King Saints - kingpeti83
6. Kunhegyes Frogs - Peci1991
7. Coruscant Knights - Hanni
8. Steinfeld 17ers - zsomborparrag/shawnka
9. Pittsburgh Bonegrinders - Dzseno
10. Redskin Warriors - Tibcso14
11. Gangsters 77 - csi77
12. Fehérvár Giants - Winters
13. Walter Mitties - wmitty
14. Lekvaros Funk - empty taxi
15. Szolnok City Patriots - ThundersNFL
16. Somogyi Femtolvajok - Nomac

Szerkesztette: Nomac
6 órája
Yakuza Houston Texans 41
WR érdeklene, ha valakinek valami jó ötlete támad.

Ha valaki TE-ben szenved Ferguson mozdítható
1 napja
Peci1991 Green Bay Packers 190
Sziasztok! Megkezdem az idei “kuncsorgást”. Ha lenne valakinél vihető, értelmes, de nem világsztár futó, akkor az alábbi kollégákat tudom felkínálni érte: Nick Bosa, Bradley Chubb (DE), Jake Hansen (LB), de minden alku tárgya.
1 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 606 — Bears & Illinois fan
Gratula Walter Mitties! Csúnyán letolták a nacit páran nálam, a végén igazságosan nem játszott egyikünk játékosa sem a MNF-n, így maradt az eredmény.

Remélem, ilyen betli nem sok lesz a szezonban,,,,

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 napja
Yakuza Houston Texans 41
akármi is lesz a vége empty vagy én nagyon szomorúak leszünk... Lloyd embertelen pontszámot termelt nálad.
Yakuza
Skatteboon a világ szeme....
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
ugy tunik sikerül behúzni a meccset. ahogy láttam a Giants-be még a szertáros is megsérült a meccsen... nagyon durva volt
1 napja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 113 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
170 ponttal meccset nyerni....inkább nem mondok semmit.... Az Offense egy rakás kaka volt a D hozta a meccset nagy nehezen.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
Ha csak nem történik valami csoda ezt a hetet is behúzom. Két hét után kezdem megérteni miért szokták Josh Allent kihúzni az elején, 50 pontokat hoz..
Sérülések továbbra is jönnek 4 S ből három nem fejezte be a héten. Remélem két hadrafogható lesz a következő hétre.
2 napja
Dzseno Pittsburgh Steelers 219 — Pittsburgh Bonegrinders
Ha Kyren Williams nem tart karrier napot akkor ilyen fos pontszámmal is nyerhetek....
Ez már a zsebedben van😊 sajnos az idei év nagyon hosszú lesz nekem úgy néz ki :/ 😀
2 napja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 113 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ha Kyren Williams nem tart karrier napot akkor ilyen fos pontszámmal is nyerhetek....

Draft

2 napja
Pari Las Vegas Raiders 3 665 — Rise My Nation!
Én nem tudom, milyen átkot szór a csapat, de eddig az ellenünk pályára lépő kezdő QB-k sorozatban lesérülnek meccs közben. Ennek ellenére ki fogunk kapni, de az átok valós 😛
2 napja
akármi is lesz a vége empty vagy én nagyon szomorúak leszünk... Lloyd embertelen pontszámot termelt nálad.
Yakuza
Skatteboon a világ szeme....

Draft

2 napja
Yakuza Houston Texans 41
6 napja
Winters New York Giants 274 — Giants fan
Smith-Njigba.
Kezdődik......
csi77
Simán behozható 😊
igen, bár vannak kételyeim. Látom, te is bekezdtél, ráadásul Jones-szal, aki tavaly nálam volt, idén nem mertem bevállalni....
csi77
Tessék vége sima lett az SB MVP lehozta
Igen, de egy petákot nem adtam volna, a MNF előtt húsz pontos előnyt jósolt az ellenfelemnek az ESPN, szerencsére az én egy szem Walkerem hússzal többet hozott, mint az ő 3 embere. Ilyen is ritkán van, de örülök.

