NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
34
6
2:20, ARENA4
Week 10
2 feliratkozó
több mint 11 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92019-2014-NCAA-Football-Week-10-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 11 éve
szenzációs lesz az Indianától is vereséget szenvedő Missouri-t az SEC-döntőben látni 😊 pedig ha ma kikap a Georgia, akkor onnan már simán a Tigers-é a pálya, hiába nullázta őket a Bulldogs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
és mégha szereznek is akkor is van esély,hogy vezetnek a hegylakók4. WVU Turnover 😀Dripszép lenne, ha ebből se szerezne pontokat a tcuDexxter Tailor
több mint 11 éve
4. WVU Turnover 😀Dripszép lenne, ha ebből se szerezne pontokat a tcu

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
B... bírók. Simán letarolják a rúgót, és még a Gatorsé a bőr. Ahhhhhhhhh. :[]
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
szegény Georgia
több mint 11 éve
Ma már nem lesz több pont 😊
több mint 11 éve
mi a fene van a georgiával?

Don't blink!
több mint 11 éve
Ez kész: szétfutnak. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
3rd rate elég szar mindkét csapatnál
több mint 11 éve
novemberben már erősen érezteti az időjárás a hatását, egyre rosszabb a talaj mindenfelé, ez biztosan közrejátszikConnor Halliday, a Washington State irányítója is megsérült, ez még súlyosabbnak tűnikbaggioMi van ma?Schleck

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Semmi gond, megértelek. (NBA fantasy) 😀szombat (bocs)Dexxter TailorConnor Halliday, a Washington State irányítója is megsérült, ez még súlyosabbnak tűnikbaggioMi van ma?Schleck
több mint 11 éve
szombat (bocs)Connor Halliday, a Washington State irányítója is megsérült, ez még súlyosabbnak tűnikbaggioMi van ma?Schleck

Don't blink!
több mint 11 éve
Connor Halliday, a Washington State irányítója is megsérült, ez még súlyosabbnak tűnikbaggioMi van ma?
több mint 11 éve
Connor Halliday, a Washington State irányítója is megsérült, ez még súlyosabbnak tűnik

---
több mint 11 éve
jó volt ez az első félidő 😊 csak tartsa magát a WVU
több mint 11 éve
Bolykinnak iszonyat szar napja van eddig😊
több mint 11 éve
imádom ezt a meccset 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
Sokáig azt hittem nincs rosszabb a pac12 bíróknál, de amit a big tenesek műveltek idén az már tényleg a legalja, és még őket is alulmúlják a big12-esek

---
több mint 11 éve
Nagyon remélem.Nagyon felpörgött a Gators. 😕danylyLesz még turnoverük nyugi.empty taxi
több mint 11 éve
turnover parádé 😀😀😀

Don't blink!
több mint 11 éve
Nagyon felpörgött a Gators. 😕danylyLesz még turnoverük nyugi.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Nagyon felpörgött a Gators. 😕