Kiből lehet 2024-ben NFL vezetőedző?
Washington Commanders
GM:
Adam Peters (49ers assistant GM) KINEVEZVE
HC:
Dan Quinn (Cowboys DC) KINEVEZVE
Los Angeles Chargers
GM:
Joe Hortiz (Ravens director of player personnel) KINEVEZVE
HC:
Jim Harbaugh (Michigan HC) KINEVEZVE
Carolina Panthers
GM:
Dan Morgan (Panthers assistant GM) KINEVEZVE
HC:
Dave Canales (Buccaneers OC) KINEVEZVE
Las Vegas Raiders
GM:
Tom Telesco (ex-Chargers GM) KINEVEZVE
HC:
Antonio Pierce (Raiders ideiglenes HC) KINEVEZVE
Atlanta Falcons
HC:
Raheem Morris (Rams DC) KINEVEZVE
Tennessee Titans
HC:
Brian Callahan (Bengals OC) KINEVEZVE
Seattle Seahawks
HC:
Mike Macdonald (Ravens DC) KINEVEZVE
New England Patriots
HC:
Jerod Mayo (Patriots LB-edző) KINEVEZVE
Szerkesztette: empty taxi
Kicsit off, de Gase miért ilyen forró név most speciel a Hawks-nál? Azért mert OC-ként Peytonnal egyszer bejutott a SB-ba?Ilyen az, mikor egy embernek jó kapcsolatrendszere van, csak a sportvilágban ez a nyilvánosság előtt játszódik. A kognitív disszonanciát meg az okozza, hogy eközben az nfl-ben eladják azt a mantrát, hogy itt minden háború héten van és hogy a liga a kompetitivizmus csúcsa.
dancogo
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Adam Gase, most már indul a buszod,Kicsit off, de Gase miért ilyen forró név most speciel a Hawks-nál? Azért mert OC-ként Peytonnal egyszer bejutott a SB-ba?Denverben egyik évben még Tebow-val dolgozott, a következőben már Manninggel, és mindkét esetben működött az O, pedig teljesen újra kellett strukturálni. OC-ként van benne ráció, a tudása talán megvan hozzá, csak időközben kiderült, hogy szar ember és szerintem megbolondult.
dancogo
Szokol
Menj haza szépen,
Látszik, hogy tudod,
Hogy meg vagy bolondulva,
S holnap ne gyere újra,
Ne gyere újra!
jah csak 2011ben még WR coach volt nem pedig OCKicsit off, de Gase miért ilyen forró név most speciel a Hawks-nál? Azért mert OC-ként Peytonnal egyszer bejutott a SB-ba?Denverben egyik évben még Tebow-val dolgozott, a következőben már Manninggel, és mindkét esetben működött az O, pedig teljesen újra kellett strukturálni. OC-ként van benne ráció, a tudása talán megvan hozzá, csak időközben kiderült, hogy szar ember és szerintem megbolondult.
dancogo
Szokol
11-12ben McCoy volt az OC
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Kicsit off, de Gase miért ilyen forró név most speciel a Hawks-nál? Azért mert OC-ként Peytonnal egyszer bejutott a SB-ba?Denverben egyik évben még Tebow-val dolgozott, a következőben már Manninggel, és mindkét esetben működött az O, pedig teljesen újra kellett strukturálni. OC-ként van benne ráció, a tudása talán megvan hozzá, csak időközben kiderült, hogy szar ember és szerintem megbolondult.
dancogo
Kicsit off, de Gase miért ilyen forró név most speciel a Hawks-nál? Azért mert OC-ként Peytonnal egyszer bejutott a SB-ba?a mostani idényt nem tudom, de korábban Manning ajánlgatta őt Miamiba és New Yorkba is /legalábbis úgy emlékszem/
dancogo
Andy Reid today on Bieniemy: “Whoever gets him, I think, is a very lucky organization. ... He does wonders with athletes. He’s able to maximize their abilities on the field, he gives them that extra boost to be productive person off the field.”
— Nancy Armour (@nrarmour) January 18, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Friss a tracker.Again.
empty taxi
Madden hates me.
