bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
7 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
Lényegében mindegy.Greene ráadásul nem 0, hanem -3 lesz az átszámolás után.Hát én kikaptam, de meg is érdemeltem. 200 pont alatt maradtam (196) és az kevés. Mondjuk a -7 a 49ers HC-től és a Shonn Greene 0 az betett.Greenek azért nagyon irracionális volt az a 100 yard + 1 TD ESPN jóslat
És természetesen gratulálok Divat.zinedine5
de ez így nagyon szoros volt, egy győztes HCvel és legalább minimális teljesítménnyel meglehetett volna a meccsedOrk
18 futott yard->1 pont
2 fumble->-2 pont
1 lost fumble->-2 pontgsn
Azért a másik ligában gsn. 😉
több mint 14 éve
gsn
3 548
Greene ráadásul nem 0, hanem -3 lesz az átszámolás után.Hát én kikaptam, de meg is érdemeltem. 200 pont alatt maradtam (196) és az kevés. Mondjuk a -7 a 49ers HC-től és a Shonn Greene 0 az betett.Greenek azért nagyon irracionális volt az a 100 yard + 1 TD ESPN jóslat
de ez így nagyon szoros volt, egy győztes HCvel és legalább minimális teljesítménnyel meglehetett volna a meccsedOrk
18 futott yard->1 pont
2 fumble->-2 pont
1 lost fumble->-2 pont
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Hát én kikaptam, de meg is érdemeltem. 200 pont alatt maradtam (196) és az kevés. Mondjuk a -7 a 49ers HC-től és a Shonn Greene 0 az betett.Greenek azért nagyon irracionális volt az a 100 yard + 1 TD ESPN jóslat
de ez így nagyon szoros volt, egy győztes HCvel és legalább minimális teljesítménnyel meglehetett volna a meccsed
több mint 14 éve
Hát én kikaptam, de meg is érdemeltem. 200 pont alatt maradtam (196) és az kevés. Mondjuk a -7 a 49ers HC-től és a Shonn Greene 0 az betett.És természetesen gratulálok Divat.
több mint 14 éve
igazi lila henger 😀Orkoff
És abban mi a jó? (a Fradi-Újpestben)
A füstbomba, a késelés, az utcai "harc", a rohamrendőrség, a "parasztozás", a köpködés, a lezárt szektorok, a buszok és a metró szétverése? (mindegy, hogy lila, vagy zőőőőőd!)
Mert értékelhető foci nincs!
Én már 10 éve ki sem járok...... és a fiam nem is fogja megtudni, milyen volt egy kettős meccs a Népstadionban, mert ide nem viszem! :/
Egyébként sok boldogságot! 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Jellemző, hogy Arian Foster pont "ellenem" játsza élete meccsét.... :mad: Az a 45 pontot képtelenség behozni! a LB sorom össz 26 pontját meg már nem is minősítem. 😕11végül nem kellett Foster a pontjai nélkül is meglett a 200+ pont és a győzelem
de így 252 pont a 3. legtöbb és 2 újpest lesz a top 3ban igazi lila henger 😀
több mint 14 éve
amúgy is hárobújulesErről van szó! 😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
nem is volt vita
több mint 14 éve
Szerintem amit a program enged azt szabad.julesGyerekek!
Egy ilyen sz@rral ne rontsuk már el a fórumot!
Ugyan arra szavaztam, hogy kell HC, de belátom, mindenki úgy állítja be a csapatát, ahogy akarja, tudja. Ha nincs HC, hát nincs. Ha nincs RB, hát nincs.....
Kajzer! (commish)
Zárjuk le a vitát. :cool:

több mint 14 éve
Szerintem amit a program enged azt szabad.

"We got Tom Bradyed again."
több mint 14 éve
én a council of nine véleményét kérném ki.szavazzon mondjuk egy TTT, Rajna, Igor nevekkel felálló, ligán kívüli fantasy insider világtanács, aztán készkonquerorSőt rögtön kérjük ki az alkotmánybíróság véleményét is....GRAFI

