Kiből lehet 2024-ben NFL vezetőedző?
19 feliratkozó
10 hónapja
Akkor mindenki kedvenc trackere:Washington Commanders
GM:
Adam Peters (49ers assistant GM) KINEVEZVE
HC:
Dan Quinn (Cowboys DC) KINEVEZVE
Los Angeles Chargers
GM:
Joe Hortiz (Ravens director of player personnel) KINEVEZVE
HC:
Jim Harbaugh (Michigan HC) KINEVEZVE
Carolina Panthers
GM:
Dan Morgan (Panthers assistant GM) KINEVEZVE
HC:
Dave Canales (Buccaneers OC) KINEVEZVE
Las Vegas Raiders
GM:
Tom Telesco (ex-Chargers GM) KINEVEZVE
HC:
Antonio Pierce (Raiders ideiglenes HC) KINEVEZVE
Atlanta Falcons
HC:
Raheem Morris (Rams DC) KINEVEZVE
Tennessee Titans
HC:
Brian Callahan (Bengals OC) KINEVEZVE
Seattle Seahawks
HC:
Mike Macdonald (Ravens DC) KINEVEZVE
New England Patriots
HC:
Jerod Mayo (Patriots LB-edző) KINEVEZVE
Szerkesztette: empty taxi
több mint 4 éve
Judge nem pitcher hanem jobb outfielder. Csak a pontosság kedvéért 😉Dave Toub mindig feljön, hogy mennyire kurva jó coach, csak azért nincs felvéve, mert ST.ő WR coach is volt, és hát az eredményei magukért beszélnek!
Na most a Giants leigazolta Judge-ot, szintén ST coachként, nem értem.
tenorx
mondjuk ezzel a névvel a Yankees pitcher után már mikor megemlítették a nevét szerintem rögtön elé is tették a szerződést
r.baggio
twitter.com/Vuhdo/status/1214584986021617669
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
La Canfora retweetelt egy nagyon jót 😀Elvileg mindenhol kipipálták (idén tán Bieniemy volt az aduász ebben 😊) , de majd lemeccselik egymással a tulajok 😊
Rooney Rule-lal mi a helyzet idén?
shawnka
több mint 4 éve
jó, de Bienemy a Teryl Austin turnét járta be idén 😀La Canfora retweetelt egy nagyon jót 😀Bienemy és Marvin Lewis voltak az idei statiszták
shawnka
r.baggio
több mint 4 éve
La Canfora retweetelt egy nagyon jót 😀Bienemy és Marvin Lewis voltak az idei statiszták
shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
La Canfora retweetelt egy nagyon jót 😀 Rooney Rule-lal mi a helyzet idén?
több mint 4 éve
Dave Toub mindig feljön, hogy mennyire kurva jó coach, csak azért nincs felvéve, mert ST.ő WR coach is volt, és hát az eredményei magukért beszélnek!
Na most a Giants leigazolta Judge-ot, szintén ST coachként, nem értem.
tenorx
mondjuk ezzel a névvel a Yankees pitcher után már mikor megemlítették a nevét szerintem rögtön elé is tették a szerződést
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Dave Toub mindig feljön, hogy mennyire kurva jó coach, csak azért nincs felvéve, mert ST.Na most a Giants leigazolta Judge-ot, szintén ST coachként, nem értem.
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Joe Judge --> Giants
több mint 4 éve
Én JMD kapcsán azt se értem, miért tartja mindenki ekkora O géniusznak. Most ha a denveri időszakát nem is nézzük, OC-ként is egyedül Brady-vel és BB-vel a háta mögött volt képes teljesíteni. 2011-ben a Rams-nél se váltotta meg a világot. Úgyhogy álszenteskedés ide vagy oda, én kizártnak tartom, hogy sikeres HC legyen.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Pedig JMD nem lesz 70 évesen is koordinátor.És bőven elég győzelmi attitűdöt és rendszerben gondolkodást szívott magába ahhoz, hogy sikeres főedző legyen. A denveri időszakból bizonyára tanult, a Coltsot meg nem átbaszta, hanem "kedvezőbb kondíciókkal szembesült".
Úgyhogy lehet álszentkedni, de JMD egy top HC kandidáns, aki ha jól választ a lehetőségei közül, akkor szép eredménysora lehet HC-ként is.
