NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
80
13
2:15, Arena4
Bowl-szezon 2019/20
2 feliratkozó
több mint 4 éve
hát nem akarok tippeket adni, de igazából egyetlen indokot tudnék csak felhozni ellene, hogy a UGA tavaly egyszer már felsült a Sugar Bowlon, és kétszer egymás után nem valószínű, hogy megtörténik ellenükaz unibetnél van 20 000 forintig visszatérítés új regisztrálóknál bukó esetén, komolyan elgondolkodozok most ezen 😀twitter.com/RadiNabulsi/status/1212514625977233410az SEC-t nem érdekli az utószezon
nem akarom ellenjinxelni magamat, de a Baylorra a 2.6-os odds (ami most lement 2.4-re) teljesen érthetetlen
r.baggio
shawnka
shawnka
ezen kívül tényleg nem értem, hogy mitől is favoritok ők ennyire foghíjasan, míg a Baylor rettentően motivált lehet
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Fullback TéDé juhéjj az az birkabőr
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
az unibetnél van 20 000 forintig visszatérítés új regisztrálóknál bukó esetén, komolyan elgondolkodozok most ezen 😀twitter.com/RadiNabulsi/status/1212514625977233410az SEC-t nem érdekli az utószezon
nem akarom ellenjinxelni magamat, de a Baylorra a 2.6-os odds (ami most lement 2.4-re) teljesen érthetetlen
r.baggio
shawnka
több mint 4 éve
Én vagyok a fórum Szepesi Gyuri bácsija 😁😁😁A francba, buktam ezt a melót. 😊Tácsdáun
ThundersNFLInterception...
ThundersNFLFUMBLEEEEEEén most jöttem rá, hogy te vagy a fórum play-by-play kommentátora
ThundersNFL
shawnka
iktriad
Draft
több mint 4 éve
szegény Lotti, ezt így elbénázni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
twitter.com/RadiNabulsi/status/1212514625977233410az SEC-t nem érdekli az utószezon
r.baggio
több mint 4 éve
twitter.com/RadiNabulsi/status/1212514625977233410nem akarom ellenjinxelni magamat, de a Baylorra a 2.6-os odds (ami most lement 2.4-re) teljesen érthetetlen
---
több mint 4 éve
A francba, buktam ezt a melót. 😊Tácsdáun
ThundersNFLFUMBLEEEEEEén most jöttem rá, hogy te vagy a fórum play-by-play kommentátora
ThundersNFL
shawnka
több mint 4 éve
Kampman
28 290
SMS-t nem fog beolvasniTácsdáun
ThundersNFL
shawnka
több mint 4 éve
Jó kameraállásból igazából egy magyar zászlónak néz ki a pálya, igazi jó stadion 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Tácsdáun
ThundersNFL
Interception...
ThundersNFL
FUMBLEEEEEEén most jöttem rá, hogy te vagy a fórum play-by-play kommentátora
ThundersNFL
több mint 4 éve
Hát így szar lesz félidőre menni...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Tácsdáun
Draft
több mint 4 éve
Robi, ez mennyire kacsa?nem kacsa, de ettől függetlenül még nem borítékolnám Riley Dallasba való távozását, csak lejjebb vinném rá az odds-okat
5-Star QB Brock Vandagriff has decommitted from Oklahoma. He previously told SI he'd decommit from the Sooners if Lincoln Riley left for the NFL.
shawnka
---
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 891
Robi, ez mennyire kacsa?rivals címlap
5-Star QB Brock Vandagriff has decommitted from Oklahoma. He previously told SI he'd decommit from the Sooners if Lincoln Riley left for the NFL.
shawnka
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Hippózott...A fehér Cam Newton ??!!!4!!Miért, Cam nem fehér???!!!
Heisman Trophy
Kampman
Draft
több mint 4 éve
A fehér Paxton LynchA fehér Daniel Jones. 😊A fehér Cam Newton ??!!!4!!Fehér Lamar Jackson 😁😁😁
Heisman Trophy
ThundersNFL
iktriad
több mint 4 éve
Robi, ez mennyire kacsa?5-Star QB Brock Vandagriff has decommitted from Oklahoma. He previously told SI he'd decommit from the Sooners if Lincoln Riley left for the NFL.
több mint 4 éve
A fehér Daniel Jones. 😊A fehér Cam Newton ??!!!4!!Fehér Lamar Jackson 😁😁😁
Heisman Trophy
ThundersNFL
több mint 4 éve
A fehér Cam Newton ??!!!4!!Fehér Lamar Jackson 😁😁😁
Heisman Trophy
Draft
több mint 4 éve
A fehér Cam Newton ??!!!4!!
több mint 4 éve
ideje volt TD-re váltani a turnovert
---
több mint 4 éve
Herbert tudja, hogy nagyon trendik a mozgékony QB-k. 😊