Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 15 éve
Szmájli Carolina Panthers 31
Úgy tudom mi (Miskolc) nem indulunk.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Na ez már legalább valami! 😀😀
Miskolc, Tigers, Titans?barbárJW
Soldiers, Bulldogs, Enthroners? 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Na ez már legalább valami! 😀😀
Miskolc, Tigers, Titans?
több mint 15 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Tata is jön úgy tudom, meg Szeged is.

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 15 éve
Natloz Arizona Cardinals 321
Mi végül mégsem indulunk arénán 😕KoriTE
óóóóóóóóó 😕
pedig ha összekeveredtünk volna biztos izgalmas meccs lett volna 😕

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 15 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Mi végül mégsem indulunk arénán 😕

több mint 15 éve
Mi is neveztünk, szóval már ketten vagyunk! 😀
Maximum küzdünk egymással egész nap!

(amúgy úgy tudom, hogy biztosan lesz még Wolves 2 csapattal, Gorillaz, Raptors, Gringos/Gfox)

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Én már annak is örülnék, ha felírnák azok az emberek akik tudják, hogy
indul a csapatuk az arénán!
Erre sem akar felelni senki!
Lehet, hogy csak mi neveztünk??!! 😀
több mint 15 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Épp nincs min röcsögni. Majd ha kiderül hogy végülis ki milyen osztályban fog indulni, aztán meg lesz a menetrend, akkor lesz majd pörgés rendesen. Meg ha az Aréna indulok/csoportbeosztás kikerül, akkor szintén.

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 15 éve
cápa77 San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 460 — SF'49 fan
mi ez a nagy csönd?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=Th3N8y-CKhw
több mint 15 éve
tavasszal ez fog történni
rengeteg örömet fogunk szerezni a szurkolóinknak és persze magunknak
mi már csak huligánok vagyunk a cowboys-nál és hurkák a wolves-nál
de hát Julia Roberts-et is úgy hívta mindenki ahogy akarta a Micsoda Nőben, a végén mégis elvitte a főnyereményt
ezek csak játékos évődések a szavakkalcápa77
De nagyon ügyes huligánok vagytok és a hurkát speciel szeretem. Ahogy már említettem élő adásban is"kurvából lesz a legjobb feleség" , úgyhogy ne üljetek fel a zrikáknak. Játszunk és népszerűsítsünk. Ennyi.Captain Mcbright

több mint 15 éve
Captain Mcbright 65 — Bears fan
mi már csak huligánok vagyunk a cowboys-nál és hurkák a wolves-nál
de hát Julia Roberts-et is úgy hívta mindenki ahogy akarta a Micsoda Nőben, a végén mégis elvitte a főnyereményt
ezek csak játékos évődések a szavakkalcápa77
De nagyon ügyes huligánok vagytok és a hurkát speciel szeretem. Ahogy már említettem élő adásban is"kurvából lesz a legjobb feleség" , úgyhogy ne üljetek fel a zrikáknak. Játszunk és népszerűsítsünk. Ennyi.

Football is life. The rest is just details.
több mint 15 éve
Captain Mcbright 65 — Bears fan
Ajánlok inkább egy Mercedes Vito-t. 10*25 méter 1 perc pihenővel, tuti hatásos. Nekem bevált 😊 és a béna térdeim is megnyekkentek. 😊 Szóval csak ésszel...Captain Mcbright
erről van szó kéremszépen 😊 ha már megy, lehet kezdeni a fekvenyomást trabival! 😊JSanyo
Én toltam már eleget mostanában a tolószánt. Lusta volt a gyerek húzni 😊KoriTE
a trabi azért még kemény dió, már próbáltam emelgetni, majdnem leszálltak a tökeim... megint....

