bowl.hu div. 2./B

18 feliratkozó

3 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 571 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Csapatok - User nevek

Klonilinlogdad Polarbears - @alatriste
Serenity Valley Browncoats - @warr_b
Ujhegy Bulldogs - @zavi27
Atomic Falcons - @Vieri
Philadelphia Phireballs - @miller108
Castleai Rebels - @Castleai01
Barcika Wolverines - @Arms
Bihari Murderers - @shagi0206
Happy City Cats - @Jack Zoltán
Saturdayplace Pirates - @LTChargers
Telepi Madarak - @peach
Team Tebow - @JoeyPorter
Wampas Hoth - @Antman
Team Greengo - @Greengo
Zuglo Nookhorses - @Löfli
Lokott Szentek - @Kájzerszóze
Cheesehead Daltons - @BJ Bazsi
Sanco's Sentinels - @Sanco
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Megvan a stabil fél pontos vezetés. Mostmár csak a reménykedés maradt, hogy az újraszámolás nem rontja el. 😀
több mint 15 éve
jules New England Patriots 104 — ideasokszart@gmail.com
199-199 újraszámolás előtt.
Remek.

Az a baj, hogy a NFL edzői elvárják, hogy fennmaradjak hajnali kettőig, megvárni a gametime decision-t. Egy nagy @&#đđ&!

PunBB bbcode test

"We got Tom Bradyed again."
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
szoros meccs a commish úrral

érzem pár ponttal vesztek és szétbaszok valamit/~kit 😛konqueror
ott már Gratuláltam neked, megteszem itt is. Ha nem lennék Saints fan, Vilmát két lábbal rúgnám seggbe. MLB létére 1 pont????? ááá, volt még két-három komoly betli a kezdőben, de leginkább Vilma miatt kapok ki. Ezt a pár pont hátrányt röhögve lenyomod. Gratulálok!Kájzerszóze
thx

azért Finnegantől és Bironastól kellenek még a meccsnyerő pontok, szóval ma go ők
több mint 15 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Na végre túlszárnyaltam a 200 pontot😀
Nagyon kellett már ez a W, így 2 győzelemnél tartok, hasonlóan rossz voltam tavaly is.
A futóim még mindig nagyon gyengén termelnek, de egyszerűen nem akar összejönni semmilyen trade hogy beerősítsek ezen a téren.😀
Maclin 34 pontja kellemes meglepetés volt tőlem, nem gondoltam h ekkorát fog játszani. Nyertem a hétvégén, és még a Philly is nagy győzelmet aratott, remekül alakult a hétvége számomra😀
Remélem sikerül tovább folytatnom a győzelmek begyűjtését.
Akinek van felesleges RB-je szívesen fogadom az ajánlatokat😀eaglesfan93
én nem nem tudom te h lehettél 1-4-el, mikor kb rommá vertél...grat 😊

|
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Na végre túlszárnyaltam a 200 pontot😀
Nagyon kellett már ez a W, így 2 győzelemnél tartok, hasonlóan rossz voltam tavaly is.
A futóim még mindig nagyon gyengén termelnek, de egyszerűen nem akar összejönni semmilyen trade hogy beerősítsek ezen a téren.😀
Maclin 34 pontja kellemes meglepetés volt tőlem, nem gondoltam h ekkorát fog játszani. Nyertem a hétvégén, és még a Philly is nagy győzelmet aratott, remekül alakult a hétvége számomra😀
Remélem sikerül tovább folytatnom a győzelmek begyűjtését.
Akinek van felesleges RB-je szívesen fogadom az ajánlatokat😀
több mint 15 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 221 — Ajmo Vatreni
Ugyan már. 39 pont az előnyöm, a még hátralévő játékosaid összesen átlagosan 44 pontot szereztek eddig meccsenként. Sima ügy. 😀kd
Azért én nyugodtabb lennék, ha 30 körül lenne csak az előny. 😉zinedine5
Én meg ha Kolbot tettem volna be a maga 34 pontjával. Úgy látszik a Philly irányítók masszív pontgyárak idén. Vick a meccsek felén játszva termelt annyi pontot, hogy 6. helyen áll a QB-k listáján.kd
Ez nem ér. ilyen mindenkinél van. Garcon nálam 26, Branch 15 a padon. Floyd 1 a kezdőben.
több mint 15 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
A Fisherfield Szunyogs-Újpest Veterans meccs, 184-184 döntenlenre áll (már minden héten lesz ilyen?).
De a padon is: 33-33!!! 😀

