NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
catattack
3 520
Nyomjatok már egy működőt!
több mint 12 éve
18 - 19 pohár fröccs után is itt vagyok, alig várom a draftot 😀tenorxÉn 15-16 órányi meló után vagyok így ezzel...
A Browns 3 picket adott hogy felmenjen 1/3ra. Gondolom nem Kalil lesz az akit kiválasztanak...
több mint 12 éve
18 - 19 pohár fröccs után is itt vagyok, alig várom a draftot 😀
több mint 12 éve
Hoppácska: Minnesota is trading No. 3 pick Cleveland. More ahead on ESPN. (Schefter)
több mint 12 éve
Mondjuk nekem jobban bejönne ha lenne draftkövető mint egy regisztrálós chat, de lehet ezzel egyedül vagyok.Delonso_http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=2397
tessék
több mint 12 éve
Egyértelmű. Azért imádkozom, hogy ne legyen bent.Ha bent van 1/7en, kivisszük. Annak ellenére, hogy nem biztos hogy megéri a picket....iktriadMost szugerálom Genet, hogy mit csináljon ma éjjel.iktriadMindegy, csak ne BlackmontStez
több mint 12 éve
Ha bent van 1/7en, kivisszük. Annak ellenére, hogy nem biztos hogy megéri a picket....Mindegy, csak ne BlackmontStezGyere csetre Gene.BazzaniMost szugerálom Genet, hogy mit csináljon ma éjjel.iktriad
több mint 12 éve
Mondjuk nekem jobban bejönne ha lenne draftkövető mint egy regisztrálós chat, de lehet ezzel egyedül vagyok.
több mint 12 éve
Mindegy, csak ne BlackmontMost szugerálom Genet, hogy mit csináljon ma éjjel.iktriadNálam már van adás. Höri FSU polója nagyon rendben van.iktriadGyere csetre Gene.Bazzani
több mint 12 éve
Most szugerálom Genet, hogy mit csináljon ma éjjel.Nálam már van adás. Höri FSU polója nagyon rendben van.iktriadGyere csetre Gene.Bazzani
több mint 12 éve
természetes, csak ezért draftoltam 😀Hohóó sztár vagyok 😮te se gondoltad, hogy ha Bőrfikt szóba kerül, téged nem említenek meg? 😂Stez
Még jó hogy azzal, hogy draftoltam ezt az idiótát 😂fetomy
több mint 12 éve
Hohóó sztár vagyok 😮te se gondoltad, hogy ha Bőrfikt szóba kerül, téged nem említenek meg? 😂
Még jó hogy azzal, hogy draftoltam ezt az idiótát 😂fetomy
több mint 12 éve
Hohóó sztár vagyok 😮Még jó hogy azzal, hogy draftoltam ezt az idiótát 😂
több mint 12 éve
Nálam már van adás. Höri FSU polója nagyon rendben van.iktriadGyere csetre Gene.
több mint 12 éve
Nálam már van adás. Höri FSU polója nagyon rendben van.
több mint 12 éve
Nálam is off air.A cset beengedett, csak regelni kellett, de az két perc volt. Most megy már.
több mint 12 éve
Nálam is.tök jó, de mikor? 😀nálam isempty taxi
vagy csak nálam off air?fetomy
Ráadásul ez a rohadt cset alig akart beengedni.
több mint 12 éve
tök jó, de mikor? 😀nálam is
vagy csak nálam off air?fetomy
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
http://www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2012#utm_campaign=ss-post-backlink&utm_source=10924326&utm_medium=socialItt lehet majd csetelni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Csak egy nevet mondok: Eddie RoyalNa igen. Tibinek azért megszámlálhatatlan epic estéje volt, én akármikor találkoztam vele, a végén a csocsóasztal alatt között ki, vagy egyszerűen csak kényelmesen elfeküdt a kocsma közepén a lépcső mellett. 😀Háát a 2007-es drafton együtt voltunk közös draftnézésen az ott nagyon epic volt, nálam az a top 😀 Viszont nagy respekt, hogy csontrészegen is simán elszavalta a Broncos rostert mezszámmal együtt 😀 "Shanny íííígy sz.pjon lee!!!" órriássi volt 😀Vannak pótolhatatlan emberek.
Mondjuk megértettem,az a 21-ről 16-ra fellépés az 1+2+3+6-os pickekkel Jarvis Mossért nagyon zseniális volt 😀fetomy
Erre hiába van Eurocard Mastercardod.Bazzani
Az Alphonso, illetve Tebow picket sem nagyon bírta. 😂Stez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Na igen. Tibinek azért megszámlálhatatlan epic estéje volt, én akármikor találkoztam vele, a végén a csocsóasztal alatt között ki, vagy egyszerűen csak kényelmesen elfeküdt a kocsma közepén a lépcső mellett. 😀Vannak pótolhatatlan emberek.Tibi és az Alualu pick eddig mindent vitt!!! 😂 Egon báHáát a 2007-es drafton együtt voltunk közös draftnézésen az ott nagyon epic volt, nálam az a top 😀 Viszont nagy respekt, hogy csontrészegen is simán elszavalta a Broncos rostert mezszámmal együtt 😀 "Shanny íííígy sz.pjon lee!!!" órriássi volt 😀
Mondjuk megértettem,az a 21-ről 16-ra fellépés az 1+2+3+6-os pickekkel Jarvis Mossért nagyon zseniális volt 😀fetomy
Erre hiába van Eurocard Mastercardod.Bazzani
Az Alphonso, illetve Tebow picket sem nagyon bírta. 😂
több mint 12 éve
Vannak pótolhatatlan emberek.Tibi és az Alualu pick eddig mindent vitt!!! 😂 Egon báHáát a 2007-es drafton együtt voltunk közös draftnézésen az ott nagyon epic volt, nálam az a top 😀 Viszont nagy respekt, hogy csontrészegen is simán elszavalta a Broncos rostert mezszámmal együtt 😀 "Shanny íííígy sz.pjon lee!!!" órriássi volt 😀
Erre hiába van Eurocard Mastercardod.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na akkor én a szerény koffein (meg fog ölő) dús Coca Colámmal ne dicsekedjek 😛 amúgy lehet hunyok majd egy kicsit így harminc felett már nehezebben megy az ébren maradás 😀 csak arra ne ébredjek hogy behúztuk Tannen(baum)hillt :cool:dandeNem kell aggódni, én is azzal készültem. 😀