Kiből lehet 2024-ben NFL vezetőedző?
19 feliratkozó
10 hónapja
Akkor mindenki kedvenc trackere:Washington Commanders
GM:
Adam Peters (49ers assistant GM) KINEVEZVE
HC:
Dan Quinn (Cowboys DC) KINEVEZVE
Los Angeles Chargers
GM:
Joe Hortiz (Ravens director of player personnel) KINEVEZVE
HC:
Jim Harbaugh (Michigan HC) KINEVEZVE
Carolina Panthers
GM:
Dan Morgan (Panthers assistant GM) KINEVEZVE
HC:
Dave Canales (Buccaneers OC) KINEVEZVE
Las Vegas Raiders
GM:
Tom Telesco (ex-Chargers GM) KINEVEZVE
HC:
Antonio Pierce (Raiders ideiglenes HC) KINEVEZVE
Atlanta Falcons
HC:
Raheem Morris (Rams DC) KINEVEZVE
Tennessee Titans
HC:
Brian Callahan (Bengals OC) KINEVEZVE
Seattle Seahawks
HC:
Mike Macdonald (Ravens DC) KINEVEZVE
New England Patriots
HC:
Jerod Mayo (Patriots LB-edző) KINEVEZVE
Szerkesztette: empty taxi
több mint 3 éve
Az alsó 3 GMet azért olyan szivesen szembesíteném ezzel a mocsokkal amit maguk után hagytak.
empty taxi
Ezt a ganét akarmelyikünk összehozná csukott szemmel.
több mint 3 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Maradni fog Lynn, a nyakamat teszem rá.. Kingsburyt kéne kivágniMa csak Marrone kivágására lehet számítani HC fronton, ugye? Több HC üresedés nem igazán lesz?Chargers kérdéses még + 1 meglepetés mindig benne van.
Beki
Cruyffista
wide open
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
wide open
158
Maradni fog Lynn, a nyakamat teszem rá.. Kingsburyt kéne kivágniMa csak Marrone kivágására lehet számítani HC fronton, ugye? Több HC üresedés nem igazán lesz?Chargers kérdéses még + 1 meglepetés mindig benne van.
Beki
Cruyffista
több mint 3 éve
Én meg reménykedek, bár szerintem hiába.sajnos nálunk Elway közölte h Fangio jó munkát végezMa csak Marrone kivágására lehet számítani HC fronton, ugye? Több HC üresedés nem igazán lesz?Chargers kérdéses még + 1 meglepetés mindig benne van.
Beki
Cruyffista
bár hátha látta a tegnapi időkérést és átgondolja
Negritis
Plusz amennyire Elway érzi mostanában a HC posztot lehet egy mégrosszabb jönne... bár akkor legalább reménykedni lehetne.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Peter King szerint lehet csak 5 lesz.sajnos nálunk Elway közölte h Fangio jó munkát végezMa csak Marrone kivágására lehet számítani HC fronton, ugye? Több HC üresedés nem igazán lesz?Chargers kérdéses még + 1 meglepetés mindig benne van.
Beki
Cruyffista
Negritis
• Five coach vacancies, assuming Doug Marrone gets word in Jacksonville today. One club official on a team with a vacancy told me over the weekend, “There may only be five.” The Jets, Detroit, Atlanta, Houston and Jacksonville. Anthony Lynn may have saved his job with a season-ending four-game winning streak with the Chargers. Urban Meyer’s the hot name in Jacksonville. He reminds me of another college hotshot: Nick Saban.profootballtalk.nbcsports.com/2021/01/04/washington-philly-nfl-week-17-20-people-fmia-peter-king/
több mint 3 éve
sajnos nálunk Elway közölte h Fangio jó munkát végezMa csak Marrone kivágására lehet számítani HC fronton, ugye? Több HC üresedés nem igazán lesz?Chargers kérdéses még + 1 meglepetés mindig benne van.
Beki
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Cruyffista
3 340
Ma csak Marrone kivágására lehet számítani HC fronton, ugye? Több HC üresedés nem igazán lesz?Chargers kérdéses még + 1 meglepetés mindig benne van.