The #Chargers top choice all along, Brandon Staley put his resume on the field all season. Now Staley stays in LA... and may not even have to move. https://t.co/ZT4IQDZsFk
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 18, 2021
Dan Campbell -> Lions
Terry Fontenot -> Atlanta GM
Saints also expected to lose their director of pro scouting, Terry Fontenot, who is expected to be the Falcons’ new general manager, per sources. The two sides still need to work out a deal, but Fontenot is expected to be bound for Atlanta. https://t.co/0AC7fikS4W
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 18, 2021
Dabollnak, Bradynek és Bienemynek maradt a Texans és a Phily. Hm... Az Eaglesnél még fel se merült Daboll neve. A Bills lehet nagyon nagyot nyer. Eljutottak az AFC Döntőig és maradhat az OC-jük is.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Jets are hiring former 49ers’ DC Robert Saleh as their next head coach, per league sources. The two sides now have reached agreement on a five-year deal.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 15, 2021
Madden hates me.
A lions új gmje Brad Holmes former vp director of college scouting a ramsnél. A rams két harmadik koros comp picket kap mert kitermelték Holmest az nflnek.Egyet idén, egyet jövőre.
samu09
GO JETS!!!
Madden hates me.
A pálinka bárhonnan undorító, aprópénz az elmém.Amatőr tanyasi faszok 😛 😀áh Kübek a király 😀 de stratégiailag jobb Szőregen pálinkafőzdét üzemeltetni 😀Szőreg jó hely, egyedül Tápé veri 😀oké, nem tudtam hogy mennyire vagy naprakész 😀Hamarosan frissítek, a délutánomat az Agárdi Pálinkafőzde támogatta, így kell még idő. 😀Friss a tracker.Broncosnál van Paton
empty taxi
Negritis
empty taxi
én a Szőregi pálinkafőzde termését szoktam inni 😀
Negritis
empty taxi
Negritis
peach
S lőn.Hamarosan frissítek, a délutánomat az Agárdi Pálinkafőzde támogatta, így kell még idő. 😀Friss a tracker.Broncosnál van Paton
empty taxi
Negritis
empty taxi
Madden hates me.
Amatőr tanyasi faszok 😛 😀áh Kübek a király 😀 de stratégiailag jobb Szőregen pálinkafőzdét üzemeltetni 😀Szőreg jó hely, egyedül Tápé veri 😀oké, nem tudtam hogy mennyire vagy naprakész 😀Hamarosan frissítek, a délutánomat az Agárdi Pálinkafőzde támogatta, így kell még idő. 😀Friss a tracker.Broncosnál van Paton
empty taxi
Negritis
empty taxi
Negritis
empty taxi
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
áh Kübek a király 😀 de stratégiailag jobb Szőregen pálinkafőzdét üzemeltetni 😀Szőreg jó hely, egyedül Tápé veri 😀oké, nem tudtam hogy mennyire vagy naprakész 😀Hamarosan frissítek, a délutánomat az Agárdi Pálinkafőzde támogatta, így kell még idő. 😀Friss a tracker.Broncosnál van Paton
empty taxi
Negritis
empty taxi
Negritis
empty taxi
Szőreg jó hely, egyedül Tápé veri 😀oké, nem tudtam hogy mennyire vagy naprakész 😀Hamarosan frissítek, a délutánomat az Agárdi Pálinkafőzde támogatta, így kell még idő. 😀Friss a tracker.Broncosnál van Paton
empty taxi
Negritis
empty taxi
Negritis
Madden hates me.
oké, nem tudtam hogy mennyire vagy naprakész 😀Hamarosan frissítek, a délutánomat az Agárdi Pálinkafőzde támogatta, így kell még idő. 😀Friss a tracker.Broncosnál van Paton
empty taxi
Negritis
empty taxi
Hamarosan frissítek, a délutánomat az Agárdi Pálinkafőzde támogatta, így kell még idő. 😀Friss a tracker.Broncosnál van Paton
empty taxi
With Denver hiring George Paton as its GM, Brad Holmes becomes the favorite to become the Lions’ GM.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 13, 2021
Negritis
Madden hates me.
Friss a tracker.Broncosnál van Paton
empty taxi
With Denver hiring George Paton as its GM, Brad Holmes becomes the favorite to become the Lions’ GM.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 13, 2021
Madden hates me.