Az viszont feltűnt, hogy mivel csak 16 csapat van, megnőtt a szerzett pontok száma.
A 236 pontommal kb 6. vagyok......
csi77
Nem ez volt a valoszinu kimenetel, az teny. Kellett az embereim betlije is, nem csak Walker kiemelkedoje. Gratualalok mindenesetre, izgalmas volt.
8 napja
Smith-Njigba.
Kezdődik......
csi77
Simán behozható 😊
igen, bár vannak kételyeim. Látom, te is bekezdtél, ráadásul Jones-szal, aki tavaly nálam volt, idén nem mertem bevállalni....
csi77
Igen, de egy petákot nem adtam volna, a MNF előtt húsz pontos előnyt jósolt az ellenfelemnek az ESPN, szerencsére az én egy szem Walkerem hússzal többet hozott, mint az ő 3 embere. Ilyen is ritkán van, de örülök.

Az viszont feltűnt, hogy mivel csak 16 csapat van, megnőtt a szerzett pontok száma.
A 236 pontommal kb 6. vagyok......

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
8 napja
Smith-Njigba.
Kezdődik......
csi77
Simán behozható 😊
csi77

Draft

9 napja
Pari Las Vegas Raiders 3 665 — Rise My Nation!
Eddig okés, sérülések elkerültek, hozta mindenki az átlagot, de ellenfelemet valami szörnyű átok, karma v balszerencse gyötri, h közel 60 pontja maradt a padon.
9 napja
Na masszív kezdés, de a WR egység egy kupac kaka volt.

Draft

10 napja
Yakuza Houston Texans 41
D. Swift <3 mondjuk első héten kiesett 2 elkapóm és 1 S. 😕

Szerkesztette: Yakuza
10 napja
Elkezdődött a szezon, nem elég hogy a Pats szar volt még A.J. Brown-t is elvesztettem. 😕
12 napja
Dzseno Pittsburgh Steelers 219 — Pittsburgh Bonegrinders
Na, hát én nem kaptam meg az összefoglalót azóta sem az ESPN-től, de mivel 7. helyre projektált az első meccsek előtt, így gyanítom olyan B körül lehet. Hót fogalmatlan nyilván a rendszer 😀

Idén még a tavalyinál is kevesebb időm volt felkészülni, úgyhogy teljes vakrepülés volt a pickjeim egy része, de összességében mégis jónak érzem, aztán persze majd a harmadik forduló urán itt fogok nyígni, hogy mindenki hagyjon örökre.

QB: Mahomes (8/122)
Egyáltalán nem gondolkodtam early QB pickben, valahogy ide a 8. körre gondoltam, bent volt kivettem. Csak nem lesz ez a KC megint szar.

RB: Q. Judkins (2/26), J. Brooks (12/186), K. Monangai (14/218), K. Mitchell (22/346)
Tavaly a legnagyobb húzásom volt, hogy kikukáztam Judkinst, mert tudtam, hogy nem lesz sokáig eltiltva. Egész jó számokat is hozott. Hátha meg tudja ezt tartani, ez a Browns ugyanolyan hitvány lesz úgyis. Amúgy az RB draftot full elengedtem az idén, ez látszik is abból, hogy mekkora tőkét raktma ide 😀 Brooks nagyon boom or bust. Ha lesz ACL-je, akkor TOP30 easy, ha nem, akkor kuka örökre. Monengai ha csak ismételni tudja a rookie szezonját, bomba pick volt azon a helyen, Mitchellről semmit nem tudok.

WR: A Főisten (1/7), D. Adams (5/71), G. Wilson (10/154), C. Tate (13/199), J. McMillan (26/410)
NA EZ AZ EGYSÉGEM. Ha ezek a srácok nem hoznak fordulóként 30 pontot, akkor be kell szántani mindent...
Amon-Ra alapból óriási kedvencem, és nem hagyod ott 1/7-en, Adamset sem kell magyarázni (ez mondjuk szarul öregedett piszkozatban a ma hajnali meccs után lol), főleg ha Suarezt - I mean Pukát nők közelébe engedik megint -. Wilsont eredetileg nem akartam, hanem Pierce-t, de meg lettem győzve, hogy New Yorkban is el kell kapnia a labdát valakinek. Inshallah brother. Rookie elkapót minden évben igyekszem pickelni, és nem fényezve magam, de szokott is működni elég jól, remélem idén Tate lesz a WR2 aspiránsom (amúgy fun fact, missclickel draftoltam, mert a Queue-ban odébb akartam csak húzni de véletlenül draft lett), McMillan pedig, ha nem törik ketté, nagyon jó Wr3/FLEX material. Big like ez a corps.