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ma csak Marrone kivágására lehet számítani HC fronton, ugye? Több HC üresedés nem igazán lesz?
több mint 3 éve
Levi
597
Bienemy vagy Saleh hozzánk is igazán jöhetne
több mint 3 éve
Bears topicban írtam Fitzgeraldról, hogy bár sokáig úgy tűnt, sose fog elmenni alma materétől, az időzítés most számára tökéletes a váltáshoz: nagyjából kimaxolta, amit a Northwesternnél elérhet, az egyetem AD-je is most lépett még egy szinttel feljebb (ACC commish lett), ráadásul visszavonult évtizedes DC-je. Még mindig csak 46 éves, és ha nem jönnek a sikerek az NFL-ben, a Wildcats-nél nagyjából bármikor tárt karokkal fogadnák vissza.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Rapapa szerint Urban Meyer, vagy ha ő nem vállalná RYAN DAY is lehet akár majd Marrone utóda a jagsnél. Aki még mindig nem 100%, hogy megy, csak "valószinű"...
If Urban Meyer decides to stay retired… Ohio St coach Ryan Day is a potential target, sources say. https://t.co/Rw6D14iOaw
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 2, 2021
iktriad
B1G coaching update...
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 3, 2021
Northwestern HC Pat Fitzgerald is open to taking NFL HC interviews; Ohio State HC Ryan Day is not, per sources.
Pat Fitzgerald is a coach some believe will interest Jets GM Joe Douglas. Most thought he wasn’t interested in leaving Northwestern, though. ... https://t.co/onZwBOQKkZ
— Ralph Vacchiano (@RVacchianoSNY) January 3, 2021
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Frissült a tracker.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 007
Nekem nem volt kedvencem Schumi, de egy kalap szar Ferrarihoz ment át és lett ott domináns a csapat, majd elment a Mercihez, ami az elmúlt években megint csak brutálisan kiemelkedik, nem kétlem, hogy ehhez azért jócskán kellett az ő munkássága is.Így-így.
Ha ezt nézzük, akkor ha BB lerak egy dinasztiaalapot, és az utódja is szétnyeri magát, az nem rontja az ő renoméját. Amúgy nemrégiben írtam erről a témáról kicsit hosszabban, és tartom, attól, hogy BB mérlege Brady nélkül milyen, attól még BB az egyik legjobb edző a liga történetében, és bőven látom, hogy 2-3 év múlva megint hasonlóan erős csapatot tud felépíteni. Illetve azt is, hogy ezzel a Buccaneersszel BB már rég első kiemelt lenne
Wyatt
Felesleges BB-t ekézni, mert ilyen alapon elő lehetne venni Paytont is, hogy miért csak 1 SB-t nyert (eddig) Brees-szel. Vagy h Shula miért nem tudott SB-t nyerni Marinoval 83-95 között?
BB mérlegét nézni meg megint felesleges sztem, de ezt beszéltük is korábban. Kvázi amikor kirúgták a Brownstól, akkor már egy elég jó csapat lett összerakva ami SB esélyes is volt.
Az meg hogy TB a ligában van, az köszönhető saját magának és BB-nek is. Sztem ha biztos lett volna benne, hogy draftolatlanként le tudná igazolni, akkor elvitte volna úgy.
Schumit meg én is utáltam évekig, aztán vmikor vmiért megkedveltem, valszeg a hihetetlen munkamorálja miatt. De ugyanez volt Alonsoval is és Vettellel vagy Hamiltonnal, habár utóbbinál kiemelik h a Mercivel könnyű nyernie, viszont oda el is kellett jutnia és már első, McLarenes évében átugrotta Alonsot.
Valószínű a legnagyobbakat sokan utálják, mert hihetetlen arrogancia tud bennük munkálni amiatt, hogy mindent megpróbálnak alárendelni, alárendeltetni a győzelemnek.
