NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
2 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én is csak néztem, hogy mi van.Aztán 5. körben behúztam Kolbot és a 15-ben Alex Smitht.
Nem egy erős QB páros, de Smithben bízom, hogy alakít valamit.
Egy dolgot biztosan rosszul csináltam. A 6-9. héten van szinte az összes játékosom (cserék is 😀) bye weekje, ott csúnya buktáim lesznek.
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
túl sokat nézegettetek nfl.comos mock draftokat 😀qb-k így ki is mentek szépen gyorsan 😛
több mint 14 éve
Hát igen, sztem is az LB poszt ami gyenge, a QB BigBennel még elmuzsikál majd. Cserélj RBt-LBre.Szerintem ez abszolut vállalható.Tavaly is a LB sorom gyengesége volt a főok amiért majdnem kiestem. És ez idén is így maradt. Mire nekiduráltam magam, hogy húzzak egy LB-t -mert korainak éreztem amúgy még- addigra valaki kihúzta. Így aztán csak halasztgattam, halasztgattam és ez lett belőle.jules
A QB poszt az ami szerintem kevés minőségileg, de az az előzőekben tárgyaltak miatt van. RB-be gyakorlatilag négy kezdő futód van. (Julius Jonest reptette a Seahawaks).zinedine5
több mint 14 éve
Schobelt az utolsó draftcetlimmel húztam. Előre mondtam éjjel, hogy hülyeség lesz. Persze azt nem gondoltam, hogy ekkora.
"We got Tom Bradyed again."
több mint 14 éve
Szerintem ez abszolut vállalható.Tavaly is a LB sorom gyengesége volt a főok amiért majdnem kiestem. És ez idén is így maradt. Mire nekiduráltam magam, hogy húzzak egy LB-t -mert korainak éreztem amúgy még- addigra valaki kihúzta. Így aztán csak halasztgattam, halasztgattam és ez lett belőle.
A QB poszt az ami szerintem kevés minőségileg, de az az előzőekben tárgyaltak miatt van. RB-be gyakorlatilag négy kezdő futód van. (Julius Jonest reptette a Seahawaks).zinedine5
több mint 14 éve
DE: Hali, Douglas, SchobeljulesSchobel sztem visszavonult 😉
több mint 14 éve
zinedine5, küldtem PM-et 😊Amúgy CJ-n is gondolkodtam 1/1-nek, de mivel még soha nem volt király QB-m fantasy-ban, úgy döntöttem idén másképp lesz 😊
több mint 14 éve
QB: Roetlisberger, Young, HasselbeckSzerintem ez abszolut vállalható.
RB: Rice, Forte, Forsett, Portis
WR. Fitzgerald, Bowe, Massaquoi
TE: Boss
DT:Gregg, Stroud
DE: Hali, Douglas, Schobel
LB: Peterson, Witherspoon, McIntosh, Spikes
CB: Tillman, Flowers, Cox
S: Pollard, Atogwe, Chung
K: Carpenter
P: Kern
HC: Chargers
Én kissé elégedetlen vagyok, de ezt magamnak köszönhetem. Semminek nem néztem utána. Nem lepődnék meg, ha a csapat egy része kezdő se lenne.jules
A QB poszt az ami szerintem kevés minőségileg, de az az előzőekben tárgyaltak miatt van. RB-be gyakorlatilag négy kezdő futód van. (Julius Jonest reptette a Seahawaks).
több mint 14 éve
Bezzeg nálunk az RB-k mentek így csak Jackson maradt, pedig örültem volna Rice-nak..SzeszeRice-ot a 10. helyen húztam be. Addig kiment egy rakat QB.
