Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Helyes nem helyes, így van. Szerintem csak az ért vele egyet aki megálmodta a rendszert, ezzel ahogy mondod a védekező focit veszik előtérbe illetve azt, hogy egy esélytelenebb csapat nehogy több mint 35 pontot kapjon a táblázatba. Bár ez utóbbira nem nagyon láttam példát az eredményeket fürkészve.
több mint 15 éve
az elsőt teljesen osztom, de korábban már ki lett itt tárgyalva asszem párszor.Tehát akkor ezek szerint jobban megéri úgy kikapni egy csapattól ( persze csak ha tudod, hogy 35+ lesz a vége ), hogy meg sem próbálsz pontot szerezni, mert akkor ugye 35 kerül a kapott oszlopba. De ha ne adj isten szerzel mondjuk 10 pontot, akkor máris 45 kerül hozzád, ergo rosszabbul jársz pedig jobban teljesítettél. LOL 😀
a 35 pontos szabályhoz: az általad említett esetben 30-65-ként kerül be a táblázatbabpcj97
mondjuk nem hiszem el, hogy ez így helyes lenne, de ha mégis kérem valaki illetékesebb erősítse meg mert akkor ez így tényleg nagyon nagy vicc
You should know I bleed blue...
több mint 15 éve
Ebben nincs igazad, mert minden sporthoz hozzátartozik a szerencse, az más kérdés, hogy egy-egy győzelmet vagy vereséget nem lehet (csak) a szerencsére fogni. 😊A fociban nincsen szerencse.deacon75Blue Dragons - Cowboys 12-6bpcj97Nincs szerencséje a Cowboysnak.Kori
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A fociban nincsen szerencse.Blue Dragons - Cowboys 12-6bpcj97Nincs szerencséje a Cowboysnak.Kori
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
az elsőt teljesen osztom, de korábban már ki lett itt tárgyalva asszem párszor.a 35 pontos szabályhoz: az általad említett esetben 30-65-ként kerül be a táblázatba
több mint 15 éve
Bár nincs sok jelentősége de azonos pontszám esetén miért a kevesebb kapott pont dönt, miért nem a több szerzett? Nem a támadófocit kéne preferálni inkább? ( természetesen azonos pontszám, és hiányzó egymás elleni meccs esetén ). Vagy legalább a különbség számítana (a vitt-kapott) és nem csak a kapott pontok száma.Illetve teljesen ezt a 35 pontos szabályt sem értem, akkor most max. 35 minuszban zárhatsz egy meccset, vagy ha mondjuk 30-80-ra kapsz ki, akkor a 80 kapottat írják be, vagy 50-et vagy csak a 35-t?
You should know I bleed blue...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Blue Dragons - Cowboys 12-6
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Eger Heroes -Miskolc Steelers: 10-52
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Inertligás meccsről valami infó? előre köszi 😉
több mint 15 éve
arcsike
100
sztem az öniróniára sem ártana rákeresni mondjuk 😉 😀 😛Ja, de a teljes cikket is elolvasnám, ez meg csak részlet.mi a forrás?Gondolom ez maga a forrás.deacon75
kösziMedoweb
És erre a szép címre se egybe se részletbe nem találtam google-be.Medoweb
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nincs cikk. Ez maga a cikk. Szerintem.Ja, de a teljes cikket is elolvasnám, ez meg csak részlet.mi a forrás?Gondolom ez maga a forrás.deacon75
kösziMedoweb
És erre a szép címre se egybe se részletbe nem találtam google-be.Medoweb
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ja, de a teljes cikket is elolvasnám, ez meg csak részlet.Gondolom ez maga a forrás.deacon75Részlet az "ahogy egy laikus látta a Tigers-Rebels meccset a pálya széléről" című mesterműből....mi a forrás?
Szokol
kösziMedoweb
És erre a szép címre se egybe se részletbe nem találtam google-be.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Gondolom ez maga a forrás.Részlet az "ahogy egy laikus látta a Tigers-Rebels meccset a pálya széléről" című mesterműből....mi a forrás?
Szokol
kösziMedoweb
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Részlet az "ahogy egy laikus látta a Tigers-Rebels meccset a pálya széléről" című mesterműből....mi a forrás?
Szokol
köszi
több mint 15 éve
Részlet az "ahogy egy laikus látta a Tigers-Rebels meccset a pálya széléről" című mesterműből: Két nagyon hasonló képességű csapat játszott egy élvezetes, viszonylag jó meccset. Egységes a Rebels, de úgy érzem, most a szerencsésebb és nem az erősebb csapat nyert. A vendégek végig kiegyensúlyozott, konstans teljesítményt nyújtottak, míg a hazaiaktól az első félidőben a védelem betlizett, a második félidőben pedig a támadósor.
