Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Előre néhány infó, felteszem már úgyis mindenki ki van éhezve valami konkrétumra....nekem is bejön a rendszer, remélem a JB tudja vállalni és biztosítani 😊
KoriTE
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
jah végülis kizárásos alapon rájöhettem volna, de köszi az infot 😊tetszenek a változások, különösen, hogy több csapat jut a playoffba.Eagles! 😊Bruce
de csak nekem nem tiszta, hogy kik azok a blue scorpions? 😀bpcj97
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
megértem őket is 😊 csak én ezt egy "zseniális" programnak tartom és szerintem tolongani kéne a csapatoknak hogy jönni akarnak. EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM 😊Boti63kb én is így gondolom.sok a panasz hogy kevés a meccs,ilyenkor meg pangás van.de akkor minek edz valaki? A kemény 2hónapos szezon miatt csak és kizárólag?
4-5 edzés, amivel már nagyjabol fel lehet készülni egy ilyenre, nem tudom miért ekkora probléma.jah hogy lustaság?akkor érthető 😊
több mint 15 éve
tetszenek a változások, különösen, hogy több csapat jut a playoffba.Eagles! 😊
de csak nekem nem tiszta, hogy kik azok a blue scorpions? 😀bpcj97
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
tetszenek a változások, különösen, hogy több csapat jut a playoffba. de csak nekem nem tiszta, hogy kik azok a blue scorpions? 😀
több mint 15 éve
A Goldenfox/Gringos egyesülés lett volna a 12., de ők inkább lentebb indulnak!BruceNem kellek én ide 😀
Itt a tájékoztató: http://www.mafsz.org/mafsz/index.php?itemid=410&catid=1#more
Előre néhány infó, felteszem már úgyis mindenki ki van éhezve valami konkrétumra:
Div II: Egyszerűbb sztori, 5 csapatos 2 csoport területi alapon besorolva, majd mindenki játszik egyet sorsolás alapján a másik csoportból is valakivel.
Div I: Páratlan számú csapat páratlan számú alapszakaszi meccset nem tud lejátszani sajnos, így itt változtatni kellett. Előnyére változik a dolog, 6 meccses alapszakasz lesz, kör rajzolás, jobbra-balra 3-3 meccs és kész. Persze a "kör" formája vita tárgya lesz, hogy valami értelmes km mennyiség legyen, bár pár csapat földrajzi helye miatt nyilván nem tud különösebben jól járni.
A playoffban változás lesz mindkét osztályban, 6-os playoff, NFL wildcard szisztémában.
Div II: két csoportgyőztes első körben pihen, csoport 2.-3. meccs az elődöntőért, majd elődöntő és döntő
Div I: Alapszakaszi eredmény alapján a két legjobb pihen, majd hasonló módon a helyezések szerint 3.-6., 4.-5. az elődöntőért, elődöntő, döntő
Alapvetően mindkét osztály előnyére változik, ugyan korábban kell kezdeni, hogy beleférjünk az időbe, meg nem lesz egy hét pihenő se, de még mindig így lesz talán a legjobb.
Remélem nem változik már semmi, mert akkor feleslegesen téptem itt a számat, de mivel már a nevezési díjak is meg vannak hirdetve, azt gondolom már nem lesz változás.

több mint 15 éve
A Goldenfox/Gringos egyesülés lett volna a 12., de ők inkább lentebb indulnak!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
GorillazAzt lehet tudni, hogy hány csapat nevezett a DIV1-be?Kori! A meccsnaptár mikorra várható?kutya23cA héten elkészül, egyeztetünk utána a JB-vel megfelelő-e, aztán jövő hét elején akár kint is lehet. Elvileg mindenki nevezése rendben lesz, az általam ismert infók alapján.KoriTE
Megvan e a 12 vagy csak 11?!barbárJW
Heroes
Predators
Raptors
Rebels
Soldiers
Steelers
Tigers
Titans
Wildfires
Wolverines
ki lenne a tizenkettedik?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Azt lehet tudni, hogy hány csapat nevezett a DIV1-be?Kori! A meccsnaptár mikorra várható?kutya23cA héten elkészül, egyeztetünk utána a JB-vel megfelelő-e, aztán jövő hét elején akár kint is lehet. Elvileg mindenki nevezése rendben lesz, az általam ismert infók alapján.KoriTE
Megvan e a 12 vagy csak 11?!
több mint 15 éve
Kori! A meccsnaptár mikorra várható?kutya23cA héten elkészül, egyeztetünk utána a JB-vel megfelelő-e, aztán jövő hét elején akár kint is lehet. Elvileg mindenki nevezése rendben lesz, az általam ismert infók alapján.

több mint 15 éve
kutya23c
223
Kori! A meccsnaptár mikorra várható?
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 15 éve
megértem őket is 😊 csak én ezt egy "zseniális" programnak tartom és szerintem tolongani kéne a csapatoknak hogy jönni akarnak. EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM 😊Boti63Én is tökjó dolognak tartom, de úgy látszik idén nem fér bele a legtöbb csapat idejébe.
több mint 15 éve
Kopasz98
93
azért sztem a tavalyi titans-esek nem biztos, hogy annyira zseniálisnak vélik ezt a progit. 😛 egyébként sajnálva olvasom mennyien nem mennek. remélem azért a 12 csapat meglesz. vagy a nagyok állítanak ki 3csapatot..
több mint 15 éve
Boti63
40
megértem őket is 😊 csak én ezt egy "zseniális" programnak tartom és szerintem tolongani kéne a csapatoknak hogy jönni akarnak. EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM 😊
több mint 15 éve
lécci valaki magyarázza el hogy mér mindenki ezzel a felkészüléssel jön? a bajnokságig legalább 2 hónap lesz mér az arénától. lehet csak én látom máshogy a dolgoakt, de az én csapatom ( ZP )ezt nagyon várja és örül mindneki, hogy egy napon keresztül jétszhatunk és amifocit nézhetünk 😊Boti63más meg úgy látja, hogy nem fér bele a felkészülésébe, hogy x edzést az arénának szenteljen.
több mint 15 éve
Boti63
40
lécci valaki magyarázza el hogy mér mindenki ezzel a felkészüléssel jön? a bajnokságig legalább 2 hónap lesz mér az arénától. lehet csak én látom máshogy a dolgoakt, de az én csapatom ( ZP )ezt nagyon várja és örül mindneki, hogy egy napon keresztül jétszhatunk és amifocit nézhetünk 😊
több mint 15 éve
Valószínűnek tartom, hogy amiatt nem indulunk mert nemférne össze a bajnokságra való felkészüléssel 😕 😊Titans tavaly aztmonta h ők nem fognak többet...Boti63Mondjuk ez várható volt!
Tavaly eléggé kibasztak velük!
A Miskolcot is sajnálom, ők elég jók voltak tavaly!barbárJW
több mint 15 éve
Azért remélem meg lesz rendezve...
több mint 15 éve
Szerintem mi sem megyünk...
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 15 éve
Nem neveztünk. Készülünk a bajnokságra.eaglesről hallottam még.
Fehérvár nem megygege#14
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
eaglesről hallottam még.Fehérvár nem megy
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Úgy tudom mi (Miskolc) nem indulunk.Szmájli
:/
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Titans tavaly aztmonta h ők nem fognak többet...Boti63Mondjuk ez várható volt!
Tavaly eléggé kibasztak velük!
A Miskolcot is sajnálom, ők elég jók voltak tavaly!
több mint 15 éve
Boti63
40
Titans tavaly aztmonta h ők nem fognak többet...
több mint 15 éve
tudu28
152
Úgy tudom Sharks indul.