Bowl-szezon 2019/20
2 feliratkozó
több mint 4 éve
Egyrészt 😁Kinek kell Herbert, ha van egy Fitzmagiced?Ha ma jól játszik, valószínűleg Herbert kacsa lesz a következő Chargers QB... Látni akaromÉs ha a Dolphins elviszi?
Chargers LT
ThundersNFL
iktriad
Meg szerintem, ha nagyon kell Herbert, felcserélünk a Giants helyére pl a Miami elé
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
ja a galaxyhoz meg itt van stream, csak regisztráció kell hozzásport.mindigo.hu/musorujsag/rose-bowl-oregon-wisconsin-950004713
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ms. Krukshank fia/párja még a Watchmenbe is beférne. Ott van Rosen. Oh wait.5 meccs után kell a csere mert addig Fitzburned leszKinek kell Herbert, ha van egy Fitzmagiced?Ha ma jól játszik, valószínűleg Herbert kacsa lesz a következő Chargers QB... Látni akaromÉs ha a Dolphins elviszi?
Chargers LT
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
több mint 4 éve
Kiváló drive eddig 😊Nekem a zöld kavart be...
Mariota RG3 keverés nem durva, mindkettő Heisman győztes és zöld mezben jatszik amit a gyártó sok kombinacioban variál 😀
Heisman Trophy
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Kiváló drive eddig 😊Mariota RG3 keverés nem durva, mindkettő Heisman győztes és zöld mezben jatszik amit a gyártó sok kombinacioban variál 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
5 meccs után kell a csere mert addig Fitzburned leszKinek kell Herbert, ha van egy Fitzmagiced?Ha ma jól játszik, valószínűleg Herbert kacsa lesz a következő Chargers QB... Látni akaromÉs ha a Dolphins elviszi?
Chargers LT
ThundersNFL
iktriad
Draft
több mint 4 éve
Kinek kell Herbert, ha van egy Fitzmagiced?Ha ma jól játszik, valószínűleg Herbert kacsa lesz a következő Chargers QB... Látni akaromÉs ha a Dolphins elviszi?
Chargers LT
ThundersNFL
több mint 4 éve
Ha ma jól játszik, valószínűleg Herbert kacsa lesz a következő Chargers QB... Látni akaromÉs ha a Dolphins elviszi?
Chargers LT
Draft
több mint 4 éve
Herbert futott, mint kacsa a vízbe 😎
több mint 4 éve
YouTube stream is van? Szaggat a crackstreames sajnos, de nagyon... Gondolom nem ketten nézikyoutube-os nincs, mert az gyorsan lelövik, próbáld ki ezt:
Chargers LT
techsdesk.com/fs1.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Amúgy szerintetek ki megy ki előbb Tua vagy Justin 'don't call me Johnny' Herbert a drafton?
több mint 4 éve
Ha ma jól játszik, valószínűleg Herbert kacsa lesz a következő Chargers QB... Látni akarom
több mint 4 éve
Itt mindenki élő egyetemi lexikon...Van mit tanulnom...
Draft
több mint 4 éve
Ahogy Vernon Adams is ott vitézkedik, igaz ő csak egy évig volt Kacsa, ő nekem még mindig inkább Eastern Washington QB,MariotaAkkor ki volt az utolsó Duck QB az NFL-ben.?RGIII is kacsa volt?ő Bayloros volt, ők majd a Rose Bowl után játszanak a Sugar Bowlon a Georgia ellen
ThundersNFL
r.baggio
ThundersNFL
Masoli most a CFL-ben nagy ász
r.baggio
több mint 4 éve
YouTube stream is van? Szaggat a crackstreames sajnos, de nagyon... Gondolom nem ketten nézik
több mint 4 éve
Sok volt az ünnepi zabálás...Akkor vele kevertem...Marcus MariotaAkkor ki volt az utolsó Duck QB az NFL-ben.?RGIII is kacsa volt?ő Bayloros volt, ők majd a Rose Bowl után játszanak a Sugar Bowlon a Georgia ellen
ThundersNFL
r.baggio
ThundersNFL
xrace77
ThundersNFL
Draft
több mint 4 éve
Akkor vele kevertem...Marcus MariotaAkkor ki volt az utolsó Duck QB az NFL-ben.?RGIII is kacsa volt?ő Bayloros volt, ők majd a Rose Bowl után játszanak a Sugar Bowlon a Georgia ellen