Még a végén a punter dönt... 😀😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Valahol 150 pont körül nagyon bergadtam. kb. 20-25 ponttal vezettem és onnan ugrottál el ennyivel. Remélem az ujraszémolés után kapok még pár pontot (Tatupu 4 pontját nagyon keveslem) és talán, talán meglesz, de ehhez az kell, hogy MJD-t gyakorlatilag folyamatoasan Tulloch állítsa meg.zinedine5
Ugyan már. 39 pont az előnyöm, a még hátralévő játékosaid összesen átlagosan 44 pontot szereztek eddig meccsenként. Sima ügy. 😀kd
Azért én nyugodtabb lennék, ha 30 körül lenne csak az előny. 😉zinedine5
Én meg ha Kolbot tettem volna be a maga 34 pontjával. Úgy látszik a Philly irányítók masszív pontgyárak idén. Vick a meccsek felén játszva termelt annyi pontot, hogy 6. helyen áll a QB-k listáján.
több mint 15 éve
Nahát, két sérülttel és egy rosszul megválasztott QB-vel is meglett a 200 pont, kár, hogy valószínűleg nem lesz elég a győzelemhez. Azért még szoros is lehet, ha az LB-S páros nem remekel annyira zinedine-nél. 😊kd
Valahol 150 pont körül nagyon bergadtam. kb. 20-25 ponttal vezettem és onnan ugrottál el ennyivel. Remélem az ujraszémolés után kapok még pár pontot (Tatupu 4 pontját nagyon keveslem) és talán, talán meglesz, de ehhez az kell, hogy MJD-t gyakorlatilag folyamatoasan Tulloch állítsa meg.zinedine5
Azért én nyugodtabb lennék, ha 30 körül lenne csak az előny. 😉
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nahát, két sérülttel és egy rosszul megválasztott QB-vel is meglett a 200 pont, kár, hogy valószínűleg nem lesz elég a győzelemhez. Azért még szoros is lehet, ha az LB-S páros nem remekel annyira zinedine-nél. 😊kd
Ugyan már. 39 pont az előnyöm, a még hátralévő játékosaid összesen átlagosan 44 pontot szereztek eddig meccsenként. Sima ügy. 😀
több mint 15 éve

ott már Gratuláltam neked, megteszem itt is. Ha nem lennék Saints fan, Vilmát két lábbal rúgnám seggbe. MLB létére 1 pont????? ááá, volt még két-három komoly betli a kezdőben, de leginkább Vilma miatt kapok ki. Ezt a pár pont hátrányt röhögve lenyomod. Gratulálok!

zemanla: végre, végre, végre! gratula!Kájzerszóze
Kösz! És a Saints is nyert! Ivory for president! 😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 15 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 653 — playoffs???

ott már Gratuláltam neked, megteszem itt is. Ha nem lennék Saints fan, Vilmát két lábbal rúgnám seggbe. MLB létére 1 pont????? ááá, volt még két-három komoly betli a kezdőben, de leginkább Vilma miatt kapok ki. Ezt a pár pont hátrányt röhögve lenyomod. Gratulálok!

zemanla: végre, végre, végre! gratula!

több mint 15 éve
Megvan az első W!!!
Hurrá, hurrá!
innen szép(lenne) a playoff... 😀

több mint 15 éve
Valahol 150 pont körül nagyon bergadtam. kb. 20-25 ponttal vezettem és onnan ugrottál el ennyivel. Remélem az ujraszémolés után kapok még pár pontot (Tatupu 4 pontját nagyon keveslem) és talán, talán meglesz, de ehhez az kell, hogy MJD-t gyakorlatilag folyamatoasan Tulloch állítsa meg.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nahát, két sérülttel és egy rosszul megválasztott QB-vel is meglett a 200 pont, kár, hogy valószínűleg nem lesz elég a győzelemhez. Azért még szoros is lehet, ha az LB-S páros nem remekel annyira zinedine-nél. 😊
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...