több mint 14 éve
Fura draft volt nálunk. Első öt helyen három QB.1/5. re vállalható lett volna Brees, úgy éreztem bent is marad addig. De elkelt 1/1-en. Brady kiment 1/3-ra :cool:
zinedine5
Beláthatjátok, hogy be kellett húznom Rogerst... 😉
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
QB: Roetlisberger, Young, HasselbeckRB: Rice, Forte, Forsett, Portis
WR. Fitzgerald, Bowe, Massaquoi
TE: Boss
DT:Gregg, Stroud
DE: Hali, Douglas, Schobel
LB: Peterson, Witherspoon, McIntosh, Spikes
CB: Tillman, Flowers, Cox
S: Pollard, Atogwe, Chung
K: Carpenter
P: Kern
HC: Chargers
Én kissé elégedetlen vagyok, de ezt magamnak köszönhetem. Semminek nem néztem utána. Nem lepődnék meg, ha a csapat egy része kezdő se lenne.
több mint 14 éve
Bezzeg nálunk az RB-k mentek így csak Jackson maradt, pedig örültem volna Rice-nak..Ez egész jó (főleg tőled 😉 ). Hogy a picsbe került hozzád Peterson? Akkor mostantól fanatikus Eli drukker leszel? 😊SzeszeLecsúszott és ott azért már nem hagytuk veszni. 😀 Fura draft volt nálunk. Első öt helyen három QB.
Elit meg elés sokáig bent volt, azt hiszem valahol a 90. pick körül választottam. Az utána levőkben már nem bíztam annyira és ott már úgy éreztem, hogy nem lehet tovább húzni.
De fent volt a darftboardon végig. 😉zinedine5
több mint 14 éve
Ez egész jó (főleg tőled 😉 ). Hogy a picsbe került hozzád Peterson? Akkor mostantól fanatikus Eli drukker leszel? 😊SzeszeLecsúszott és ott azért már nem hagytuk veszni. 😀 Fura draft volt nálunk. Első öt helyen három QB.
Elit meg elés sokáig bent volt, azt hiszem valahol a 90. pick körül választottam. Az utána levőkben már nem bíztam annyira és ott már úgy éreztem, hogy nem lehet tovább húzni.
De fent volt a darftboardon végig. 😉
több mint 14 éve
Ez egész jó (főleg tőled 😉 ). Hogy a picsbe került hozzád Peterson? Akkor mostantól fanatikus Eli drukker leszel? 😊zizou: nyomasd be te is a csapatod, kiváncsi vagyok mit hoztál össze. (Jenkins-en kívül)SzeszeQB: Elisha Manning
RB: Adrian Peterson, Shonn Greene, Darren McFadden
WR: Greg Jennings, Pierre Garcon, Malcolm Floyd, Mike Williams (Bucs)
TE: Rob Gronkowski
DT: Brandon Mebane, Fred Robbins
DE: Trevor Scott (Oak), Ray Edwards, Jason Taylor
LB: Ray Lewis, Stephen Tulloch, Michael Boley, Daryl Washington (Ari), Andra Davis
CB: Malcolm Jenkins, Ellis Hobbs, Darius Butler
S: Erik Coleman, Abram Elam, Sean Jones, Gerard Sensabaugh
K: Robbie Gouls
P: Jason Baker (Car)
HC: Patriots
Van egy pár (LB, S) amiből több van, mert belekeveredtem a bye-weekekbe.zinedine5
több mint 14 éve
Tomeee
753
QB: Matt Ryan, David GarrardRB: DeAngelo Williams, Ricky Williams, Leon Washington
WR: Anquan Boldin, Percy Harvin, Santana Moss, Dexter McCluster
TE: Heith Miller
DT: Mike Patterson, Sedrick Ellis, Ryan Pickett
DE: Brandon Graham, Calais Campbell, Phillip Daniels
LB: Rolando McClain, Demeco Ryans, Brian Orakpo, Keith Brooking
CB: Sheldon Brown, Terence Newman, Chris Johnson
S: Quintin Mikell, Michael Griffin, Jim Leonhard
K. Lawrence Tynes
P: Brandon Fields
HC: Ravens
Mocskosul tetszik a csapatom. 😊
több mint 14 éve
zizou: nyomasd be te is a csapatod, kiváncsi vagyok mit hoztál össze. (Jenkins-en kívül)SzeszeQB: Elisha Manning
RB: Adrian Peterson, Shonn Greene, Darren McFadden
WR: Greg Jennings, Pierre Garcon, Malcolm Floyd, Mike Williams (Bucs)
TE: Rob Gronkowski
DT: Brandon Mebane, Fred Robbins
DE: Trevor Scott (Oak), Ray Edwards, Jason Taylor
LB: Ray Lewis, Stephen Tulloch, Michael Boley, Daryl Washington (Ari), Andra Davis
CB: Malcolm Jenkins, Ellis Hobbs, Darius Butler
S: Erik Coleman, Abram Elam, Sean Jones, Gerard Sensabaugh
K: Robbie Gouls
P: Jason Baker (Car)
HC: Patriots
Van egy pár (LB, S) amiből több van, mert belekeveredtem a bye-weekekbe.
