bowl.hu keeper
14 feliratkozó
több mint 1 éve
MudField Diggers - AntmanRakosmente Sagamores - Koporshow
Death Knights - Janek
Zuglow Titans - Rajna
Hangover Boyz - Toto21
Lokott Szentek - Kájzerszóze
Kispest KEAC - gabokocka
Transylvania Gatekeepers - Löfli
Szeged Killaz - Döme
Bihari Murderers - shagi0206
Kanizsai Kinizsi - Zolika
Baatmann’s Bats - baatmann
Super Bow1 Bound - schuldid
Keeper Awengers - Hulkenstein
Absolute Expendables - Sanco
TOO OP - eloel
Szerkesztette: eloel
1 órája
visszavonulok, köszi a lehetőséget!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 napja
én is maradnék
4 napja
lesz Liga idén? ha igen akkor jönnék újra 😊
8 hónapja
nagyon leroncsolódott a csapat. 😕 Remélem a PO-ra összeszedik magukat a srácok.
9 hónapja
Csak érzéssel próbáltam, de túltoltuk Béláim 😀Másik csapatban nálam van Crosby, fáj is az elvesztése, illetve akit csak kidobtam padról az mind űrszámokat hozott.
Hihetetlen, de még Hockenson is jó formában játszott.
Elandon Roberstről, na meg Devonta Smithről nem is beszélve.
9 hónapja
látom böködted a vodoo babákat rendesen 😀...Szerintem kissebb csodara lenne szükség, hogy nyerjek ellened, de azért megpróbálom.
A héten meg csatázom egyet a Super Bow csapattal. Ez már PO-ban is megtörténhetö küzdelem lesz. Jó lenne nyerni
Toto21
schuldid
Daniels lesérült, Crosby lesérült és a csapat fele alulteljesített.
Gratula a gyözelemhez. 😊
9 hónapja
...Szerintem kissebb csodara lenne szükség, hogy nyerjek ellened, de azért megpróbálom.
A héten meg csatázom egyet a Super Bow csapattal. Ez már PO-ban is megtörténhetö küzdelem lesz. Jó lenne nyerni
Toto21
9 hónapja
Ahogy sejtettem Edmunds-tól elvették azt az egy tackle-t meccsen a közelében sem volt a labdának, mikor beírták neki. Így úgy tünik meg van a W és az 5-1. 😊 A héten meg csatázom egyet a Super Bow csapattal. Ez már PO-ban is megtörténhetö küzdelem lesz. Jó lenne nyerni
9 hónapja
Na szép X-re áll a meccs, szerintem Edmunds-nak egy tackle-el kevesebb kéne, hogy legyen egyébként. De itt majd csütörtökön leszünk okosabbak.hát, nálam is van egy wtf eset, mert Allennek ugyan kiütötte a kezéből a labdát Elliss, csak hogy szerintem az már simán pályán kívül történt, mégis levontak neki 2 pontot (gondolom Ellissnek meg ment a 4 a FF-ért). Támadóknak meg nem szoktak correctionben változtatni, legalábbis nekem nem rémlik, hogy láttam volna olyat 15 év alatt 😀 Mondjuk a 2 pont még pont nem fog változtatni, 0,1 különbséggel úgy is kikapnék 😀
Toto21
Szerkesztette: shagi0206
9 hónapja
Na szép X-re áll a meccs, szerintem Edmunds-nak egy tackle-el kevesebb kéne, hogy legyen egyébként. De itt majd csütörtökön leszünk okosabbak.
10 hónapja
hát nem volt jó ötlet mindenkit megtartani 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
szerintem igenis sajnálatos. 😛 😀 szeretnék egy évben már itt is nyerni, de nem egyszerüelvileg meg van a 3-1. A védelem nagyon karcol, az O meg nagyon gyenge, kb Etienne az egyszemélyes hadsereg.Na, mindjárt megsajnállak 😀
Toto21
shagi0206
10 hónapja
elvileg meg van a 3-1. A védelem nagyon karcol, az O meg nagyon gyenge, kb Etienne az egyszemélyes hadsereg.Na, mindjárt megsajnállak 😀
Toto21
10 hónapja
Sziasztok!Továbbra is cserélnék WR-t, TE-t.
