Fórum találkozók
2 feliratkozó
1 napja
Sztem próbáljuk összehozni a január 1-et, úgy tűnik, az többeknek jó.Ha a 20. kevés embernek jó, egy Orange vagy egy Rose Bowl január 1-én?Elseje sokkal jobb.
Dzsokijuing
20-ra kb 5% az esély.
Csak ha elsején többen lennénk ott lehet nehezebb helyet találni.
zacknorb
Feltéve, hogy nem lesz szakkommentátori távolmaradás pl.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 napja
Megyünk hozzád.Ha a 20. kevés embernek jó, egy Orange vagy egy Rose Bowl január 1-én?Elseje sokkal jobb.
Dzsokijuing
20-ra kb 5% az esély.
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 napja
Ha a 20. kevés embernek jó, egy Orange vagy egy Rose Bowl január 1-én?Elseje sokkal jobb.
Dzsokijuing
20-ra kb 5% az esély.
Poloska vagyok.
7 napja
Ezt azért dobtam be, mert ezek az magyar emberi időben játszott meccsek, illetve a 20.Ha a 20. kevés embernek jó, egy Orange vagy egy Rose Bowl január 1-én?Elsején szerintem mindenki punnyad, nem?
Dzsokijuing
warr_b
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 napja
Ha a 20. kevés embernek jó, egy Orange vagy egy Rose Bowl január 1-én?Elsején szerintem mindenki punnyad, nem?
Dzsokijuing

7 napja
Ha a 20. kevés embernek jó, egy Orange vagy egy Rose Bowl január 1-én?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 napja
20-án mennék elvileg társasozni, de azt lehet előrehozzák 19-ére.Innentől max asszonypajtás lehet akadály 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
7 napja
én is team január, a dec. 20 már nagyon karácsonyi készülődés
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
7 napja
Januárban tudnék én is csatlakozni valószínűlegLehet akár januárban is valamelyik negyed- vagy elődöntő, ha az több embernek jó potenciálisan.Ja, vmi házibuli feeling lenne? Azt hittem Score vagy vmi ilyesmi 😊18 órától, ha nagyon szűk kör alakul csak ki, akkor lehet akár nálam is 😊 5+ embernél majd egyeztetünkDzsoki elkezdett szervezni NCAA meccsnézést december huszadikára, érdekel valakit?Hánytól, hol?
r.baggio
warr_b
r.baggio
Amúgy helyszíntől függően érdekel a dolog.
warr_b
Ez a dec. 20-i házibuli jellegű felajánlás király, köszönet érte.
Dzsokijuing
7 napja
Lehet akár januárban is valamelyik negyed- vagy elődöntő, ha az több embernek jó potenciálisan.Ja, vmi házibuli feeling lenne? Azt hittem Score vagy vmi ilyesmi 😊18 órától, ha nagyon szűk kör alakul csak ki, akkor lehet akár nálam is 😊 5+ embernél majd egyeztetünkDzsoki elkezdett szervezni NCAA meccsnézést december huszadikára, érdekel valakit?Hánytól, hol?
r.baggio
warr_b
r.baggio
warr_b
Ez a dec. 20-i házibuli jellegű felajánlás király, köszönet érte.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 napja
Pedig nem is lesz Vasas meccs.Dzsoki elkezdett szervezni NCAA meccsnézést december huszadikára, érdekel valakit?Nageci, szerintem nekem nem lesz jó.
r.baggio
zacknorb

7 napja
Dzsoki elkezdett szervezni NCAA meccsnézést december huszadikára, érdekel valakit?Nageci, szerintem nekem nem lesz jó.
r.baggio
Poloska vagyok.
7 napja
Ja, vmi házibuli feeling lenne? Azt hittem Score vagy vmi ilyesmi 😊18 órától, ha nagyon szűk kör alakul csak ki, akkor lehet akár nálam is 😊 5+ embernél majd egyeztetünkDzsoki elkezdett szervezni NCAA meccsnézést december huszadikára, érdekel valakit?Hánytól, hol?
r.baggio
warr_b
r.baggio

7 napja
18 órától, ha nagyon szűk kör alakul csak ki, akkor lehet akár nálam is 😊 5+ embernél majd egyeztetünkDzsoki elkezdett szervezni NCAA meccsnézést december huszadikára, érdekel valakit?Hánytól, hol?
r.baggio
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 napja
Dzsoki elkezdett szervezni NCAA meccsnézést december huszadikára, érdekel valakit?Hánytól, hol?
r.baggio

7 napja
Dzsoki elkezdett szervezni NCAA meccsnézést december huszadikára, érdekel valakit?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Basszus, valahogy rátaláltam erre a topicra, mennyire nosztalgikus volt végigolvasni a 2012-es taliról a beszélgetéseket.. Mennyi nick amit nem láttam hosszú évek óta.
több mint 2 éve
Közmegegyezés szerint, ami a legtöbb embernek megfelelVan igény közös meccsnézésre a konfdöntőkön?Igény az vóna rá, csak hétfőn reggel 5-től meló 😀
r.baggio
Helyszín amúgy mi lenne?
warr_b

---
több mint 2 éve
Van igény közös meccsnézésre a konfdöntőkön?Igény az vóna rá, csak hétfőn reggel 5-től meló 😀
r.baggio
Helyszín amúgy mi lenne?

több mint 2 éve
Van igény közös meccsnézésre a konfdöntőkön?

---
több mint 12 éve
catattack
3 520
Elég fos volt a hely, de legalább a hangosítás jó volt!
több mint 12 éve
Ugyan még mindig questionable nekem, de megjelenni hánykor érdemes? 😊Asbeemég kickoff előtt
több mint 12 éve
Ugyan még mindig questionable nekem, de megjelenni hánykor érdemes? 😊
több mint 12 éve
FB event lesz létrehozva? Hogy mégis kivel számoljon az ember...www.facebook.com/login.php?next=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fevents%2F338575809585898%2F
Vagy még a helyszín is kérdéses?catattack

---
több mint 12 éve
Lehet elnézek én is erre a közös SB nézésre. Szombaton Bp-n bulizunk egy nagyot, ha marad valamennyi pénzem akkor megyek +1 éjszaka belefér, reggel 6-kor meg úgyis van vonat 😀