Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Úgy tudom mi (Miskolc) nem indulunk.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Na ez már legalább valami! 😀😀Soldiers, Bulldogs, Enthroners? 😊
Miskolc, Tigers, Titans?barbárJW
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Na ez már legalább valami! 😀😀Miskolc, Tigers, Titans?
több mint 15 éve
Tata is jön úgy tudom, meg Szeged is.
több mint 15 éve
Mi végül mégsem indulunk arénán 😕KoriTEóóóóóóóóó 😕
pedig ha összekeveredtünk volna biztos izgalmas meccs lett volna 😕
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 15 éve
Mi is neveztünk, szóval már ketten vagyunk! 😀Maximum küzdünk egymással egész nap!
(amúgy úgy tudom, hogy biztosan lesz még Wolves 2 csapattal, Gorillaz, Raptors, Gringos/Gfox)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Én már annak is örülnék, ha felírnák azok az emberek akik tudják, hogyindul a csapatuk az arénán!
Erre sem akar felelni senki!
Lehet, hogy csak mi neveztünk??!! 😀
több mint 15 éve
Épp nincs min röcsögni. Majd ha kiderül hogy végülis ki milyen osztályban fog indulni, aztán meg lesz a menetrend, akkor lesz majd pörgés rendesen. Meg ha az Aréna indulok/csoportbeosztás kikerül, akkor szintén.
több mint 15 éve
mi ez a nagy csönd?ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

több mint 15 éve
tavasszal ez fog történnirengeteg örömet fogunk szerezni a szurkolóinknak és persze magunknak
mi már csak huligánok vagyunk a cowboys-nál és hurkák a wolves-nálDe nagyon ügyes huligánok vagytok és a hurkát speciel szeretem. Ahogy már említettem élő adásban is"kurvából lesz a legjobb feleség" , úgyhogy ne üljetek fel a zrikáknak. Játszunk és népszerűsítsünk. Ennyi.Captain Mcbright
de hát Julia Roberts-et is úgy hívta mindenki ahogy akarta a Micsoda Nőben, a végén mégis elvitte a főnyereményt
ezek csak játékos évődések a szavakkalcápa77

több mint 15 éve
mi már csak huligánok vagyunk a cowboys-nál és hurkák a wolves-nálDe nagyon ügyes huligánok vagytok és a hurkát speciel szeretem. Ahogy már említettem élő adásban is"kurvából lesz a legjobb feleség" , úgyhogy ne üljetek fel a zrikáknak. Játszunk és népszerűsítsünk. Ennyi.
de hát Julia Roberts-et is úgy hívta mindenki ahogy akarta a Micsoda Nőben, a végén mégis elvitte a főnyereményt
ezek csak játékos évődések a szavakkalcápa77
Football is life. The rest is just details.
több mint 15 éve
a trabi azért még kemény dió, már próbáltam emelgetni, majdnem leszálltak a tökeim... megint....Én toltam már eleget mostanában a tolószánt. Lusta volt a gyerek húzni 😊KoriTEAjánlok inkább egy Mercedes Vito-t. 10*25 méter 1 perc pihenővel, tuti hatásos. Nekem bevált 😊 és a béna térdeim is megnyekkentek. 😊 Szóval csak ésszel...Captain Mcbrighterről van szó kéremszépen 😊 ha már megy, lehet kezdeni a fekvenyomást trabival! 😊JSanyo
Football is life. The rest is just details.
több mint 15 éve
valószínűleg azért nincs fenn mert még nincs véglegesigen, a hivatalos fent lesz ezen az oldaon, de nincs fent semmi 😊 engem az érdekelne h. milyen csaptok lesznek 😊Boti63

