bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
2 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
Kajzernek 316,5 pont????? 😂 Hajráááá!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Tomeee
753
Hm tényleg, én a scoreboardon néztem, ott tökmás pontok vannak 😊http://games.espn.go.com/ffl/gamelines?leagueId=69804 neked 262 van jelezve ami pont az amit mondtamOrkaz nem igaz, hogy a preview nem számolja a védelmetHát nekem 78 pont az előrejelzésem, és az pont az offense+a kicker projected pontjának az összege.Tomeee
ahol nincs projection ott az eddig szerzett pontjainak átlagát hasonlítja össze illetve adja a projectionös értékekhezOrk
több mint 14 éve
http://games.espn.go.com/ffl/gamelines?leagueId=69804 neked 262 van jelezve ami pont az amit mondtamaz nem igaz, hogy a preview nem számolja a védelmetHát nekem 78 pont az előrejelzésem, és az pont az offense+a kicker projected pontjának az összege.Tomeee
ahol nincs projection ott az eddig szerzett pontjainak átlagát hasonlítja össze illetve adja a projectionös értékekhezOrk
több mint 14 éve
Tomeee
753
az nem igaz, hogy a preview nem számolja a védelmetHát nekem 78 pont az előrejelzésem, és az pont az offense+a kicker projected pontjának az összege.
több mint 14 éve
az nem igaz, hogy a preview nem számolja a védelmetahol nincs projection ott az eddig szerzett pontjainak átlagát hasonlítja össze illetve adja a projectionös értékekhez
több mint 14 éve
akkor don't stop me now 😛A preview-t felejtsd el, IDPben teljesen értelmetlen kb.kdmert ilyen nagy máker vagy biztos megint érdemtelenül nyerni fogszOrkjó a draftom, arról nem tehetek ha szarok a játékosok 😀 ez a BMS, a féktelen partianimálkodástól nem tudnak játszani a srácok
preview szerint nyerni fogsz :/konqueror
eme infó örömre átírtam a rangod XY-ról Seahawks fanra
több mint 14 éve
11
22
Gyakorlatilag értelmetlen nézni a preview számokat... Hacsak nem felel meg valakinek a +/- 20 pontos tűrés! Apropó Wyatt még mindig érdekel LT? 😀
több mint 14 éve
Az offense-re meg tök hülyeségeket jelez előre 😊Defense-t nem is számolja bele, ennyire van értelme.Tomeeejó a draftom, arról nem tehetek ha szarok a játékosok 😀 ez a BMS, a féktelen partianimálkodástól nem tudnak játszani a srácokA preview-t felejtsd el, IDPben teljesen értelmetlen kb.kd
több mint 14 éve
Tomeee
753
Defense-t nem is számolja bele, ennyire van értelme.A preview-t felejtsd el, IDPben teljesen értelmetlen kb.kdmert ilyen nagy máker vagy biztos megint érdemtelenül nyerni fogszOrkjó a draftom, arról nem tehetek ha szarok a játékosok 😀 ez a BMS, a féktelen partianimálkodástól nem tudnak játszani a srácok
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A preview-t felejtsd el, IDPben teljesen értelmetlen kb.jó a draftom, arról nem tehetek ha szarok a játékosok 😀 ez a BMS, a féktelen partianimálkodástól nem tudnak játszani a srácokcsak annyit adtunk ki magunkból ami feltétlenül szükséges a diadalhoz 😛 jövő héten ellened nyomom elvileg 😛 reszkess 😛konquerormert ilyen nagy máker vagy biztos megint érdemtelenül nyerni fogszOrk
több mint 14 éve
jó a draftom, arról nem tehetek ha szarok a játékosok 😀 ez a BMS, a féktelen partianimálkodástól nem tudnak játszani a srácokmert ilyen nagy máker vagy biztos megint érdemtelenül nyerni fogszOrkel kell venni konqueror győzelmét ennyi pontal L-t kéne kapnia, mindenki más 210+ ponttal érdemelte ki a győzelmet 😛Orkcsak annyit adtunk ki magunkból ami feltétlenül szükséges a diadalhoz 😛 jövő héten ellened nyomom elvileg 😛 reszkess 😛konqueror
preview szerint nyerni fogsz :/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nálunk tavaly 8 csapat végzett 7-6-tal, durva volt. 😀Amilyen kiegyenlített szokott a mi ligánk lenni, a pontoknak is simán jelentősége lehet a végén. 😊Már megszoktam, hogy mindig épp akkor van az ellenfelem a legjobb formájában, mikor ellenem nyomja. Asszem 2 éve a 2. legtöbb megszerzett pontom volt, és PO-ba sem jutottam vele. 😀GRAFI
Meg ha a csapatod stabilan hozza a 230-240 pontot, az már garantáltan 9-10 győzelemre elég.kd
Volt aki több ponttal 2-11-gyel végzett, míg másik két csapat kevesebb ponttal ért el 7-6-ot. 😊
Mondjuk ami durva, hogy pl. tothbebe 226 pontos átlagot hozott, és így lett 7-6. 😀
