GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 097
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Tessék szavazni GM of the Yearre, mert még csak 19-en voksoltak, pedig a határidő MA 18 óra.Soldados
és miért van most a határidő?

miért nem várunk meg mindenkit kivéve Yodát? 😛Höri
mert határidő nélkül Ork nem fog szavazni 😊
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tessék szavazni GM of the Yearre, mert még csak 19-en voksoltak, pedig a határidő MA 18 óra.Soldados

miért nem várunk meg mindenkit kivéve Yodát? 😛Höri
2 napnak elégnek kell lenni, hogy leszavazzanak az emberek. Mindig így csináltuk, hogy kb ennyi időt adtunk és a div round eredményéig már lezárult a szavazás.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

miért nem várunk meg mindenkit kivéve Yodát? 😛

több mint 15 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
sim ma is 15 és 18 között várható?
amúgy lassan telítődik a keretem Rams és Bills játékosokkal, remélem megindulnak velük felfelé 😀

több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tessék szavazni GM of the Yearre, mert még csak 19-en voksoltak, pedig a határidő MA 18 óra.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Soldi is jól szavazott, grat

megütöm Wyattet utána megnézzük idén ki a jobb 😛
tetszik a matchup, WR posztom a legerősebb, nálad a CB-k a legrosszabbak.Höri
idén még valamivel esélyesebb vagy, de még nincs lefutva azért 😛Wyatt
idén MÉG ? 😀

édes komám, a te csapatod a Super Bowl címvédő, ha most elhasalsz a divisional roundban, onnan már csak lefelé visz az út, főleg ha 20 milliót akarsz Brady-nek fizetni.

Szerintem 2 évvel kb fiatalabb a csapatom átlagéletkorban.Höri
lehet, hogy átlagéletkorban fiatalabb most még valamivel, de az csak azért van, mert van pár nagyon vén emberem, akik közül jövőre a többség távozik, így pedig nagyon fiatal lesz az egész csapat, amely az évek során hosszú időre biztosíthatja a po-t
qb poszton brady az alap, oda tényleg kell nézni lassan helyettest, de 2-3 évig még elpöcög így, wr-ek között, falakban, lb-sorban és secben is rengeteg a fiatal, akiknek még kell egy-két év, aztán megtérül a fiatalítás 😛
Favre valóban, de ő csak meccs közben nem tudott visszatérni, nem sérült meg fél évre, mint Rice 😛

több mint 15 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hát jó helyről draftolok az tuti.
Basszameg,,,

1/1 hozzácseréltem egy másik első kört a kör elejéről
2/1, 2/2, 2/3 + még két második kör, nameg két harmadik.

Mondjuk ezek a sérülések (Ryan, Mojo, Henderson) ... innentől minden posztra két elit kell. (nekem)
több mint 15 éve

idén még valamivel esélyesebb vagy, de még nincs lefutva azért 😛Wyatt
idén MÉG ? 😀

édes komám, a te csapatod a Super Bowl címvédő, ha most elhasalsz a divisional roundban, onnan már csak lefelé visz az út, főleg ha 20 milliót akarsz Brady-nek fizetni.

Szerintem 2 évvel kb fiatalabb a csapatom átlagéletkorban.

több mint 15 éve
tenorx 14 191 — fő libsi
A FA-lista meg a fizetéses lista amit csináltam megvan valahol, vagy az is elveszett? Csak mert akkor feldobom megint valahova.
több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 8 029 — Nega Scott
Baze Wyatt hazudsz mint a vízfolyás, mert leölted Favreot 😛 mondjuk ez az a sérülés aminek IRL örülnék 😀 viszont itt ismételten kiderült, hogy Rosenfels egy lúzer.

több mint 15 éve

idén még valamivel esélyesebb vagy, de még nincs lefutva azért 😛

több mint 15 éve

tetszik a matchup, WR posztom a legerősebb, nálad a CB-k a legrosszabbak.

több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 782 — Sworn to the Black
Mondjuk azt tudnám, hogy ebben a statisztikázásban mi a dislike...? :/ Az ember egy csomót baszakszik vele, szvsz abszolút értelmes és legfőképpen érdekes HSZ, de le van fikkantva... Pont emiatt tartom faszságnak ezt a like dislike rendszert, mert jól megfigyelhető, hogy amit x ír, az azonnal like, amit y az azonnal dislike. Így pedig nyilvánvalóan semmi értelme, mert nem tölti be a funkcióját.Soldados
Ebben egyetértünk mondjuk.
több mint 15 éve
Most már ki kell jönnie a lépésnek a PO-ban is: Here We Go, Steelers!Soldados
Erre bezzeg van időd, fene a beled. 😛Döme
Már nem dolgozok. 😉 16-ig melóztam, nem találtam érdemleges AFC North hírt, így ráértem. Mondjuk szenvedek, mint a picsa ettől a szájbakúrt allergiától, 3 napja nem alszom és taknyom nyálam egybefolyik, s még ez lesz legalább 2 hétig...

