bowl.hu div. 2./B
16 feliratkozó
5 napja
összességében elégedett vagyok, a darnold és stribling féle eset azért bassza a csőrömet. az lb sor kicsit kérdéses ami ebben a ligában elég rosszul is elsülhet, illetve egy komolyabb daniels sérülés is boríthat mindent. az espn második helyre rangsorol amit azért erősnek gondolok, de a po-ba jutást azt reálisnak érzem a draft után.Ott gondolkodtam, hogy Fannint vagy Striblinget vigyem, utóbbinál jobban féltem, hogy valaki elviszi az alatt a pár pick alatt. Igazából ez volt a kevésbé fájdalmas neked, mert a másik opció az lett volna, hogy a következő körben közvetlenül előtted húztam volna ki 😀
glhf!
peach
5 napja
qb: daniels (2), genyo (19)danielstől a rookie évéhez hasonló performanszot várok, ha lesérül beszoptam mert túl sokáig vártam a back up húzással és darnoldot az előttem levő pickkel vitték el mint értelmes opciót. a maradékból genyóra böktem.
rb: barkley (1), croskey-merrit (7), marks (12), spears (17)
tetszik ez az egység, nyílván barkley nem volt nagy művészet kihúzni 1/4-en. a 16 fős liga sajátja, hogy a hetedik körben is lehetett még potens kezdő futót draftolni. marks szerintem bőven fog snappeket kapni montgomery kárára, de azon se lepődnék meg ha kezdő lenne pár forduló után. spears meg kb a helyén jött, egy próbát megért mindenképpen.
wr: egbuka (4), washington (6), tucker (16), dotson (27)
ez az egység vékonyka kicsit viszont potenciál van benne. egbuka és washington egyértelmű célpontok voltak draft előtt szerintem steal mind2. tucker akár wr1 is lehet a raidersben, ott még nincs meg szvsz, hogy ki lesz a qb legjobb barátja. dotson meg elvileg wr2 lesz, szóval még akár valamire jó is lehet majd. striblinget szerettem volna még nagyon a draft közepén, de úgy sakkoztam, hogy inkább viszem ott marksot és a következő pickemmel (6 választással később) striblinget. erre jött a smoking raiders és közvetlen utánam elvitte de'zhaunt. kurvára köpködtem, nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni a szezon ebben a tekintetben.
te likely (15)
értéken sosem volt nagyon szimpatikus választás előtte, likely viszont nagyon jó barátja volt harboughnak baltimoreban.
lb cashman (3), reese (8), deablo (10), c. ellis (15), speights (24)
ez a sor annyira nem tetszik, ide kellett volna még egy tackle gyár a korai körökből. cashmanen kívül elvileg nincs húzóember a játék szempontjából, ez még vissza üthet.
de crosby (5), verse (11)
kicsit vékony a poszt, de majd vastagítjuk. crosbyért volt már, hogy reacheltem ugyanígy korábban és akkor nagyon bejött a dolog. ha egészséges lesz akkor jó lesz most ism verse-ről nagyon jó hírek érkeztek a tc-ből, remélem a pályán is oké lesz.
dt roach (20), bj hill (22), dorlus (28)
totál elpuntoltam ezt a posztot, itt tuti lesz mozgolódás. dorlusnak nagyon megörültem mikor megláttam, hogy még bent van, tőle karrier évet várok.
s hamilton (9), metellus (13), demetson (25)
sose volt még elit safetym, most kipróbálom milyen is ez. papír szerint bitang lesz ez a kezdő.
cb adebo (14), jones (21)
ezt a posztot mindig hanyagolom, adebo relatív magasan jött a megszokotthoz képest. szerintem itt is lesz nagy jövés-menés.