Emellett úgy érzem, túl kapzsi volt a hazai playhívás: 7-3-as hazai vezetésnél miért kell TD után egyből onside kick? Az ellenfél 40-eséről a második negyed közepén negyedik és nyolcnál miért nem lehet puntolni? Jelzem mindkettőből TD-t kapott a Tigers. Persze nyilván utólag okos az ember..
Amiért a szerencsét szóba hoztam: a meccsen volt két Rebels fumble, mindkettőt visszaszedték (pontosabban a másodiknál hosszas vita után az a döntés született, hogy már lent volt a térd), míg az egy hazai fumble döntő pillanatban az ellenfélnél kötött ki. Emellett volt egy mezőnygól és egy jutalomrúgás is, amik a kapufáról befelé pattantak (4 pont).
Mindezek persze semmit sem csökkentenek a Rebels érdemeiből, akiktől elsősorban a támadófalat tudom kiemelni, akik kiválóan segítették a futást és védték az irányítót. Összességében amúgy megérdemelten nyertek, mert többet tettek a győzelemért és kihasználták a kínálkozó lehetőségeket.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
1. Szekszárdi Aréna kupaGratulálunk. Remélhetőleg októberben ütközünk. 😊
Szekszárd-Dabas 34-14
Dabas-Isaszeg 23-26
Szekszárd-Isaszeg 36-27
...Szekszárd Dabas-36-14
Dabas-Isaszeg 19-38
Döntő:
Szekszárd-Isaszeg 35-14
MVP: Offense: Halász Richárd(Szekszárd), Defense: Juhász Gergő(Isaszeg)
Minden résztvevő csapatnak köszönjük a részvételt, gratulálunk, ősszel újra találkozunk valószínüleg, reméljük több csapattal. Igazi kis fociünnep volt nekünk, jó hangulat volt.Badbones88
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Nem. Mert Kunkli ellen 2011. május 1-én lesz. Sapp haknizik egyet Európában.akkor két meccse várható Bob Sappnek 04.30-án? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=178016445583358&set=a.123737141011289.31671.121083531276650&type=1&theaterAz a 70 kilós szúnyog valószínűleg úgy ütne ki téged vagy akármelyik másik forumozót itt, mint a szart. Minden személyeskedés nélkül.deacon75Ráadásul menetek nélküli mérkőzés lesz, ami megint a magyar szúnyognak kedvez. Nem hiszem, hogy szétveri a Beastet, de azért nem lesz egy laza ujjgyakorlat Sappnek az tuti.Zahó
Kíváncsi leszek hol fekszik le előbb. . .kutya76
több mint 15 éve
akkor két meccse várható Bob Sappnek 04.30-án? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=178016445583358&set=a.123737141011289.31671.121083531276650&type=1&theaterRáadásul menetek nélküli mérkőzés lesz, ami megint a magyar szúnyognak kedvez. Nem hiszem, hogy szétveri a Beastet, de azért nem lesz egy laza ujjgyakorlat Sappnek az tuti.ZahóKicsit furcsa összecsapásnak ígérkezik 😀Az a 70 kilós szúnyog valószínűleg úgy ütne ki téged vagy akármelyik másik forumozót itt, mint a szart. Minden személyeskedés nélkül.deacon75
170 kilós elmebeteg állat vs 70 kilós magyar szúnyog. Nehogy véletlenül tényleg gulyásaprólék legyen a mi bátor honfitárunkból 😊Natloz
Kíváncsi leszek hol fekszik le előbb. . .
Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
1. Szekszárdi Aréna kupaSzekszárd-Dabas 34-14
Dabas-Isaszeg 23-26
Szekszárd-Isaszeg 36-27
...Szekszárd Dabas-36-14
Dabas-Isaszeg 19-38
Döntő:
Szekszárd-Isaszeg 35-14
MVP: Offense: Halász Richárd(Szekszárd), Defense: Juhász Gergő(Isaszeg)
Minden résztvevő csapatnak köszönjük a részvételt, gratulálunk, ősszel újra találkozunk valószínüleg, reméljük több csapattal. Igazi kis fociünnep volt nekünk, jó hangulat volt.
több mint 15 éve
redzone-ban nyíregyi fumble, kb 1perccel a vége előtt, rebels kitérdel...arcsikeVáó, óriási elismerésem a Rebelsnek! jónéhányan nem erre számítottunk!
Crushers #12
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ha véletlenül valakinek lenne felvétele, ne legyen rest feltenni valahová! Állat lehetett, grat a Rebels-nek!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Köszönjük a Tigersnek! Hattalmas meccs volt 😊!