bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
2 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
Welker 10-zel több pontot szerzett eddig, több elkapása is van mint Jenningsnek. KájzerszózeEddig.
több mint 14 éve
😀 😀 😀 😀elkapó kellene nekem még egy menő.Velem nem tudsz ilyen üzletet kötni.
zizu: Jenningsért kit kérnél?Kájzerszóze
Welkert és mondjuk Ngatat.
Áá nem mégse. Nem tudsz olyat ajánlani.zinedine5
Welker 10-zel több pontot szerzett eddig, több elkapása is van mint Jenningsnek. Szóval szerintem semmivel sem rosszabb.
Ngata???? Egyedül többet hozott mint a két kedző DT-d.
Még szerencse, hogy csak viccelsz!
több mint 14 éve
elkapó kellene nekem még egy menő.Velem nem tudsz ilyen üzletet kötni.
zizu: Jenningsért kit kérnél?Kájzerszóze
Welkert és mondjuk Ngatat.
Áá nem mégse. Nem tudsz olyat ajánlani.
több mint 14 éve
elkapó kellene nekem még egy menő. zizu: Jenningsért kit kérnél?
több mint 14 éve
az. elfogadtam 😀KájzerszózeEzt én is elfogadtam volna....... :/
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Ez meg milyen trade? Komoly?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én tavaly is megvoltam cserék nélkül, idén sem tervezek változtatni. 😊
több mint 14 éve
Egyáltalán nem 😛 Én pl. ilyet nem is küldök, mert nincs az a hülye, aki egy sokpontost elcserél 2-3 kevéspontosra 😛 Fantasy-ban inkább az olyan cserék szoktak dominálni sztem, amiben BYE miatt cserélnek azonos posztúakat és képességűeket, vagy azonos képességűeket más posztról.Srácok: ha egy erős játékosomat szeretnétek megszerezni, és adnátok érte cserébe egy ugyanazon a poszton játszó közepes, meg 2-3 másik poszton játszó használhatatlan játékost, az úgy nagyon nem fog működni.pedig logikus, hogy ilyenekkel fog mindenki mindenkit bombázni, saját magát nem akarja majd lehúzni 😛Wyatt
Eddig csak ilyen ajánlatokat kaptam. Ráadásul a többi játékosnak hely sem lenne a kispadomon. 😊kd
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
Srácok: ha egy erős játékosomat szeretnétek megszerezni, és adnátok érte cserébe egy ugyanazon a poszton játszó közepes, meg 2-3 másik poszton játszó használhatatlan játékost, az úgy nagyon nem fog működni.pedig logikus, hogy ilyenekkel fog mindenki mindenkit bombázni, saját magát nem akarja majd lehúzni 😛
Eddig csak ilyen ajánlatokat kaptam. Ráadásul a többi játékosnak hely sem lenne a kispadomon. 😊kd
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Srácok: ha egy erős játékosomat szeretnétek megszerezni, és adnátok érte cserébe egy ugyanazon a poszton játszó közepes, meg 2-3 másik poszton játszó használhatatlan játékost, az úgy nagyon nem fog működni.Eddig csak ilyen ajánlatokat kaptam. Ráadásul a többi játékosnak hely sem lenne a kispadomon. 😊
több mint 14 éve
😀 😀 😀 😀 😀Na, megjöttem, mindjárt nézem....
zemanla: átgondoltam és tettem egy fasza ajánlatot neked! 2-őt adsz én meg hármat neked, tuti üzlet. mindenki egészséges, a foguk is jó. jól jársz velük.Kájzerszóze
Azt hittem Bowman érdekelne..... :/
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
küldtem pömöt
több mint 14 éve
nekem nincs Bear a csapatban, viszont Packer és Viking akad jópár, ösmerem az érzéstújpesti rangadó eltörpül az Antman vs én chicagoi csata mellett. fura érzés lesz kicsit örülni annak, ha Cutler hibázgat. viszont Matthewstól félekkonquerorMá bocs de én is a cukrosbácsinak + a maciknak drukkolok és most én osztódott tudattal nézem az MNF-et Matthews miatt.Antman
több mint 14 éve
Antman
401
újpesti rangadó eltörpül az Antman vs én chicagoi csata mellett. fura érzés lesz kicsit örülni annak, ha Cutler hibázgat. viszont Matthewstól félekkonquerorMá bocs de én is a cukrosbácsinak + a maciknak drukkolok és most én osztódott tudattal nézem az MNF-et Matthews miatt.
több mint 14 éve
újpesti rangadó eltörpül az Antman vs én chicagoi csata mellett. fura érzés lesz kicsit örülni annak, ha Cutler hibázgat. viszont Matthewstól félek
több mint 14 éve
Donald Brown RB, Bart Scott LB eladó.Fred Taylor RB is mehet jó pénzért.
több mint 14 éve
11
22
Hát én Tolber-re mentem volna, de erős volt a gyanu, hogy a 9. helyről nem lesz elérhető, ezért maradt első célpontnak Lenon. Amilyen az LB sorom oda minden erősítés elfér még ha nem is elit player.
Főleg, hogy a drop-om avg. 2 pontot hozott össze eddig. 😊
De ettől még persze RB csere továbbra is érdekel...
több mint 14 éve
😀 😀 😀 😀 😀zemanla: átgondoltam és tettem egy fasza ajánlatot neked! 2-őt adsz én meg hármat neked, tuti üzlet. mindenki egészséges, a foguk is jó. jól jársz velük.
több mint 14 éve
a fair küzdelmet kihagytad a nyilatkozatból?KájzerszózeDerbin fair küzdelem?
Háróbú vagy mijaf..ene.
Természetesen rengeteg sérült lesz.
"We got Tom Bradyed again."
több mint 14 éve
Lenont akartam, de őt a Szúnyogok elvitték, így a kettes számú célpont jött előre. Nem én vagyok a hibás. Csak üldögélek itt csendesen és a dolgok megtörténnek maguktól.Az egy dolog, hogy két győzelemmel kezdtem, de a waiverről csak az unsuccessful piros felirata jut nekem. Hát megéri?julesés mit mondjak én, azok után hogy egy pickel előlem nyúltad le Gregoryt 😛Ork
"We got Tom Bradyed again."
több mint 14 éve
Az egy dolog, hogy két győzelemmel kezdtem, de a waiverről csak az unsuccessful piros felirata jut nekem. Hát megéri?julesez a szomorú sors ért engem is: öt piros felirat a mai waiveren 😀 😀 😀 😀
én szegény!!!!
a fair küzdelmet kihagytad a nyilatkozatból?