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A Jászberény Wolverines ott lesz az már biztos!
több mint 15 éve
Boti63
40
igen, a hivatalos fent lesz ezen az oldaon, de nincs fent semmi 😊 engem az érdekelne h. milyen csaptok lesznek 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A Budapest Bears AFC-ről minden infó megtalálható (edzés helyszínek, időpontok,stb) itt: http://bpbearsfootball.blog.hu
több mint 15 éve
ide amint van hivatalos infó mindig felteszikhttp://www.focibajnoksag.hu/index.php

több mint 15 éve
milyen csapatok lesznek arénán ?😊Boti63
tényleg arénás csapatok? lebonyolítás? fix vagy rugalmas lesz idén? 😛Kopasz98
FEBRUÁR 6!!!A szokásos vita miatt kicsit elpörgött ez a pár hozzászólás, és nem reagált rá senki se, de többünket érdekelne a dolog.
már várom nagyon az arénát.remélem olyan jól sikerül mint tavaly, és el lehet majd bandázni mindenkivel az egész országból.amúgy milyen csapatok jönnnek?;DTSD81
Szóval Arénáról lehet már tudni valamit? Legalább annyit, hogy hányan és kik neveztek?
több mint 15 éve
kisember
63
Ezért írtam direkt, hogy értem hogy miért teszitek amit tesztek. Ne harcolj, ha nincs háború 😉A két egyesület a probléma, mert a másik eset egyértelmű.
Nem gondolkodtok a közös egyesületbe olvadáson? Az megoldás lenne.
Amit írtál, azon nem változtat, és nem is sportolói gondolkodás, max pszichológiai, vagy marketing kérdés, hogy izgalmasabb a bajnokság. Mindig az, egy sportoló célja, hogy önmaga egyre jobb legyen, vagy csapatsportban, hogy a csapata egyre jobb legyen, így ha valaki belefásul a középszerű teljesítménye miatt, az nem sportoló, vagy rossz helyen van.
több mint 15 éve
Amúgy idén mindenki leadta időben a jelentkezést?😊gyengejobbha jól emlékszem, Kori csütörtökön írta az akkori állapotot, a Kaposvár/Pécs volt egyedül kérdéses.
szerk: Kori pénteki hsz-e
Update:
Bejött ma:
Crushers
Enthroners
Nem hivatalosan tudható még:
Cowboys 2 /hétfőn viszik/
Hurricanes /itt írták a fórumon hogy a héten beérkezik/
Tigers /hétfőn viszik/
Wildfires /hétfőn érkezik/
Se nevezés se infó (de szeretettel várom ha esetleg van valami hír):
Kaposvár/PécsKoriTE
több mint 15 éve
Szerintem nem titok, mit gondolok a Sharks, és köztetek lévő együttműködésről, és bár titeket értelek is , és megértem a nézőpontotokat, de ettől függetlenül még ellene van a fejlődésnek.Csak attól függ, hogy sikerül-e megérteni a következőt:
Ezért nem értem miért írod, hogy a feljutás/kiesés a sava borsa, mert ti pont ezt a részét "erőszakoljátok" (nem rosszindulatból írtam így, csak ez fejezi ki hűen szerintem) meg a rendszernek.
kisember
A Gorillaz azért játszik viszonylag jó focit, mert a Vili nálunk az edző. Ha nem így lenne, ugyanúgy max. középszerű dolgot csinálnánk mint az első idényünkben. Innentől viszont talán érthető, hogy miért nem "tudunk" feljebb jutni, vagy miért nem akarunk. Mert nem előre lépnénk vele egyet, hanem vissza kettőt. Képzeld magad elé, hogy csak úgy indulhatnál a HFL-ben, ha az összes mostani edzőtöktől meg kellene válnotok, mit választanátok?
Szemléletesebben: Ha egyszer a W2 fogja megnyerni a Div I-et, akkor a W1 miatt sosem fog feljebb indulni. Ez viszont értelemszerű. Nálunk is hasonló a szitu, csak két külön egyesült van hasonló viszonyban.

több mint 15 éve
Banyek Nyíregyen nehéz mercit lopni de a trabit még meg tudom oldani 😀 😀 😀Ajánlok inkább egy Mercedes Vito-t. 10*25 méter 1 perc pihenővel, tuti hatásos. Nekem bevált 😊 és a béna térdeim is megnyekkentek. 😊 Szóval csak ésszel...Captain Mcbrighterről van szó kéremszépen 😊 ha már megy, lehet kezdeni a fekvenyomást trabival! 😊JSanyo
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)