összességében elégedett vagyok, a darnold és stribling féle eset azért bassza a csőrömet. az lb sor kicsit kérdéses ami ebben a ligában elég rosszul is elsülhet, illetve egy komolyabb daniels sérülés is boríthat mindent. az espn második helyre rangsorol amit azért erősnek gondolok, de a po-ba jutást azt reálisnak érzem a draft után.
glhf!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 napja
Nekem weekness-nek beírtál az értékelésnél gyengeségnek a QB posztot. Goff van nálam meg Cam Ward. Innentpl nem vehető komolynak igazán😊
6 napja
Az espn beszivott valamit???Tavaly engem tett az első helyre aztán a végén már kapartam, hogy meglegyen a mezőny közepe. 😀
Első helyre tett.... Csak ki ne essek 🤣
Kájzerszóze
(ok mondjuk rengeteg játékosom lett IR.)

E-A-G-L-E-S EAGLES !
6 napja
Az én csapatom se maradjon ki:QB - J. Herbert /7/, S. Darnold /18/ - Előbbit szerintem nem kell magyaráznom, utóbbi meg tökéletes biztosíték
RB - Q. Judkins /2/, T. Pollard /6/ R.White /17/ - Judkinsnál kapcsolódtam be a draftba a első pick autopick volt és már minden futó kiment a következő húzásomig, remélem ez a sors keze volt. Pollard remélem jó lesz, Whiteot majd meglátjuk.
WR - J. Chase /1/ G.Pickens /4/ Q. Johnston /13/ K Shakir /16/ Z Branch /26/ - Chase volt az autopick, de lehet őt húztam volna amúgy is idén remélem lesz két jó WR-em ilyen még sosem volt. Q meg kapjon el pár 65 yardos bombát és nem azokon a heteken amikor mondjuk cserének jelölöm.
TE - T. Kelce /11/ - egy jó szezont még remélem belefér
DT - J Davis /15/ A Butler /19/ - nem fektettem bele sokat, de egy-két block és tackle jöhet
DE - A Highsmith /10/ G Rousseau /14/ O Oweh /23/ - szintén zenész csak sackekkel
LB - C. Gray /3/ N Landman /5/ K Ellis /8/ T Buchanan /20/ T. Dye /28/ - 2-3 jó Lb sem árt nem úgy mint tavaly
CB - M Sainristil /21/ B Murphy Jr /25/ - lásd DE-DT poszt, ha nem működik alkalmazkodom
S - J. Chinn /9/ N Scott /12/ C Bynum /24/ szerintem jól sikerült egység
K-P-HC - K Fairbairn /22/ A McNamara /27/ Packers HC /29/
Mondhatnék bármit de felesleges lenne, majd a szezon eldönti 😊 ESPN szerint 8. hely
Szerkesztette: LTChargers
"Amibe nem halsz bele, attól erősebb leszel!"
6 napja
Az espn beszivott valamit???Első helyre tett.... Csak ki ne essek 🤣

6 napja
Részemről: 15. helyen húzni azért nem volt egy leányálom 😊 Ráadásul legalább 5 vagy 6 kiszemeltem is ilyen három-négy pickkel előttem ment ki, úgyhogy sokszor maradtak a B-tervek...
QB: Joe Burrow (3.), Jacoby Brissett (21.) - az igazi nagyágyúk kimentek az első 50-ben, Joe nem rossz. Mire a backupig eljutottam, addigra kezdő már kábé egyáltalán nem maradt, talán az utolsó értelmes opció volt Jacoby, szerintem ezzel elleszek.
RB: Omarion Hampton (2.), TreVeyon Henderson (6.), Kyle Monangai (12.), Braelon Allen (23.) - a top10 kiment, így összességében ezt olyan közepesre értékelem.
WR: CeeDee Lamb (1.), Tee Higgins (5.), Marvin Harrison Jr. (8.), Jakobi Meyers (15.) - ez ütős kell, hogy legyen. Ja'marr volt az első WR aki kiment, így behúztam Joe másik célpontját és reménykedünk, hogy a Cincy offense hasítani fog szépen 😊 MHJ ideje hogy hozza amit mindenki belelátott, Meyers meg a megbízható veterán presence.
