Itt tudod támogatni a fórum fejlesztését, minden forintot nagyon köszönünk!  ko-fi.com/bowlhu

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

bowl.hu keeper

13 feliratkozó

több mint 2 éve
eloel 3 244 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Draft: 2026.08.31. 20:00

The Running Joe's - @Brotesz
Zuglow Titans - @Rajna
Hangover Boyz - @Toto21
Lokott Szentek - @Kájzerszóze
Hermosa Beach Surfers - @Ventura
TeSlaa Cybertrucks - @oliverking
Southern Front - @Döme
Bihari Murderers - @shagi0206
Kanizsai Kinizsi - @Zolika
Baatmann’s Bats - @baatmann
Super Bow1 Bound - @schuldid
Keeper Awengers - @Hulkeinstein
Absolute Expendables - @Sanco
TOO OP - @eloel

Szerkesztette: eloel
7 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 108 — Apu ökölbeszorított keze
A Mudfield Diggers és Death Knights csapata törölve.

14 csapattal indulunk neki a szezonnak.

Holnap délig lehet állítani a keepereket, 20:00-től pedig draft.
eloel
Basszus

11 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 525
No, akkor szezon előtti szokásos:

QB: Josh Allen ( K ), Fernando Mendoza (23. kör) - Allen all time keeper, ezen nem kellett mit agyalni, Mendoza meg addig kell, míg Ő pihen (remélem azért a 7. fordulóra már kezdő lesz). Ha meg Allen megsérül, akkor úgyis a fene megette a szezont.

RB: James Cook ( K ), Jadarian Price (4.), Isaiah Pacheco (19.), Najee Harris (27.) - Cook megint csak no brainer, Pricetól én a csapata miatt jobb szezont várok kezdésnek, mint korábbi egyetemi csapattársától. Pacheco meg tele van ugyan sérüléssel jelenleg, de ha esetleg meggyógyulna és hozna valami hasonlót Gibbs mellett, mint tette azt Monti, akkor steal. Harris meg azért jött, ha esetleg Skattebo megsérülne. Amire valljuk be, nagy az esély idén is (stílusából adódóan).

WR: Drake London ( K), Rome Odunze (7.), Makai Lemon (9.), Michael Wilson (20.) - Ez az egység így eléggé rendben van. London ha van ki dobáljon neki, top pontokat hozhat. Odunzetől idén egy olyan kiegyensúlyozott szezont várnék. Nem volt rossz eddig sem, de ideje lenne az áttörésnek. Bár lehet Burden elviszi a showt idén, ez is benne van. Gondolkoztam rajta, hogy melyikük mellett tegyem le a voksom, de maradtam Odunzenél, ez az ember legalább érti a játékot is. Burden csak tehetségesebb, de geci buta 😀 Citromtól egyelőre nem tudom mit várjak, egyetemen imádtam. Remélem itt is fogom. Wilson a 20. körben? Ha ott folytatja, ahol előző szezonban abbahagyta, akkor ez egy rohadt nagy ajándék nekem 😊

TE: Dallas Goedert (14.), Kenyon Sadiq (24.) - Sosem szoktam 2 TE-t draftolni, de a 14 fős liga most ezt lehetővé tette. Goedert elég jó volt tavaly, Sadiq-kal meg vagy belenyúltam a tutiba, vagy felejthető lesz. Főleg a Jets miatt 😀

DT: Jalen Redmond (15), Ed Oliver (16.) - Ez egy baszó kis duó, főleg ha Oliver egész szezonban játszik. Mind2 top10 kaliber a posztján.

DE: Aidan Hutchinson (8.), Rueben Bain Jr. (17.), Harold Landry III. (26.) - Mind2 kezdőnek szánt emberkém egy állat, Bain annyira nfl ready, hogy már a rookie szezonjában várom, hogy pusztítson. Kézméret ide v oda. Landry meg egyelőre megfér az IR slotban, utána jó rotációs emberke lehet.

LB: Sonny Styles (5.), Roquan Smith (6.), Mack Wilson Sr. (12.), Drue Tranquill (22.) - Nagyon nem akartam elkövetni a tavalyi hibát, miszerint nem csoportosítok ide draft erőforrásokat elég hamar. Mondjuk közvetlen előlem le is nyúlták Schwesingert, Őt és Stylest terveztem a dinamit duónak, de Smith is megteszi, habár annyira őt nem akartam. Wilson stabil játékos ha fantasyról van szó (igazából IRL is), Tranquill sem rossz, padról bármikor beküldhető kategória. Nem egy rossz egység, de nem is elit. Egyelőre.

CB: Cooper DeJean (13.), Marcus Jones (18.) - 2 potenciális top10 várományos, DeJean mindig hozza a 10+ pontokat (1-3 alkalom becsúszik alá, de az se 0-2), Jones meg mint visszahordó is tud szép pillanatokat okozni, ahogy tette ezt tavaly is. Nála viszont be szokott figyelni többször is a kevesebb pont. Ettől függetlenül ő is top5-ben zárt tavaly a poszton. Ahogy DeJean is.

S: Jordan Battle (10.), Kamren Curl (11.), Dillon Thieneman (21.) - Ez sem épp egy gyenge névsor, mind Battle, mind Curl stabil pontgyáros, akik az elmúlt évben a CB duómhoz hasonlóan top5-ben zártak. Annyi különbséggel, hogy Battle tavaly top1 volt, Curl meg top2. Please, again, again 😊 Thieneman meg Harrison Smith jr. néven is futhatna. Ugyanaz a stílus, és ugyanaz a csapat 😊

K,P - továbbra sem érdekel.

