bowl.hu div. 2./B

20 feliratkozó

8 hónapja
Löfli Detroit Lions Arizona State Sun Devils 21 022 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CET

draft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs

Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kájzer: látom a sok melót, főleg a "Sample Trophy Text" feliraton érződik a hosszas fáradságos órák munkája. 😀
Amúgy fasza, hogy kiosztasz ilyet. 😊
több mint 14 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 386 — Do Your Job
Kajzernek 316,5 pont????? 😂
Hajráááá!zemanla
jópofa vicc 😀 😀 😀 😀 😀

remélem a kétharmada meg is lesz!

Kérdés a díjazottakhoz: tetszenek a díjak? Senki nem szól semmit, pedig rengeteget melóztam ám vele!!!Kájzerszóze
Nekem tetszik! (bár nem vagyok díjazott 😕)
Egy a baj, így csak a heti első és utsó kerül megemlítésre (vagy én nem látom a többit? :/ )
A padraragasztottak királyát nem választjuk meg? (tavaly volt benne részem éppen eleget... 😀)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 568 — playoffs???
Hajráááá!zemanla
jópofa vicc 😀 😀 😀 😀 😀

remélem a kétharmada meg is lesz!

Kérdés a díjazottakhoz: tetszenek a díjak? Senki nem szól semmit, pedig rengeteget melóztam ám vele!!!

több mint 14 éve
tothbebe 19 — Steelers fan
Amilyen kiegyenlített szokott a mi ligánk lenni, a pontoknak is simán jelentősége lehet a végén. 😊
Meg ha a csapatod stabilan hozza a 230-240 pontot, az már garantáltan 9-10 győzelemre elég.kd
Már megszoktam, hogy mindig épp akkor van az ellenfelem a legjobb formájában, mikor ellenem nyomja. Asszem 2 éve a 2. legtöbb megszerzett pontom volt, és PO-ba sem jutottam vele. 😀GRAFI
Nálunk tavaly 8 csapat végzett 7-6-tal, durva volt. 😀
Volt aki több ponttal 2-11-gyel végzett, míg másik két csapat kevesebb ponttal ért el 7-6-ot. 😊

Mondjuk ami durva, hogy pl. tothbebe 226 pontos átlagot hozott, és így lett 7-6. 😀kd
Azért ez PO-ban visszajött :cool:

You're waiting for a train - a train that will take you far away. You know where you hope the train will take you, but you can't know for sure. But it doesn't matter...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jó a draftom, arról nem tehetek ha szarok a játékosok 😀 ez a BMS, a féktelen partianimálkodástól nem tudnak játszani a srácok

preview szerint nyerni fogsz :/konqueror
A preview-t felejtsd el, IDPben teljesen értelmetlen kb.kd
akkor don't stop me now 😛

eme infó örömre átírtam a rangod XY-ról Seahawks fanrakonqueror
Köszönöm szépen. 😊
Az Ork által linkelt game lines úgy néz ki értelmesebb már, igaz egy hét számai alapján megint csak ott tartunk, hogy nem mond el sokat a védőkről. 😀 (de azért örülök, hogy 285 pontot jósol nekem)
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
érdekelni érdekel, de nem ilyen áron 😀

több mint 14 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 386 — Do Your Job
Hajráááá!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Tomeee 753
az nem igaz, hogy a preview nem számolja a védelmet
ahol nincs projection ott az eddig szerzett pontjainak átlagát hasonlítja össze illetve adja a projectionös értékekhezOrk
Hát nekem 78 pont az előrejelzésem, és az pont az offense+a kicker projected pontjának az összege.Tomeee
http://games.espn.go.com/ffl/gamelines?leagueId=69804 neked 262 van jelezve ami pont az amit mondtamOrk
Hm tényleg, én a scoreboardon néztem, ott tökmás pontok vannak 😊

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
ahol nincs projection ott az eddig szerzett pontjainak átlagát hasonlítja össze illetve adja a projectionös értékekhezOrk
Hát nekem 78 pont az előrejelzésem, és az pont az offense+a kicker projected pontjának az összege.Tomeee
http://games.espn.go.com/ffl/gamelines?leagueId=69804 neked 262 van jelezve ami pont az amit mondtam
több mint 14 éve
Tomeee 753
Hát nekem 78 pont az előrejelzésem, és az pont az offense+a kicker projected pontjának az összege.

több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
ahol nincs projection ott az eddig szerzett pontjainak átlagát hasonlítja össze illetve adja a projectionös értékekhez
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
mert ilyen nagy máker vagy biztos megint érdemtelenül nyerni fogszOrk
jó a draftom, arról nem tehetek ha szarok a játékosok 😀 ez a BMS, a féktelen partianimálkodástól nem tudnak játszani a srácok

akkor don't stop me now 😛

eme infó örömre átírtam a rangod XY-ról Seahawks fanra
több mint 14 éve
11 New England Patriots 22
Gyakorlatilag értelmetlen nézni a preview számokat... Hacsak nem felel meg valakinek a +/- 20 pontos tűrés!