TE: Sam LaPorta (7.) - akartam egy korrekt kezdőt, pipa.
DT: DeForest Buckner (9.), Calijah Kancey (19) - ide mindenképpen kukázok még, mert karcsú. A liga adottságaiból kifolyóan talán ez a poszt ürül ki leghamarabb, kevés igazán elit opció van.
DE: Dallas Turner (10.), Carl Granderson (18.), Rashan Gary (29.) - nem jó, nem tragikus, meglátjuk, hogy muzsikálnak.
LB: Foyesade Oluokun (4.), Drue Tranquill (11.), Jihaad Campbell (14.), Tatum Bethune (27.) - vagy b*szó lesz, vagy besül 😀 Oluokun jó kell, hogy legyen, Drue barátunknak remélem még van a tankban, Jihaadtól pedig nagy évet várok.
S: Jaquan Brisker (13.), Minkah Fitzpatrick (16.), Ji'Ayir Brown (25.) - lehetne jobb is, de azért nem lesz ez rossz szerintem.
CB: Taron Johnson (17.), Christian Gonzalez (20), Rasul Douglas (26) - ez mindig trükkös poszt, mindig nagy rotáció meg waiver-huszárkodás megy, úgyhogy túl sok energiát nem öltem bele.
K/P/HC: Seahawks (22.), Tress Way (24.), Tyler Bass (28.) - HC szerintem értelmetlen, de muszáj húzni sajnos, hogy aztán a csapatok fele még az első hét előtt kivágja. Way a homer pick, kicker meg tök mindegy, eléggé egy kaptafa mind.
ESPN a kilencedik helyre rangsorol, na majd kiderül. Cél a PO 😀
Eléggé offense-heavy lett az első 8-10 kör, meglátjuk visszaüt-e, vagy pont emiatt fogok jobban szerepelni a vártnál 😊
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 napja
Akkor csatlakozok. QB: Caleb Williams(9) Bryce Young (19)
Bo Nix lett volna a célpontom, de esélyem sem volt rá. Caleb fog hozni egy biztos szintet, Young meg ott már jó csere volt.
RB: Jonathan Taylor(1), J.K. Dobbins(6), Jordan Mason(8)
Elég vékony a sor. Taylor elit, Dobbins egy szerintem nagyon erős csapatban lesz kezdő futó, Masontől pedig azt várom az év közben első számúvá váljon.
WR: Chris Olave(4), Terry McLaurin(7), De'Zhaun Stribling(12), Jordan Addison(14), KC Concepcion(15)
4. kör legvégén Olave már nagyon jó érték volt, scary Terry is ha egészséges tud maradni akkor egy nagyon stabil kezdő lesz. Utána ment 3 pick is a zavarosban halászni, a 2 újonc közül minimum az egyik szerintem nagyon jó lesz. Addison meg majd kiderül meddig lesz nálam.
TE: Harold Fannin Jr(13), Juwan Johnson(20)
Fannin már az újonc szezonjába is elég jónak nézett ki, most hogy már nincs előtte Njoku szerintem brutál számokat fog hozni. Juwan meg a 20. körben már egy nagyon erős csere.
DT: Ed Oliver(16), Osa Odighizuwa(23)
Ezt a posztot elpuntoltam, ahhoz képest még tetszik is ez a páros.
DE: Aidan Hutchinson(5), Nick Bosa(10), Josh Sweat(24)
A DT poszt ellentéte. Hutchinsonért reacheltem, mindenképp szerettem volan egy elit DE-t és féltem, hogy mire megint sorra kerülök kb 30 pick múlva már nem lesz bent egy sem. Bosa ha elkerülik a sérülések ott már hatalmas érték, Sweat meg okés csere.
