Kiből lehet 2024-ben NFL vezetőedző?

19 feliratkozó

10 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 381 — Lájkold a zsűrit!
Akkor mindenki kedvenc trackere:

Washington Commanders

GM:
Adam Peters (49ers assistant GM) KINEVEZVE
HC:
Dan Quinn (Cowboys DC) KINEVEZVE

Los Angeles Chargers
GM:
Joe Hortiz (Ravens director of player personnel) KINEVEZVE
HC:
Jim Harbaugh (Michigan HC) KINEVEZVE

Carolina Panthers
GM:
Dan Morgan (Panthers assistant GM) KINEVEZVE
HC:
Dave Canales (Buccaneers OC) KINEVEZVE

Las Vegas Raiders
GM:
Tom Telesco (ex-Chargers GM) KINEVEZVE
HC:
Antonio Pierce (Raiders ideiglenes HC) KINEVEZVE

Atlanta Falcons
HC:
Raheem Morris (Rams DC) KINEVEZVE

Tennessee Titans
HC:
Brian Callahan (Bengals OC) KINEVEZVE

Seattle Seahawks
HC:
Mike Macdonald (Ravens DC) KINEVEZVE

New England Patriots
HC:
Jerod Mayo (Patriots LB-edző) KINEVEZVE

Szerkesztette: empty taxi
több mint 6 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 326 — no es importante
Az, hogy szerepet kapnak egy dolog, lebőgő főedző koordinátorként vagy koordinátor pozíciós edzőként simán lehet még korrekt, és nyilván fontos, hogy olajozott legyen a munkakapcsolat, na de ennél sokkal-sokkal durvább a helyzet... Pláne, hogy mostanában jobban követem az ismertebb nfl-es beatwritereket, akik hihetetlen módon a csapatok zsebében vannak, az egyik azon siránkozik, hogy jajj a - 0-16-os - Browns edzőivel most mi lesz, hiszen mind dolgos családapák, a másik képes Loggains Miamiba való kinevezését "big hire"-nak titulálni, őrület az egész.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 638 — Axel Foley
Nehéz dolog ez a belterjesség.
Egyrészt én is utálom, hogy ezerszer leszerepelt emberek kapnak újra és újra szerepet. Másrészt arra is lehet ezer példát hozni, hogy teljesen új arcok kerülnek a vérkeringésbe aztán meg nagyobb a kudarc mint a haver/rokon/ismerős kinevezéseknél.
Kurva ritka a McVay féle sikertörténet.
Magam sem tudom a jó megoldást és kurvára kíváncsi leszek az idei évben berobbanni készülő újonc HC-kra (Patricia, Vrabel, Wilks) vagy az egyszer már megégőkre (McDaniels, Schwartz).

több mint 6 éve
Egy HC interjút hogyan kell elképzelni? Hogyan zajlik? Milyen hosszú kb? Mik a sarkalatos pontok?
tüsi91
 www.si.com/mmqb/2016/01/19/nfl-head-coach-interviews-the-mmqb-jenny-vrentas
baggio 🏈
Szóval akkor leszel HC az NFL-ben, ha az interjúra a kifogásaidat is elviszed a terveid mellett😁

Másik, ami tetszett, h vki azért bukta a melót, mert nem ismerte a játékosa képességeit, erősségeit. Ehhez képest John Fox epic, mert ő még a jàtékosai neveit sem tudja, mégis elnyerte a melót.

Az is megütötte a szemem, h egy exec azt mondja, h a tulaj megvétózta a harmadik szàmú jelöltjét a HC jelöltnek az egyik koordinàtori pozira. Annak is sok esze van, biztos Haslam volt az owner
Fast Willie
mondjuk ha a hogy szót rendes alakjában képes lennél kiírni, akkor talán meg is érteném a mondanivalódat

amúgy ebben a cikkben volt az a mondat, ami miatt a legnagyobb gyűlölettel gondolok mindig a belterjes nfl-es edzőkeringőre:

“Staff is the single most important thing, because it shows judgment,” says Casserly, who was a consultant for the Jets coach and GM searches last year. “Everything else in the interview can be scripted, but staff is judgment. If he has the staff wrong, I’m not going to hire him.”

