bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 11 éve
Nem bánnám, ha tradeket ide is beszúrnánk, mert erről az ajánlatról lemaradtam....csi77Cole free agent volt, és a waiverről lett felszedve erről nem biztos, hogy itt is kellene értekezni. Egyébként a csoport espn-es központi oldalán végignézheted a játékosmozgásokat.
több mint 11 éve
Nem bánnám, ha tradeket ide is beszúrnánk, mert erről az ajánlatról lemaradtam....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Hát a waiverről is lemaradtam 😀Mondjuk Cole belefért volna, de kellett WR Edelman kispadra kerülése miatt, és már csak Cole-t tudtam kirakni. Jean meghálálta a bizalmamat, hozott is gyorsan 0 pontot
Jó kör volt
több mint 11 éve
Nem gondoltam volna, hogy Cole eljut hozzám waiveren 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
na, végre van itthon is net - úgyhogy megragadhatom az alkalmat, hogy gratuláljak kb. mindenkinek aki több pontot szerzett a héten, mint én.tudtam, hogy nehéz szezon lesz a 17. helyről, de azért egy kicsit jobbra számítottam... azért talán lesz még jobb hetem, de a bennmaradás kisebbfajta csoda lenne.
(és persze a legjobb FA csapat simán hozta volna a meccset... úgyhogy csak magamat okolhatom, hogy nem a tizenittott pontokat szerző DT-ket, meg huszonittott termelő LB-ket S-ket és CB-ket draftoltam)
na de a jövő héten...!
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Nálad is volt outos, szal amúgy is megérdemeltem, grat 😊Riley 34 pont, na mész a picsába 😀Néztem is, hogy mit keres a kispadon.
Mondjuk a rengeteg off mellett, ha az ESPN-nek annyi esze lett volna, hogy a kezdő WR kivágása árán bewaiverezett Edelmant nem a padra rakja, még így is nyerek 😊Wyatt
Riley engem is meglepett, nélküle kikapok.BMG
több mint 11 éve
Tavaly Riley nálam volt, gyakorlatilag az egyetlen jó lb-em voltRiley 34 pont, na mész a picsába 😀Néztem is, hogy mit keres a kispadon.
Mondjuk a rengeteg off mellett, ha az ESPN-nek annyi esze lett volna, hogy a kezdő WR kivágása árán bewaiverezett Edelmant nem a padra rakja, még így is nyerek 😊Wyatt
Riley engem is meglepett, nélküle kikapok.BMG
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
bmg
2 681
Riley 34 pont, na mész a picsába 😀Néztem is, hogy mit keres a kispadon.
Riley engem is meglepett, nélküle kikapok.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Riley 34 pont, na mész a picsába 😀Mondjuk a rengeteg off mellett, ha az ESPN-nek annyi esze lett volna, hogy a kezdő WR kivágása árán bewaiverezett Edelmant nem a padra rakja, még így is nyerek 😊
több mint 11 éve
Fasza Veeren kiesett 4 hétig 😕 Majd Helu vagy Krisztina pótolja... vagy nem
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Ez egy játék és nem élet-halál harc, ennek ellenére tegnap óta hisztizel, mint egy kislány.Én is ilyen megértő lennék, ha emiatt nagyságrendekkel nőttek volna a győzelmi esélyeim, grat.somoskovigSokan várnak a helyedre.hajduA kurva anyját az ESPN-nek. Arthur Jones ugye kihagyta a Denver elleni meccset, letettem IR-re. Erre tegnap a státuszát doubtfulra változtatták, persze locked, vagyis nem tudom levenni IR-ről. Viszont semmilyen játékosmozgást nem tudok végrehajtani, mert nem IR-eligible játékos van IR poszton, vagyis a most nyilvánosságra hozott Morgan Burnett meccskihagyást nem tudom orvosolni, mert nem tudok másik safety-t felvenni. Ezt a fostalicska idióta szar rendszert, remélem, emiatt fogok kikapni...somoskovigHa sikerült volna megcsinálni ezt a cserét és felkapni a tervezett M.D. Jennings-et Burnett helyére, akkor még lenne esélyem, így szopni fogok. Most komolyan gondolkodom, hogy hagyni kellene a francba az egészet, mert így kikapni rendszerhiba miatt igencsak bosszantó...somoskovig
Csak annyit szerettem volna mondani - ha nem volt érthető -, hogy ha egy rendszerhiba miatt kilépsz a ligából, bőven vannak olyanok, akik szívesen beállnak a helyedre.
több mint 11 éve
Ennyit az A- draftomról. A jó nevű Big Ben, MoJo, DeAngelo Williams, Megatron, Jeffery, Pettigrew hatosfogatom 28 pontot írt fel a táblára............... 😊 (Welker hozta magát egyedül)Az ellenfélnél egyedül Rodgers csinált 33-at.........