LB: Jordyn Brooks(2), Carson Schwesinger(3), Quincy Williams(11),
Payton Wilson(17)
Itt tudtam, hogy a 2. 3. pickemet LB-re kell ellőnöm, mert utána már max tier 3 LB marad mire megint húzok. Szerintem ez lett így a legerősebb sorom. Quincybe remélem még van 1 jó év, Wilson meg ott már nagyon jó csere LB volt.
S: Dante Trader Jr.(18), Eric Murray(21), Cam Lewis(22)
Az első safty runra nem tudtam reagálni így eléggé elengedtem a posztot. Összességében okés, sokat lesznek várhatóan a pályán, de kétlem, hogy hármuk közül egynél több rosteren lenne év végére.
CB: Mike Jackson(25), Brandon Stephens(27)
A másik poszt amit elpuntoltam. Könnyen lehet, hogy 3. hétre már egyikük sincs nálam.
K: Jake Bates P: Jake Bailey
Valószínüleg mindketten sokat fognak rúgni. Bates azért mert a Lions jó lesz, Bailey meg azért mert az Atlanta nem.
5. helyre rak az ESPN a power rankingsba, szerintem annál gyengébb vagyok jóval. Van jópár játékosom akinél elég nagy a sérülés veszély.
6 napja
Akkor jöjjön a szokásos elemzés így elsőre... 😛QB --> Drake Maye (3.kör), Baker Mayfield (14.kör), Jordan Love (17.kör)
Itt kicsit elkapott a hév, Maye-t akartam idén is szóval tudtam hogy magasan kell hozni, Baker ilyen későn már minőségi backup, három körrel később meg Love-ot már spekulációs céllal húztam, csere alapnak a szezon közben. Mondjuk így hogy 2-vel kevesebben vagyunk idén nem biztos hogy ez be fog jönni, de majd meglátjuk. 😛
Összességében idén nem hiszem hogy lesznek gondok ezzel a poszttal.
RB --> De'Von Achane (1.kör), Breece Hall (2.kör), Jaylen Warren (7.kör), Jacob Saylors (19.kör)
Nem vagyok teljesen elégedett, Miamai meg a Jets is sokat lesz hátrányban idén ami nem feltétlenül jelent sok futást így hiába a jó futók ha dobni kell a meccsek nagy részében. Warren osztozni fog a snappeken szóval ez sem a legjobb pick. Saylors meg jó eséllyel használhatalan lesz ha Pacheco lejön IR-röl.
Nem vagyok elégedett de hát senki nem tartott fegyvert a fejemhez hogy őket húzzam szóval magamra vessek. 😀
WR --> Jameson Williams (8.kör), Makai Lemon (10.kör), Michael Wilson (16.kör), KaVontae Turpin (18.kör)
Ezt a posztot kicsit elengedtem idén, látszik is. Innen extra kell a srácoktól hogy legalább egy átlagos teljesítményt remélhessek. 😕
TE --> Kenyon Sadiq (22.kör)
Talán bejön, talán nem. Inkább nem ha nagyon őszinte akarok lenni de a poszt ilyen későn már nem tartogat sok pontot egyébként sem. Kétlem hogy vele fejezem be a szezont. 😀
DT --> Grady Jarrett (28. kör), Christian Barmore (29.kör)
Draft legvége, ahhoz képest nem is rossz. Innen minden pont ajándék. 😊
DE --> Yaya Diaby (20.kör), Lukas Van Ness (24.kör)
Ezt a posztot sem erőltettem ami meg is látszik de ilyen későn már tetszik.
LB --> Jamien Sherwood (4.kör), Robert Spillane (5.kör), Sonny Styles (6.kör), EdgerrinCooper(9.kör), Dre Greenlaw (15.kör)
Még mindig ez a legfontosabb poszt a ligában ennek megfelelően próbáltam elől húzni. Semmi extra de nekem tetszik. 😊
S --> Talanoa Hufanga (11. kör), Tre'von Moehrig (12.kör), Jessie Bates III (13.kör)
Itt időben kapcsolódtam be rush-ba, így sikerült minőséget húzni. Ez a hármas jól néz ki, sokat várok tőlük.
