bowl.hu div. 2./B
20 feliratkozó
2 hónapja
draft: szeptember 3. kedd, 20:00 CETdraft sorrend:
1/1 @Kájzerszóze - Lökött Szentek
1/2 @BJ Bazsi - Cheesehead Daltons
1/3 @Sanco - Sanco's Sentinels
1/4 @Löfli - Zugló Nookhorses
1/5 @Antman - Wampas Hoth
1/6 @zemanla - Budapest Blues
1/7 @Arms - Barcika Wolverines
1/8 @dr0725 - Manchester Patriots
1/9 @hrabovszki - Hrabomania
1/10 @Greengo - Team Greengo
1/11 @Castleai01 - Castleai Rebels
1/12 @ozibozi - Team Ozzy
1/13 @alatriste - Klonilinlogdad Polarbears
1/14 @JoeyPorter - Team Tebow
1/15 @Jack Zoltán - Happy City Cats
1/16 @Vieri - Atomic Falcons
1/17 @shagi0206 - Bihari Murderers
1/18 @miilann - Philadelphia Phireballs
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
Nálunk is ugyanez van, de sztem ezek törlődnek majd amikor indul a draft, nem?Szeszede.
semmi értelme sincs a cutolgatásnak. időpocsékolás.
több mint 14 éve
Nálunk is ugyanez van, de sztem ezek törlődnek majd amikor indul a draft, nem?SzeszeNa, Starksot sikerült a sokadik próbálkozásra eltávolítani. Így legalább az üzenet eltűnt a felső sorból. 😊
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Nálunk is ugyanez van, de sztem ezek törlődnek majd amikor indul a draft, nem?
több mint 14 éve
Your current roster is invalid. The following players must be dropped or moved to eligible roster slots before you may make other roster or lineup moves.Randy Starks, Mia is not eligible for the DT slot
Ok, de egyszerűen nem tudom kirakni...... :/
A submit roster gomb nem műxik....
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Blues, Svábbogárs és Toasters playákat nem tudom mozdítani. A Veterans playákat igen, de nagyon körülményesen....Próbáljátok meg!
GSN, haromt, bárki: Aki esetleg tud segíteni, megköszönném!
több mint 14 éve
Sajna nekem sem megy, ezért kértelek volna téged. De hátha valamelyik guru megoldja....jules csapatából egyesével sikerült néhányat, erre nincs időm.így van, kösz Höri!A tavalyi rostereket törölnéd? nekem nem megy vmiért.zemanla
Szóval legyen ott mindenki időben. legalább 10 perccel korábban, mert előtte - ha még nem draftoltál a gépedről - le kellene ellenőrizni, hogy telepítve van-e minden cucc a gépedre, ami kell a drafthoz. Ne ott érjen meglepetés.
Ki lehet próbálni, tesztelhető, hogy fut-e majd a draft a gépeden. Ha igen, akkor amikor eljön az idő, elindítod.
Chat is van, lehet majd szidni a másikat ezerrel - ha lesz rá idő 😀 😀 😀 😀Kájzerszóze
a tiédből még ezzel a módszerrel sem megy, mert ezt írja:
No moves allowed until player in ineligible slot is moved.
próbáljatok magatok takarítani, nekem nem megy, illetőleg nem tudom hogyan kell 😀 😀 😀 😀Kájzerszóze
Nem szeretném, ha a draftnál ez problémát okozna.....
több mint 14 éve
jules csapatából egyesével sikerült néhányat, erre nincs időm.így van, kösz Höri!A tavalyi rostereket törölnéd? nekem nem megy vmiért.zemanla
Szóval legyen ott mindenki időben. legalább 10 perccel korábban, mert előtte - ha még nem draftoltál a gépedről - le kellene ellenőrizni, hogy telepítve van-e minden cucc a gépedre, ami kell a drafthoz. Ne ott érjen meglepetés.
Ki lehet próbálni, tesztelhető, hogy fut-e majd a draft a gépeden. Ha igen, akkor amikor eljön az idő, elindítod.
Chat is van, lehet majd szidni a másikat ezerrel - ha lesz rá idő 😀 😀 😀 😀Kájzerszóze
a tiédből még ezzel a módszerrel sem megy, mert ezt írja:
No moves allowed until player in ineligible slot is moved.