és ezt egy többszörösen leszerepelt ember képes állítani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 365
Egy HC interjút hogyan kell elképzelni? Hogyan zajlik? Milyen hosszú kb? Mik a sarkalatos pontok?
tüsi91
baggio 🏈
Szóval akkor leszel HC az NFL-ben, ha az interjúra a kifogásaidat is elviszed a terveid mellett😁

Másik, ami tetszett, h vki azért bukta a melót, mert nem ismerte a játékosa képességeit, erősségeit. Ehhez képest John Fox epic, mert ő még a jàtékosai neveit sem tudja, mégis elnyerte a melót.

Az is megütötte a szemem, h egy exec azt mondja, h a tulaj megvétózta a harmadik szàmú jelöltjét a HC jelöltnek az egyik koordinàtori pozira. Annak is sok esze van, biztos Haslam volt az owner
több mint 6 éve
tüsi91

---
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 365
tüsi91

Nem értek hozzá, de szvsz FO/CEO/GM függő, h mik a kiemelt témàk és a hosszúság. Nyilvàn az edző filozófiàja, footballról alkotott általànos képe és a csapat kapcsàn a konkrét fejlesztési elképzelései a döntő témàk. Gondolom függ attól is, h a jelölt a labda melyik oldalàn jàrtas, mit gondol az ellenoldalról és milyen stábelkèpzelései vannak.

Azt nem tudom, de elképzelhetőnek tartom, h roster és cap managelési kérdéseket is feszegetnek nagy vonalakban. Pl melyik posztra honnan hozna embert, mik a draftszempontjai stb.

Amerikàban sztem egész banális kérdések is felmerülhetnek, mint pl egy scouttól, h az alany tud-e főzni😁

Egyébkènt ha beírod keresőbe, h head coaching interview questions, találsz sablonkérdéseket alacsonyabb szintű csapatoktól. Vicces dolgok vannak benne 😁 Profiknàl viszont sztem még ez is titkos, abból élnek a beatwriterek, h talàlgatnak h mi történt az interjún.
több mint 6 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 1 911
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000900066/article/twentytwo-candidates-to-consider-for-coaching-vacancies

Patriots OC Josh McDaniels
Vikings OC Pat Shurmur
Eagles QB coach John DeFilippo
Chiefs OC Matt Nagy
Patriots DC Matt Patricia
Eagles DC Jim Schwartz
Panthers DC Steve Wilks
Chiefs STC Dave Toub
Eagles OC Frank Reich
Texans DC Mike Vrabel
Saints AHC/TE coach Dan Campbell
Seahawks AHC/OL coach Tom Cable
Steelers OC Todd Haley
Vikings DC George Edwards
Lions DC Teryl Austin
Steelers OL coach Mike Munchak
Seahawks DC Kris Richard
Saints DC Dennis Allen
Eagles STC Dave Fipp
Lions OC Jim Bob Cooter
Bears DC Vic Fangio
Buccaneers DC Mike Smith
baggio
Ha jól emlékszem Dan Campbell a Maimi ideiglenes HC-je volt? Talàn nem is volt tragikus azon a pàr meccsen.? Aztàn mégsem Ő lett a HC, így hozzànk került. Nemcsak TE edző, hanem helyettes HC is volt /van?/. Anno az volt az érzésem, azért jött hogy tanuljon SP-től...