több mint 4 éve
Nekem továbbra is szánalmas, hogy ez az ember bárhol még szóba kerül. Híve vagyok az új esélyeknek, de tavaly egy csepp megbànàst nem éreztem a magatartásában, azzal kapcsolatban, ahogy a Coltsal bánt... S azóta sem, úgy is kell annak a csapatnak, amelyik HCként alkalmazza... Bocsánat...Senkit sem erdekel a mult. A fontos az uzlet, es azt a siker meg a gyozelmek szama viragoztatja. JMD pedig sikert jo sokat fel tud mutatni. Ezek pedig meg az egot is felul tudjak irni. Az az liga, ami kis tulzassal keptelen volt kikopni magabol Jeff Fishereket, es ahol Marwin Lewisok egy ev piheno utan ujra foedzoi poszt kapcsan vannak emlegetve egyaltalan, az boven elbir egy faszkalapot, akinek igazabol a rovasan annyi van, hogy szar ember. Mert hogy Denverben mi volt, az ennyi ido elteltevel szerintem azert mar masodlagos, az meg, hogy a Coltsnal... 31 tulajdonosbol 25 le se szarja, hogy atbaszott JMD egy csapatot, amig az nem az illeto csapata volt, mert az eredmenysora elhomalyositja a negativumot. Es ismetlem, a tulajdonosok a gyozelmeket akarjak, nem azt, hogy egy edzot kozkedvelt legyen. Kiz izgat, ha mondjuk sorra szallitja a gyuruket? Senkit.
dande
Az megint egy mas kerdes, hogy JMD siman lehet, hogy nem tobb, mint egy tulhype-olt szaki, akit pont ugyanugy BB tett naggya, ahogy a legtobbeket. Nem BB a tamadoagy, de ha BB nincs ott JMD mellett, a jatekosok jo esellyel nem olyan mentalitassal tesznek barmit, mint BB mellett. Es ez nagyon fontos. Hiaba a vilag legjobb tamadoagya valaki, ha peldaul nem tudja megfeleloen a jatekosaiba nyomni a megfelelo mentalitast, nem kepes eleg jol motivalni, valamint szimplan nincs olyan pedagogiai erzeke, no meg persze tekintelye, mint BBnek. Marpedig ha ez van, akkor szarba kerulsz, amint kikerul moguled BB.
Es en egyre inkabb velekedek ugy, hogy maga JMD orokke a liga egyik legjobb koordinatora lesz, de mint edzo, nem lesz jo. De en orulnek, ha ismet kiprobalna magat, szivesen megneznem, mit tud masodik korben. Es igazabol drukkolok is neki, hogy legyen sikeres. Nem erdekel, mit muvelt Indianapolisban, annak a tortenetnek vege, tovabb kell lepni.
több mint 4 éve
Nekem továbbra is szánalmas, hogy ez az ember bárhol még szóba kerül. Híve vagyok az új esélyeknek, de tavaly egy csepp megbànàst nem éreztem a magatartásában, azzal kapcsolatban, ahogy a Coltsal bánt... S azóta sem, úgy is kell annak a csapatnak, amelyik HCként alkalmazza... Bocsánat...Nem is a megbánás miatt, -mert ez a pénzről szól, és kb lesz.rják az ilyen érzelmi dolgokat- hanem azért csodálkozom, mert HC-ként egyszer már totál megbukott. A munkáját inkább az árazza be, hogy a Pats O nélküle is elég jól működött, ő viszont máshol nem tudott semmi érdemleges eredményt elérni.
dande
több mint 4 éve
Nekem továbbra is szánalmas, hogy ez az ember bárhol még szóba kerül. Híve vagyok az új esélyeknek, de tavaly egy csepp megbànàst nem éreztem a magatartásában, azzal kapcsolatban, ahogy a Coltsal bánt... S azóta sem, úgy is kell annak a csapatnak, amelyik HCként alkalmazza... Bocsánat...
több mint 4 éve
twitter.com/ProFootballTalk/status/1213094047855849472
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
HC Interjú trackerBetöltött helyek:
Washington Redskins: Ron Rivera (Panthers ex-HC)
Dallas Cowboys: Mike McCarthy (Packers ex-HC)
Carolina Panthers: Matt Rhule (Baylor HC)
New York Giants: Joe Judge (Patriots STC)
Cleveland Browns: Kevin Stefanski (Vikings OC)
Dennis Allen (Saints DC):
Eric Bienemy (Chiefs OC):
Brian Daboll (Bills OC):
Perry Fewell (Panthers ideiglenes HC):
Jason Garrett (Cowboys ex-HC):
Mike LaFleur (49ers passing-game coordinator):
Marvin Lewis (Bengals ex-HC):
Don Martindale (Ravens DC):
Mike McDaniel (49ers run-game coordinator):
Josh McDaniels (Patriots OC):
Urban Meyer (Ohio State ex-HC):
Kris Richard (Cowboys DB-edző):
Lincoln Riley (Oklahoma HC):
Greg Roman (Ravens OC):
Robert Saleh (49ers DC):
Jim Schwartz (Eagles DC):
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 4 éve
Én most arra leszek kíváncsi, hogy a rendkívül "sikeres" emberkék, hol és milyen rövid idő alatt kapnak újra lehetőséget, hogy újfent bizonyíthassák zsenialitásukat 😀 😀 😀Hát Kitchensen meglepődnék, ha bárhol kapna akár OC helyet is.