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 872
bár nincs felsorolva, de volt már említés szintjén:Matt Campbell marad Iowa Staten 2025-ig.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Rapapa szerint Urban Meyer, vagy ha ő nem vállalná RYAN DAY is lehet akár majd Marrone utóda a jagsnél. Aki még mindig nem 100%, hogy megy, csak "valószinű"...If Urban Meyer decides to stay retired… Ohio St coach Ryan Day is a potential target, sources say. https://t.co/Rw6D14iOaw
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 2, 2021
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Nekem nem volt kedvencem Schumi, de egy kalap szar Ferrarihoz ment át és lett ott domináns a csapat, majd elment a Mercihez, ami az elmúlt években megint csak brutálisan kiemelkedik, nem kétlem, hogy ehhez azért jócskán kellett az ő munkássága is.Ha ezt nézzük, akkor ha BB lerak egy dinasztiaalapot, és az utódja is szétnyeri magát, az nem rontja az ő renoméját. Amúgy nemrégiben írtam erről a témáról kicsit hosszabban, és tartom, attól, hogy BB mérlege Brady nélkül milyen, attól még BB az egyik legjobb edző a liga történetében, és bőven látom, hogy 2-3 év múlva megint hasonlóan erős csapatot tud felépíteni. Illetve azt is, hogy ezzel a Buccaneersszel BB már rég első kiemelt lenne
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 007
Ööö, Schumacherben pont az volt a nagyszerű, hogy nem a legjobb autóval dominálta szét a bajnokságot.Nekem meg van egy olyan sanda gyanúm, hogy ívében Belichick karrierje hasonló lesz M. Schumacheréhez, aki szét dominálta a bajnokságot -amíg a legjobb autó az övé volt. Majd egy másik autóban lehozott pár középsz.r szezont, bármi említésre méltó eredmény nélkül. Így is legenda, de ha kimaradt volna a végén az a pár Mercis év, akkor azért más lenne, mert addig olyan rajt/győzelem, rajt/dobogó arányszámai voltak, ami valami nagyon durva.Fura amúgy, hogy BB alól kb. mindenki ezt az autoriter stílust akarta meghonosítani az új csapatánál, kb. mintha ő tudna mindent, csak épp JMD-vel, BoB-val meg Patriciaval ellentétben BB tényleg értette a dolgokat és tudta mi kell ahhoz, hogy összerakjon egy jó csapatot.Alapvetően azért, mert alaphelyzetben az autoriter stílus nagyobb valószínűséggel vezet átlátható struktúrához, jól kezelhető rendszerhez, pontos feladatvégrehajtásokhoz, egzakt felelősségekhez és így sikerhez is mint bármi más.
Solymi
De pont ezért sokkal fontosabb a vezető személyes kompetenciája, képessége, karizmája, mivel az autoriterségből következően ezekre nagyobb szükség is van.
A konkrét esetekben az történt, hogy az elmélet jó volt, de a gyakorlat meg nem, mivel olyan emberek "játszottak" autoriter vezetőt, akik nem eléggé képességesek ehhez, így szinte mindenhol egyértelmű kudarcok születtek.
Hiába látták, hogy miként csinálja Belichick, ők nincsenek azon a vezetői/szakmai szinten, mint BB.
Sobri Jóska
És nagyjából ugyanezt vizionálom Bill bácsinál, ha tavaly visszavonult volna, azt az eredménylistát, W/L arányt sokáig csak nézte volna mindenki. De TB12 nélkül most jönni fog pár közepes vagy gyengébb szezon, és nem lesz olyan szép a vége, mint az elmúlt 20 év.
Jan
Az ő idejében annyit tesztelt, hogy mindent tudott az autóról, így ki tudta belőle hozni a maximumot.
Plusz ott volt mögötte Todt meg Brawn, akik meg összerakták a stratégiát.
Az NFL-ben megismételni ezt a BB-TB párosítást...hááát...nem tudom, talán most a Reid-Mahomes páros képes lehet rá, habár azt látom, hogy több csapat is kezdi összekapni magát és talán eltűnik a chokerkedés, ezáltal komolyabb versenyhelyzetet teremtve. Viszont az is igaz, hogy más csapatok meg most zuhannak meg.
Mindenesetre AFC oldalon jön fel a Titans, Bills, Dolphins, a Colts is viszonylag szépen szerepelt a konferenciájában.
Viszont most a Chiefs csoportjában alakult ki az a felborult erőegyensúly mint ami korábban a Pats csoportjában volt.
De visszatérve BB sikereire, nem tudom, hogy ezt meg lehetne-e ismétleni, akár 3-4 komolyabb playoff runt egymás után, de ha valaki képes lehet rá, az ő. Kérdés az, hogy az elkövetkezendő két-három évben sikerül-e megint egy jó stábot és csapatot összehozni.
több mint 3 éve
Nekem meg van egy olyan sanda gyanúm, hogy ívében Belichick karrierje hasonló lesz M. Schumacheréhez, aki szét dominálta a bajnokságot -amíg a legjobb autó az övé volt. Majd egy másik autóban lehozott pár középsz.r szezont, bármi említésre méltó eredmény nélkül. Így is legenda, de ha kimaradt volna a végén az a pár Mercis év, akkor azért más lenne, mert addig olyan rajt/győzelem, rajt/dobogó arányszámai voltak, ami valami nagyon durva.Fura amúgy, hogy BB alól kb. mindenki ezt az autoriter stílust akarta meghonosítani az új csapatánál, kb. mintha ő tudna mindent, csak épp JMD-vel, BoB-val meg Patriciaval ellentétben BB tényleg értette a dolgokat és tudta mi kell ahhoz, hogy összerakjon egy jó csapatot.Alapvetően azért, mert alaphelyzetben az autoriter stílus nagyobb valószínűséggel vezet átlátható struktúrához, jól kezelhető rendszerhez, pontos feladatvégrehajtásokhoz, egzakt felelősségekhez és így sikerhez is mint bármi más.