érzem pár ponttal vesztek és szétbaszok valamit/~kit 😛
több mint 15 éve
Tomeee 753
Szopok, és még Ryans is IR...

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Grafi - Antman csere részemről rendben. Nem nyúlok hozzá, de akinek nem tetszik, szóljon!Kájzerszóze
nekem nem tetszik 😀
de felőlem mehet 😛

több mint 15 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 653 — playoffs???
Grafi - Antman csere részemről rendben. Nem nyúlok hozzá, de akinek nem tetszik, szóljon!

több mint 15 éve
Szesze New York Giants 21 831 — Giants fan
Kösz. Kicsit aggódtam is Keller miatt, meg persze VY is most játsza kb. élete legjobbját. Majdnem összetörtem valamit amikor kiírták, hogy kb a 2. meccse egész karrierjében, hogy 3 TD-t dob, aztán nekem szerencsémre, neked szerencsétlenségedre visszafújták.zinedine5
úgy lett volna az igazi, ha széttörsz valamit (például a Chelsea-s bögréd) és utána fújják vissza.Szesze
Érik az a minusz. 😉 (Ez a szánalmasnál is mélyebben volt.)

Egyébként a melóhelyen van.zinedine5
Nem én nyomtam a mínuszt, de akárki volt: pacsi 😀
több mint 15 éve
Antman Chicago Bears 414
Grafi ment 1 trade

több mint 15 éve
Kezdem unni, hogy folyton azok parádéznak akiket padoztatok... :/
Am grat Zinedine!!! 😉tothbebe
Kösz. Kicsit aggódtam is Keller miatt, meg persze VY is most játsza kb. élete legjobbját. Majdnem összetörtem valamit amikor kiírták, hogy kb a 2. meccse egész karrierjében, hogy 3 TD-t dob, aztán nekem szerencsémre, neked szerencsétlenségedre visszafújták.zinedine5
úgy lett volna az igazi, ha széttörsz valamit (például a Chelsea-s bögréd) és utána fújják vissza.Szesze
Érik az a minusz. 😉 (Ez a szánalmasnál is mélyebben volt.)

Egyébként a melóhelyen van.
több mint 15 éve
Szesze New York Giants 21 831 — Giants fan
...TE: Vernon Davis (tothbebe) 18
...DE: Osi Umenyiora (tothbebe) 19Kájzerszóze
úgy lett volna az igazi, ha széttörsz valamit (például a Chelsea-s bögréd) és utána fújják vissza.
több mint 15 éve
...TE: Vernon Davis (tothbebe) 18
...DE: Osi Umenyiora (tothbebe) 19Kájzerszóze
Kösz. Kicsit aggódtam is Keller miatt, meg persze VY is most játsza kb. élete legjobbját. Majdnem összetörtem valamit amikor kiírták, hogy kb a 2. meccse egész karrierjében, hogy 3 TD-t dob, aztán nekem szerencsémre, neked szerencsétlenségedre visszafújták.
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hát helyette Kellert játszatta, ami azért érthető mivel az előtte lévő 3 meccsen 5 TD míg Davisnek csak 1 volt addigOrk
akkor ti vagytok a buták amiért hagytátok, hogy elvigyen 2 top5ös TE-t 😛Höri
az első hét után még verted a fejed a falba, hogy képes voltál olyan embert draftolni akinek Sáncsó dobál 😀Ork
de aztán dörzsölt fantazi játékoshoz méltóan, adtam néki további bizalmat, elvégre a TE-nél benne van 1-1 shutout bármikor.
és lám, igazam is lett szóval...
😊