Szerkesztette: Fattyu

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 804 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000900066/article/twentytwo-candidates-to-consider-for-coaching-vacancies

Vikings OC Pat Shurmur
Chiefs OC Matt Nagy
Eagles DC Jim Schwartz
Panthers DC Steve Wilks
Chiefs STC Dave Toub
Eagles OC Frank Reich
Texans DC Mike Vrabel
Steelers OC Todd Haley
Lions DC Teryl Austin
Seahawks DC Kris Richard
Saints DC Dennis Allen
Eagles STC Dave Fipp
Lions OC Jim Bob Cooter
Bears DC Vic Fangio
Buccaneers DC Mike Smith
baggio
Haleynek hogy örülnének a Steelers fanok, ha menne.
több mint 6 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ugfgr9q7ct7fkh5hyc8z
Twenty-two candidates to consider for coaching vacancies
With more head coaching jobs expected to open and few A-list candidates to fill them, the upcoming firing-and-hiring cycle could be as unpredictable as any. Here are some names to remember.

Vikings OC Pat Shurmur
Chiefs OC Matt Nagy
Eagles DC Jim Schwartz
Panthers DC Steve Wilks
Chiefs STC Dave Toub
Eagles OC Frank Reich
Texans DC Mike Vrabel
Steelers OC Todd Haley
Lions DC Teryl Austin
Seahawks DC Kris Richard
Saints DC Dennis Allen
Eagles STC Dave Fipp
Lions OC Jim Bob Cooter
Bears DC Vic Fangio
Buccaneers DC Mike Smith

---
több mint 6 éve
Tudom, hogy ez egy olyan kérdés amire mindeni legyint de...
Szerintetek ez lehet az év amikor Gruden visszatér? Olvastam, hogy nézegeti kik lehetnek majd a segítői. Source írta.
Tampa lehet az elsőszámú opció?

Ki hány HC váltást tippel?
Szerintem 8 lesz amiben már a Giants is benne van.
Bazzani
ebben minden benne van
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/udfqyw6ef8rpoix2xotn
Coaches on the hot seat: Who could be in trouble?
Will the Indianapolis Colts move on from Chuck Pagano? Gregg Rosenthal runs through teams facing coaching uncertainty as the 2017 NFL season wraps up.

tippelni most azért különösen nehéz, mert Jay Gruden, BoB, Arians és esetleg Fox is a talpára eshet, ha nem maradnak a helyükön

---
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 638 — Axel Foley
Tudom, hogy ez egy olyan kérdés amire mindeni legyint de...
Szerintetek ez lehet az év amikor Gruden visszatér? Olvastam, hogy nézegeti kik lehetnek majd a segítői. Source írta.
Tampa lehet az elsőszámú opció?

Ki hány HC váltást tippel?
Szerintem 8 lesz amiben már a Giants is benne van.

több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 709
 sports.yahoo.com/10-college-football-coaches-line-jump-nfl-230656682.html
empty taxi
Kirby szerinted illene az NFL-be? Isten ments hogy elmenjen Athensből, csak érdekel. 😊

Szerinted a felsorolt nevek közúl ki illene a legjobban a Bengalshoz?
Mikey
ez egy akkora értelmetlen clickbait cikk, hogy felesleges lenyomott betűt pazarolni rá
baggio
nem vitatom, de érdekelt empty véleménye.
több mint 6 éve
empty taxi
Kirby szerinted illene az NFL-be? Isten ments hogy elmenjen Athensből, csak érdekel. 😊

Mikey
ez egy akkora értelmetlen clickbait cikk, hogy felesleges lenyomott betűt pazarolni rá

---
több mint 6 éve
empty taxi

Mikey
Kirby fiatal még ahhoz h ezt el lehessen mondani szvsz.

Whittingham vagy Kirk Ferentz

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
empty taxi

több mint 6 éve

Madden hates me.
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 804 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 profootballtalk.nbcsports.com/2017/12/21/nfl-distributes-list-of-recommended-head-coaching-candidates/
baggio
Magam részéről örülök, ha Todd Wash iránt tényleg ennyire nincs a jelek szerint érdeklődés (sehol sem hallani a nevét, pedig egy ilyen szezon után egy populárisabb csapatnál már nem az lenne a kérdés, hogy megy-e a DC vezetőedzőnek, hanem hogy hova).

