Kiből lehet 2024-ben NFL vezetőedző?
Washington Commanders
GM:
Adam Peters (49ers assistant GM) KINEVEZVE
HC:
Dan Quinn (Cowboys DC) KINEVEZVE
Los Angeles Chargers
GM:
Joe Hortiz (Ravens director of player personnel) KINEVEZVE
HC:
Jim Harbaugh (Michigan HC) KINEVEZVE
Carolina Panthers
GM:
Dan Morgan (Panthers assistant GM) KINEVEZVE
HC:
Dave Canales (Buccaneers OC) KINEVEZVE
Las Vegas Raiders
GM:
Tom Telesco (ex-Chargers GM) KINEVEZVE
HC:
Antonio Pierce (Raiders ideiglenes HC) KINEVEZVE
Atlanta Falcons
HC:
Raheem Morris (Rams DC) KINEVEZVE
Tennessee Titans
HC:
Brian Callahan (Bengals OC) KINEVEZVE
Seattle Seahawks
HC:
Mike Macdonald (Ravens DC) KINEVEZVE
New England Patriots
HC:
Jerod Mayo (Patriots LB-edző) KINEVEZVE
Szerkesztette: empty taxi
Na ezt érzem amúgy én is.
Saleh felé hajlok picit a karaktere miatt, de őt sem érzem biztos választásnak.
Mondjuk Patrísát annak gondoltam....
Móka:Biemieny Falconsba is jó lenne, pont a Texansba nem látnám, inkább egy Jaguars, Jets ahol teljesen a nulláról kezdhet vagy a Falcons ahol van egy jó alapanyag, a Texansban csak egy Watson és 1-2 év vergődés garantált
www.espn.com/espn/feature/story/_/id/30537412/play-matchmaker-nfl-head-coach-carousel-make-your-pick-texans-lions-falcons-jobs
empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
A handful of college coaches are drawing interest for NFL head coaching jobs, and here’s an interesting one: Minnesota’s P.J. Fleck.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) December 30, 2020
I’m told at least one team wants to interview Fleck, 40, who’s one of the only current FBS head coaches to both play and coach in the NFL.
Madden hates me.
One name to consider when discussing head coach possibilities: #Ravens DC Wink Martindale. He’s considered to be one of the top candidates, and this season has only bolstered that. His staff targets include #Clemson OC Tony Elliott, and former HCs Marvin Lewis and Lovie Smith.
— Ian Rapoport (@RapSheet) December 27, 2020
Lehet nem csak Eric Bieniemy, de Mike Kafka is megy majd HC interjúkra a Chiefsből. Én olvastam olyan hangokat twitteren, hogy Kafka elvesztése nagyobb érvágás lenne, mint Bieniemyé.
It’s not just Chiefs’ asst. HC Eric Bieniemy drawing interest for HC interviews; KC QB coach and passing game coordinator Mike Kafka also is. KC could lost two top assistants to head-coaching jobs.https://t.co/TqtnAOxPjv
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 27, 2020
Szerkesztette: iktriad
NFL teams are eyeing former Ohio State HC Urban Meyer for head-coach openings:https://t.co/34bjog4oVf
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 27, 2020
Mindeközben Jacksonvilleben új GM jelölt jár(t).
Former Giants GM Jerry Reese interviews for Jaguars' vacant GM job, while other teams loom (per @MikeGarafolo + @RapSheethttps://t.co/vZxVfqcOMo pic.twitter.com/SSeM90Xzvg
— Around The NFL (@AroundTheNFL) December 27, 2020
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
FALCONS
Új GM: Terry Fontenot
Új HC: Arthur Smith
LIONS
Új GM: Brad Holmes
Új HC: Dan Campbell
TEXANS
Új GM: Nick Caserio
Új HC: David Culley
JAGUARS
Új GM: Trent Baalke
Új HC: Urban Mayer
PANTHERS
Új GM: Scott Fitterer
WASHINGTON
Új GM: Martin Mayhew
BRONCOS
Új GM: George Paton
JETS
Új HC: Robert Saleh
CHARGERS
Új HC: Brandon Staley
EAGLES
Új HC: Nick Sirianni
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Miért vinné a 30+ éves, ki tudja hány éve nem játszó Tebowt? 😀Játszik. Baseballt, alacsonyabb osztályban.
tenorx
És a Jaxbe most is beférne, ha elég edzett.