több mint 14 éve
nem kötelező megfogadni a javaslatomszavazzon mondjuk egy TTT, Rajna, Igor nevekkel felálló, ligán kívüli fantasy insider világtanács, aztán készkonquerorSőt rögtön kérjük ki az alkotmánybíróság véleményét is....GRAFI
de három ember hamarabb döntene, mint hogy itt menjen a szájtépés oldalakon át
vagy akkor döntsön a commish egymaga. diktatúra rulez. nekem tökmindegy, ha zavar irogatásom akkor annyit írok csak ide győzelem után hogy 😊 zakó után meg hogy 😕
több mint 14 éve
szavazzon mondjuk egy TTT, Rajna, Igor nevekkel felálló, ligán kívüli fantasy insider világtanács, aztán készkonquerorSőt rögtön kérjük ki az alkotmánybíróság véleményét is....
több mint 14 éve
Igazából nincs min szavazni. Ha nem akar nem kell HC. ugyanúgy, ahogy RB-t sem muszáj berakni, vagy akármi mást. Bárki megteheti, hogy nem rakja be a HC-t, ha szerinte az számottevő előnyt jelent 😉 Szerintem. 😛
több mint 14 éve
szavazzon mondjuk egy TTT, Rajna, Igor nevekkel felálló, ligán kívüli fantasy insider világtanács, aztán kész
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nyilván nem 50% esély van rá, különben az összes csapat nagyjából egyformán végezne az évad végén, nem pedig 16-0 és 0-16-tal, de ez már szőrszálhasogatás. 😊Szerintem mindenkinek szíve joga, hogy indít-e pl. QB-t, miért lenne a HC más? (nyilván a HC szerzi a legkevesebb pontot a szezonban, de azért kis ésszel pozitívba lehet kihozni, szóval hosszú távon csak magának árt, ha nem indít)Egyetértve azzal, hogy szíve joga indítani vagy sem, (tehát én a nem kötelező mellett vagyok), a HC-nál az a nagy gebasz, hogy általában a 32-ből 16 minuszban zár (nekem pl 49ers -7 pont, hogy rohadnának meg), azaz nem kell élete betlijének lenni, hogy minuszban legyen, hanem 50% esély van rá.
Mellesleg én nem bánnám, ha az ellenfelem egy játékost sem játszatna. 😊kd
De ez is csak taktika, mint az egész játék, úgyhogy mindenki tegyen a belátása szerint.zinedine5
Tavaly 14 HC fejezte be negatív mérleggel a szezont, itt azért van mozgástér minden héten. (bár nem tudom mennyien foglalkoznak HC cserélgetéssel az adott ellenfélnek megfelelően - én többnyire csak K-t szoktam)
több mint 14 éve
Szerintem mindenkinek szíve joga, hogy indít-e pl. QB-t, miért lenne a HC más? (nyilván a HC szerzi a legkevesebb pontot a szezonban, de azért kis ésszel pozitívba lehet kihozni, szóval hosszú távon csak magának árt, ha nem indít)Egyetértve azzal, hogy szíve joga indítani vagy sem, (tehát én a nem kötelező mellett vagyok), a HC-nál az a nagy gebasz, hogy általában a 32-ből 16 minuszban zár (nekem pl 49ers -7 pont, hogy rohadnának meg), azaz nem kell élete betlijének lenni, hogy minuszban legyen, hanem 50% esély van rá.
Mellesleg én nem bánnám, ha az ellenfelem egy játékost sem játszatna. 😊kd
De ez is csak taktika, mint az egész játék, úgyhogy mindenki tegyen a belátása szerint.
több mint 14 éve
szerintem nem para, ha nincs, van ismerősöm, aki egy ponttal vezetett, és inkább kivett egy akár 10-20 pontra is esélyes játékosát, nehogy élete betlije után szopjon vele 😛

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem mindenkinek szíve joga, hogy indít-e pl. QB-t, miért lenne a HC más? (nyilván a HC szerzi a legkevesebb pontot a szezonban, de azért kis ésszel pozitívba lehet kihozni, szóval hosszú távon csak magának árt, ha nem indít)Mellesleg én nem bánnám, ha az ellenfelem egy játékost sem játszatna. 😊
több mint 14 éve
Akkor az enyém teljes boldogság?6-0, Pats, fantasy...
Kár, hogy nem lesz mindig így.

"We got Tom Bradyed again."
több mint 14 éve
az igen 😂 bocsi, az újpestből valamiért ork jutott elsőre eszembe 😀
akkor Jules-től szopok, de IRL akkor is happy 😛

több mint 14 éve
én nagy zacsit kapok orktól, de üsse kavics, amíg irl ilyen szépen alakulnak az eredmények 😛Wyattmilyen kár, hogy jules ellen nyomod
több mint 14 éve
én nagy zacsit kapok orktól, de üsse kavics, amíg irl ilyen szépen alakulnak az eredmények 😛