NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
3 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
nálam biztosmondjuk most nem panaszkodhatok a padra 1 egész pontot hagytam ott...
Közben feljött 1 pontra ez a "dög"rám 😊
több mint 13 éve
Ez is igaz.az úgy szokott lenni..... :/
mondjuk a qb-k nem karcolnak egyszer volt flekónak jó napja persze épp padoztattam 😊Janek
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Ez is igaz.mondjuk a qb-k nem karcolnak egyszer volt flekónak jó napja persze épp padoztattam 😊
több mint 13 éve
Én mire ide kerültem ugye már nem nagyon tudtam kit húzni...szó se róla az alap csapat O része nagyon erősre sikerült de ahogy látom a D nyeri meg itt is a bajnokságot.Hát, azért a fantasyban a jó O sokat jelent. (kevesen vannakakik rendszeresen jól termelnek)
A jelenlegi 4 LB-t már én húztam ők azért már hozzák a pontokat és remélem Doom is beindul végre...
S és DE posztokon kéne erősködni igaz Kolb 3meg 4 pontja nem valami csodásJanek
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Én mire ide kerültem ugye már nem nagyon tudtam kit húzni...szó se róla az alap csapat O része nagyon erősre sikerült de ahogy látom a D nyeri meg itt is a bajnokságot.A jelenlegi 4 LB-t már én húztam ők azért már hozzák a pontokat és remélem Doom is beindul végre...
S és DE posztokon kéne erősködni igaz Kolb 3meg 4 pontja nem valami csodás
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Wilson konkrétan a legnagyobb húzás volt FA/Waiverről 😀Én viszont 260 felett is zárhatok 😊 Bár Antmantől sokan vannak bye-on, ami ezen a héten engem annyira nem érint, szerintem ezt a pontszámot akkor se nyomta volna le, ha mindenki játszik 😊 Jó lesz ez, nagyon jóWyattGondoltam rád mikor Vick dobálta az int-eket mennyi fantasy pontod lesz ebből 😊
nem lett volna rossz csere nekem Wilson de te nem adtad 😀Janek
Mondjuk tetszik, hogy nincs annyira nagyon kiemelkedő emberem, de majdnem mindenki hoz 10-20 pontokat 😊
több mint 13 éve
Én viszont 260 felett is zárhatok 😊 Bár Antmantől sokan vannak bye-on, ami ezen a héten engem annyira nem érint, szerintem ezt a pontszámot akkor se nyomta volna le, ha mindenki játszik 😊 Jó lesz ez, nagyon jóWyattGondoltam rád mikor Vick dobálta az int-eket mennyi fantasy pontod lesz ebből 😊
nem lett volna rossz csere nekem Wilson de te nem adtad 😀
több mint 13 éve
Antman
401
Na nekem bebaszott a bájvík!!!!De ahogy nézem az előző meccseim tökmindegy. 😕 😕 😕
Azért gratula és hip hip az ellennek.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Én viszont 260 felett is zárhatok 😊 Bár Antmantől sokan vannak bye-on, ami ezen a héten engem annyira nem érint, szerintem ezt a pontszámot akkor se nyomta volna le, ha mindenki játszik 😊 Jó lesz ez, nagyon jó
több mint 13 éve
Ismét szoros eredménnyel de kikapok ha nincsenek csodák...
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Én pedig küldtem 😊Futóban annyira nem állok jól, hogy még egyet tudjak nélkülözni, szóval kihagyom, de ha két védőért adnád DeSeant, akkor szólj 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én nem emlékszem hogy kaptam volna ajánlatot DeSean-ért 😀2 ajánlatot kaptam de Jackson egyikben sem volt. Ngata-ért kaptam egy ajánlatot, de mivel posztján a legjobb így kb ő az egyetlen akit nem fogok odaadni senkinek.
több mint 13 éve
nem véletlenül adnék két 20 pont körüli védőt egy 20 pont körüli támadóért 😊 De nem csak neked, bárkinek, akit érdekelWyattHát ilyen LB-k már nálam is vannak csak ők nem sérültek 😊
Shady for smith?
