Bowl-szezon 2019/20
2 feliratkozó
több mint 4 éve
Na a béna kacsa bekacsázott
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Interception...
Draft
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 898
Neal Muradymov.És mindenki pl. baggio is lehurrogott, amikor a Mock Draft Gamen 1/16-ra elvittem, mondván komolytalanná teszem a játékot. Erre a Vikings elvitte 1/12-re IRL. 😊 😊 😊akkor ment csak igazán! Azért a Vikes is belehúzott Ponderrel.Idenézzetek mit kukáztam 2011-bőlGabbert jó volt az egyetemen nem értem mi a bajod mikor draftolták egy kicsit te is beleszerettélNem csoda, hogy a belterjes NFL-ben sincs állása, mióta kirúgták tőlünk 7 éve. Igaz múlt héten látták Nashvilleben! Sajna nem a Titansnél, csak a feleségével volt valahol.A balfékje...Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?De. Én is bírtam. Volt a jagsben is.
ThundersNFL
Egyébként igaz történet, hogy Gene Smith Stanzit ment megnézni egy Iowa- Missouri meccsre, amikor beleszeretett... Gabbertbe.
iktriad
ThundersNFL
iktriad
Heisman Trophy
twitter.com/iktriad/status/63767379636785152
Na ja, 9 éve is nagyon jól ment már a jinxelés.
iktriad
Amadeus
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Nem genyózásból, de megnéztem volna az arcod amikor RW előtt a puntert draftoltátok...Akkor szerencsére épp aludtam. 😊 De egyből kiesett a csipa a szememből, mikor felébredtem és megláttam.
ThundersNFL
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
És mindenki pl. baggio is lehurrogott, amikor a Mock Draft Gamen 1/16-ra elvittem, mondván komolytalanná teszem a játékot. Erre a Vikings elvitte 1/12-re IRL. 😊 😊 😊akkor ment csak igazán! Azért a Vikes is belehúzott Ponderrel.Idenézzetek mit kukáztam 2011-bőlGabbert jó volt az egyetemen nem értem mi a bajod mikor draftolták egy kicsit te is beleszerettélNem csoda, hogy a belterjes NFL-ben sincs állása, mióta kirúgták tőlünk 7 éve. Igaz múlt héten látták Nashvilleben! Sajna nem a Titansnél, csak a feleségével volt valahol.A balfékje...Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?De. Én is bírtam. Volt a jagsben is.
ThundersNFL
Egyébként igaz történet, hogy Gene Smith Stanzit ment megnézni egy Iowa- Missouri meccsre, amikor beleszeretett... Gabbertbe.
iktriad
ThundersNFL
iktriad
Heisman Trophy
iktriad
Amadeus
több mint 4 éve
Nem genyózásból, de megnéztem volna az arcod amikor RW előtt a puntert draftoltátok...
Draft
több mint 4 éve
na de majd a tesó! akit hétfő éjszaka shawnka is megcsodálhat a galaxy-nIdenézzetek mit kukáztam 2011-bőlGabbert jó volt az egyetemen nem értem mi a bajod mikor draftolták egy kicsit te is beleszerettélNem csoda, hogy a belterjes NFL-ben sincs állása, mióta kirúgták tőlünk 7 éve. Igaz múlt héten látták Nashvilleben! Sajna nem a Titansnél, csak a feleségével volt valahol.A balfékje...Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?De. Én is bírtam. Volt a jagsben is.
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
iktriad
Heisman Trophy
iktriad
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 898
akkor ment csak igazán! Azért a Vikes is belehúzott Ponderrel.Idenézzetek mit kukáztam 2011-bőlGabbert jó volt az egyetemen nem értem mi a bajod mikor draftolták egy kicsit te is beleszerettélNem csoda, hogy a belterjes NFL-ben sincs állása, mióta kirúgták tőlünk 7 éve. Igaz múlt héten látták Nashvilleben! Sajna nem a Titansnél, csak a feleségével volt valahol.A balfékje...Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?De. Én is bírtam. Volt a jagsben is.
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
iktriad
Heisman Trophy
iktriad
több mint 4 éve
Idenézzetek mit kukáztam 2011-bőlGabbert jó volt az egyetemen nem értem mi a bajod mikor draftolták egy kicsit te is beleszerettélNem csoda, hogy a belterjes NFL-ben sincs állása, mióta kirúgták tőlünk 7 éve. Igaz múlt héten látták Nashvilleben! Sajna nem a Titansnél, csak a feleségével volt valahol.A balfékje...Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?De. Én is bírtam. Volt a jagsben is.
