North Carolina Tar Heels

1 feliratkozó

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 897 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Bobby Petrino has agreed to become the next North Carolina offensive coordinator under Bill Belichick
zacknorb
🤦🏻‍♂️
resistance is futile
Az lenne csak igazán pikáns, ha elszeretné BB elől a kiscsajt😅
6 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 867
Bobby Petrino has agreed to become the next North Carolina offensive coordinator under Bill Belichick
zacknorb
🤦🏻‍♂️
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 897 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
8 hónapja
Az előző 2 meccsen is érett már ez, de ez elég jó meccs volt és W.
9 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 339 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
 www.on3.com/teams/north-carolina-tar-heels/news/unc-hulu-not-moving-forward-with-season-documentary/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=bluesky

ciki a szezon?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 180 — no es importante
 www.espn.com/college-football/story/_/id/46159090/unc-belichick-ban-patriots-staff-program

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Ezzel a kerettel még nagyon sok munka lesz, a TCU minden szempontból erősebb volt még nem kiemeltként is.
Chargers LT
egyértelmű.

Mondjuk ezt az SEC dolgot el kéne engedni.
10 hónapja
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 738 — Jedi Master
Ezzel a kerettel még nagyon sok munka lesz, a TCU minden szempontból erősebb volt még nem kiemeltként is.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
10 hónapja
ahogy nézem ez még a Texasnál is nagyobb betli lett.
11 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 219 — situational football
jó volna

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
11 hónapja
11 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 219 — situational football
nincs nagy elvárásom, de azért nézős lesz

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
több mint 1 éve
több mint 1 éve
több mint 1 éve

Gondolom nem magyar válogatott, de ez elég menő.
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 180 — no es importante
Megérkezett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Patricia azért csak kap majd valamilyen tanácsadói posztot

több mint 1 éve
Vagyunk végig!!!!

több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 397 — Keep pounding
No már, volt ilyen már korábban is, igaz akkor sztem rajtam kívül a kutya se írt, se olvasott itt 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 531
Bill Belichick’s North Carolina buyout drops from $10M to $1M after June 1st, 2025, which would allow him to take an NFL job before coaching a single game.

#NFL #BillBelichick #NorthCarolina
ozibozi
Ohh, erdekes.
Felkeszult mindket oldal arra az esetre ha azt latnak h nem fog ez mukodni?
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 812
Bill Belichick’s North Carolina buyout drops from $10M to $1M after June 1st, 2025, which would allow him to take an NFL job before coaching a single game.

#NFL #BillBelichick #NorthCarolina
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 164 — Saturday Night Lights
Nagyon kíváncsi leszek, hogy Bill papa mire fog jutni egyetemi szinten.
Gergőke
Tippre szép nagy bukó lesz a történet.
Beki
Nem mondta, hogy bajnokságot nyer, NFL kész játékosokat nevel.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 971
Nagyon kíváncsi leszek, hogy Bill papa mire fog jutni egyetemi szinten.
Gergőke
Tippre szép nagy bukó lesz a történet.
több mint 1 éve

zacknorb
Ha már Family Guy, a bejelentő videó se gatya