több mint 14 éve
Amilyen kiegyenlített szokott a mi ligánk lenni, a pontoknak is simán jelentősége lehet a végén. 😊Már megszoktam, hogy mindig épp akkor van az ellenfelem a legjobb formájában, mikor ellenem nyomja. Asszem 2 éve a 2. legtöbb megszerzett pontom volt, és PO-ba sem jutottam vele. 😀
Meg ha a csapatod stabilan hozza a 230-240 pontot, az már garantáltan 9-10 győzelemre elég.kd
több mint 14 éve
malackirály 😂
több mint 14 éve
Week 1:Újpest Veterans
1 0
Újpest Deadly Ogres
1 0
Dogei Dogevok
1 0
Nagykanizsa Svábbogárs
1 0
Cylon Toasters
1 0
Kanizsa Vandals
1 0
Antman Boy's
1 0
Blue Mountain Goats
1 0
Vac Hermits
0 1
Budapest Blues
0 1
Shen Kick
0 1
Southside Guerillas
0 1
Fisherfield Szunyogs
0 1
Szekszard Gangsters
0 1
SeychelleIsland Sensation
0 1
Suicidal Avieholics
0 1
Heti győztes (legtöbb pont) : 268 pont jules
Heti szopóálarcos (legkevesebb pont) : 149 pont Fetomy
Malackirály (legkevesebb szerzett ponttal nyert) : 163,5 pont konqueror
Szerencsétlen lúzer (legtöbb szerzett ponttal kikapott) : 224,5 pont Grafi
Kispadátor (legtöbb pont a padon) : 89 pont kd
heti All-star team:
QB: Peyton Manning (Divat) 41
RB: Arian Foster (Ork) 45
RB: Matt Forte (jules) 35
WR: Legedu Naanee (FA) 26
WR: Austin Collie (FA) 26
RB/WR: Chris Johnson (tothbebe) 33
TE: Marcedes Lewis (Grafi) 15
DT: Sione Pouha (FA) 19
DT: Darnell Dockett (Divat) 14
DE: Bryan Thomas (jules) 24,5
DE: Kyle Vanden Bosch (zemanla) 24
LB: Derrick Johnson (FA) 30
LB: Dan Connor (Ork) 30
LB: Lance Briggs (Grafi) 29
CB: Bryant McFadden (FA) 33
CB: Greg Toler (FA) 33
S: LaRon Landry (kd) 36
S: Pat Chung (jules) 33
K: John Kasay (FA) 13
P: Steve Weatherford (FA) 13
HC: Titans/Seahawks (FA) 7-7
Az All Star listán FA mindenki, aki a hétvégén még az volt.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amilyen kiegyenlített szokott a mi ligánk lenni, a pontoknak is simán jelentősége lehet a végén. 😊Baszhatom, ha 224.5 ponttal kikapok. Mondjuk ha Marcedes Louis nem a padon csücsült volt a 15 pontjával, pont jó lettem volna. :/GRAFIgyőztem bazki, 163 ponttal 😀 Suggs egy állat 😛Mondjuk Grafi 75 pontos LB sora se semmi. 😀kd
milyen kár, hogy a héten csak Dansby és Wilson mutatott értékelhető teljesítményt (agyonfikázott LB sorom kétharmada horzsolt 😛 )konqueror
Meg ha a csapatod stabilan hozza a 230-240 pontot, az már garantáltan 9-10 győzelemre elég.
több mint 14 éve
Baszhatom, ha 224.5 ponttal kikapok. Mondjuk ha Marcedes Louis nem a padon csücsült volt a 15 pontjával, pont jó lettem volna. :/győztem bazki, 163 ponttal 😀 Suggs egy állat 😛Mondjuk Grafi 75 pontos LB sora se semmi. 😀kd
milyen kár, hogy a héten csak Dansby és Wilson mutatott értékelhető teljesítményt (agyonfikázott LB sorom kétharmada horzsolt 😛 )konqueror
több mint 14 éve
vick nagyon nagy könnyedséggel futott a labdával. a passzok is mentek, ahogy kezdett belelendülni.sokat hagyott ki, de ha Kolbi nem tud játszani, könnyen megragadhat a kezdőben.
Ha így fogja nyomni, nagy húzás lehet még. remélem nem lesz az 😀 😀 😀 😀 😀 mert ellenem is játszol majd sajna.....
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ork: elfért volna, de nagyobb szükségem volt egy 3-4 pontnál többet termelő QB-re. Most remélem, hogy vagy Kolb meggyógyul és remekelni fog, mert nagy lesz rajta a nyomás, vagy Vicket megtartják. 😊
több mint 14 éve
11
22
Nálam az LB sor frissítése volt a Top priority... 4 LB-m közösen termel 28 pontja végett. Kíváncsi leszek, hogy Derrick Johnson-val mennyire fürdök be, mert erre áldoztam be Austin Collie-t és Bryant McFadden-t.Bár így átnézve McFadden amúgy is kiment volna előttem.
több mint 14 éve
Sejtettem, hogy kimegy sok jó FA, de jól jártam én is. Meglátjuk.gratulálok az első forduló minden győztesének!
több mint 14 éve
4.-nek szóval előtte 3-an nem akarták pedig mindben elfért volna, jó a szúnyogok azért megvannakHányadiknak húztál?SzeszePicsába Brandon Jacksont valaki elvitte előlem, mindegy Collie hasznos lehet.TomeeeÉn voltam. 😀 De Boldinért a tied. Ő vagy Shonn Greene.zinedine5
több mint 14 éve
Hányadiknak húztál?Picsába Brandon Jacksont valaki elvitte előlem, mindegy Collie hasznos lehet.TomeeeÉn voltam. 😀 De Boldinért a tied. Ő vagy Shonn Greene.zinedine5