dande
több mint 4 éve
Én most arra leszek kíváncsi, hogy a rendkívül "sikeres" emberkék, hol és milyen rövid idő alatt kapnak újra lehetőséget, hogy újfent bizonyíthassák zsenialitásukat 😀 😀 😀
több mint 4 éve
twitter.com/CFTalk/status/1211027183340281856
---
több mint 5 éve
twitter.com/SBNation/status/1168978776606334977
Madden hates me.
több mint 6 éve
Várjuk meg ezzel McVay Po-ját és következő szezonját.S egy újabb gyöngyszem-közhely, amit idén McVay alaposan megcàfolt:mondjuk ha a hogy szót rendes alakjában képes lennél kiírni, akkor talán meg is érteném a mondanivalódatSzóval akkor leszel HC az NFL-ben, ha az interjúra a kifogásaidat is elviszed a terveid mellett😁Egy HC interjút hogyan kell elképzelni? Hogyan zajlik? Milyen hosszú kb? Mik a sarkalatos pontok?www.si.com/mmqb/2016/01/19/nfl-head-coach-interviews-the-mmqb-jenny-vrentas
tüsi91
baggio 🏈
Másik, ami tetszett, h vki azért bukta a melót, mert nem ismerte a játékosa képességeit, erősségeit. Ehhez képest John Fox epic, mert ő még a jàtékosai neveit sem tudja, mégis elnyerte a melót.
Az is megütötte a szemem, h egy exec azt mondja, h a tulaj megvétózta a harmadik szàmú jelöltjét a HC jelöltnek az egyik koordinàtori pozira. Annak is sok esze van, biztos Haslam volt az owner
Fast Willie
amúgy ebben a cikkben volt az a mondat, ami miatt a legnagyobb gyűlölettel gondolok mindig a belterjes nfl-es edzőkeringőre:
“Staff is the single most important thing, because it shows judgment,” says Casserly, who was a consultant for the Jets coach and GM searches last year. “Everything else in the interview can be scripted, but staff is judgment. If he has the staff wrong, I’m not going to hire him.”
és ezt egy többszörösen leszerepelt ember képes állítani
baggio 🏈
Here’s another: If an offensive coordinator interviewing for a head-coaching job still wants to draw cards for the game, that’s a sign he hasn’t graduated to being the CEO of a team.
Gondolom, HOGY az ős-zseni Casserly őt azonnal kizárta volna🎃
Fast Willie
Nemrég még a wildcat valamint Chip Kelly volt az isten, egy rövid ideig. Aztán "valami" mindkettőből elfogyott. Nagyon fontos a ligában az újítás és a tudás-spillover, de a filmezés és utánkövetés és követő folyamatos megújulás még fontosabb!
Szerkesztette: sapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 365
S egy újabb gyöngyszem-közhely, amit idén McVay alaposan megcàfolt:mondjuk ha a hogy szót rendes alakjában képes lennél kiírni, akkor talán meg is érteném a mondanivalódatSzóval akkor leszel HC az NFL-ben, ha az interjúra a kifogásaidat is elviszed a terveid mellett😁Egy HC interjút hogyan kell elképzelni? Hogyan zajlik? Milyen hosszú kb? Mik a sarkalatos pontok?www.si.com/mmqb/2016/01/19/nfl-head-coach-interviews-the-mmqb-jenny-vrentas
tüsi91
baggio 🏈
Másik, ami tetszett, h vki azért bukta a melót, mert nem ismerte a játékosa képességeit, erősségeit. Ehhez képest John Fox epic, mert ő még a jàtékosai neveit sem tudja, mégis elnyerte a melót.
Az is megütötte a szemem, h egy exec azt mondja, h a tulaj megvétózta a harmadik szàmú jelöltjét a HC jelöltnek az egyik koordinàtori pozira. Annak is sok esze van, biztos Haslam volt az owner
Fast Willie
amúgy ebben a cikkben volt az a mondat, ami miatt a legnagyobb gyűlölettel gondolok mindig a belterjes nfl-es edzőkeringőre:
“Staff is the single most important thing, because it shows judgment,” says Casserly, who was a consultant for the Jets coach and GM searches last year. “Everything else in the interview can be scripted, but staff is judgment. If he has the staff wrong, I’m not going to hire him.”
és ezt egy többszörösen leszerepelt ember képes állítani
baggio 🏈
Here’s another: If an offensive coordinator interviewing for a head-coaching job still wants to draw cards for the game, that’s a sign he hasn’t graduated to being the CEO of a team.
Gondolom, HOGY az ős-zseni Casserly őt azonnal kizárta volna🎃
több mint 6 éve
Fiú az apjától?Nyilván a magyar NB1-ből vették a mintát az edzőkeringőre 😊
Apa mi legyek, ha nagy leszek?:
Menj el NFL Coahnak, abból bajod nem lehet 😊 | látod fiam, én is az vagyok 😊 |
dande
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Fiú az apjától?Apa mi legyek, ha nagy leszek?:
Menj el NFL Coahnak, abból bajod nem lehet 😊 | látod fiam, én is az vagyok 😊 |