Football is life. The rest is just details.
több mint 15 éve
valószínűleg azért nincs fenn mert még nincs végleges
igen, a hivatalos fent lesz ezen az oldaon, de nincs fent semmi 😊 engem az érdekelne h. milyen csaptok lesznek 😊Boti63

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A Jászberény Wolverines ott lesz az már biztos!
több mint 15 éve
Boti63 40
igen, a hivatalos fent lesz ezen az oldaon, de nincs fent semmi 😊 engem az érdekelne h. milyen csaptok lesznek 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A Budapest Bears AFC-ről minden infó megtalálható (edzés helyszínek, időpontok,stb) itt:

http://bpbearsfootball.blog.hu
több mint 15 éve
ide amint van hivatalos infó mindig felteszik
http://www.focibajnoksag.hu/index.php

több mint 15 éve
milyen csapatok lesznek arénán ?😊Boti63
tényleg arénás csapatok? lebonyolítás? fix vagy rugalmas lesz idén? 😛Kopasz98
FEBRUÁR 6!!!
már várom nagyon az arénát.remélem olyan jól sikerül mint tavaly, és el lehet majd bandázni mindenkivel az egész országból.amúgy milyen csapatok jönnnek?;DTSD81
A szokásos vita miatt kicsit elpörgött ez a pár hozzászólás, és nem reagált rá senki se, de többünket érdekelne a dolog.
Szóval Arénáról lehet már tudni valamit? Legalább annyit, hogy hányan és kik neveztek?

több mint 15 éve
kisember 63
Ezért írtam direkt, hogy értem hogy miért teszitek amit tesztek. Ne harcolj, ha nincs háború 😉
A két egyesület a probléma, mert a másik eset egyértelmű.
Nem gondolkodtok a közös egyesületbe olvadáson? Az megoldás lenne.
Amit írtál, azon nem változtat, és nem is sportolói gondolkodás, max pszichológiai, vagy marketing kérdés, hogy izgalmasabb a bajnokság. Mindig az, egy sportoló célja, hogy önmaga egyre jobb legyen, vagy csapatsportban, hogy a csapata egyre jobb legyen, így ha valaki belefásul a középszerű teljesítménye miatt, az nem sportoló, vagy rossz helyen van.
több mint 15 éve
Elvileg mindenkiről tudunk valamit, meglátjuk.

több mint 15 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Amúgy idén mindenki leadta időben a jelentkezést?😊gyengejobb
ha jól emlékszem, Kori csütörtökön írta az akkori állapotot, a Kaposvár/Pécs volt egyedül kérdéses.

szerk: Kori pénteki hsz-e

Update:

Bejött ma:
Crushers
Enthroners

Nem hivatalosan tudható még:
Cowboys 2 /hétfőn viszik/
Hurricanes /itt írták a fórumon hogy a héten beérkezik/
Tigers /hétfőn viszik/
Wildfires /hétfőn érkezik/

Se nevezés se infó (de szeretettel várom ha esetleg van valami hír):
Kaposvár/PécsKoriTE

több mint 15 éve
Szerintem nem titok, mit gondolok a Sharks, és köztetek lévő együttműködésről, és bár titeket értelek is , és megértem a nézőpontotokat, de ettől függetlenül még ellene van a fejlődésnek.
Ezért nem értem miért írod, hogy a feljutás/kiesés a sava borsa, mert ti pont ezt a részét "erőszakoljátok" (nem rosszindulatból írtam így, csak ez fejezi ki hűen szerintem) meg a rendszernek.
kisember
Csak attól függ, hogy sikerül-e megérteni a következőt:

A Gorillaz azért játszik viszonylag jó focit, mert a Vili nálunk az edző. Ha nem így lenne, ugyanúgy max. középszerű dolgot csinálnánk mint az első idényünkben. Innentől viszont talán érthető, hogy miért nem "tudunk" feljebb jutni, vagy miért nem akarunk. Mert nem előre lépnénk vele egyet, hanem vissza kettőt. Képzeld magad elé, hogy csak úgy indulhatnál a HFL-ben, ha az összes mostani edzőtöktől meg kellene válnotok, mit választanátok?

Szemléletesebben: Ha egyszer a W2 fogja megnyerni a Div I-et, akkor a W1 miatt sosem fog feljebb indulni. Ez viszont értelemszerű. Nálunk is hasonló a szitu, csak két külön egyesült van hasonló viszonyban.

több mint 15 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Ajánlok inkább egy Mercedes Vito-t. 10*25 méter 1 perc pihenővel, tuti hatásos. Nekem bevált 😊 és a béna térdeim is megnyekkentek. 😊 Szóval csak ésszel...Captain Mcbright
erről van szó kéremszépen 😊 ha már megy, lehet kezdeni a fekvenyomást trabival! 😊JSanyo
Banyek Nyíregyen nehéz mercit lopni de a trabit még meg tudom oldani 😀 😀 😀

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75