Vicces
Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Én is ilyen megértő lennék, ha emiatt nagyságrendekkel nőttek volna a győzelmi esélyeim, grat.Sokan várnak a helyedre.hajduA kurva anyját az ESPN-nek. Arthur Jones ugye kihagyta a Denver elleni meccset, letettem IR-re. Erre tegnap a státuszát doubtfulra változtatták, persze locked, vagyis nem tudom levenni IR-ről. Viszont semmilyen játékosmozgást nem tudok végrehajtani, mert nem IR-eligible játékos van IR poszton, vagyis a most nyilvánosságra hozott Morgan Burnett meccskihagyást nem tudom orvosolni, mert nem tudok másik safety-t felvenni. Ezt a fostalicska idióta szar rendszert, remélem, emiatt fogok kikapni...somoskovigHa sikerült volna megcsinálni ezt a cserét és felkapni a tervezett M.D. Jennings-et Burnett helyére, akkor még lenne esélyem, így szopni fogok. Most komolyan gondolkodom, hogy hagyni kellene a francba az egészet, mert így kikapni rendszerhiba miatt igencsak bosszantó...somoskovig
több mint 11 éve
Sokan várnak a helyedre.A kurva anyját az ESPN-nek. Arthur Jones ugye kihagyta a Denver elleni meccset, letettem IR-re. Erre tegnap a státuszát doubtfulra változtatták, persze locked, vagyis nem tudom levenni IR-ről. Viszont semmilyen játékosmozgást nem tudok végrehajtani, mert nem IR-eligible játékos van IR poszton, vagyis a most nyilvánosságra hozott Morgan Burnett meccskihagyást nem tudom orvosolni, mert nem tudok másik safety-t felvenni. Ezt a fostalicska idióta szar rendszert, remélem, emiatt fogok kikapni...somoskovigHa sikerült volna megcsinálni ezt a cserét és felkapni a tervezett M.D. Jennings-et Burnett helyére, akkor még lenne esélyem, így szopni fogok. Most komolyan gondolkodom, hogy hagyni kellene a francba az egészet, mert így kikapni rendszerhiba miatt igencsak bosszantó...somoskovig
több mint 11 éve
A kurva anyját az ESPN-nek. Arthur Jones ugye kihagyta a Denver elleni meccset, letettem IR-re. Erre tegnap a státuszát doubtfulra változtatták, persze locked, vagyis nem tudom levenni IR-ről. Viszont semmilyen játékosmozgást nem tudok végrehajtani, mert nem IR-eligible játékos van IR poszton, vagyis a most nyilvánosságra hozott Morgan Burnett meccskihagyást nem tudom orvosolni, mert nem tudok másik safety-t felvenni. Ezt a fostalicska idióta szar rendszert, remélem, emiatt fogok kikapni...somoskovigHa sikerült volna megcsinálni ezt a cserét és felkapni a tervezett M.D. Jennings-et Burnett helyére, akkor még lenne esélyem, így szopni fogok. Most komolyan gondolkodom, hogy hagyni kellene a francba az egészet, mert így kikapni rendszerhiba miatt igencsak bosszantó...
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
A legtehetségesebbek között nyilván ott leszek én is, Nate Washington helyére óriási érzékkel behúztam Julian Edelmant, aki hozott is 22 pont. Csak elfelejtettem, hogy az ESPN nem olyan okos, hogy kitalálja, hogy ezzel a lendülettel berakja a kezdőcsapatba, így eggyel kevesebb játékosom lett, cserébe a padon ott van a 22 pontos elkapó 😊Mondjuk Elisha legalább az esélyt meghagyta nekem
több mint 11 éve
5 pont hátrány és van egy Rivers, Daniels, Reyes, Chung négyesem, Woodhead, Jackson, Celek, Graham négyes ellen. Meglátjuk, mondjuk David Wilson rakja telibe a muterját a ravatalon...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Azt hiszem folytatom tavalyi formámat és egy nagy sallerbe szaladok bele kezdésként.... 😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
A kurva anyját az ESPN-nek. Arthur Jones ugye kihagyta a Denver elleni meccset, letettem IR-re. Erre tegnap a státuszát doubtfulra változtatták, persze locked, vagyis nem tudom levenni IR-ről. Viszont semmilyen játékosmozgást nem tudok végrehajtani, mert nem IR-eligible játékos van IR poszton, vagyis a most nyilvánosságra hozott Morgan Burnett meccskihagyást nem tudom orvosolni, mert nem tudok másik safety-t felvenni. Ezt a fostalicska idióta szar rendszert, remélem, emiatt fogok kikapni...
több mint 11 éve
Irány a 300+. 😀Az enyém A, az teljesen rendben, főleg hogy 1/13-ra kihúztam az MVP-t. 😀instituciotéged akkor felmentünk a vasárnap alól, jó? ez nem fair 😀berger90
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Az enyém A, az teljesen rendben, főleg hogy 1/13-ra kihúztam az MVP-t. 😀instituciotéged akkor felmentünk a vasárnap alól, jó? ez nem fair 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
prego!
több mint 11 éve
Antman
401
Dankebitte!!!Azért én még lejátszhatom a szezont veletek vagy máris adjam fel???Persze, nyugodtan játszd le.hajdu
Értékelésem F-Antman
több mint 11 éve
Azért én még lejátszhatom a szezont veletek vagy máris adjam fel???Persze, nyugodtan játszd le.
Értékelésem F-Antman
több mint 11 éve
Antman
401
Azért én még lejátszhatom a szezont veletek vagy máris adjam fel???Értékelésem F-