Apropó Wyatt még mindig érdekel LT? 😀

több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 366 — Giants fan

Defense-t nem is számolja bele, ennyire van értelme.Tomeee
Az offense-re meg tök hülyeségeket jelez előre 😊
több mint 14 éve
Tomeee 753

Defense-t nem is számolja bele, ennyire van értelme.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak annyit adtunk ki magunkból ami feltétlenül szükséges a diadalhoz 😛 jövő héten ellened nyomom elvileg 😛 reszkess 😛konqueror

A preview-t felejtsd el, IDPben teljesen értelmetlen kb.
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
el kell venni konqueror győzelmét ennyi pontal L-t kéne kapnia, mindenki más 210+ ponttal érdemelte ki a győzelmet 😛Ork
csak annyit adtunk ki magunkból ami feltétlenül szükséges a diadalhoz 😛 jövő héten ellened nyomom elvileg 😛 reszkess 😛konqueror

preview szerint nyerni fogsz :/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amilyen kiegyenlített szokott a mi ligánk lenni, a pontoknak is simán jelentősége lehet a végén. 😊
Meg ha a csapatod stabilan hozza a 230-240 pontot, az már garantáltan 9-10 győzelemre elég.kd
Már megszoktam, hogy mindig épp akkor van az ellenfelem a legjobb formájában, mikor ellenem nyomja. Asszem 2 éve a 2. legtöbb megszerzett pontom volt, és PO-ba sem jutottam vele. 😀GRAFI
Nálunk tavaly 8 csapat végzett 7-6-tal, durva volt. 😀
Volt aki több ponttal 2-11-gyel végzett, míg másik két csapat kevesebb ponttal ért el 7-6-ot. 😊

Mondjuk ami durva, hogy pl. tothbebe 226 pontos átlagot hozott, és így lett 7-6. 😀
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Már megszoktam, hogy mindig épp akkor van az ellenfelem a legjobb formájában, mikor ellenem nyomja. Asszem 2 éve a 2. legtöbb megszerzett pontom volt, és PO-ba sem jutottam vele. 😀
több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
malackirály 😂
több mint 14 éve
Week 1:

Újpest Veterans
1 0
Újpest Deadly Ogres
1 0
Dogei Dogevok
1 0
Nagykanizsa Svábbogárs
1 0
Cylon Toasters
1 0
Kanizsa Vandals
1 0
Antman Boy's
1 0
Blue Mountain Goats
1 0
Vac Hermits
0 1
Budapest Blues
0 1
Shen Kick
0 1
Southside Guerillas
0 1
Fisherfield Szunyogs
0 1
Szekszard Gangsters
0 1
SeychelleIsland Sensation
0 1
Suicidal Avieholics
0 1

Heti győztes (legtöbb pont) : 268 pont jules
Heti szopóálarcos (legkevesebb pont) : 149 pont Fetomy
Malackirály (legkevesebb szerzett ponttal nyert) : 163,5 pont konqueror
Szerencsétlen lúzer (legtöbb szerzett ponttal kikapott) : 224,5 pont Grafi
Kispadátor (legtöbb pont a padon) : 89 pont kd

heti All-star team:
QB: Peyton Manning (Divat) 41
RB: Arian Foster (Ork) 45
RB: Matt Forte (jules) 35
WR: Legedu Naanee (FA) 26
WR: Austin Collie (FA) 26
RB/WR: Chris Johnson (tothbebe) 33
TE: Marcedes Lewis (Grafi) 15
DT: Sione Pouha (FA) 19
DT: Darnell Dockett (Divat) 14
DE: Bryan Thomas (jules) 24,5
DE: Kyle Vanden Bosch (zemanla) 24
LB: Derrick Johnson (FA) 30
LB: Dan Connor (Ork) 30
LB: Lance Briggs (Grafi) 29
CB: Bryant McFadden (FA) 33
CB: Greg Toler (FA) 33
S: LaRon Landry (kd) 36
S: Pat Chung (jules) 33
K: John Kasay (FA) 13
P: Steve Weatherford (FA) 13
HC: Titans/Seahawks (FA) 7-7

Az All Star listán FA mindenki, aki a hétvégén még az volt.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
győztem bazki, 163 ponttal 😀 Suggs egy állat 😛

milyen kár, hogy a héten csak Dansby és Wilson mutatott értékelhető teljesítményt (agyonfikázott LB sorom kétharmada horzsolt 😛 )konqueror
Mondjuk Grafi 75 pontos LB sora se semmi. 😀kd
Baszhatom, ha 224.5 ponttal kikapok. Mondjuk ha Marcedes Louis nem a padon csücsült volt a 15 pontjával, pont jó lettem volna. :/GRAFI
Meg ha a csapatod stabilan hozza a 230-240 pontot, az már garantáltan 9-10 győzelemre elég.
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
győztem bazki, 163 ponttal 😀 Suggs egy állat 😛

milyen kár, hogy a héten csak Dansby és Wilson mutatott értékelhető teljesítményt (agyonfikázott LB sorom kétharmada horzsolt 😛 )konqueror
Mondjuk Grafi 75 pontos LB sora se semmi. 😀kd
Baszhatom, ha 224.5 ponttal kikapok. Mondjuk ha Marcedes Louis nem a padon csücsült volt a 15 pontjával, pont jó lettem volna. :/
több mint 14 éve
vick nagyon nagy könnyedséggel futott a labdával. a passzok is mentek, ahogy kezdett belelendülni.
sokat hagyott ki, de ha Kolbi nem tud játszani, könnyen megragadhat a kezdőben.

Ha így fogja nyomni, nagy húzás lehet még. remélem nem lesz az 😀 😀 😀 😀 😀 mert ellenem is játszol majd sajna.....

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ork: elfért volna, de nagyobb szükségem volt egy 3-4 pontnál többet termelő QB-re. Most remélem, hogy vagy Kolb meggyógyul és remekelni fog, mert nagy lesz rajta a nyomás, vagy Vicket megtartják. 😊