TE: I. Likely (21/327), AJ Barner (27/423)
Valakinek a másik New Yorkban is el kell kapni a labdát. Barner pedig full homer pick, imádom a gyereket és állítólag idén több TE játékunk lesz.

DT: Q. Williams (11/167), J. Carter (16/250)
Mindenképp két baszógépet akartam, sikerült. Ha Carter egészséges marad, mindketten TOP20.

DE: A: Van Ginkel (6/90), Y. Diaby (17/263)
Könyörgöm Andy tesómsz maradj egészséges és legyen szar a Vikes, különben ordas reach lesz ez a pick. Diaby full impulzus pick volt, semmit nem tudok róla.

LB: C. Gray (3/39), S. Styles (4/58), P. Queen (7/103), D. Barnes (20/314), B. Wagner (24/378)
Szokás szerint mint minden évben, éppen előttem indul az LB rush, hogy minden klasszikus megbízható tackle gépet kivigyenek, nekem meg maradnak az ilyen bohócok, mint Gray, aki összebassza magát quadozás közben, hogy a fasz üsse ki a szemed, ajánlom, hogy ne legyen semmi bajod. Styles DROY aspiráns lesz most megmondom, szóval NEM VOLT REACH, A Steelers idén gatya lesz,úgyhogy fixen alul lett projektálva Queen, Barnes pedig előre fog lépni a szokásos Lions kórház flash után. Wagnert tartani fogom a 6.-8. hétig, ha nem lesz csapata, az az NFL szégyene.

CB: Spoon (9/135), DJ Reed (19/295)
A mestertervem az volt, hogy full homerség + taxból kihúzom ide a Kanál + Emma ultimate csalás kombót. Azt hittem, hogy Emma még biztonságban lesz egy kört, hát tévedtem... Unlucky. Szóval Kanál bomba, ezt láttuk is, Reedet meg majd meglátjuk. AMúgy is ez a legkönnyebben kukázható pozi.

S: J. Love (15/231), D. Trader Jr. (18/282)
Imádom, hogy ennyit csúszott és a tavalyi sérülése miatt totálisan alul volt projektálva Love. TOP5 safety számot fog hozni, ez fix. Trader random pick volt, arra alapoztam, hogy a Miami full gatya.

K: H. Mevis (23/359)
Azért remélem, hogy a rettegett LA kicsit több pontot fog csinálni LOL.

P: M. DICKson (25/391)
VILÁGKLASSZIS

Idén is nagyon csalódott leszek, ha nem lesz meg a PO és kiesés ellen kell grindolni. Tavaly remélem, hogy évekre ellőttem a sérülésmanót, úgyhogy várom a szezont.
Hanni
Látod megmentettelek Emmanworitól aztán jól ki is hagyta az első hetet😀
12 napja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 807 — Poloska confirmed
Na, hát én nem kaptam meg az összefoglalót azóta sem az ESPN-től, de mivel 7. helyre projektált az első meccsek előtt, így gyanítom olyan B körül lehet. Hót fogalmatlan nyilván a rendszer 😀

Idén még a tavalyinál is kevesebb időm volt felkészülni, úgyhogy teljes vakrepülés volt a pickjeim egy része, de összességében mégis jónak érzem, aztán persze majd a harmadik forduló urán itt fogok nyígni, hogy mindenki hagyjon örökre.

QB: Mahomes (8/122)
Egyáltalán nem gondolkodtam early QB pickben, valahogy ide a 8. körre gondoltam, bent volt kivettem. Csak nem lesz ez a KC megint szar.