Elsősorban RB, LB-re lenne szükségem,
10 hónapja
Szükségem lenne egy futóra.Cserébe tudnék adni WR-t, a kis báránykán kívűl bárki mehet, illetve TE-t is elcserélném, bárkit.
Akár WR+TE kombó is mehet cserébe
jelige: “csak fogyjanak”
11 hónapja
Ha valakit LB érdekel 6db kezdö van nálam. WR/TE/RB pozik érdekelnek. 😊
11 hónapja
QB: Lamar Jackson K, Jaxson Dart 20 Lamar fix keep, Dart preseasonje biztato volt, ha nem is lesz kezdo meg a 7. heten mikor Jackson pihen - egy kesoi picket talan megert.
RB: Omarion Hampton 5, RJ Harvey 6, Cam Skattebo 15, Jaylen Wright 26
Sok eve kuzdok az rb sorommal, most vegre ugy dontottem, hogy elengedem Swiftet es Williamst. Tudtam, hogy Jeantyre nincs esélyem, ezért a Hampton-Henderson duot neztem ki, ebbol lett Hampton es Harvey, de igy sem panaszkodom.
Skattebo es Wright backupnak elmegy, Cam azert ha iden nem is, de 26-os potencialt magaban hordozhat.
WR: Amon-Ra St. Brown K, Nico Collins K, Tyreek Hill K, Luther Burden III 16, Christian Kirk 25
Ez a sor magaert beszel, sok drafttoket nem is oltem a poziba, Hill megtartasan erosen gondolkoztam, de egy 1 evet adok meg neki. Burden lehet egy picit korai volt, de muszaj volt egy shiny new
toy a corpba.
TE: Sam LaPorta 7
Csodalkoztam, hogy kikerult a piacra, a 7. korben nem tudtam mar benthagyni, ezt a posztot nem kell piszkalni a szezon soran.
DT: DeForest Buckner 13, Calijah Kancey 19
Egy eros DT-t szerettem volna mindenkepp, ez jott is Bucknerrel, a Kancey pickkel sincs problemam.
DE: Will Anderson Jr. 10, Carl Granderson 17
Parsonst iden mar nem tartottam meg, hiaba a hype minden evben, valahogy nekem mindig csalodas volt, Anderson nagyjabol ugyanazt fogja hozni, de nem kellett kort bealdozni erte. Granderson underrated minden evben, palyan is sokat lesz. Tetszik.
LB: Nick Bolton 8, Carson Schwesinger 12, Dee Winters 18, SirVocea Dennis 22, Jaylon Carlies 24
A Bolton picknel sok egyenerteku LB volt bent, sokat gondolkoztam, hogy kit hozzak. Kicsit panik volt, annyira nem szeretem, de ez van. Schwesinger pickkel sokat vartam, szerintem utolso utani pillanatban vittem ki, a korben fixen vitte volna valaki utanam. Winters jo, hamar 80%-ban a palyan lesz Warnerrel, akkor nem lesz gond. Dennis sztem jo sleeper, az Indy LB-k meg mindig pontgyarosak, foleg hogy mar Speed sincs ott.
CB: Alontae Taylor 14, Carlton Davis III 23
Kivetelesen ment egy kis toke erre a posztra, kellett egy homer pick.
S: Grant Delpit 9, Jordan Battle 11, Kamren Kinchens 21
Ezzel a sorral sincs bajom, korai pickek mentek a ket kezdore, Battle szerintem nagyon jo lesz. Kinchens jo upside.
K, P: Ka’imi Fairbairn 27, Austin McNamara 28
Osszessegeben tetszik, de sok mulik azon, hogy a 2 rookie futom hogyan veszi fel a ritmust.
11 hónapja
Mert hiányos volt és régi, már nem létező csapatok is voltak benne.Updateltem, ha mindig igaz igy stimmel mindenki.
11 hónapja
Nem tudom miért tünt el, de csapatneveket és hozzá tartozó tulajokat ki tudjuk rakni esetleg? 😊Már a draft közben se volt itt...
Toto21
11 hónapja
Nem tudom miért tünt el, de csapatneveket és hozzá tartozó tulajokat ki tudjuk rakni esetleg? 😊
11 hónapja
Nekem is auto-draft volt..Azt hittem hogy így 7 év után, hogy épp itthon vagyok, végre egyszer tudok normálisan draftolni, de inkább elmentünk berúgni…
Ugyanitt WR, TE eladó.
DE, LBre lenne szükségem