Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
eddig 20ból 7 embernek jó a szekszárdi időpont...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha akkor van akkor nekem sem! 😕
Erősítse már meg valaki!barbárJW
megerősítem 😊JSanyo
Ó, köszi!
több mint 14 éve
megerősítem 😊

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
"II. Szekszárdi Aréna Kupa - Amerikai futball torna

Idő:
2011. szeptember 3., 9:30 - szeptember 4., 12:30
Helyszín:
Sportcsarnok
Sport u.
Szekszárd"

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Erősítse már meg valaki!
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Mikor van pontosan a szexárdi aréna?barbárJW
Ha jól emlékszem szeptember 3zolika26
Az Pc-nek, Márknak meg nekem akkor nem jó.

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Mikor van pontosan a szexárdi aréna?barbárJW
Ha jól emlékszem szeptember 3

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mikor van pontosan a szexárdi aréna?
több mint 14 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
3:0??? nem csak 2 volt? 😮Ricsi56
Igen. Összesen 6 fő a két csapatnál!kisdani
áhhá... ugy emlékeztem h csak 2-2 embert pisikéztettek megRicsi56
Az nálunk volt régen... Az eredményt tudjátok 😊 😐

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 14 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
Idén legalább ezt az akadályt sikerrel vettük 3:0 -ra 😀 Natural Wolverines Power! :okisdani
Igen. Összesen 6 fő a két csapatnál!kisdani
áhhá... ugy emlékeztem h csak 2-2 embert pisikéztettek meg

Crushers #12
több mint 14 éve
kisdani Minnesota Vikings 305 — Jászberény Wolverines fan
Azóta sem ittam annyi teát és vizet mint akkor 😀parker39
Idén legalább ezt az akadályt sikerrel vettük 3:0 -ra 😀 Natural Wolverines Power! :okisdani
Igen. Összesen 6 fő a két csapatnál!

Wolverines #79 C
több mint 14 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
hééééééééé emberek, idén hol volt dopping teszt? Vagy csak egy Zala Predators- Jászberény Wolverines meccsre jöttek el Alsónemesapátiba ?😀 Szerintem kicsit vicces ha így van 😀Boti#63
3:0??? nem csak 2 volt? 😮

Crushers #12
több mint 14 éve
Uraim! Az előbb sikerült beszélnem telefonon a szekszárdi események főszervezőjével. Mivel szerény számításaim szerint beugró csapat szerepre simán jók lennénk, amennyiben sikerül annyi embert összeboronálni, megkérnék mindenkit, hogy legjobb tudásának megfelelően töltse ki az alábbi excel-táblát 😊
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ai3HPGXzCs3JdFkxQklUZ0FpUzNBOFlqZUlucXI3S3c&hl=en_US#gid=0
Aki még nincs benne, de mindenképp jönne, az legyen szíves írja be magát.
Továbbá szépen kéretik a mezszám mezőt egy kívánt mezszámmal (jelenleg mindenkinél az aktuális mezszáma van feltüntetve, ha el nem b*sztam), illetve részvételi lehetőségeknek megfelelően az eseményeknél 0, illetve 1es megadásával kitölteni. FONTOS: mindenki beszélje meg a csapatával/vezetőséggel/elnökkel, hogy eljön(ne), ebből ne legyen felesleges fennakadás.
ÉS IGEN, jól látjátok, sajnos én sem tudok Szekszárdon megjelenni, de szerencsére még időben eszembe jutott 😊

több mint 14 éve
kisdani Minnesota Vikings 305 — Jászberény Wolverines fan
hééééééééé emberek, idén hol volt dopping teszt? Vagy csak egy Zala Predators- Jászberény Wolverines meccsre jöttek el Alsónemesapátiba ?😀 Szerintem kicsit vicces ha így van 😀Boti#63
Idén legalább ezt az akadályt sikerrel vettük 3:0 -ra 😀 Natural Wolverines Power! :o

Wolverines #79 C
több mint 14 éve
parker39 34
Azóta sem ittam annyi teát és vizet mint akkor 😀

" a könnyű nap tegnap volt"
több mint 14 éve
valószínű hogy igen mivel a döntőn sem volt semmi...JUNIOR#46
így meg is nyertétek iagz-e? 😂 😊 / bocsi, nem lehetett kihagyni/Ricsi56
így igaz 😊 ez már rajtunk marad mint másnak a kerítés ugrálás... De ez van jövőre biztos történik valami újabb érdekesség 😊 😊 😊

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 14 éve
Ricsi56 369 — VT megafan
így meg is nyertétek iagz-e? 😂 😊 / bocsi, nem lehetett kihagyni/

Crushers #12
több mint 14 éve
mondjuk arra én befizettem volna...😊Pacman
Befizetni bármikor belehet, szerintem szívesen megcsinálják 15-20000 Forintért. 😀 😀barbárJW
vagy Bear ingyen 😊 http://9gag.com/gag/156798/

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mondjuk arra én befizettem volna...😊Pacman
Befizetni bármikor belehet, szerintem szívesen megcsinálják 15-20000 Forintért. 😀 😀
több mint 14 éve
Pacman 162 — Ball Hawk
mondjuk arra én befizettem volna...😊

See what you hit,and hit what you see
több mint 14 éve
valószínű hogy igen mivel a döntőn sem volt semmi...

75
75
több mint 14 éve
jvic 115
a 3 QB majd összeül elkészíteni az offense playbúkot majd kemény 10 play-yel v amennyit gondolnak, meg kéne csinálni (én nem vágom hogyan, azért csak az ujjam jár a klavin) egy levlistát a csapattal és ott terjeszteni az igét. a DEF ugyanígy. bár ott azért ecerűbb a szitu.

puxaKopasz98
Mintha lettek volna leendő Coaching Staff jelöltek is nem? 😊Shevi
Voltak, ha funból csináljuk, akkor szívesen megyek akár egyedül is, de ha egy picit is komolyabban gondoljuk, akkor várnám a nálam tapasztaltabb fórumhuszár edzők segítségét is.
több mint 14 éve
Kalo 137
Fent van a mai adás, a kezdetekről volt szó, meg a jelenlegi bajnokságokról.
http://www.radio17.hu/media.php?csoport=16
Kalo
több mint 14 éve
Boti#63 69
hééééééééé emberek, idén hol volt dopping teszt? Vagy csak egy Zala Predators- Jászberény Wolverines meccsre jöttek el Alsónemesapátiba ?😀 Szerintem kicsit vicces ha így van 😀
több mint 14 éve
Pacman 162 — Ball Hawk
valami edzésfélét összehozunk a fellépéseink előtt, vagy túl jók vagyunk amúgy is? 😀shawnka
szentem elötte nap felmegy mindeki pestre azt egy ilyen lemozgos edzést tarthatnánkPacman
támogatom...😀Harminch37
azt nehogy megint fejetlen alsogatyásokat nézzunk westend korul...

See what you hit,and hit what you see