NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 377
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
CFB követő 2023
3 feliratkozó
több mint 2 éve
asztakurva. ewers reccs. elvileg murphy sem aktiv tán. arch manning jön.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
Akinek ez túl sima, Toledo 14- Miami (OH) 13
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hehe

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Erősen leült a meccs 😕

több mint 2 éve
84,523 is announced attendance at Big 12 title game - new Big 12 record
— RedditCFB (@RedditCFB) December 2, 2023
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
a dr. pepper izgalmasabb a semleges nézőknek. : - D
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 2 éve
Nelly mekkora showt csap 😀 meg mindig jo az oreg
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Azért a North Dakota State Montana State-beli vendégjátéka (igen az NDSU NEM kiemelt idén) vagy a 3. South Dakota a Sacramento State ellen már most pikáns párosítás. Előbbi konkrétan 2 éve az FCS döntő párosítása volt. És a Bobcats 26 meccses hazai veretlenségi szériával rendelkezik.Az majd a jövő héttől indul igazán 😊Hú azèrt ma kemèny menet lesz mit is nèzzünk 🙂És az FCS rájátszást még nincs is megemlítve.
dande2
iktriad
r.baggio
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Az majd a jövő héttől indul igazán 😊Hú azèrt ma kemèny menet lesz mit is nèzzünk 🙂És az FCS rájátszást még nincs is megemlítve.
dande2
iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
rosszul kivitelezett utolsó labdabirtoklás. egy FG kijuthatott volna. ami meglep, hogy a futójátékunknak se híre se hamva, pedig blue és baxter is nagyon jók. mindenesetre remélem nem csúszunk szét a második félidőre, min tettük azt a szezonban,
több mint 2 éve
MAC döntőn eddig meglepő Miami (OH) vezetés10-8 a félidő...legalább ott vannak izgalmak, bár a látvány elmarad a nagyoktól
zacknorb
több mint 2 éve
Auburn lehet most a bigboardokról is lerúgta magát?
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hú azèrt ma kemèny menet lesz mit is nèzzünk 🙂És az FCS rájátszást még nincs is megemlítve.
dande2
több mint 2 éve
LEAKED: Sources have forwarded Oklahoma State’s defensive gameplan sheet, illustrating what they planned with defensive backs today. pic.twitter.com/GwOdafhmfS
— RedditCFB (@RedditCFB) December 2, 2023
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Na kissé megkésve, de hajrá Texas.Undertaker velünk van, úgyhogy nem veszíthetünk. 😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Ez a Sanders gyerek is igen jónak tűnik.

több mint 2 éve
Az Oklahoma State védelme a 70 pontot azért be fogja engedni, ha csak nem cserélődik ki a teljes keret a második félidőreA félelmetes a Cowboys számára, hogy a stíluspontok miatt a Texas biztosan nem fog leállni.azért idén nem egy 20+ pontos leolvadásunk volt. : - (
Boti beszélt a rekordokról, remélem nem a 67 pontos különbség fog megdőlni 😊 (70-3, 2005-ben)
r.baggio
Ventura

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
MAC döntőn eddig meglepő Miami (OH) vezetés
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
az meg van, hogy...Várjuk ki a végét. Láttam én már karón Longhornt.Szerintem isLouisville ma nyer.és erre lesz négy 13-0-s csapat 😀PufiTDMindent bedobunk, hogy elkápráztassuk a Commitee-t.
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Dzsokijuing
Mindenesetre a Big XII bajnok megvan
zacknorb
Dzsokijuing
"Dead longhorn found at Oklahoma St. frat before Big 12 title game"
- www.espn.com/college-football/story/_/id/39021124/dead-longhorn-found-oklahoma-st-frat-big-12-title-game
Szerkesztette: Ventura
több mint 2 éve
pont arra gondotlam, hogy mi lenne ha eladnanánk a saját térfelünkön. s eladtuk.
több mint 2 éve
Ewers..Várjuk ki a végét. Láttam én már karón Longhornt.Szerintem isLouisville ma nyer.és erre lesz négy 13-0-s csapat 😀PufiTDMindent bedobunk, hogy elkápráztassuk a Commitee-t.
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Várjuk ki a végét. Láttam én már karón Longhornt.Szerintem isLouisville ma nyer.és erre lesz négy 13-0-s csapat 😀PufiTDMindent bedobunk, hogy elkápráztassuk a Commitee-t.
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Szerintem isLouisville ma nyer.és erre lesz négy 13-0-s csapat 😀PufiTDMindent bedobunk, hogy elkápráztassuk a Commitee-t.
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Louisville ma nyer.és erre lesz négy 13-0-s csapat 😀PufiTDMindent bedobunk, hogy elkápráztassuk a Commitee-t.
zacknorb
Dzsokijuing
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.