Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
http://sportgeza.hu/sport/hirek/2010/11/12/ujabb_doppingeset_a_magyar_amerikaifutball-ligaban/nitro
már itt is kint van: http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/amerikaifutball-ujabb-doppingeset-a-magyar-bajnoksagban-2052486

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
cápa77 San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 460 — SF'49 fan
beindult a henger
http://sportgeza.hu/sport/hirek/2010/11/12/ujabb_doppingeset_a_magyar_amerikaifutball-ligaban/nitro

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://sportgeza.hu/sport/hirek/2010/11/12/ujabb_doppingeset_a_magyar_amerikaifutball-ligaban/
több mint 15 éve
pc_x 943 — Red Fist
Elnézést kérek ha valakit megsértettem, és igazat adok én is gratulálok a bajnoknak, de ugy néz ki mintha titeket kerülnének az ellenfelek
nem hiszem, hogy félnek, inkább az elválás okozta sokk miatt nem jutottunk eszükbe

A junior arany nem fél értékű, mindig csak azokat kell megverni akik indulnak.
Nincs ha, jövőre majd minket is meg kell vernie az ellenfeleknek, idén pedig gratulálunk a győztesnek akárki is lesz vasárnap.
Szerintem Magyarországon nincs erősebb junior csapat mint a tiétek, nincs az a junior offens ami át megy a védelmeteken, gondolom félnek tőletek.
Szerintem igy a Junior bajnoki arany is csak fél értékű
csovika75
cápa77
csovika75
Csak itthon 😂 😂 😂

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Elnézést kérek ha valakit megsértettem, és igazat adok én is gratulálok a bajnoknak, de ugy néz ki mintha titeket kerülnének az ellenfelek
nem hiszem, hogy félnek, inkább az elválás okozta sokk miatt nem jutottunk eszükbe

Nincs ha, jövőre majd minket is meg kell vernie az ellenfeleknek, idén pedig gratulálunk a győztesnek akárki is lesz vasárnap.
Szerintem Magyarországon nincs erősebb junior csapat mint a tiétek, nincs az a junior offens ami át megy a védelmeteken, gondolom félnek tőletek.
pláne arénányi
szerintem lebecsülsz minket 😊cápa77
csovika75
cápa77
több mint 15 éve

pláne arénányi
csovika75

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
pláne arénányi
több mint 15 éve
pláne arénányi
szerintem lebecsülsz minket 😊

több mint 15 éve
és gondolod nincs junior csapatunk
Szerintem csak junior csapatokat hívtak meg egy Junior Arénára.KoriTE

több mint 15 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
Szerintem csak junior csapatokat hívtak meg egy Junior Arénára.

több mint 15 éve
Nem hívtak minket.
Nem is értem miért?
Cápa ti nem indultok a Junior Aréna kupán?
HFL. Három csapattal?
Vicc.cápa77
csovika75

több mint 15 éve
HTW 118 — Eagles fan
Tisztelt Csapat Vezetők!

Ezúton hívnám fel figyelmeteket, hogy ismételten elstartol a 0815 Mikulás Autós Kaland Túra !

Ismételten megtartjuk az amerikai foci csapatok közötti külön versenyt, amely nem másért zajlik, mint a Profootball különdíjáért!

Itt a lehetőség, hogy minden csapatból legalább egy – de lehet sokkal több is – csapat képviselje az egyesületét.

Az eddigi rendezvényeinkről és aktuális eseményekről a www.0815.hu web oldalon talál részletes információkat.

I. Mikulás Túra Sport1-es összefoglalója: http://vimeo.com/11226559

Extrém Rally Sport 1-es összefoglalója: http://vimeo.com/12999149

Rendezvény sorozatunk a 0815 névre kereszteződött, amely most a 4. futamához érkezik 2010 december 4-5.-én

A nyári futamunk az Extrém Rally a téli a Mikulás Túra nevet kapta. Eddigi eseményeinkkel közel 45 millió Ft értékben tudtunk támogatni, gyermekeket, motoros mentőket, állatokat.

A következő rendezvényünk a II. 0815 Mikulás Túrával a MEREK – Mozgássérültek Rehabilitációs Egyesületének központját – támogatjuk, és egyben felhívjuk a figyelmet a másságukra és helyzettükre.

Mostani futamunk végcélja Eger..