Mondjuk azt tudnám, hogy ebben a statisztikázásban mi a dislike...? :/ Az ember egy csomót baszakszik vele, szvsz abszolút értelmes és legfőképpen érdekes HSZ, de le van fikkantva... Pont emiatt tartom faszságnak ezt a like dislike rendszert, mert jól megfigyelhető, hogy amit x ír, az azonnal like, amit y az azonnal dislike. Így pedig nyilvánvalóan semmi értelme, mert nem tölti be a funkcióját.

több mint 15 éve
A lényeg mindig a scoring, nem az idióta yardok. Abban seholsem vagy hozzám képest 😛 pedig volt egy-két lényegtelen sérülésem, a kulcsDT (Haynesworth) vagy az MLB (Mau) pl. heteket hagyott ki.Rajna
Valóban, azt illik hozzátennem, hogy nekem nem volt kulcssérültem a védelemben egy meccsre sem (bezzeg tavaly :S). Így teljes a kép. A bekapott pontokat Te nyerted, ezt írtam is, ettől még szép gabo és az én csapatom teljesítménye is, de tény, a tied messze kiemelkedett e tekintetben.

több mint 15 éve
Kicsit statisztikázgattam, mert a védelmem brutál jónak tűnt a logokban.

Bekapott pontok: 251 - ezzel 3. lettem a Titans és a Panthers mögött, az átlag az igen jó: 15,6875 - 2 nullázás: Bengals, Dolphins - Csak a Pats érte el a 30 pontot.

Innentől sajnos nincs viszonyítási alapom, hogy hanyadik a ligában a teljesítményem, de igen pofás adatok:

engedett yardok: 237,1875 yd/match - brutál jó - mindössze 2 csapat jutott ellenem 300 yd fölé: Raiders L, Bills W - 5 csapat a 200 yardot sem érte el: Bengals, Titans, Dolphins, Bucs, Browns, mind W

engedett pass yardok: 138,5625/match - elképesztő, pedig a sec nem olyan erős, úgyhogy ezt inkább a Madden "futó" ligának tulajdonítom - mindössze 2 csapat jutott 200 pass yards fölé: Pats L, Bills W - 2 csapat a 100-at sem érte el: Panthers L, Browns W

engedett rush yardok: 98,625/match - kicsit sok, de ugye itt szintén bejátszik a Madden "futó" liga - 6 csapat a 75 yardot sem érte el: Browns, Falcons, Bengals, Pats, Dolphins, Bucs (csak a Pats L), egyetlen csapat érte el a 150 yardot: Ravens W

labdaszerzések: 34 - ez 2,125-ös átlagot jelent, szvsz igen kiemelkedő - egyetlen meccsen nem volt labdaszerzésem: Titans W, a legtöbb (4) a Panthers L ellen volt.

TD: 27 támadó TD-t szívtam - ez is tetszik, 1,6875-ös átlag, 3 meccsen nem kaptam TD-t: Bengals, Titans, Dolphins - 9 futott, 19 passzolt TD, ebből látszik hol vagyok sebezhető, a 9 futott TD kiváló.

Most jön, amire nagyon kíváncsi voltam, mert ez tűnt kimagaslónak, 3rd és 4th down mutató:
3rd down: 217/84 - 38,71% - bámulatos
4th down: 27/8 - 29,63% - káprázatos
kombinált: 244/92 - 37,7% - bravó Defense

Ez pedig bonus track: http://www.nfl.hu/madcat/standings.php?year=all&combined=true&skin=default - legjobb mérleg 3 év alatt és legkevesebb kapott pont 3 év alatt. :cool:

na remélem a konf döntőben is összefutunk majd 😊
egy ponttal beelőzted a Patset d-ben, nem szép 😛 viszont legalább össz pont különbségben még mindig szépen áll a csapat 😊

több mint 15 éve
Erre bezzeg van időd, fene a beled. 😛
több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 8 029 — Nega Scott
A lényeg mindig a scoring, nem az idióta yardok. Abban seholsem vagy hozzám képest 😛 pedig volt egy-két lényegtelen sérülésem, a kulcsDT (Haynesworth) vagy az MLB (Mau) pl. heteket hagyott ki.

több mint 15 éve
Kicsit statisztikázgattam, mert a védelmem brutál jónak tűnt a logokban.