RB: Q. Judkins (2/26), J. Brooks (12/186), K. Monangai (14/218), K. Mitchell (22/346)
Tavaly a legnagyobb húzásom volt, hogy kikukáztam Judkinst, mert tudtam, hogy nem lesz sokáig eltiltva. Egész jó számokat is hozott. Hátha meg tudja ezt tartani, ez a Browns ugyanolyan hitvány lesz úgyis. Amúgy az RB draftot full elengedtem az idén, ez látszik is abból, hogy mekkora tőkét raktma ide 😀 Brooks nagyon boom or bust. Ha lesz ACL-je, akkor TOP30 easy, ha nem, akkor kuka örökre. Monengai ha csak ismételni tudja a rookie szezonját, bomba pick volt azon a helyen, Mitchellről semmit nem tudok.

WR: A Főisten (1/7), D. Adams (5/71), G. Wilson (10/154), C. Tate (13/199), J. McMillan (26/410)
NA EZ AZ EGYSÉGEM. Ha ezek a srácok nem hoznak fordulóként 30 pontot, akkor be kell szántani mindent...
Amon-Ra alapból óriási kedvencem, és nem hagyod ott 1/7-en, Adamset sem kell magyarázni (ez mondjuk szarul öregedett piszkozatban a ma hajnali meccs után lol), főleg ha Suarezt - I mean Pukát nők közelébe engedik megint -. Wilsont eredetileg nem akartam, hanem Pierce-t, de meg lettem győzve, hogy New Yorkban is el kell kapnia a labdát valakinek. Inshallah brother. Rookie elkapót minden évben igyekszem pickelni, és nem fényezve magam, de szokott is működni elég jól, remélem idén Tate lesz a WR2 aspiránsom (amúgy fun fact, missclickel draftoltam, mert a Queue-ban odébb akartam csak húzni de véletlenül draft lett), McMillan pedig, ha nem törik ketté, nagyon jó Wr3/FLEX material. Big like ez a corps.

TE: I. Likely (21/327), AJ Barner (27/423)
Valakinek a másik New Yorkban is el kell kapni a labdát. Barner pedig full homer pick, imádom a gyereket és állítólag idén több TE játékunk lesz.

DT: Q. Williams (11/167), J. Carter (16/250)
Mindenképp két baszógépet akartam, sikerült. Ha Carter egészséges marad, mindketten TOP20.

DE: A: Van Ginkel (6/90), Y. Diaby (17/263)
Könyörgöm Andy tesómsz maradj egészséges és legyen szar a Vikes, különben ordas reach lesz ez a pick. Diaby full impulzus pick volt, semmit nem tudok róla.

LB: C. Gray (3/39), S. Styles (4/58), P. Queen (7/103), D. Barnes (20/314), B. Wagner (24/378)
Szokás szerint mint minden évben, éppen előttem indul az LB rush, hogy minden klasszikus megbízható tackle gépet kivigyenek, nekem meg maradnak az ilyen bohócok, mint Gray, aki összebassza magát quadozás közben, hogy a fasz üsse ki a szemed, ajánlom, hogy ne legyen semmi bajod. Styles DROY aspiráns lesz most megmondom, szóval NEM VOLT REACH, A Steelers idén gatya lesz,úgyhogy fixen alul lett projektálva Queen, Barnes pedig előre fog lépni a szokásos Lions kórház flash után. Wagnert tartani fogom a 6.-8. hétig, ha nem lesz csapata, az az NFL szégyene.

CB: Spoon (9/135), DJ Reed (19/295)
A mestertervem az volt, hogy full homerség + taxból kihúzom ide a Kanál + Emma ultimate csalás kombót. Azt hittem, hogy Emma még biztonságban lesz egy kört, hát tévedtem... Unlucky. Szóval Kanál bomba, ezt láttuk is, Reedet meg majd meglátjuk. AMúgy is ez a legkönnyebben kukázható pozi.

S: J. Love (15/231), D. Trader Jr. (18/282)
Imádom, hogy ennyit csúszott és a tavalyi sérülése miatt totálisan alul volt projektálva Love. TOP5 safety számot fog hozni, ez fix. Trader random pick volt, arra alapoztam, hogy a Miami full gatya.

