NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
CFB követő 2023
3 feliratkozó
több mint 2 éve
Pár hete egy youtube algoritmusnak köszönhetően (talán?) elém került egy amerikai női középiskolai röplabda meccs élő közvetítése.szerintem ez inkább vágyakozást kelt a Vanuatu-Fiji U17 női meccs iránt Löfli ÚrbanNe keltsd már benne a bűntudatot 😕lehet van amikor tényleg dolgozik, amikor épp nincs Tulane, albán 2 vagy Vanuatu-Fiji U17 női meccsjaj juj AAC döntőzik a Tulane, én meg úgy teszek a munkahelyen, mintha dolgoznék...máskor nem? 😀
Löfli
shagi0206
zacknorb
Kampman
zacknorb
Mondjuk nem munkaidőben néztem, de maximálisan meg tudom érteni a löfli és iktriad-féle rajongást a senki más által nem nézett sporteseményekért.
több mint 2 éve
szerintem ez inkább vágyakozást kelt a Vanuatu-Fiji U17 női meccs iránt Löfli ÚrbanNe keltsd már benne a bűntudatot 😕lehet van amikor tényleg dolgozik, amikor épp nincs Tulane, albán 2 vagy Vanuatu-Fiji U17 női meccsjaj juj AAC döntőzik a Tulane, én meg úgy teszek a munkahelyen, mintha dolgoznék...máskor nem? 😀
Löfli
shagi0206
zacknorb
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Úgy érzem nem sokáig fogom én ezt nézni, álmos vagyok :/A PAC-12 döntő helyett én is az alvást választottam.
shagi0206
több mint 2 éve
Ne keltsd már benne a bűntudatot 😕lehet van amikor tényleg dolgozik, amikor épp nincs Tulane, albán 2 vagy Vanuatu-Fiji U17 női meccsjaj juj AAC döntőzik a Tulane, én meg úgy teszek a munkahelyen, mintha dolgoznék...máskor nem? 😀
Löfli
shagi0206
zacknorb
több mint 2 éve
Úgy érzem nem sokáig fogom én ezt nézni, álmos vagyok :/
több mint 2 éve
Basszus, Georgia punternek olyan cipője van, hogy mindig azt hiszem mezítláb rúg 😀
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
tudod, old school. Futás meg védelem 😀De így sok értelme nem lesz ezeknek a meccseknek, mert csak futással nem fognak meccsben maradni. Csávónak meg 3 drive alatt nem volt sikeres passza, ami azért komoly 😀éppen ideje már, hogy ne azt lássuk, hogy minden évben van 1-1 olyan qbjuk, aki top5 pick lesz a drafton.Csak full fogalmatlan a csávó, vele nem sok esély lesz a Georgia D ellen 😁Ez a meccs sem fog sokáig tartani, ha ilyen impotens marad a Bama O és a D is...Pedig 1x 2x Milroe meg is ebédelhetne a fal mögött.
kapitnono
shagi0206
kapitnono
shagi0206
kapitnono
több mint 2 éve
De így sok értelme nem lesz ezeknek a meccseknek, mert csak futással nem fognak meccsben maradni. Csávónak meg 3 drive alatt nem volt sikeres passza, ami azért komoly 😀éppen ideje már, hogy ne azt lássuk, hogy minden évben van 1-1 olyan qbjuk, aki top5 pick lesz a drafton.Csak full fogalmatlan a csávó, vele nem sok esély lesz a Georgia D ellen 😁Ez a meccs sem fog sokáig tartani, ha ilyen impotens marad a Bama O és a D is...Pedig 1x 2x Milroe meg is ebédelhetne a fal mögött.
kapitnono
shagi0206
kapitnono
shagi0206