Bekapott pontok: 251 - ezzel 3. lettem a Titans és a Panthers mögött, az átlag az igen jó: 15,6875 - 2 nullázás: Bengals, Dolphins - Csak a Pats érte el a 30 pontot.

Innentől sajnos nincs viszonyítási alapom, hogy hanyadik a ligában a teljesítményem, de igen pofás adatok:

engedett yardok: 237,1875 yd/match - brutál jó - mindössze 2 csapat jutott ellenem 300 yd fölé: Raiders L, Bills W - 5 csapat a 200 yardot sem érte el: Bengals, Titans, Dolphins, Bucs, Browns, mind W

engedett pass yardok: 138,5625/match - elképesztő, pedig a sec nem olyan erős, úgyhogy ezt inkább a Madden "futó" ligának tulajdonítom - mindössze 2 csapat jutott 200 pass yards fölé: Pats L, Bills W - 2 csapat a 100-at sem érte el: Panthers L, Browns W

engedett rush yardok: 98,625/match - kicsit sok, de ugye itt szintén bejátszik a Madden "futó" liga - 6 csapat a 75 yardot sem érte el: Browns, Falcons, Bengals, Pats, Dolphins, Bucs (csak a Pats L), egyetlen csapat érte el a 150 yardot: Ravens W

labdaszerzések: 34 - ez 2,125-ös átlagot jelent, szvsz igen kiemelkedő - egyetlen meccsen nem volt labdaszerzésem: Titans W, a legtöbb (4) a Panthers L ellen volt.

TD: 27 támadó TD-t szívtam - ez is tetszik, 1,6875-ös átlag, 3 meccsen nem kaptam TD-t: Bengals, Titans, Dolphins - 9 futott, 19 passzolt TD, ebből látszik hol vagyok sebezhető, a 9 futott TD kiváló.

Most jön, amire nagyon kíváncsi voltam, mert ez tűnt kimagaslónak, 3rd és 4th down mutató:
3rd down: 217/84 - 38,71% - bámulatos
4th down: 27/8 - 29,63% - káprázatos
kombinált: 244/92 - 37,7% - bravó Defense

Ez pedig bonus track: http://www.nfl.hu/madcat/standings.php?year=all&combined=true&skin=default - legjobb mérleg 3 év alatt és legkevesebb kapott pont 3 év alatt. :cool:

Most már ki kell jönnie a lépésnek a PO-ban is: Here We Go, Steelers!

több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 48 557 — Whoops, looks like something went wrong.
nem hittem volna, hogy így dominálni fogjuk a meccset Igor ellen, de hát ez mindenhol megvolt annak ellenére, hogy Clausen nem is robbantott nagyot a 170 yardjával, de ha a futóbrigádnak megy, nem is kell több
akármi lesz a Soldi ellen, már remek szezont zárt a csapat

több mint 15 éve
ez milyen forduló,3 meglepi W 😊Newman
miért meglepetés Gabó győzelme? 😀

több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ez milyen forduló,3 meglepi W 😊

több mint 15 éve
részemről okés a saját példány vásárlás, ha ezt választjuk
(gondolom megrendelné egy valaki, és neki adnánk a pénzt)

meccsről, Favre hozta a tegnapi bepilledését, és szerencsére ezúttal Brady papa sem dobott öt interceptiont 😊
futás ellen még mindig lehetne javulni, de legalább td-t nem kaptunk, és McGahee-től még a labdát is megszereztük
a passz elleni eddig se volt rossz, reméljük ez kitart a Colts ellen is, bár az kétségtelenül nehezebb lesz ilyen szempontból

több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
és nincsenek egyéb költségek? update-ek meg ilyesmik benne vannak?

több mint 15 éve
Van Madcat. A régi címen érhető el.

A másik cucc neve Professional Football Simulator, ha meg tudnánk oldani hogy mindenkinek legyen egy full működő példánya, akkor az adminisztráció 99,9 %-ot elfelejthetnénk, be van építve a draft, trédelés, rosterbasztatás.Döme
ez az a fejenként 30 dolcsis cuccos ugye?
alapban benne lennék, de miként oldanánk meg az újonc/később érkező gm-ek számára a hozzáférést?

1 példánnyal nem működne a dolog?
illetve, ha jól tudom kontaktoltál a fejlesztőkkel, nem lehet velük bizniszelni valamit ha csoportosan rendelünk?briareos
25 dolcsi. Nem kontaktoltam még velük, magamnak tesztelgettem eddig, de azt is csak felületesen.

Felveszem velük a kapcsolatot hogy mekkora kedvezményt adnának egy 32-es rendelés esetén. Elvileg 10 fölött 10 %-ot adnak, de az lófasz, ha nekünk nem engednek legalább 50 %-ot, lófejjel az ágyukban ébrednek. 😀