ThundersNFL
r.baggio
ThundersNFL
xrace77
Draft
több mint 4 éve
MariotaAkkor ki volt az utolsó Duck QB az NFL-ben.?RGIII is kacsa volt?ő Bayloros volt, ők majd a Rose Bowl után játszanak a Sugar Bowlon a Georgia ellen
ThundersNFL
r.baggio
ThundersNFL
több mint 4 éve
MariotaAkkor ki volt az utolsó Duck QB az NFL-ben.?RGIII is kacsa volt?ő Bayloros volt, ők majd a Rose Bowl után játszanak a Sugar Bowlon a Georgia ellen
ThundersNFL
r.baggio
ThundersNFL
Masoli most a CFL-ben nagy ász
---
több mint 4 éve
xrace77
4 515
Marcus MariotaAkkor ki volt az utolsó Duck QB az NFL-ben.?RGIII is kacsa volt?ő Bayloros volt, ők majd a Rose Bowl után játszanak a Sugar Bowlon a Georgia ellen
ThundersNFL
r.baggio
ThundersNFL
több mint 4 éve
Amit Mo-n lehet kapni az pocsék 🤮van belőle kint többfajta is 😊Viszont a Dr. Pepper egy szar.Wendy's the best. Amikor az Oktogonon megnyílt az éttermük azonnal elfelejtette minden értelmes ember a többi hamburgerest... 😉RoseBowlon kiket érdemes figyelni, esetleges draft szempontból?DUCKS Justin Herbert, QB
Jan
DUCKS Juwan Johnson, WR
DUCKS Deommodore Lenoir, CB
WISCY Jonathan Taylor, RB
WISCY Tyler Biadasz, OC
WISCY Caesar Williams, CB
Booking.com a főtámogató... Wow, jól feltörtekén is ott foglaltam Thaiföldre, mikor az USA-ban éltem a Chick-fil-A volt a kedvenc gyorséttermem és a Wendy's baconator a kedvenc hamburgerem, ha kólát ittam, csak Dr. Peppert, nálam tényleg nem érheti egy szó sem a ház elejét 😀
Mondjuk miattam is, mert én is ott foglalok szállást külföldre. Akkor hozzájárultam a Rose Bowlhoz?! 😁😎
Chargers LT
r.baggio
bjeela
bjeela
r.baggio
Draft
több mint 4 éve
pár lengő csöcs nem kompenzálja a borzalmas csirkeszárnyakat :p csak jobb helyek vannak annálHogy a francba nem a Hooters volt a kedvenc éttermed? 😎😁Booking.com a főtámogató... Wow, jól feltörtekén is ott foglaltam Thaiföldre, mikor az USA-ban éltem a Chick-fil-A volt a kedvenc gyorséttermem és a Wendy's baconator a kedvenc hamburgerem, ha kólát ittam, csak Dr. Peppert, nálam tényleg nem érheti egy szó sem a ház elejét 😀
Mondjuk miattam is, mert én is ott foglalok szállást külföldre. Akkor hozzájárultam a Rose Bowlhoz?! 😁😎
Chargers LT
r.baggio
Chargers LT
---
több mint 4 éve
Akkor ki volt az utolsó Duck QB az NFL-ben.?RGIII is kacsa volt?ő Bayloros volt, ők majd a Rose Bowl után játszanak a Sugar Bowlon a Georgia ellen
ThundersNFL
r.baggio
Draft
több mint 4 éve
van belőle kint többfajta is 😊Viszont a Dr. Pepper egy szar.Wendy's the best. Amikor az Oktogonon megnyílt az éttermük azonnal elfelejtette minden értelmes ember a többi hamburgerest... 😉RoseBowlon kiket érdemes figyelni, esetleges draft szempontból?DUCKS Justin Herbert, QB
Jan
DUCKS Juwan Johnson, WR
DUCKS Deommodore Lenoir, CB
WISCY Jonathan Taylor, RB
WISCY Tyler Biadasz, OC
WISCY Caesar Williams, CB
Booking.com a főtámogató... Wow, jól feltörtekén is ott foglaltam Thaiföldre, mikor az USA-ban éltem a Chick-fil-A volt a kedvenc gyorséttermem és a Wendy's baconator a kedvenc hamburgerem, ha kólát ittam, csak Dr. Peppert, nálam tényleg nem érheti egy szó sem a ház elejét 😀
Chargers LT
r.baggio
bjeela
bjeela
---
több mint 4 éve
Hogy a francba nem a Hooters volt a kedvenc éttermed? 😎😁Booking.com a főtámogató... Wow, jól feltörtekén is ott foglaltam Thaiföldre, mikor az USA-ban éltem a Chick-fil-A volt a kedvenc gyorséttermem és a Wendy's baconator a kedvenc hamburgerem, ha kólát ittam, csak Dr. Peppert, nálam tényleg nem érheti egy szó sem a ház elejét 😀
Chargers LT
r.baggio