bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
7 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
Nálam az LB sor frissítése volt a Top priority... 4 LB-m közösen termel 28 pontja végett. Kíváncsi leszek, hogy Derrick Johnson-val mennyire fürdök be, mert erre áldoztam be Austin Collie-t és Bryant McFadden-t.Bár így átnézve McFadden amúgy is kiment volna előttem.

több mint 14 éve
Sejtettem, hogy kimegy sok jó FA, de jól jártam én is. Meglátjuk.gratulálok az első forduló minden győztesének!

több mint 14 éve
4.-nek szóval előtte 3-an nem akarták pedig mindben elfért volna, jó a szúnyogok azért megvannakHányadiknak húztál?SzeszePicsába Brandon Jacksont valaki elvitte előlem, mindegy Collie hasznos lehet.TomeeeÉn voltam. 😀 De Boldinért a tied. Ő vagy Shonn Greene.zinedine5
több mint 14 éve
Hányadiknak húztál?Picsába Brandon Jacksont valaki elvitte előlem, mindegy Collie hasznos lehet.TomeeeÉn voltam. 😀 De Boldinért a tied. Ő vagy Shonn Greene.zinedine5
több mint 14 éve
Picsába Brandon Jacksont valaki elvitte előlem, mindegy Collie hasznos lehet.Tomeeeadok egy Kevin Waltert érte 😉
a jó első kör miatt nem számítottam hogy lecsúszik majd egy futó, de Traktornak örülök, remélhetőleg nem kerül majd háttérbe a 2 fumble miatt
több mint 14 éve
Picsába Brandon Jacksont valaki elvitte előlem, mindegy Collie hasznos lehet.TomeeeÉn voltam. 😀 De Boldinért a tied. Ő vagy Shonn Greene.
több mint 14 éve
hol van már a waiver??????Örülnél neki, ha csak te várnád, de nem.
csak én várom epedve?Kájzerszóze
több mint 14 éve
Ez sem semmi! 😊Nálam az O parádézot:Ezt nevezed parádénak?! 😊
Barber 3
Steve Smith (NYG) 4
Crabtree 1
Mathews 4
A.Rogers 15 !!! 😊
Mégegyszer grat kajzernak!zemanla
Alex Smith 4
C.J. Spiller 0
Mike Sims-Walker 0
John Carlson 3
Csoda, hogy ezek után 213 pontom lett. 😊
(persze tudom, szarul draftoltam)kd
Azért a Hawksra pipa vagyok a Babineaux cut-resign miatt! :o
A cut után lecseréltem Milloyra...
Jó, tudom, ez nektek is meglepi volt! 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
grat konq! Igazán büszke vagyok a csapatomra. Önmagukhoz képest 4 értékelhető teljesítmény volt, abból 1 DT 10 ponttal és egy P 7 ponttal. Mondanám, hogy kettő 20+ os játékossal nem lehet nyerni, de mint látható, még egyel is simán lehet...
több mint 14 éve
gsn
3 548
Az egy másik történet. All-time legkevesebb pontom volt ez a mostani. 😐Lényegében mindegy.Greenek azért nagyon irracionális volt az a 100 yard + 1 TD ESPN jóslatGreene ráadásul nem 0, hanem -3 lesz az átszámolás után.
de ez így nagyon szoros volt, egy győztes HCvel és legalább minimális teljesítménnyel meglehetett volna a meccsedOrk
18 futott yard->1 pont
2 fumble->-2 pont
1 lost fumble->-2 pontgsn
Azért a másik ligában gsn. 😉zinedine5
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
mert ilyen nagy máker vagy biztos megint érdemtelenül nyerni fogszel kell venni konqueror győzelmét ennyi pontal L-t kéne kapnia, mindenki más 210+ ponttal érdemelte ki a győzelmet 😛Orkcsak annyit adtunk ki magunkból ami feltétlenül szükséges a diadalhoz 😛 jövő héten ellened nyomom elvileg 😛 reszkess 😛konqueror
több mint 14 éve
el kell venni konqueror győzelmét ennyi pontal L-t kéne kapnia, mindenki más 210+ ponttal érdemelte ki a győzelmet 😛Orkcsak annyit adtunk ki magunkból ami feltétlenül szükséges a diadalhoz 😛 jövő héten ellened nyomom elvileg 😛 reszkess 😛
több mint 14 éve
el kell venni konqueror győzelmét ennyi pontal L-t kéne kapnia, mindenki más 210+ ponttal érdemelte ki a győzelmet 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
győztem bazki, 163 ponttal 😀 Suggs egy állat 😛Nekem 51 pontot hoztak az LB-im, plusz 41-et a padon ülő kettő. Erre varrj gombot! 😊
milyen kár, hogy a héten csak Dansby és Wilson mutatott értékelhető teljesítményt (agyonfikázott LB sorom kétharmada horzsolt 😛 )konqueror
Mondjuk Grafi 75 pontos LB sora se semmi. 😀
több mint 14 éve
győztem bazki, 163 ponttal 😀 Suggs egy állat 😛milyen kár, hogy a héten csak Dansby és Wilson mutatott értékelhető teljesítményt (agyonfikázott LB sorom kétharmada horzsolt 😛 )
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nálam az O parádézot:Ezt nevezed parádénak?! 😊
Barber 3
Steve Smith (NYG) 4
Crabtree 1
Mathews 4
A.Rogers 15 !!! 😊
Mégegyszer grat kajzernak!zemanla
Alex Smith 4
C.J. Spiller 0
Mike Sims-Walker 0
John Carlson 3
Csoda, hogy ezek után 213 pontom lett. 😊
(persze tudom, szarul draftoltam)
több mint 14 éve
268 pont. Még sosem volt ennyi. Tavaly örültem ha elértem a 200 pontot. Tudom nem lesz mindig így, de már már csak 3 meccset kell nyernem és beállítom előző idénybeli "remek" teljesítményemet.

"We got Tom Bradyed again."
több mint 14 éve
A tegnapi (ma hajnali) pontok mikor kerülnek be? Mert moöst még semmi nincs belőlük. Ha jól néztem Dorsey állatkodott, lehet elég lenne nekem a fordításhoz.
több mint 14 éve
kösz!mákom volt, sokáig vezettél, végig többet jósolt neked. Az O-d harmatos volt, Rogers 2 INT-je sem segített sokat. Hagytam a padon is sokat. De végül szerencsés kezdés lett.
Könnyebb meccsek is lesznek még, ahogy elnézem néhány kolléga komoly 150pontos teljesítményét 😀 😀 😀 😀
A lényeg persze marad: Go Saints!!!

több mint 14 éve
Nálam az O parádézot:Barber 3
Steve Smith (NYG) 4
Crabtree 1
Mathews 4
A.Rogers 15 !!! 😊
Mégegyszer grat kajzernak!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Akkor hát mindegy. Ámen. Mindenki úgy állítja be a csapatát, ahogyan csak akarja.
Legyen, ahogy szeretné.
Nekem mindegy. Úgyis én leszek a bajnok 😀 😀 😀 😀