Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Én is hadd gratuláljak a dolgozó nép nevében! :cool:

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 647
Szép volt. Grat. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Crushers - Bulldogs???
több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 501 — ℧
Gratula srácok

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 719 — Salus populi suprema lex esto
Úgy van, le a kalappal a Hurricanes előtt! Nagy gratula mindenkinek! 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Királyok vagytok GRATULA
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hatalmas GRATULÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Vége! BAJNOK A CANES!! 31-13, ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ!
több mint 14 éve
kisdani Minnesota Vikings 305 — Jászberény Wolverines fan
Hatalmas Gratula srácok! Most már "csak " a magyar bajnoki van hátra!

Wolverines #79 C
több mint 14 éve
gizmo Detroit Lions 95 — #15
hurricanes safety-t harcolt ki majd a returnből td-t szereztek 30-13 nekik

SZERK: extra is jó -> 31-13 canes'-nek

Miskolc Renegades Quarterback.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gyakorlatilag bajnok a Canes... gratula nekik.
több mint 14 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
negyedik negyedben a hurricanes vezet 22-13ra..

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 14 éve
kutya76 Pittsburgh Steelers 136 — NO WAY ! ! !
cru- bulldogs 14-26 és most van félidő...

Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 14 éve
cru bulldogs 14-19 félidő közel

több mint 14 éve
Crushers Bulldogs 7-19

több mint 14 éve
cru-bulldogs 7-13

több mint 14 éve
kisember 63
azt mondtam a játékosoknak tegnap, hogy csata lesz a pályán, és jobb lett volna,ha az van, mert a csata végén ha veszítesz, nem kell másnap felkelned, és szembenézni az ürességgel.
több mint 14 éve
cru-bulldogs 0-13

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
hammers - hurricanes 13-14 a második negyed végefelé
(danku és bencsics futott td-k)gizmo
13-0rol jottek vissza, felido es mi hordunk majd vissza

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
gizmo Detroit Lions 95 — #15
hammers - hurricanes 13-14 a második negyed végefelé
(danku és bencsics futott td-k)

Miskolc Renegades Quarterback.
több mint 14 éve
Crushers-Bulldogs 0-6
végig a cru területén ment a játék

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Nagy baleset volt Schwaz közelében, ezért minden mentő szolgálatban van. Csúszik a Kickoff.

szerk: Megérkezett a mentő, a Canes kezdte a meccset.
több mint 14 éve
smaug 7
hát, grat, én ennyire azért nem vagyok profi 😊

kivülről csak annyit láttam, hogy volt 4 kék sisakos volt , gondolom ők lehettek az újonnan leigazolt védők:
de pl a 31-es corner-en rengeteg play elment nem is értem miért nem használtátok ki,
csak rá kellett volna hívni néhány 0-ás plassz playt - vagy még akár a külső futást - és csak a szélső LB-t kellett volna kiütni hogy ott legyen egy k. nagy folyosó.
szóval anynira azért nem voltak mindig jók az új erősítések

A mi elveinkkel nem az ütközik, hogy külföldiekkel játsszunk (sőt plusz kihívás), vagy netán játszanak nálunk.
Igéretet kaptunk a szövetségtől, hogy nem lehet új embereket igazolni a playoffra, kijött egy határozat, majd átdátumozzák 2011-ről 2012-re a határozatot és meglepetészserűen ott áll pont a gyenge pontokon 4 új arc.

Én igyekszem szakmai szemmel nézni a problémát és mivel csak a védelmet viszem, ezért azt a példát mondom: Az előző meccseken a B lyukakon csak a lead-del kellett számolni, mert a belső lyukas futásoknál az iso blokkokat a guardok elég gyengén csinaltak. A-lyukon egyáltalán nem volt futás. Namost ha egy szimmetrikus 4-3-as védelmet széthúzok, akkor elég ha a Mike marad az A- becsorgó /bevágó futásokra, a B-be egyenesen be lehet tenni egy-egy DT-t, ezzel lezárva gyakorlatilag csak egy reach blokra lehetőséget adva de azt is nehezen, ha rutintalan a G. Erre megjelenik mindkét oldalon 1-1 kék sisakoks 140 kilós srác, akik még a melójukat is tisztességesen elvégzik és hirtelen borul a rendszer... szerencsére így is sikerült sok futást fogni (kritikus rövid yardon meg sokat nem), és át tudunk állni sokfajta védelemre, de NAGYON nem ugyanaz mintha ezt láttuk volna egész évben videón.
És ugyanez a D backfielden...
Na pont az ilyen szempontok miatt nem szabadna nevezni CSAK a playoffra új embereket. Tök mindegy, hogy magyar az illető vagy sem.
Racsy, viszont nem értem az utolsó mondatot...Milyen kérvény volt?
Egyébként ha jól láttuk, nem csak a 3 amerikai Wolves-os játékos edző, de a Lee és a Karim is ott volt a Tigers oldalán, ami hízelgő ránk nézve.

És mégegyszer: ez az egész sztori csak háttér. a lényeg, hogy a pályán hibákat vétettünk és kész.deacon75
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyébként ha jól láttuk, nem csak a 3 amerikai Wolves-os játékos edző, de a Lee és a Karim is ott volt a Tigers oldalán, ami hízelgő ránk nézve.deacon75
Már nem azért de szerintem minden pesti csapat képviseltette kint magát...
A lelátó meg mögöttünk volt azért voltak ott 😀 😀 😀JUNIOR#46
Ja ok, bocs.
több mint 14 éve
Harminch37 Las Vegas Raiders 103
Tehát akkor ha jól értem te azt mondod neked ez tetszik, és szopjon az aki nem csinál ilyet pl.:rebellisek.
Tudom hogy szabályos de akkor sem tetszik (öt új ukrán volt Nyiregynél, és egy teljes edzői gárda pluszban).
A gorillákkal meg nem volt problémám kezetektől fogva ebben a felállásban játszottak (játékoskeret)
A meccs átszervezés meg, igen az nem tetszett, az sem volt etikus szerintem (bár a "gumiszabályok" azt is megengedik)
És úgy tudom a raptorsban is voltak fehér hollók (ezt nem tudom biztosan csak azt hallottam ők is adtak le új nevezéseket külföldi játékosokkal a rájátszásban)
Ha rosszmájú akarnék lenni azt mondanám jó kis ukrán szerb (már ha raptorszos híreim igazak) döntő lesz Dunaújvárosban.
De mindegy ha "nekem" szar dögöljön meg a szomszéd tehene isce
Nem, nem így gondoltam. AZ ilyen jellegű "igazolásokra" igenis kell vmi ellenszer. Pusztán az időzítést tartom nem túl szerencsésnek, amit a VB hozott egy hete.

Nem akarok magam körül döglött teheneket, szerintem te félreértettél vmit. Nekem is furcsa volt, hogy a Tigers elleni meccsünk alatt a rájátszásban voltak kölcsön edzők, hogy utána a Wolvesban lehessenek kölcsön Tigrisek. Ami igazán zavart, az az, hogy a VB pont a meccsünk utánra tette ezt a határozatot. Ennyi.e53m62
nekünk meg még csak szólni sem szólt, hogy srácok, mégis játszhat az a pár kéksisakos (elég egyértelmű volt ki az új, ki a régi...) posztra igazolt ukrán srác, holott az ellenkezőjéről azonnal volt határozat!