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
nem véletlenül adnék két 20 pont körüli védőt egy 20 pont körüli támadóért 😊 De nem csak neked, bárkinek, akit érdekel
több mint 13 éve
Harrison sérült,Boley meg már nem megy passrushra tehát már nem termeli a pontokat úgy mint eddig.Sikerült kiválasztanod két olyan védőt, akit nem akarok eladni semmiképpen, mert még Fosteréknél is többet hoz 😀Foster érdekelne, de mondjuk inkább WR gondom van, az RB csak annyiból szívás, hogy a 7. fordulóban egy marad, de amiatt talán annyira nem fontos a csere.Abba bele mennék,hogy Shady+PP+Wilson =Foster +Smitty/Vincy
De egy LeSean/Fred+valamelyik LB/CB for Foster+Vincy/Smitty kör érdekelhet, WR-t CJ-n kívül nem nagyon tudok adni kiemelkedőt, őt meg nyilván semmiképpen 😊Wyatt
Foster körönként 10pontal jobb lesz mint shady sajnaJanek
Harrison/Boley+Asante/Cromartie for Vincy?Wyatt
Asante eleve felejtős felé alig dobnak...
Azt nézd,hogy picivel kevesebb pontot hozó védőt könnyebb találni mint 20-30pontot hozó wr/rb-t.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Sikerült kiválasztanod két olyan védőt, akit nem akarok eladni semmiképpen, mert még Fosteréknél is többet hoz 😀Foster érdekelne, de mondjuk inkább WR gondom van, az RB csak annyiból szívás, hogy a 7. fordulóban egy marad, de amiatt talán annyira nem fontos a csere.Abba bele mennék,hogy Shady+PP+Wilson =Foster +Smitty/Vincy
De egy LeSean/Fred+valamelyik LB/CB for Foster+Vincy/Smitty kör érdekelhet, WR-t CJ-n kívül nem nagyon tudok adni kiemelkedőt, őt meg nyilván semmiképpen 😊Wyatt
Foster körönként 10pontal jobb lesz mint shady sajnaJanek
Harrison/Boley+Asante/Cromartie for Vincy?
több mint 13 éve
Kösz mindenkinek, hogy nem használtátok ki a bénázásomat.
több mint 13 éve
Foster érdekelne, de mondjuk inkább WR gondom van, az RB csak annyiból szívás, hogy a 7. fordulóban egy marad, de amiatt talán annyira nem fontos a csere.Abba bele mennék,hogy Shady+PP+Wilson =Foster +Smitty/Vincy
Foster körönként 10pontal jobb lesz mint shady sajna
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Foster érdekelne, de mondjuk inkább WR gondom van, az RB csak annyiból szívás, hogy a 7. fordulóban egy marad, de amiatt talán annyira nem fontos a csere.De egy LeSean/Fred+valamelyik LB/CB for Foster+Vincy/Smitty kör érdekelhet, WR-t CJ-n kívül nem nagyon tudok adni kiemelkedőt, őt meg nyilván semmiképpen 😊
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Hát figy, az biztos, hogy nem szabályellenes, így innentől minden rajtad múlik 😊A DeSean-féle ajánlatom akkor gondolom kevés volt 😊
Valaki egy kiemelkedő WR/RB-t két, 20 körüli pontszámra képes védőért? 😊
több mint 13 éve
Igazából, az a kérdésem, az egész ligához, hogy etikátlannak tartanák-e, ha én megtartanám Jonest, mert nekem is szükségem lenne rá, de megmondom őszintén, hogy görény módon sem akarok előnyhöz jutni, úgyhogy ha lehet, akkor a commish véleményét kikérném az ügyben.
több mint 13 éve
Ja, mert holnap realizálódik elvileg.institucioAkkor egész egyszerűen törlöd. Persze csak kérhetlek erre, más nincs a kezemben.
több mint 13 éve
Ja, mert holnap realizálódik elvileg.