bowl.hu div. 2./B
14 feliratkozó
több mint 14 éve
Muhaha 😀Mondjuk, ha célom lett volna a feljutás, lehet, hogy szomorúbb lettem volna a 2. hely miatt 😀

több mint 14 éve
szép teljesítmény, kijár az ünneplés 😀 😀 😀Rataxes
gratula mégeccer!

több mint 14 éve

.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Div 2/B végeredmény:1 Rataxes - Ratas Rhinos
2 Wyatt - Seychelles Sensation
3 Kájzerszóze - Dögei Dögevők
4 institucio - Alsorakos Vaqueros
5 Antman - Antman Boy's
6 zindedine5 - Southside Guerillas
7 Tuja - Tuja's Patriots
8 zemanla - Budapest Blues
9 Tomeee - Shen Kick
10 jules - Ujpest Veterans
11 11 - Fisherfield Szunyogs
12 berger90 - Danube Bay Army
13 tothbebe - Nagykanizsa Svabbogars
14 Janek - Cylon Toasters
15 eaglesfan93 - Szekszard Gangsters
16 gabokocka - Kispest KEAC
Feljutott a Div 1-be:
zinedine5 - alapszakaszgyőztesként
Rataxes - bajnokként
Kiestek a Div 3-ba:
Janek
eaglesfan93
gabokocka

több mint 14 éve
Gratulálok mindenkinek, külön a két feljutónknak.PO Challenge megy majd 😀

több mint 14 éve
A PO-ban is nyomjuk tovább? .com, vagy ESPN? (tavaly összejöttünk néhányan.....)zemanlajönnék
több mint 14 éve
Én is megragadom az alkalmat, és gratulálok a bajnokság győztesének!!!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Köszi mindenkinek, Zizounak meg viszont! Találkozunk egy szinttel feljebb, és remélhetőleg maradunk is ott hosszú távon 😊
.png)
több mint 14 éve
Kétségtelen. A sima erős túlzás. A végén már tele volt a gatya. Kösz a gratulációt egyben gratula ratának.Alapszakaszt Zizou nyerte elég simán, PO-t RataWyattAzt hogy elég simán, azért azt kikérem magamnak. 😀institucio
több mint 14 éve
Alapszakaszt Zizou nyerte elég simán, PO-t RataWyattAzt hogy elég simán, azért azt kikérem magamnak. 😀
több mint 14 éve
A PO-ban is nyomjuk tovább? .com, vagy ESPN? (tavaly összejöttünk néhányan.....)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
div 2/b http://games.espn.go.com/ffl/leagueoffice?leagueId=69804Viszont a div 1-es nem tudom megnézni, szerintem nincs public-ra állítva...
.png)
több mint 14 éve
div1 http://games.espn.go.com/ffl/leagueoffice?leagueId=30919&teamId=7&seasonId=2011
több mint 14 éve
Tőlünk Zinedine5 (Southside Guerillas) és jómagam (Ratas Rhinos). Az A-ból Jakehomer (Gimme More (?)), a döntő győztese nem derül ki a topicból egyelőre. Egyébként - tekintettel arra hogy ha minden igaz ezek public ligák, szóval külsősök is láthatják - szerintem érdemes lenne a ligákra mutató linkeket is beszerkeszteni a ligatagos topicba, én pl. szívesen nézegetném a többi divízió eredményeit (+ rögtön elérhetőek lennének bárki számára 😊 )
.png)
több mint 14 éve
Rata biztos, nem tudom mennyi megy fel, de nekem jó itt is 😊Wyattalapszakasznyertes + playoff nyertes.
amott mindkettőt Jakehomer nyerte, szóval ha így van akkor a döntő vesztese is feljut.
több mint 14 éve
Grat Rata!Ezt a playoff teljesítményt lehetetlen volt überelni. A feljutóknak sok sikert kívánok eggyel feljebb. 😊
több mint 14 éve
GRAT A DÖNTŐSÖKNEK!Nekem 2pont hátrányom van de gb hc még játszik....egy nem tudom mi a tétje meccsen 😊
több mint 14 éve
Ezek szerint megadták a bünti ellenére 😀 Az jó, innentől ilyeneket kérek csak 😀Köszönöm! 😊
Grat Rata, nagyon szépen hoztak embereid, nekem meg nem volt újra mákom 😊 Kicsit sajnálom, hogy a survival W mellé nem jött össze a fantasy is, de így legalább maradok a ligában 😊
Még tippeldében kéne top5be bejönni és megnyerni a GM-et 😀Wyatt
.png)
több mint 14 éve
Ezek szerint megadták a bünti ellenére 😀 Az jó, innentől ilyeneket kérek csak 😀Grat Rata, nagyon szépen hoztak embereid, nekem meg nem volt újra mákom 😊 Kicsit sajnálom, hogy a survival W mellé nem jött össze a fantasy is, de így legalább maradok a ligában 😊
Még tippeldében kéne top5be bejönni és megnyerni a GM-et 😀