Minden ponton bizonyos feladatot kell megoldani a versenyzőknek, amit 1-10 pont között jutalmazunk. A lényeg, hogy izgalmas, mozgalmas, poénos, csapatjáték legyen, hiszen a célunk, hogy a versenyzőket vissza vigyük a gyermekkorukba, ezt tükrözi az is, hogy aki jelmezben érkezik az plusz 3 ponttal gazdagabb lesz.

Gyere és csatlakozz te is a versenyzőkhöz és bulizzunk együtt!!

Információk:

0815 csapata

0815@0815.hu

06-70-389-3478

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Cápa ti nem indultok a Junior Aréna kupán?
HFL. Három csapattal?
Vicc.cápa77
több mint 15 éve
SzentiRebel_#18 272 — Rebels fan
HFL. Három csapattal?
Vicc.cápa77
Ez most honnan jött?
Részleteket is légyszi 😊Bruce
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/3875/hfl_vagy_hflDiamondsHead44
a cikket leszedték? Én nem találom... 😕

több mint 15 éve
racsy 45
Semmi és ezért nem megyünk a HFL-be. 😕
több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto
HFL. Három csapattal?
Vicc.cápa77
Ez most honnan jött?
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/3875/hfl_vagy_hflDiamondsHead44
Köszi! 😉

Hmm érdekes, viszont a tavaszi szerbekkel való közös bajnokság az jó ötlet nagyon!
Meglátjuk mi lesz ebből!
több mint 15 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
HFL. Három csapattal?
Vicc.cápa77
Ez most honnan jött?
http://www.profootballmagazin.hu/cikk/3875/hfl_vagy_hfl

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 15 éve
HFL. Három csapattal?
Vicc.cápa77
Ez most honnan jött?
Részleteket is légyszi 😊
több mint 15 éve
HFL. Három csapattal?
Vicc.

több mint 15 éve
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van a sportoktatói OKJ-s képzés, illetve van olyan hogy sportedzői OKJ-s képzés, ezek úgy tudom kompatibilisek egymással, de nálunk az amfociban a sportoktatói kell! De ha valaki a sportedzőit akarja elvégezni, akkor az is lehetséges, ugye? Mert az alapokat az is megadja, csak valamivel több mint a sportoktatói!

Na szóval lehet e sportedzői képzést is elvégezni nekünk? Vagy ragaszkodni kell a sportoktatóihoz?Bruce
nekem a regisztrációnál azt mondták,hogy a sportoktatói kell,mert még ebből a sportból nincs sportedzői.maximilien
Okés, köszi! Akkor megmondom az illetékeseknek! De még megkérdezzük Kovács Istvánt is, hogy hivatalosan is ez e az álláspont! Mert nekem jó a sportoktatói is 😊

Köszi még egyszer!
több mint 15 éve
maximilien 214 — #5
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van a sportoktatói OKJ-s képzés, illetve van olyan hogy sportedzői OKJ-s képzés, ezek úgy tudom kompatibilisek egymással, de nálunk az amfociban a sportoktatói kell! De ha valaki a sportedzőit akarja elvégezni, akkor az is lehetséges, ugye? Mert az alapokat az is megadja, csak valamivel több mint a sportoktatói!

Na szóval lehet e sportedzői képzést is elvégezni nekünk? Vagy ragaszkodni kell a sportoktatóihoz?Bruce
nekem a regisztrációnál azt mondták,hogy a sportoktatói kell,mert még ebből a sportból nincs sportedzői.

http://twitter.com/bencsics05
több mint 15 éve

Na szóval lehet e sportedzői képzést is elvégezni nekünk? Vagy ragaszkodni kell a sportoktatóihoz?
több mint 15 éve
Kalo 137
Bárki jelentkezhet, bármilyen poszton. A verseny irányítóknak lesz (távdobás és pontosság) illetve elkapóknak (egy megadott pályán végigfutva kell több helyről elkapni labdát)
Jelentkezni a press@cowboys.hu címen lehet.

Kalo

Kik jelentkezhetnek és hol ?
Köszi
Még egy kis infó a hétvégi junior döntőről: az Under Armour ajándékok mellett Wilson Duke labdákat lehet nyerni a helyszínen az ügyességi játékban!
Nevezzetek és tegyétek próbára magatokat! 😊Kalo
csovika75
több mint 15 éve
Köszi
Még egy kis infó a hétvégi junior döntőről: az Under Armour ajándékok mellett Wilson Duke labdákat lehet nyerni a helyszínen az ügyességi játékban!
csovika75
Olvass vissza!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Köszi