több mint 14 éve
zizou: nyomasd be te is a csapatod, kiváncsi vagyok mit hoztál össze. (Jenkins-en kívül)
több mint 14 éve
Igen, már igyekszem kitalálni valami trade-et 😊
több mint 14 éve
QB: Brees, DelhommeÚgy látom a Southside Guerillas csapott le rá.... 😊
RB: Wells, Felix, Slaton
WR: Meachem, Robinson, Robiskie, Holmes
TE: Witten
DT: K.Williams, Henderson
DE: Biermann, English
LB: Lofton, D'Qwell, Brackett, Black, Geno
CB: L.Hall, N.Jones, Sandrick
S: Weddle, Bethea, Nelson, N.Allen
K: Longwell
P: Moorman
HC: Falcons
Személy szerint bejön a csapatom, csak Malcolm Jenkins-t sajnálom.. Mellesleg ha már itt tartunk, aki őt vitte, nem akajra eladni véletlenül?😛fetomy
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
QB: Brees, DelhommeRB: Wells, Felix, Slaton
WR: Meachem, Robinson, Robiskie, Holmes
TE: Witten
DT: K.Williams, Henderson
DE: Biermann, English
LB: Lofton, D'Qwell, Brackett, Black, Geno
CB: L.Hall, N.Jones, Sandrick
S: Weddle, Bethea, Nelson, N.Allen
K: Longwell
P: Moorman
HC: Falcons
Személy szerint bejön a csapatom, csak Malcolm Jenkins-t sajnálom.. Mellesleg ha már itt tartunk, aki őt vitte, nem akajra eladni véletlenül?😛
több mint 14 éve
Még barátkozok az új rosterrel. asszem megvárom az első fordulót, atán cselekszek, ha kell. 😊
több mint 14 éve
sajnos szerintem is igazad van. Brett papa nem kell valakinek????
több mint 14 éve
Ha nem húzom be Brady-t, nem lenne normális QB-m, mert a következő pickem a második kör végén volt. A többit meg Ork leírta. Szerintem jó draftom lett. 😉
több mint 14 éve
rice úgy került hozzá, hogy Cooleyra volt beállítva és örült hogy benn lesz majd neki és egyből megnyomta a gombot amikor sorra került, csak pont előtte kivitték Cooleyt így Ricera ugrott a cucc és őt vitte a többi persze auto draft volt tőlede miért, autodrafton volt?Ork twitteren megosztotta ha valaki irgalmatlan zöldséget húzott 😀HöriRice 14. kör és Ben Tate a 18. körben ment Grafihoz és oda még ment Montario Hardesty és Hollis Thomas is és persze Leinart is nála van 😀
Revis meg már a 10.-ben ment ki 😀Ork
vagy ennyire nem ért hozzá 😀Höri
amőgy 1/3-ra Bradyt húzta Brees és CJ ment ki előtte