Solymi
De pont ezért sokkal fontosabb a vezető személyes kompetenciája, képessége, karizmája, mivel az autoriterségből következően ezekre nagyobb szükség is van.
A konkrét esetekben az történt, hogy az elmélet jó volt, de a gyakorlat meg nem, mivel olyan emberek "játszottak" autoriter vezetőt, akik nem eléggé képességesek ehhez, így szinte mindenhol egyértelmű kudarcok születtek.
Hiába látták, hogy miként csinálja Belichick, ők nincsenek azon a vezetői/szakmai szinten, mint BB.
Sobri Jóska
És nagyjából ugyanezt vizionálom Bill bácsinál, ha tavaly visszavonult volna, azt az eredménylistát, W/L arányt sokáig csak nézte volna mindenki. De TB12 nélkül most jönni fog pár közepes vagy gyengébb szezon, és nem lesz olyan szép a vége, mint az elmúlt 20 év.
több mint 3 éve
Fura amúgy, hogy BB alól kb. mindenki ezt az autoriter stílust akarta meghonosítani az új csapatánál, kb. mintha ő tudna mindent, csak épp JMD-vel, BoB-val meg Patriciaval ellentétben BB tényleg értette a dolgokat és tudta mi kell ahhoz, hogy összerakjon egy jó csapatot.Alapvetően azért, mert alaphelyzetben az autoriter stílus nagyobb valószínűséggel vezet átlátható struktúrához, jól kezelhető rendszerhez, pontos feladatvégrehajtásokhoz, egzakt felelősségekhez és így sikerhez is mint bármi más.
Solymi
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 007
Lehet Saleh jobb választás lesz mint Patricia.Nincs olyan akitől az eddigi nevek közül kiverne a víz. Oda jutottam, hogy kb mindegy.Lionsba nincs olyan aki "A" fit.Én is Saleht preferálnám hozzátok, de szintúgy így gondoltam Patriciával is...
Na ezt érzem amúgy én is.
Saleh felé hajlok picit a karaktere miatt, de őt sem érzem biztos választásnak.
Mondjuk Patrísát annak gondoltam....
Bazzani
Nem tudom. Van még neked aki szimpatikus Salehn kívül?
tenorx
Bazzani
Fura amúgy, hogy BB alól kb. mindenki ezt az autoriter stílust akarta meghonosítani az új csapatánál, kb. mintha ő tudna mindent, csak épp JMD-vel, BoB-val meg Patriciaval ellentétben BB tényleg értette a dolgokat és tudta mi kell ahhoz, hogy összerakjon egy jó csapatot.
Most úgy néz ki azért, hogy Flores beválik, mert érti hogyan kell csapatot építeni ill. jó embereket vitt magával.
Talán ugyanez lesz Joe Judge is és ne felejtsük el, hogy a Daboll is eltöltött a Patsnél vagy 8 évet különböző időközökben, bár itt inkább edzői feladatai voltak.
Salehról meg annyit tudok, hogy elég jól összerakta az SF védelmét és az sem mindegy h Lynch meg Shanahan alatt tevékenykedett, szóval vihet egy jóféle mentalitást oda.
Megérdemelné már a Lions is, hogy kinőjön a choker státuszból, szerencsétlen Staffordot is h elpocsékolták, Megatronról nem is beszélve.
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Merlin85
1 401
Csak most látom, hogy már van ilyen topic is, én meg linkelgettem a csapatfórumokba, na mindegy...Texansnál én John Dorsey - Eric Bienemy párost látnék szívesen.
több mint 3 éve
Nincs olyan akitől az eddigi nevek közül kiverne a víz. Oda jutottam, hogy kb mindegy.Lionsba nincs olyan aki "A" fit.Én is Saleht preferálnám hozzátok, de szintúgy így gondoltam Patriciával is...
Bazzani
tenorx
több mint 3 éve
Lionsba nincs olyan aki "A" fit.Én is Saleht preferálnám hozzátok, de szintúgy így gondoltam Patriciával is...
Bazzani
több mint 3 éve
Texansnál annyira érzem ezt a Bazirgan-Caldwell párost. Ott most tuti nem reszkíroznak valami újonc HC-val. Jim papa meg nagy QBsuttogó.