bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
És én még nem is panaszkodtam, pedig szerzett pontban elég fölényesen vezetem a ligát, ami pont elég is egy fasza 5-7-es mérleghez és a tükörsima nem PO-részvételhez... 😊somoskovigigen, ezt is akartam írni, szerintem botrányos, hogy így jött össze a szezonod, szerintem megérdemelted volna a feljutást, de hát ez a H2H "szépsége".
több mint 11 éve
És én még nem is panaszkodtam, pedig szerzett pontban elég fölényesen vezetem a ligát, ami pont elég is egy fasza 5-7-es mérleghez és a tükörsima nem PO-részvételhez... 😊Azért valóban durva, hogy két pozitív mérlegű csapat is lemarad a PO-ról. Egy ideje játszom fantasy ligákban, de ilyen szoros ligára nem is emlékszem... kár, hogy csak a spoiler szerep jutott ebben nekem, de hát ez van.Megszakadt a hetes győzelmi sorozatom (melyben volt egy pár malac is), ez már várható volt. Viszont ilyen szar kezdés után már ez is csoda, hogy a mezőny első felében vagyok. A támadóim nagyot betliztek (kivéve Big Bent és végre MoJot), viszont a védőim jók lehetnek még.köszönöm
Grat Mariana Trench Obscuritynek!csi77
8-4, 1 meccs van hátra, és nem biztos a playoff. keménylucy liu
egy kalappal mindenkinek a hosszúhétvégére, boldog hálaadást azoknak, akik ezt thanksgivingként is tartják és nem csak csütörtöki fociünnepként...Titans
több mint 11 éve
Köszi, ez érdekelt, hogy kik jutnak fel.Stezszövegértelmezés egyes........ 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Köszi, ez érdekelt, hogy kik jutnak fel.
több mint 11 éve
Alapszakasz első és a PO győztes jut fel. Ha a kettő ugyanaz, akkor a PO döntő vesztese a másik feljutó.
több mint 11 éve
Hogy vannak a feljutóhelyek? Már tavaly sem tudtam a div. 3-ban, gondoltam megkérdezem. 😊StezAz első nyolc játszik a felsőházi rájátszásban, a másik tíz pedig az alsóban. A tabellánál meg tudod nézni a várható playoff térképet.
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Hogy vannak a feljutóhelyek? Már tavaly sem tudtam a div. 3-ban, gondoltam megkérdezem. 😊
több mint 11 éve
Azért valóban durva, hogy két pozitív mérlegű csapat is lemarad a PO-ról. Egy ideje játszom fantasy ligákban, de ilyen szoros ligára nem is emlékszem... kár, hogy csak a spoiler szerep jutott ebben nekem, de hát ez van.Megszakadt a hetes győzelmi sorozatom (melyben volt egy pár malac is), ez már várható volt. Viszont ilyen szar kezdés után már ez is csoda, hogy a mezőny első felében vagyok. A támadóim nagyot betliztek (kivéve Big Bent és végre MoJot), viszont a védőim jók lehetnek még.köszönöm
8-4, 1 meccs van hátra, és nem biztos a playoff. keménylucy liu
egy kalappal mindenkinek a hosszúhétvégére, boldog hálaadást azoknak, akik ezt thanksgivingként is tartják és nem csak csütörtöki fociünnepként...
több mint 11 éve
lucy liu
314
Megszakadt a hetes győzelmi sorozatom (melyben volt egy pár malac is), ez már várható volt. Viszont ilyen szar kezdés után már ez is csoda, hogy a mezőny első felében vagyok. A támadóim nagyot betliztek (kivéve Big Bent és végre MoJot), viszont a védőim jók lehetnek még.köszönöm
8-4, 1 meccs van hátra, és nem biztos a playoff. kemény
több mint 11 éve
Második döntetlenem 😀Reggel még zakóra álltam pedig 😊
Utsó fordulóban nyerni kell a PO-ért
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Lol, Brooks kihozta ikszre 😀Mondjuk a Colts vs. Friscón buktam 13 pontot, meg Julian padozott 26 pontjával, de a fordításunk itt már az itteni vereség sem érdekelt volna 😊
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Kezdek megbarátkozni a lefelé való csoportváltással 😥ThundersNFLAz sem biztos, hogy mindenki folytatja innen (én pl 99 százalék, hogy nem), szal egyelőre még ne keseredj el 😊
több mint 11 éve
Kezdek megbarátkozni a lefelé való csoportváltással 😥
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Megszakadt a hetes győzelmi sorozatom (melyben volt egy pár malac is), ez már várható volt. Viszont ilyen szar kezdés után már ez is csoda, hogy a mezőny első felében vagyok. A támadóim nagyot betliztek (kivéve Big Bent és végre MoJot), viszont a védőim jók lehetnek még.Grat Mariana Trench Obscuritynek!
Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Grt a Suckersnek nem történt semmi különleges csak ami szokásos,,, majdnem mindig ellenem játssza az ellenfél élete csúcsformáját.....ThundersNFLakartam volt mondani, hogy kösz, illetve attól tartok, hogy a kiesés elleni küzdelemben még találkozunk...
több mint 11 éve
zemanla, küldtem egy trade ajánlatot!
több mint 11 éve
Ok, átment.Antman! Elfogadnám a tradet, de a rendszer valamiért nem engedi. Szerintem túl sok Wr-ed lenne. Tedd rendbe a rosteredet, aztán mehet a dolog.....csi77Most próbáld +.Antman
Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Antman
401
Antman! Elfogadnám a tradet, de a rendszer valamiért nem engedi. Szerintem túl sok Wr-ed lenne. Tedd rendbe a rosteredet, aztán mehet a dolog.....csi77Most próbáld +.
több mint 11 éve
Antman! Elfogadnám a tradet, de a rendszer valamiért nem engedi. Szerintem túl sok Wr-ed lenne. Tedd rendbe a rosteredet, aztán mehet a dolog.....
Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Grt a Suckersnek nem történt semmi különleges csak ami szokásos,,, majdnem mindig ellenem játssza az ellenfél élete csúcsformáját.....
Draft
több mint 11 éve
Még vezetek a matchupban hurrá kb még 7 percig 😀
Draft
több mint 11 éve
Julius Thomas eladó, ha valakinek elit TE kell, elit CB vagy DL emberért cserébe.somoskovigén küldtem egy ajánlatot
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Az egész csapatomnak LÓFASZT A SEGGÉBE...Mostani vereség csak 1 Tavon Austinnyi különbségnek köszönhető... + ellennem 300 pontot szerezni....
Szerintem én leszek az egyik kieső...
Mi a szabály kik lesznek kiesők?
Jövőhéten is cumi lesz hacsak vmi csoda nem történik Rizs meg elmehet Kínába rizset szedni....
Draft