Összegzés: Nem tudom mire számíthatok, Vannak húzóemberek, akik simán nyerhetnek meccseket. Viszont van 1-2 kissé bizonytalan folt is (gondolok itt leginkább az RB posztra, mert ott Cookon kívül senkire sem bíznám az életem). Az egyensúlyt mindenesetre látom a csapatban. ESPN B-re értékelt, én B+-t adnék, vagy ha nagyon jószívű vagyok, akkor A-.

Jó szórakozást az idényben mindenkinek!
13 napja
A Mudfield Diggers és Death Knights csapata törölve.

14 csapattal indulunk neki a szezonnak.

Holnap délig lehet állítani a keepereket, 20:00-től pedig draft.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
13 napja
Holnap beallitok mindent rendesen laptoprol, sajnos az app annyira buta hogy ilyen lehetosegek nincsenek

Szerkesztette: eloel

13 napja
A keeper határidőt sem ártana állítani mondjuk 31-e délre legkésőbb, hogy legalább lássuk kikkel lehet majd számolni a drafton.
13 napja
Keleti parti ido szerint hajnal 2-kor lesz a draft? Reggel 8 magyar ido szerint?
schuldid
Allitsatok ebresztot 😊

Mar jo

13 napja
Brotesz Indianapolis Colts 160
Beallitottam a draftot hetfore.
A keeper lock mindegy, lehet felolem a draftig.

De meg nem kaptam emailt a Brotesztol szoval ez meg egyelore targytalan
eloel
itt vagyok, küldtem. csak tegnap reggelig dolgoztam, utána meg csak alvás volt 😀 😀
14 napja
schuldid Indianapolis Colts 358
Keleti parti ido szerint hajnal 2-kor lesz a draft? Reggel 8 magyar ido szerint?
14 napja
Beallitottam a draftot hetfore.
A keeper lock mindegy, lehet felolem a draftig.

De meg nem kaptam emailt a Brotesztol szoval ez meg egyelore targytalan

14 napja
Toto21 Chicago Bears 9 176
Most látom aug. 31 a vezető dátum. Ami nem gond, csak akkor mikor van a keeper határidő? 😀
shagi0206
az már volt nem?
14 napja
Most látom aug. 31 a vezető dátum. Ami nem gond, csak akkor mikor van a keeper határidő? 😀
14 napja
Mikor zárul a draftidőpont-szavazás?
(Nagyon közeleg aug. 31. a "vezető időpont")
baatmann
ahogy látom a mai nap 😊
14 napja
baatmann San Francisco 49ers 48 — baat
Mikor zárul a draftidőpont-szavazás?
(Nagyon közeleg aug. 31. a "vezető időpont")

Szerkesztette: baatmann

baatmann
15 napja
Na, akkor csak meglesz a 16 fő? Örülné(n)k neki 😊
15 napja
En szivesen kiprobalnam magam, ha nem zavar titeket, hogy full kezdo vagyok, s valoszinuleg autodraftos csapatom lenne( bar az jo kihivasnak hangzik 😁) sajnos ahogy nezegettem az idopontokat , egy van amin reszt tudnek venni, mert se munka se edzesem nincs akkor.
Brotesz
Nem baj az, dobj egy emailt pm-ben ea meghivlak

15 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 740 — 🏈🐬🐂🤘🏽
a szepember 7-i draft még nem fix? úgy láttam az epsn-en.

En szivesen kiprobalnam magam, ha nem zavar titeket, hogy full kezdo vagyok, s valoszinuleg autodraftos csapatom lenne( bar az jo kihivasnak hangzik 😁) sajnos ahogy nezegettem az idopontokat , egy van amin reszt tudnek venni, mert se munka se edzesem nincs akkor.
Brotesz
Ne aggodj, ebben a keeper-ben en is kezdo vagyok.

Szerkesztette: Ventura

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

15 napja
Brotesz Indianapolis Colts 160
15 napja
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 1 023
Hat ez igy nem nagyon fog osszejonni 😊
eloel
Másik ligák topicjába be kellene írni, hogy keresünk egy főt. Talán jelentkezik valaki!

15 napja
Hat ez igy nem nagyon fog osszejonni 😊

23 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 752 — Chiefs GM
Nem tudok valamiért belépni, úgyhogy maradjon Koporshownal a csapat idénre 😊

Ha jön meg egy plusz ember, akkor én is jövök, ha nem, akkor ez van 😊

23 napja
ha meg nem keso lennek. sajnos internettol tavol voltam utobbi honapokban.
KoporShow
latom, mar hogy targytalan.
KoporShow
Hat a csapatodat mar atadtam sajnos, de meg nem toroltem le a 2 inaktiv csapatot. Ha szeretnel jonni, akkor ezekbol valaszthatsz meg, de akkor meg kell egy ember.

24 napja
KoporShow
KoporShow
Ha Janek tudna jelentkezni, akkor talán még menne, de ö se szólt semmit 1hónap alatt 😕
24 napja
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 224 — Forum Reader
KoporShow

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
24 napja
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 224 — Forum Reader

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
25 napja
Sajnalom… 😕

Akkor menjunk tovabb 14 csapattal, vagy kockaztassunk es keressunk tovabb 2 embert?
eloel
menjünk tovább 14-el akkor