GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
2 napja
Én azt a másfélszerest sose tudom értelmezni, ellenben ez a rész van a szabályzatban, nálam ez az irányadó mindig, ha licitelek.mindenhova átlagot írtam, Burks pedig 850/850-el, mert már 5. éve jönEzt magyarázzátok el nekem légyszi, hogy megértsem, a veteránminimum másfélszerese 810e
dancogo
r.baggio
"Vagyis az alapján, hogy hányadik NFL-szezonjában jár az adott játékos és hány éves szerződést akar vele kötni a GM, az alábbi értékeket kell elérnie az ajánlott átlagfizetésnek:
Szezon – Kétéves szerződés – Hároméves szerződés
4. – 810.000$ – 1.080.000$
5. – 850.000$ – 1.133.333$
6. – 890.000$ – 1.186.667$
7. – 930.000$ – 1.240.000$
8. – 965.000$ – 1.286.667$
9. – 1.000.000$ – 1.333.333$
10.- – 1.035.000$ – 1.380.000$
Ez a pont nem vonatkozik a kicker, punter, long snapper poszton szereplő játékosokra, velük ajánlott átlagfizetéstől függetlenül köthető két- és hároméves szerződés, csak a veterán minimumot kell minden évben elérnie a fizetésnek."
Poloska vagyok.
2 napja
mindenhova átlagot írtam, Burks pedig 850/850-el, mert már 5. éve jönEzt magyarázzátok el nekem légyszi, hogy megértsem, a veteránminimum másfélszerese 810e
dancogo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 napja
Hogan Hatten, LS esetében észrevettem, hogy Pats-ben van.Maradjon, Pole-nál amúgy is tovább ment a licit, a többiekre meg nem licitált senki.
A szerződés így nem él, de a licitem is gatya utólag?
Jón Gunnarson
3 napja
Hogan Hatten, LS esetében észrevettem, hogy Pats-ben van.A szerződés így nem él, de a licitem is gatya utólag?
4 napja
DJ Jones is hasonló kalapban jár, ott is te vezettél és 1 perc múlva jár le, nála is így járunk el akkor.Ezesetben kernem Harrison Smitht az eredeti osszeggel elkeltnek nyilvaitani, otherwise nem kuldtem volna ujat.Titans1.035.000 a minimum 2 évre mindkét játékos esetében.
DJ Jones DI 1 025 000 / 2 ev
Harrison Smith S 1 025 000 / 2 ev
Rajna
niners88
dankodavid
4 napja
Ezesetben kernem Harrison Smitht az eredeti osszeggel elkeltnek nyilvaitani, otherwise nem kuldtem volna ujat.Titans1.035.000 a minimum 2 évre mindkét játékos esetében.
DJ Jones DI 1 025 000 / 2 ev
Harrison Smith S 1 025 000 / 2 ev
Rajna
niners88
Pulvis et umbra sumus.
4 napja
Tracker friss, bocsi a formátumért, most hamar gyors ennyire futotta, este 9 körül lesz új frissítés.
4 napja
Aki lemarad a tularazott safetyk (vagy az irl vetminert focizo Taylor Britt) valamelyikerol, Elijah Molden olcson elado, mig Isaiah Rodgers 3.korert vagy korai 4+valamiert viheto.
Pulvis et umbra sumus.
4 napja
16 óra körül lesz frissítve a tracker, utána pedig az esti órákban.
4 napja
A tracker 7:40kor frissítve, ma lehet, hogy legközelebb csak estefele tudom majd frissíteni, a topicba beírt ajánlatokat viszont folyamatosan tudom majd nézni, ha valakinek hibás azt jelzem.Köszönjük az eddigi munkát!
Ha valaki olyan játékost lát, aki a rosterén van kérem jelezzétek.
Köszi!
niners88
Poloska vagyok.
4 napja
A tracker 7:40kor frissítve, ma lehet, hogy legközelebb csak estefele tudom majd frissíteni, a topicba beírt ajánlatokat viszont folyamatosan tudom majd nézni, ha valakinek hibás azt jelzem.Ha valaki olyan játékost lát, aki a rosterén van kérem jelezzétek.
Köszi!
5 napja
Van új Giants Ke-Ki: Röviden: érdekelne lemozgás 1/9-ről, nyugodtan lehet az ellenértékben jövő évi pick.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
5 napja
Nem találom, hogy milyen összeghatárig történő cutoknak meddig van a hatráideje. Eddig csak az 5 misis volt ugye?Igen, és egy héttel a GM draft után szokott lenni az 1,5 milliós határ.
gabokocka
5 napja
Nem találom, hogy milyen összeghatárig történő cutoknak meddig van a hatráideje. Eddig csak az 5 misis volt ugye?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 napja
A nyílt licit elé:Ebből minden évben van félreértés, de hogy melyik játékos hányadik szezonjában jár és ennek megfelelően mi a veterán vagy két-/hároméves minimum az illetőnél, arról minden esetben az NFL.com-on szereplő szám dönt. Nagy ritkán becsúszik náluk egy-egy fals szám, ez kétségtelen, de egy év ide vagy oda nem oszt - nem szoroz. Egységesen ezt használjuk, így a legegyszerűbb.
Hogyan tudsz megbizonyosodni róla, hogy adott játékos valóban szabadügynök? Roster táblázatban rákeresni, közleményeknél a korlátozott FA-körök névsorát megnézni, plusz indulás után természetesen a free agency tracker (teljeskörű keresés a táblázatban itt is, nem csak a vélt poszt sheetjén, hiszen LB-EDGE, CB-S, stb. átmenetek nyilván előfordulhatnak).
8 napja
Ismét frissült az Eagles trade block. Az egyik 4. és egy 5. köröst beáldoznám egy tapasztalt ILB-ért, vagy WR-ért veteránminimum közeli fizuval. Keress ha van ötleted, és megbeszéljük.
Szerkesztette: pgabtb
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
10 napja
Free agenteket tartalmazó excel lesz idén?
10 napja
A nyílt licit kezdeti dömpingjének adminisztrálására egy önkéntes? A kezdés napját is lehet úgy igazítani, ahogy az adminnak a legideálisabb.
11 napja
Csak az a kérdés, kiírjunk-e egy szavazást a kezdési időpontról, de eddig amúgy mindig a 20 óra nyert.Végleges draft dátum van már?Április 19
alatriste
zacknorb
11 napja
Végleges draft dátum van már?Április 19
alatriste
Poloska vagyok.
11 napja
Végleges draft dátum van már?

Liverpool Fc
11 napja
Bengals KeKi alacsony es magas fizetesu, olcson es kevesbe olcson viheto vedo veteranokkal.
Pulvis et umbra sumus.
11 napja
Jets is megnyitotta a keikjét. Ha lemaradtál egy jó guardról, vagy feljönnél az 1. körbe, keress bátran