NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
270
20
01:30 Tennessee vs NC State [Bank of America Stadium, Charlotte] - abc
bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
14 napja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
viccek topik megnyomja 😊az a baj, hogy az IRL karmám a béka segge alatt van, ez a fórumos meg szerintem csalóka, kurvára nem vagyok az a "mindenki kedvence" típuskonquerorfantasy draft day, lájkolja aki várta eme napotLátom hiszel a tömegpszihózisban, és sokak örömét kihasználva, hogy ma draft van, saját karmádat akarod növelni. Most kapnál egy -1et tőlem, ha lehetne. 😀GRAFI
konqueror
több mint 14 éve
Leraktam a három kis piszkot - vagyis már kis tiszták.Ideültem.
Veszek magamhoz elemózsiát, vizet, aztán kezdhetjük is.
Egy estét készültem, de így is jobb lesz most a draft, mint tavaly. Voltaképp valami tavalyelőttit kéne összehoznom...
"We got Tom Bradyed again."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Durva lesz, alig fértem géphez az elmúlt két hétben, úgyhogy marad a méltán híres érzékem, hogy behúzzam a legjobbakat. 😀Nembaj, úgyis a FA a kedvenc szavam. 😉
több mint 14 éve
betekertem alufóliával a felyem. mosmá nem tuggyátok ellponi a gondolataimat 😀 😀 😀 😀 lyöhet este a Draft!!!!
több mint 14 éve
az a baj, hogy az IRL karmám a béka segge alatt van, ez a fórumos meg szerintem csalóka, kurvára nem vagyok az a "mindenki kedvence" típusfantasy draft day, lájkolja aki várta eme napotLátom hiszel a tömegpszihózisban, és sokak örömét kihasználva, hogy ma draft van, saját karmádat akarod növelni. Most kapnál egy -1et tőlem, ha lehetne. 😀GRAFI
konqueror
a legnagyobb baj viszont az lesz ha nem lesz net drafting alatt :rolleyes:
több mint 14 éve
fantasy draft day, lájkolja aki várta eme napotLátom hiszel a tömegpszihózisban, és sokak örömét kihasználva, hogy ma draft van, saját karmádat akarod növelni. Most kapnál egy -1et tőlem, ha lehetne. 😀
konqueror
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
fantasy draft day, lájkolja aki várta eme napotnekem nem az első, de már rég voltam, szal toltam is gyorsan egy mock draftot, hogyan néz ki most espn-en, innentől csak nem lesz probléma, haza meg csak hazaérek 2 óra alatt 😊
és én életemben először. lehet készülni kellett volna rá, de valahogy majdcsak lesz. mondjuk magam ismerve valszeg oda se érek a pickekig, mert elbaszok valamit a draftfelületen 😀
go BMS, go Goats, party hardkonqueror
több mint 14 éve
fantasy draft day, lájkolja aki várta eme napotés én életemben először. lehet készülni kellett volna rá, de valahogy majdcsak lesz. mondjuk magam ismerve valszeg oda se érek a pickekig, mert elbaszok valamit a draftfelületen 😀
go BMS, go Goats, party hard
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
😀 😀oké, siess Grafi.Ja, hogy valóban nem is ma lesz. 😀
Akkor holnap draft, este fél kilenckor!Kájzerszóze
Akkor haza fogok érni 😂 😂GRAFI
én is visszatértem, ahogy néztem semmiről nem maradtam le 😛
több mint 14 éve
oké, siess Grafi.Ja, hogy valóban nem is ma lesz. 😀
Akkor holnap draft, este fél kilenckor!Kájzerszóze
Akkor haza fogok érni 😂 😂
több mint 14 éve
oké, siess Grafi.Akkor holnap draft, este fél kilenckor!
több mint 14 éve
Én valószinűleg az első körre nem fogok hazaáérni, de a másodikra igyekszem. Ha jól néztem harmadiknak "húzok", talán az első 3 kiszemeltem közül valamelyik még kapható lesz.
több mint 14 éve
Szuper!oké, kösz. ezért írtam én is hogy erre nincs időm.Nálunk is ugyanez van, de sztem ezek törlődnek majd amikor indul a draft, nem?Szeszede.
semmi értelme sincs a cutolgatásnak. időpocsékolás.Höri
törli a rendszer automatikusan?Kájzerszóze
Ezek szerint igen!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
oké, kösz. ezért írtam én is hogy erre nincs időm.Nálunk is ugyanez van, de sztem ezek törlődnek majd amikor indul a draft, nem?Szeszede.
semmi értelme sincs a cutolgatásnak. időpocsékolás.Höri
törli a rendszer automatikusan?