több mint 2 éve
Alabama on the board
több mint 2 éve
Az MWC döntőn eddig szép előnyt alakított ki a Boise State
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
lehet van amikor tényleg dolgozik, amikor épp nincs Tulane, albán 2 vagy Vanuatu-Fiji U17 női meccsjaj juj AAC döntőzik a Tulane, én meg úgy teszek a munkahelyen, mintha dolgoznék...máskor nem? 😀
Löfli
shagi0206
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Előfordul. De azért még Youngot ne könyveljük el bustnak. Idén szar, de az a csapat is valami borzalom.Aztán bust (-Tua)éppen ideje már, hogy ne azt lássuk, hogy minden évben van 1-1 olyan qbjuk, aki top5 pick lesz a drafton.Csak full fogalmatlan a csávó, vele nem sok esély lesz a Georgia D ellen 😁Ez a meccs sem fog sokáig tartani, ha ilyen impotens marad a Bama O és a D is...Pedig 1x 2x Milroe meg is ebédelhetne a fal mögött.
kapitnono
shagi0206
kapitnono
shagi0206
zacknorb
több mint 2 éve
Aztán bust (-Tua)éppen ideje már, hogy ne azt lássuk, hogy minden évben van 1-1 olyan qbjuk, aki top5 pick lesz a drafton.Csak full fogalmatlan a csávó, vele nem sok esély lesz a Georgia D ellen 😁Ez a meccs sem fog sokáig tartani, ha ilyen impotens marad a Bama O és a D is...Pedig 1x 2x Milroe meg is ebédelhetne a fal mögött.
kapitnono
shagi0206
kapitnono
shagi0206
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
éppen ideje már, hogy ne azt lássuk, hogy minden évben van 1-1 olyan qbjuk, aki top5 pick lesz a drafton.Csak full fogalmatlan a csávó, vele nem sok esély lesz a Georgia D ellen 😁Ez a meccs sem fog sokáig tartani, ha ilyen impotens marad a Bama O és a D is...Pedig 1x 2x Milroe meg is ebédelhetne a fal mögött.
kapitnono
shagi0206
kapitnono
több mint 2 éve
Csak full fogalmatlan a csávó, vele nem sok esély lesz a Georgia D ellen 😁Ez a meccs sem fog sokáig tartani, ha ilyen impotens marad a Bama O és a D is...Pedig 1x 2x Milroe meg is ebédelhetne a fal mögött.
kapitnono
shagi0206

több mint 2 éve
jaj juj AAC döntőzik a Tulane, én meg úgy teszek a munkahelyen, mintha dolgoznék...máskor nem? 😀
Löfli
több mint 2 éve
jaj juj AAC döntőzik a Tulane, én meg úgy teszek a munkahelyen, mintha dolgoznék...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Ez a meccs sem fog sokáig tartani, ha ilyen impotens marad a Bama O és a D is...Pedig 1x 2x Milroe meg is ebédelhetne a fal mögött.
kapitnono
több mint 2 éve
Ez a meccs sem fog sokáig tartani, ha ilyen impotens marad a Bama O és a D is...

több mint 2 éve
Kampman, amúgy én a Georgia C-t hoznám második-harmadik körben, évek óta nagyon bíromAnnyira én nem ismerem a csapatokat mélységükben, de ki tudja, hátha bejön.
zacknorb
több mint 2 éve
Kampman, amúgy én a Georgia C-t hoznám második-harmadik körben, évek óta nagyon bírom
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
háááát.... 😊Tűzijáték az MWC döntőben.valld be hogy csak a Georgia logo miatt van ez 😀
Kétszeres címvédő a Georgia, de még mindig az a zsigeri hozzáállásom a meccshez, hogy a Bama az Evil Empire, egyszerűen nem tudok nekik szurkolni, talán majd egyszer megváltozik.
Kampman
zacknorb
több mint 2 éve
Tűzijáték az MWC döntőben.valld be hogy csak a Georgia logo miatt van ez 😀
Kétszeres címvédő a Georgia, de még mindig az a zsigeri hozzáállásom a meccshez, hogy a Bama az Evil Empire, egyszerűen nem tudok nekik szurkolni, talán majd egyszer megváltozik.
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Tűzijáték az MWC döntőben.same here. nem tudom elvonatkoztatni az alabama-saban-t a new england-bill belichick-tom brady vonaltól. jövő évtől pedig minden évben játszunk velük. : - D
Kampman
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
Tűzijáték az MWC döntőben.Kétszeres címvédő a Georgia, de még mindig az a zsigeri hozzáállásom a meccshez, hogy a Bama az Evil Empire, egyszerűen nem tudok nekik szurkolni, talán majd egyszer megváltozik.