K/P/HC --> Eddy Pineiro (25.kör) / Bradley Pinion (26.kör) / Ravens Coach
San Fran offense jó lesz, kicker termelni fog. Miami offense szar lesz, sokat fognal puntolni, többnyire mélyen saját térfélről szóval ez a pick is ígéretesnek tűnik. Ravens meg meccseket fog nyerni amig Lamar egészséges tud maradni szóval ez is vállalható/játszatható pick...
Összességében elégedett vagyok a Draftommal, érezhetően több minőségi opció volt elérhető a későbbi körökben most hogy "csak" 16-an vagyunk...
Sok sikert és sérülésektől mentes szezont kívánok mindenkinek! 😊
Szerkesztette: Castleai01
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
6 napja
Ne vigyed Naberst, Mike Evanst és Josh Jacobs-ot. Ha van lehetőséged Tim Tebow mindig jó fogás 😉Akkor ma 8tol?Pont nulla percem volt készülni, jó lesz 😀
HÁROBÚÚÚ 💪💪💪💪
Kájzerszóze
warr_b
7 napja
Akkor ma 8tol?Pont nulla percem volt készülni, jó lesz 😀
HÁROBÚÚÚ 💪💪💪💪
Kájzerszóze

7 napja
Hát de nem ők vittek oda minket?Akkor ma 8tol?Az nincs, Nem láttad, hogy a Tisza nyert?
HÁROBÚÚÚ 💪💪💪💪
Kájzerszóze
alatriste
7 napja
Akkor ma 8tol?Az nincs, Nem láttad, hogy a Tisza nyert?
HÁROBÚÚÚ 💪💪💪💪
Kájzerszóze

Liverpool Fc
9 napja
Bocs 😄Végül a harmadikai időpontokra 1-el több szavazat jött. Warr_d még utolsó pillanatban szavazott.kát, hogy nem a hetedikét mondtad 😕Ez lesz akkor a draft sorrend:A 3. nyert. Mind a 3 időpontra 8 szavat jött, szóval én azt mondom a 3. 20:00 legyen a draft.
Az időpontra este 7-ig lehet szavazni. Eddig a 3.-i időpontok és a 7. fej-fej mellett.
app.rallly.co/invite/cITC1ge57PQb
Tarsi
Tarsi
peach
Tarsi

9 napja
Végül a harmadikai időpontokra 1-el több szavazat jött. Warr_b még utolsó pillanatban szavazott.kát, hogy nem a hetedikét mondtad 😕Ez lesz akkor a draft sorrend:A 3. nyert. Mind a 3 időpontra 8 szavat jött, szóval én azt mondom a 3. 20:00 legyen a draft.
Az időpontra este 7-ig lehet szavazni. Eddig a 3.-i időpontok és a 7. fej-fej mellett.
Tarsi
Tarsi
peach
Szerkesztette: Tarsi
9 napja
kát, hogy nem a hetedikét mondtad 😕Ez lesz akkor a draft sorrend:A 3. nyert. Mind a 3 időpontra 8 szavat jött, szóval én azt mondom a 3. 20:00 legyen a draft.
Tarsi
Tarsi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
9 napja
Ez lesz akkor a draft sorrend:A 3. nyert. Mind a 3 időpontra 8 szavat jött, szóval én azt mondom a 3. 20:00 legyen a draft.
Tarsi
10 napja
Ez lesz akkor a draft sorrend: 
10 napja
Sajnos nekem nincs hozzáférésem az előző évi végeredményhez, valaki tudna nekem egy képet küldeni a rájátszás utáni teljes sorrendről a draft pozíciókhoz.Azt hiszem ez volt az:
Tarsi

11 napja
Serenity Valley Browncoats

11 napja
BJ Bazsi
10