próbáljatok magatok takarítani, nekem nem megy, illetőleg nem tudom hogyan kell 😀 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Antman
401
Szerintem kimegy Ő 1/4-re. 😀😀😀😀ha ki tudnám, már megtettem volna..... :/A tavalyi rostereket törölnéd? nekem nem megy vmiért.zemanlaki tudod vágni az embereket, én is így toltam
kivéve Brees-t, őt megkaptam ajándékba 😂
draft ügyben thx commish, majd remélem működni fog a dolog kicsiny gépemenkonqueror
brees meg úgyis az enyém lesz! 😀zemanla
több mint 14 éve
ha ki tudnám, már megtettem volna..... :/ki tudod vágni az embereket, én is így toltamígy van, kösz Höri!A tavalyi rostereket törölnéd? nekem nem megy vmiért.zemanla
draft ügyben thx commish, majd remélem működni fog a dolog kicsiny gépemenkonqueror
brees meg úgyis az enyém lesz! 😀
több mint 14 éve
ki tudod vágni az embereket, én is így toltamígy van, kösz Höri!A tavalyi rostereket törölnéd? nekem nem megy vmiért.zemanla
draft ügyben thx commish, majd remélem működni fog a dolog kicsiny gépemen
több mint 14 éve
így van, kösz Höri!A tavalyi rostereket törölnéd? nekem nem megy vmiért.
több mint 14 éve
így van, kösz Höri!Szóval legyen ott mindenki időben. legalább 10 perccel korábban, mert előtte - ha még nem draftoltál a gépedről - le kellene ellenőrizni, hogy telepítve van-e minden cucc a gépedre, ami kell a drafthoz. Ne ott érjen meglepetés.
Chat is van, lehet majd szidni a másikat ezerrel - ha lesz rá idő 😀 😀 😀 😀
több mint 14 éve
hol toljuk a draftot? ott van valami felület neki?igen, 1 órával a draft előtt tudsz belépni rá. a ligád főoldalán lesz látható.
(bocs ha láma kérdés, elsőbálozó fantáziafutballista vagyok)konqueror
van pre rank és chat részlege is.
több mint 14 éve
hol toljuk a draftot? ott van valami felület neki?(bocs ha láma kérdés, elsőbálozó fantáziafutballista vagyok)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Üdv a kollegáknak, én is visszatértem az egyhetes "pihenőmből". 😊
több mint 14 éve
Megjöttem szabiról.Akkor kezdhetjük is.
"We got Tom Bradyed again."
több mint 14 éve
A kommish küldjön nekem egy liganévsort PM-ben (Csapatnév+itteni user) meg egy draft időpontot Köszharomtment a pm
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A kommish küldjön nekem egy liganévsort PM-ben (Csapatnév+itteni user) meg egy draft időpontot Kösz
több mint 14 éve
Ez pedig a draftsorrend - ha valaki esetleg nem látna, vagy elfelejtette volna:1. Suicidal Avieholics
2. Nagykanizsa Svábbogárs
3. Vac Hermits
4. Antman Boy's
5. Budapest Blues
6. Southside Guerillas
7. Dogei Dogevok
8. Kanizsa Vandals
9. Fisherfield Szunyogs
10. Újpest Veterans
11. Újpest Deadly Ogres
12. Shen Kick
13. SeychelleIsland Sensation
14. Blue Mountain Goats
15. Szekszard Gangsters
16. Cylon Toasters
ki lesz az 1/1 Fetomy? Eldöntötted már? 😀 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
danke, dankeszept 5 fél 9Antmanjó azkonquerorna üdv akkor újra itt 😊
mivel nem volt lementve a hely, ahol be lehetett jelölni, melyik időpont jó, melyik nem, így nem tudom, végül miben maradtunk
valaki homályosítson fel, hogy szept 5. 21óra-é oda más 😊Wyatt
több mint 14 éve
Antman
401
szept 5 fél 9na üdv akkor újra itt 😊az utolsó négy versenyzőben nem vagyok teljesen biztos.... 😀Kájzerszózejó azkonqueror
mivel nem volt lementve a hely, ahol be lehetett jelölni, melyik időpont jó, melyik nem, így nem tudom, végül miben maradtunk
valaki homályosítson fel, hogy szept 5. 21óra-é oda más 😊Wyatt
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
na üdv akkor újra itt 😊az utolsó négy versenyzőben nem vagyok teljesen biztos.... 😀Kájzerszózejó azkonqueror
valaki homályosítson fel, hogy szept 5. 21óra-é oda más 😊
több mint 14 éve
az utolsó négy versenyzőben nem vagyok teljesen biztos.... 😀Kájzerszózejó az
több mint 14 éve
Wyatt – Seychelle Island SensationZemanla – Budapest Blues
11 – Fisherfield Szunyogs
Kd – Cylon Toasters
konqueror – Blue Mountain Goats
Antman – Antman Boy’s
Kájzerszóze – Dögei Dögevők
Jules – Újpest Veterans
Eaglesfan93 – Szekszard Gangsters
Tomeee - Shen Kick
Tothbebe – Nagykanizsa Sávbbogárs
Zinedine5 – Southside Guerillas
Fetomy – Suicide Avieholics
Ork - Újpest Deadly Ogres
Divat – Kanizsa Vandals
Grafi - Vác Hermits
na erre gondoltam. tehát akkor ha ez jó, mentse el mindenki, mert az espn-en a felhasználónév nem az itteni és én tavaly sem tudtam szinte soha, hogy ki kicsoda, amíg ilyet nem csináltam. az utolsó négy versenyzőben nem vagyok teljesen biztos.... 😀