De előbb utóbb a Jaxnél lesz, Ik tudatalattija be fogja vonzani.
youtu.be/I-bsHJt1-_M
www.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE&ab_channel=DplayNorgeJohn FoxAzon agyalok Kyle ortonra ki mondta H Best chance 😊Lovie: Rex is our quarterback.Kellene egy gyűjtés minden HC ikonikus mondataiból. 😊We'll see.Valamelyik HC-t és vagy GM-et kereső cicás alakulat (Jags, Lions) tuti kinevezi.A Lions ezt az utat megtette Caldwellel szerintem, de kövezzetek meg, szerintem a Jags-hez illene is. Oda stabilitás kell, építkezés, enyhe pozitív mérlegek stabilan, abból lehet időnként PO. Sokkal jobb, mint ez a mostani nihil.
One name I keep hearing over and over again for these NFL openings- Marvin Lewis. He's very well respected around the NFL and deserves another shot.
— Daniel Jeremiah (@MoveTheSticks) December 9, 2020
iktriad
somoskovig
empty taxi
Vance Joseph: Great trainings
Fangio: Tremendous job
Stb. 😊
somoskovig
tüsi91
Negritis
empty taxi
John FoxAzon agyalok Kyle ortonra ki mondta H Best chance 😊Lovie: Rex is our quarterback.Kellene egy gyűjtés minden HC ikonikus mondataiból. 😊We'll see.Valamelyik HC-t és vagy GM-et kereső cicás alakulat (Jags, Lions) tuti kinevezi.A Lions ezt az utat megtette Caldwellel szerintem, de kövezzetek meg, szerintem a Jags-hez illene is. Oda stabilitás kell, építkezés, enyhe pozitív mérlegek stabilan, abból lehet időnként PO. Sokkal jobb, mint ez a mostani nihil.
One name I keep hearing over and over again for these NFL openings- Marvin Lewis. He's very well respected around the NFL and deserves another shot.
iktriad
somoskovig
empty taxi
Stb. 😊
somoskovig
tüsi91
Negritis
Madden hates me.
Azon agyalok Kyle ortonra ki mondta H Best chance 😊Lovie: Rex is our quarterback.Kellene egy gyűjtés minden HC ikonikus mondataiból. 😊We'll see.Valamelyik HC-t és vagy GM-et kereső cicás alakulat (Jags, Lions) tuti kinevezi.A Lions ezt az utat megtette Caldwellel szerintem, de kövezzetek meg, szerintem a Jags-hez illene is. Oda stabilitás kell, építkezés, enyhe pozitív mérlegek stabilan, abból lehet időnként PO. Sokkal jobb, mint ez a mostani nihil.
iktriad
somoskovig
empty taxi
Stb. 😊
somoskovig
tüsi91
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Lovie: Rex is our quarterback.Kellene egy gyűjtés minden HC ikonikus mondataiból. 😊We'll see.Valamelyik HC-t és vagy GM-et kereső cicás alakulat (Jags, Lions) tuti kinevezi.A Lions ezt az utat megtette Caldwellel szerintem, de kövezzetek meg, szerintem a Jags-hez illene is. Oda stabilitás kell, építkezés, enyhe pozitív mérlegek stabilan, abból lehet időnként PO. Sokkal jobb, mint ez a mostani nihil.
iktriad
somoskovig
empty taxi
Stb. 😊
somoskovig
Lehetne rosszabb is. Annyi előnye lenne, hogy ha valaki, akkor ő biztos tudja, hogy kell egy támadósort Fields köré építeni, úgy hogy az működjön.Na ezt nem láttam jönni. (Csak Tebowt ne hozza magával.)Örülnél neki?
Urban Meyer a name to watch in a potential Jaguars HC search, according to Albert Breer https://t.co/KnjkCeNvsW
— Big Spark Country (@BigCatCountry) December 14, 2020
iktriad
tenorx
Egyébként mint kiderült, tavaly is már volt kapcsolat közte és a Jags között, de akkor csak tanácsadói szinten.
Csak Tebowt ne hozza magával!
Na ezt nem láttam jönni. (Csak Tebowt ne hozza magával.)Örülnél neki?
Urban Meyer a name to watch in a potential Jaguars HC search, according to Albert Breer https://t.co/KnjkCeNvsW
iktriad
Közben Malzhan kiragva az Auburntől. Esetleg őt nem bukhat feljebb?Kliff után? simán
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Jed Hughes, hired to assist Houston in its search for a new HC, recently presented Seahawks OC Brian Schottenheimer with a strong recommendation as someone who deserves serious consideration for the Texan’s HC job, per sources. Many believe KC OC Eric Bieniemy a strong candidate.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 13, 2020
---