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
iktriad
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Kevesett rejszoltfú, amúgy Jake Locker. imádtam a csávót, én nagyon szerettem volna elhinni róla, hogy meghatározó QB lesz majd.már az egyetemen is utált játszani, nem véletlen, hogy ilyen messze került a futballtól
dehát fitness center tulajdonos és teológus lett belőle 😕
shawnka
Moore-ból meg azért nem lett semmi, mert bár a karerősség erősen túlértékelt tulajdonság, olyan nudli karja, mint neki, talán nem volt még qb-nek
r.baggio
Draft
több mint 4 éve
Ez elég xar eddig a fumbli után
Draft
több mint 4 éve
fú, amúgy Jake Locker. imádtam a csávót, én nagyon szerettem volna elhinni róla, hogy meghatározó QB lesz majd.már az egyetemen is utált játszani, nem véletlen, hogy ilyen messze került a futballtól
shawnka
Moore-ból meg azért nem lett semmi, mert bár a karerősség erősen túlértékelt tulajdonság, olyan nudli karja, mint neki, talán nem volt még qb-nek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 898
fú, amúgy Jake Locker. imádtam a csávót, én nagyon szerettem volna elhinni róla, hogy meghatározó QB lesz majd.és állítólag tök jó arc magánéletben.
shawnka
több mint 4 éve
FUMBLEEEEEE
Draft
több mint 4 éve
fú, amúgy Jake Locker. imádtam a csávót, én nagyon szerettem volna elhinni róla, hogy meghatározó QB lesz majd.dehát fitness center tulajdonos és teológus lett belőle 😕
több mint 4 éve
Hamár college warriorokról van szó akkor emlékezzünk meg Kellen Moore-ról, a legjobb győzelmi mutatóval rendelkező QB-ról (jelenleg a Dallas OC-je).Csavo olyan tű pontosan tudott passzolni és nagyon okos volt. Emlékszem Maddenbe Romo persze megsérült Dallasos Franchise-ba és Moore-ral jött is az SB run 😂
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Gabbert jó volt az egyetemen nem értem mi a bajod mikor draftolták egy kicsit te is beleszerettélNem csoda, hogy a belterjes NFL-ben sincs állása, mióta kirúgták tőlünk 7 éve. Igaz múlt héten látták Nashvilleben! Sajna nem a Titansnél, csak a feleségével volt valahol.A balfékje...Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?De. Én is bírtam. Volt a jagsben is.
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Emlékszem amikor beállt, Ponder első megmozdulása valami qva nagy passz volt, azt hittem megjött a következő Favre. 😊 Aztán úgy eltűnt ahogy kell.Emlékszem Mayock anno azt mondta, hogy nála nem kérdés, hogy "by far" Gabbert a legjobb QB abban a draft classban. 😊 😊 😊 És ez az ember most GM. Nem is győzzük neki megköszönni, hogy Josh Allen jaguár lett...
Kampman
Stanley? Ő a 2020-as Ricky Stanzi. (=Sose kerül pályára). 😊a Kaep párhuzam könnyű: Jordan Love, a Daltonos már nehezebb, legyen mondjuk az iowai Nate StanleyÉs ki ennek a draftnak a Scholesa(Dalton) ás Kaepernickje (szintén 2011-es draft class)?Hát ez a Herbert eddig számomra egy kacsa... Nem tetszik. Se a rémült képe, se a dobásai+ Fromm meg Eason
Chargers LT
tiszta olyan ez a class, mint mikor Newtont draftolta a Panthers 1/1-re, utána meg olyan zseniket véltek leendő franchise qb-nek, mint Locker, Ponder és persze iktriad nagy kedvence, Gabbert
r.baggio
iktriad
r.baggio
Amúgy szinte hihetetlen, hogy Szöszi (köszönhetően a remek ügynökének) még mindig a ligában van, miközben Ponder asszem tévézik, mint kedves neje, Locker meg gondolom a Foot Lookerben melózik.
Stanley lesz szegény ember Ryan Finley-jeAkkor ő lesz az idei Tanner Lee? 😊
Heisman Trophy
iktriad
több mint 4 éve
Igazából Lawrence lesz érdekes jövőre...Ha a Minshew projekt kudarecba fullad 2020-ban, szerintem az új Jaguars rezsim az anyukat és a 2 első körös picket is eladja majd Lawrencért.
Lehet a Miami csak most fog igazán tankolni, de a Giants is esélyes lehet az 1/1re Daniel Jonesal.
Trevor New Yorkban... Az Hollywood lenne😎
Vagy, ha Haskins bust, akkor Ron Rivera viheti saját QB nak.
Chargers LT
több mint 4 éve
Nem csoda, hogy a belterjes NFL-ben sincs állása, mióta kirúgták tőlünk 7 éve. Igaz múlt héten látták Nashvilleben! Sajna nem a Titansnél, csak a feleségével volt valahol.A balfékje...Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?De. Én is bírtam. Volt a jagsben is.
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
több mint 4 éve
A balfékje...Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?De. Én is bírtam. Volt a jagsben is.
ThundersNFL
iktriad
Draft
több mint 4 éve
Igazából Lawrence lesz érdekes jövőre...Vagy eltradeljük Bradyt a Jaxbe és feltradelünk Lawrencért 😀😀😀
Lehet a Miami csak most fog igazán tankolni, de a Giants is esélyes lehet az 1/1re Daniel Jonesal.
Chargers LT
Draft
több mint 4 éve
Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?De. Én is bírtam. Volt a jagsben is.
ThundersNFL
több mint 4 éve
Igazából Lawrence lesz érdekes jövőre...Lehet a Miami csak most fog igazán tankolni, de a Giants is esélyes lehet az 1/1re Daniel Jonesal.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Ricky Stanzi nem Höri nagy kedvence volt?
Draft