bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 11 éve
Közelebb hoztam, hogy állítsa be mindenki. Esetleg ki lehetne emelni ezt a hsz-t?doodle.com/c5z4dazsgcgtipy8szerintem érdemes lenne csinálni egy doodlet, aztán mindenki bejelölheti, hogy melyik nap lenne jó nekiMattMillerha megcsinálod, köszönöm. igazából nem is tudom miről beszélsz, csak következtetek: szavazócucc?Kájzerszóze
itt be tudjátok jelölni, hogy melyik nap jó (igen-nem-talán).
szerk: az utolsó preaseason meccs utáni időpontokat listáztam, de ha korábbiak is kellenek, akkor még tudom szerkeszteniMattMiller
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Én minden időpontot megoldok, ha nem korán kezdjük. Egy napot szerintem ki lehet bírni, hogy később fekszik le az ember, a szezonban úgyis fenn kell maradni....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
végre nem vagyok egyedüli mackó itt.Tavaly is itt voltam amúgy, látom nem hagytam mély nyomot senkiben .... 😊
üdv csi77 és tényleg a lányos apukáknak a legjobb.Antman
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
AP, ki más 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Nem tudom még.Sorsolhatunk újra, az 1/1-nél csak jobban járhatok. 😀Steznem hiszem. Anikó nagyon berágott. nekem rosszabb hidd el 😀
Mondd ki sz 1/1?Kájzerszóze
Egyelőre draftidőpont sincsen, még nem is néztem meg a boardot, hová siessek. 😀
Amúgy pedig de, bárhol draftolnék kb, jobban járnék az 1/1-nél. 😀
Na jó, kivétel az utolsó helynél, az nem tetszene.
több mint 11 éve
Sorsolhatunk újra, az 1/1-nél csak jobban járhatok. 😀Steznem hiszem. Anikó nagyon berágott. nekem rosszabb hidd el 😀
Mondd ki sz 1/1?
több mint 11 éve
Sorsolhatunk újra, az 1/1-nél csak jobban járhatok. 😀
több mint 11 éve
Kedves Antman! Ha nem olvasol vissza kérlek csörgess meg, ha nem világos valami: 30/20-69-312 oké?
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Nekem mindegy hol húzok, lehet, hogy nem is tudnék mit kezdeni annyira nagyon elöl 😀
több mint 11 éve
Antman
401
ja szept 2 oder 3 este 8 max, mert csak 18 csapat aztán éjfélig itt ülhetünk.
több mint 11 éve
Antman
401
Bazeg nem én nyertem az alapszakaszt nem is én estem ki a div 1 ből oszt mégis 16. cetli ezt valaki magyarázza meg nekem rendesen.szerintem a feljutók ok, hogy elől. De akik kiestek azok a jobb ligában voltak tehát szerintem rangsorban előttünk. Válasszanak ők hátul!!!!!
HÁROBÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
több mint 11 éve
Szevasztok,nem hiszem, de kérlek beszélj helyesebben írj shawnka-nak
Teljesen kiment a fejemből, hogy mennyire elszaladt a nyár, mikor utoljára felnéztem, még halott volt a forum...
Lekéstem már?11
több mint 11 éve
11
22
Szevasztok,Teljesen kiment a fejemből, hogy mennyire elszaladt a nyár, mikor utoljára felnéztem, még halott volt a forum...
Lekéstem már?
több mint 11 éve
Húzz HC-t mert az a tuti... 😀Komolyra: a draftidőpontot tegyük rendbe. Utálom a demokráciát 😀 . Ha nincs szavazás, eldöntöm én!!
Vasárnap este nem jó, a gyermekem évnyitója lesz. az első. ott leszek.
a többi nekem mindegy 😀
több mint 11 éve
Nem kell a smoke screen, tudjuk, hogy Vina leszWyattIgen, sokat gondolkodtam kettejük között, de Pat részeg csatornaátúszása mindig felé húz, nem tudom nem imádni érte. 😀
És mivel utána várnom kell majd egy órát a 2. körömre, addigra már nem lenne bent Pat. 😕
több mint 11 éve
Kedves gyerekek!Pat McAfee természetesen.
A draftsorrend:
van 8 új ember, őket szatyorból Anikó sorsolta. A többiek a tavalyi szezon eredménye alapján fordítva. Utolsó lett csi77 mert ő kiesett innen, de kegyelmet kapott.
Stez: te vagy 1/1. Nálunk szokás, hogy már a draft előtt elmondhatja az első, hogy ki lesz a válaszott....Kájzerszóze
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Kedves gyerekek!Az jó, mert nála is 😀
A draftsorrend:
van 8 új ember, őket szatyorból Anikó sorsolta. A többiek a tavalyi szezon eredménye alapján fordítva. Utolsó lett csi77 mert ő kiesett innen, de kegyelmet kapott.
Stez: te vagy 1/1. Nálunk szokás, hogy már a draft előtt elmondhatja az első, hogy ki lesz a válaszott....Kájzerszóze
több mint 11 éve
Kedves gyerekek! A draftsorrend:
Stez: te vagy 1/1. Nálunk szokás, hogy már a draft előtt elmondhatja az első, hogy ki lesz a válaszott....
több mint 11 éve
Én nem akarok 1/1 lenni. Lehessen már picket is cserélni. 😀
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Én nekem már esküszöm fogalmam nincs, mi alapján jön ki a draftsorrend, de ha döntőzök, vagy csak szimplán sokáig jutok, akkor hátul vagyok, ha kurva szarul szerepeltünk, akkor hátul vagyok, ha átlagos, akkor hátul vagyok. Na mindegy, már úgyis megszoktuk, hogy mutatóba nem jött még top 8-as játékos 😀
több mint 11 éve
Draftsorrend:1. Stez
2. JoeyTribbiani
3. ThundersNFL
4. gabokocka
5. Go Vikings!
6. BMG
7. lucy liu
8. MattMiller
9. berger90
10. hajdu
11. somoskovig
12. Kájzerszóze
13. institucio
14. wyatt
15. zemanla
16. Antman
17. Titans
18. csi77
több mint 11 éve
doodle.com/c5z4dazsgcgtipy8szerintem érdemes lenne csinálni egy doodlet, aztán mindenki bejelölheti, hogy melyik nap lenne jó nekiMattMillerha megcsinálod, köszönöm. igazából nem is tudom miről beszélsz, csak következtetek: szavazócucc?Kájzerszóze
itt be tudjátok jelölni, hogy melyik nap jó (igen-nem-talán).
szerk: az utolsó preaseason meccs utáni időpontokat listáztam, de ha korábbiak is kellenek, akkor még tudom szerkeszteni
több mint 11 éve
szerintem érdemes lenne csinálni egy doodlet, aztán mindenki bejelölheti, hogy melyik nap lenne jó nekiMattMillerha megcsinálod, köszönöm. igazából nem is tudom miről beszélsz, csak következtetek: szavazócucc?