több mint 14 éve
Nálunk is ugyanez van, de sztem ezek törlődnek majd amikor indul a draft, nem?Szeszede.
semmi értelme sincs a cutolgatásnak. időpocsékolás.
több mint 14 éve
Nálunk is ugyanez van, de sztem ezek törlődnek majd amikor indul a draft, nem?SzeszeNa, Starksot sikerült a sokadik próbálkozásra eltávolítani. Így legalább az üzenet eltűnt a felső sorból. 😊
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Nálunk is ugyanez van, de sztem ezek törlődnek majd amikor indul a draft, nem?
több mint 14 éve
Your current roster is invalid. The following players must be dropped or moved to eligible roster slots before you may make other roster or lineup moves.Randy Starks, Mia is not eligible for the DT slot
Ok, de egyszerűen nem tudom kirakni...... :/
A submit roster gomb nem műxik....
több mint 14 éve
Blues, Svábbogárs és Toasters playákat nem tudom mozdítani. A Veterans playákat igen, de nagyon körülményesen....Próbáljátok meg!
GSN, haromt, bárki: Aki esetleg tud segíteni, megköszönném!
több mint 14 éve
Sajna nekem sem megy, ezért kértelek volna téged. De hátha valamelyik guru megoldja....jules csapatából egyesével sikerült néhányat, erre nincs időm.így van, kösz Höri!A tavalyi rostereket törölnéd? nekem nem megy vmiért.zemanla
Szóval legyen ott mindenki időben. legalább 10 perccel korábban, mert előtte - ha még nem draftoltál a gépedről - le kellene ellenőrizni, hogy telepítve van-e minden cucc a gépedre, ami kell a drafthoz. Ne ott érjen meglepetés.
Ki lehet próbálni, tesztelhető, hogy fut-e majd a draft a gépeden. Ha igen, akkor amikor eljön az idő, elindítod.
Chat is van, lehet majd szidni a másikat ezerrel - ha lesz rá idő 😀 😀 😀 😀Kájzerszóze
a tiédből még ezzel a módszerrel sem megy, mert ezt írja:
No moves allowed until player in ineligible slot is moved.
próbáljatok magatok takarítani, nekem nem megy, illetőleg nem tudom hogyan kell 😀 😀 😀 😀Kájzerszóze
Nem szeretném, ha a draftnál ez problémát okozna.....
több mint 14 éve
jules csapatából egyesével sikerült néhányat, erre nincs időm.így van, kösz Höri!A tavalyi rostereket törölnéd? nekem nem megy vmiért.zemanla
Szóval legyen ott mindenki időben. legalább 10 perccel korábban, mert előtte - ha még nem draftoltál a gépedről - le kellene ellenőrizni, hogy telepítve van-e minden cucc a gépedre, ami kell a drafthoz. Ne ott érjen meglepetés.
Ki lehet próbálni, tesztelhető, hogy fut-e majd a draft a gépeden. Ha igen, akkor amikor eljön az idő, elindítod.
Chat is van, lehet majd szidni a másikat ezerrel - ha lesz rá idő 😀 😀 😀 😀Kájzerszóze
a tiédből még ezzel a módszerrel sem megy, mert ezt írja:
No moves allowed until player in ineligible slot is moved.
próbáljatok magatok takarítani, nekem nem megy, illetőleg nem tudom hogyan kell 😀 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Antman
400
Szerintem kimegy Ő 1/4-re. 😀😀😀😀ha ki tudnám, már megtettem volna..... :/A tavalyi rostereket törölnéd? nekem nem megy vmiért.zemanlaki tudod vágni az embereket, én is így toltam
kivéve Brees-t, őt megkaptam ajándékba 😂
draft ügyben thx commish, majd remélem működni fog a dolog kicsiny gépemenkonqueror
brees meg úgyis az enyém lesz! 😀zemanla
több mint 14 éve
ha ki tudnám, már megtettem volna..... :/ki tudod vágni az embereket, én is így toltamígy van, kösz Höri!A tavalyi rostereket törölnéd? nekem nem megy vmiért.zemanla
draft ügyben thx commish, majd remélem működni fog a dolog kicsiny gépemenkonqueror
brees meg úgyis az enyém lesz! 😀
több mint 14 éve
ki tudod vágni az embereket, én is így toltamígy van, kösz Höri!A tavalyi rostereket törölnéd? nekem nem megy vmiért.zemanla
draft ügyben thx commish, majd remélem működni fog a dolog kicsiny gépemen
több mint 14 éve
így van, kösz Höri!A tavalyi rostereket törölnéd? nekem nem megy vmiért.