K: H. Mevis (23/359)
Azért remélem, hogy a rettegett LA kicsit több pontot fog csinálni LOL.

P: M. DICKson (25/391)
VILÁGKLASSZIS

Idén is nagyon csalódott leszek, ha nem lesz meg a PO és kiesés ellen kell grindolni. Tavaly remélem, hogy évekre ellőttem a sérülésmanót, úgyhogy várom a szezont.
13 napja
Smith-Njigba.
Kezdődik......
csi77
Simán behozható 😊

Hajrá Bad Bones!
13 napja
Smith-Njigba.
Kezdődik......
csi77
Simán behozható 😊

Draft

13 napja
Smith-Njigba.
Kezdődik......

Hajrá Bad Bones!
14 napja
"C" grade az alábbi szöveggel:
Not too bad! You'll want to propose some trades to address some weak spots in your lineup.

QB: Szöszi 7/15 , Malik Willis 20/2
Itt Josh Allent akartam volna, de mivel nagyon hamar kiment így húztam halasztottam, de 7-dik körben Trevor rendben van, cserém Malik... nem tudom mire megy abban a nem túl acélos Dolphinsban,

RB: Ashton Jeanty 1/15, Breece Hall 2/2, TreyeVon Henderson 8/2, Najee Harris 25/15
Hát az vagy boom lesz vagy akkora BUST mint ide Baktalórántháza

Voltak pánik húzások(inkább azok voltak) meg tudatosak, de bennmaradás a cél.
Ha Ashton Jeanty bentvan még 1/16-on akkor én sem vittem volna el Josh Allent 😀 Amikor látom hogy kiviszed, akkor jött az ötlet hogy nézzük meg ezt a verziót.
14 napja
"C" grade az alábbi szöveggel:
Not too bad! You'll want to propose some trades to address some weak spots in your lineup.

QB: Szöszi 7/15 , Malik Willis 20/2
Itt Josh Allent akartam volna, de mivel nagyon hamar kiment így húztam halasztottam, de 7-dik körben Trevor rendben van, cserém Malik... nem tudom mire megy abban a nem túl acélos Dolphinsban,

RB: Ashton Jeanty 1/15, Breece Hall 2/2, TreyeVon Henderson 8/2, Najee Harris 25/15
Hát az vagy boom lesz vagy akkora BUST mint ide Baktalórántháza

WR: Terry McLaurin 6/2, Marvin Harrison Jr 10/2, Jordan Addison 16/2
Hát ez szerintem totál vak vagy nemtudom. Addisonnak örültem a 16-dik körben.

TE: Sam Laporta 12/2, Tucker Kraft 15/15
Jó egység...itt egy másik draft miatt jött Kraft....meglássul

DT: Milton Williams 21/15, Grady Jarret 24/2
Nem tartom sokra a posztot, de nevek alapján remélem hoznak pontocskákat

DE: Tuli Tuipulotu 9/15, Trey Hendricksen 11/15
Remélem passzentosak lesznek, de csere kell mert az nincs.

LB: Foyesade Oluokun 3/15, Ernest Jones a negyedik 4/2, Robert Spillane 5/15, Dorian Williams 26/2, Jack Gibbens 27/15
A kezdő 3-as rendben van, a 2 csere meg olyan amilyen. Mondjuk ahhoz képest, hogy Bobby Wagnert egyszer 1/3-ra vittem ahhoz képest őket jó későn draftoltam 😊

CB: Keisean Nixon 18/2, Kool-Aid McKinstry 19/15, Rasul Douglas 22/2
Totál pánik volt....valaki kisegítene?

S: Jalen Thompson 14/2, Amani Hooker 17/15
Szódával elmegy , de cserét kukázni kell

K: Cam Little 23/15
Ha olyan lesz mint tavaly akkor klafa különben repül....

P:Corey Bojorquez
Csak hoz a konyhára valamit.

HC-t nem használok.

Voltak pánik húzások(inkább azok voltak) meg tudatosak, de bennmaradás a cél.

Draft