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2017/12/21/nfl-distributes-list-of-recommended-head-coaching-candidates/

---
több mint 6 éve
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F1204%2Fnfl_hotseat_cr_16_9.jpg
Rating the job security of every NFL head coach
Chuck Pagano's Colts are out of the playoff race again. The Browns are 1-27 with Hue Jackson at the helm. John Fox has the worst winning percentage in Bears history. Which coaches are safe ... and not?

Madden hates me.
több mint 7 éve
@empty taxi szerinted ki lenne a legjobb fit Cincinnatiben? ki az aki nem hódolna be nagyon Brownnak és ki tudná hozni a lehető legtöbbet a keretből?
Mikey
A 10-es névsorból, akikkel sztem sz@rul járnátok: Cooter, Goodwin, Reich, Schwartz.
Legjobb nyilván Harbaugh lenne, de ő sztem fix h nem hagyná el a Michigant a Bengalsért.
Talán a JMD kinevezésben látnám a legtöbb értelmet, de nála is vannak kétségeim arról, hogy mit tenne az öltözővel.
Austinnal a D-t én nem félteném, az O-hoz kell h hozzon vkit, de sztem neki kellően jó a kapcsolati hálója.
Wilks és Nagy érdekes kísérlet lenne ha kilépnének a mentoruk (Rivera ill. Reid) árnyékából, én jobb szeretem azokat az edzőket akik több coaching treehez is kötődnek.
Linehan: vannak kétségeim attól, hogy rendbe tudná tenni az OL-t, ami nálatok a legnagyobb gond. A védelem meg azon múlik h kiket tud odavinni edzőnek, ott a kerettel sztem nincs nagy gáz.
empty taxi
Én McDanielsnek kifejezetten örülnék.* A D-vel nem kellene foglalkoznia, azt Guenther megoldja, az O-ra meg szerintem ráférne egy hozzá hasonló felfogású edző. Bár azt nem tudom hogy a támadófalhoz mennyire ért, de azt amúgy is a nulláról újra kellene építenie, mert ez a jelenlegi alapanyag totál reménytelen. A többi poszton megvan a tehetség, nem kéne az egész O-t felépítenie.

* az álom nyilván Harbaugh lenne, de egyetértek, a Bengalsért tuti nem hagyná ott a Wolverinest.
több mint 7 éve
@empty taxi szerinted ki lenne a legjobb fit Cincinnatiben? ki az aki nem hódolna be nagyon Brownnak és ki tudná hozni a lehető legtöbbet a keretből?
Mikey
A 10-es névsorból, akikkel sztem sz@rul járnátok: Cooter, Goodwin, Reich, Schwartz.
Legjobb nyilván Harbaugh lenne, de ő sztem fix h nem hagyná el a Michigant a Bengalsért.
Talán a JMD kinevezésben látnám a legtöbb értelmet, de nála is vannak kétségeim arról, hogy mit tenne az öltözővel.
Austinnal a D-t én nem félteném, az O-hoz kell h hozzon vkit, de sztem neki kellően jó a kapcsolati hálója.
Wilks és Nagy érdekes kísérlet lenne ha kilépnének a mentoruk (Rivera ill. Reid) árnyékából, én jobb szeretem azokat az edzőket akik több coaching treehez is kötődnek.
Linehan: vannak kétségeim attól, hogy rendbe tudná tenni az OL-t, ami nálatok a legnagyobb gond. A védelem meg azon múlik h kiket tud odavinni edzőnek, ott a kerettel sztem nincs nagy gáz.

Madden hates me.
több mint 7 éve
több mint 7 éve
https://bowl.hu/images/cache/uploads/f5a1ae0e2abf2a6e78fdabdf01a58aad.jpg
Vezetőedzői körkép 2017 | Bowl.hu
Kik alatt forró a kispad és kik léphetnek a helyükbe.

Madden hates me.