NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 594 — Dolphins fan
Azért azt is figyelembe kell venni, hogy ezt a - szakértők szerint is - unikumnak számító Philly offense-t nem nagyon tudják már megmutatni ezen a meccsen kívül... Ha nem lesznek átszervezések akkor a 9. heti Oakland elleni, rangadónak nem igazán nevezhető meccsen kívül az összes többi a 19:00-es idősávban kezdődik majd. Jó, ez lehet kicsit elfogult hsz. volt és Titeket egyáltalán nem érdekel 😀Rataxes
De azt is vedd figyelembe, hogy az NFL "menet" közben is szoktak (persze előre bejelentve) változtatni a műsort. Lehet, hogy egy csapat 1 p.m. kezdésű lenne, de mivel jó és szórakoztató játékot nyomott, ami megéri az NFL-nek (többen nézik a tv-ben otthon + az egész világon, több bevétel stb.), akkor átteszi ezt a meccset 4:05 v. 4.25 p.m.
Én még így emlékszek,de lehet rosszul tudom.

A Chargers-t azért favorizálnám, mert ők is ritkán kerülnek mostanában képernyőre (de ha ezt nézzük a Philly is) + nagyon le lettek sajnálva a szezon elején, és szerintem annál sokkal jobbak mint előzetesen gondoltak v. írtak róluk. Így szerintem mindenképpen izgi meccsnek néz ki.

Én már persze megszoktam, hogy a Dolphins igen ritkán kerül a Sport Tv képernyőjére, de a 4. héten nincs okom siránkozni, mert a MNF a miénk. :p

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley
Akkor ma kellett volna adni a Philly meccset aminek legalább értelme is volna.
Kurva izgalmasak a Denver meccsei ahol kb agyonvernek mindenkit.

több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Azért azt is figyelembe kell venni, hogy ezt a - szakértők szerint is - unikumnak számító Philly offense-t nem nagyon tudják már megmutatni ezen a meccsen kívül... Ha nem lesznek átszervezések akkor a 9. heti Oakland elleni, rangadónak nem igazán nevezhető meccsen kívül az összes többi a 19:00-es idősávban kezdődik majd. Jó, ez lehet kicsit elfogult hsz. volt és Titeket egyáltalán nem érdekel 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Mivel szavazásra bocsátották, világosan látszik, hogy melyikre nagyobb az igény. Más kérdés, hogy én nem szavaztattam volna meg, hanem simán beteszem a Chargers - Cowboys meccset. Kizártnak tartom, hogy kevesebben nézték volna, mint a Denvert fogják, és mégis színesebb a paletta. Több olyan ismerősöm van, aki néz NFL-t, de nem fanatikus. Az ő szemszögükből mindegy szinte, hogy mit adnak, csak foci legyen. Az eddigi infók alapján mindig pár érdekesebb meccset kínál fel a kinti partner a Sport Tv-nek, nem hiszem, hogy azok közül bármelyik meccs választása melléfogás lenne. Ha a cél a sportág folyamatos népszerűsítése, akkor meg nem egy réteg folyamatos kiszolgálása, hanem a paletta minél színesebb terítése kell legyen a cél.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 890 — #NoStress
jjncaa
Igen, minden tematikus csatorna teljes nézettsége mérési hibahatáron belül van, tehát a nézettség mint olyan nem szempont, de nem is ezt írtam.
Hanem azt, hogy vannak Magyarorszáon népszerű csapatok, és egy kereskedelmi csatorna igyekszik ezek szurkolóit kiszolgálni.
Pl. a Patriots, Green Bay, Saints, Steelers és most a Denver.
Míg vannak olyan csapatok, melyeknek lényegesen kevesebb drukkere van, és egy kereskedelmi csatorna nem fogja eröltetni, hogy ezektől a csapatoktól meccs kerüljön a képernyőre.
Pl. Jaguars, Rams, Tampa, Detroit, stb.
Tehát nem a nézettség miatt preferálódnak az első csoport csapatai, hanem a nézők teljesebb kiszolgálása érdekében.

több mint 12 éve
Béczkó 1 264
Én is úgy gondolom, hogy jobb lenne a Chargers - Cowboys meccs! Kicsit sok már a Denver.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 754 — no es importante
Ezerszer lejátszott vita ez is, de egy statisztikát azért megnéznék arról, hogy melyik csapat hányszor került eddig képernyőre, és az egyes párosítások között nézettségben mekkora különbségek vannak. Mert szerintem az igazi slágermeccseket leszámítva bőven a mérési hibahatáron belül alakulnak a nézettségi adatok, ergo még mindig csak feltételezhetjük, hogy két "népszerű" csapat mérkőzését többen nézik, mint két kevésbé felkapottét (és a "lényegesen több" is ugye relatív).

Pláne hogy a sport tv nézőinek jelentős százaléka "NFL fan", tehát azért kapcsol oda, mert ott tudja nézni a profi ligát, aki kifejezetten a kedvenceire kíváncsi és senki másra, az már megoldotta/meg fogja oldani, hogy őket is tudja követni aztán. Tehát egy részről szerintem abszolút nem logikus, hogy 32 gárdából kb. 6-10 az, ami úgy tűnik, mintha állandóan előtérben lenne (az TNF-fel és az MNF-fel együtt), csak ebből kiindulva én max. 20 csapatosnak gondolnám az NFL-t...

Az is kissé ellentmondásos helyzet, hogy a csatornára a sportág hazai úttörőjeként tekintünk, talán épp ezért lenne kiemelten fontos, ha a változatosságra is törekednének néha, szerintem.

Aztán persze ha állandóan Denver meccs megy, akkor nyilván egyre több "kocanéző" kezd el nekik "drukkolni", majd lehet erre fogni, hogy miért megint Denver meccs megy 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Akkor az idei idényben is felteszem a szokásos kérdést:
Ha valakinek kereskedelmi tévéje lenne, akkor melyik meccset adná:
A: ahol két olyan csapat játszik, amelyik sok nézőt érdekel?
B: ahol két olyan csapat játszik, amelyik kevesebb nézőt érdekel?
És van egy harmadik kérdésem is:
C: ha az "A" választ adta, akkor ha megkérdezem másodjára, harmadjára, minden héten újra és újra, akkor ugyan miért ne kapnék mindig "A" választ?Sobri Jóska
kit érdekel ez? 5ből5ször adják a Denvert, bocs h nem verem a seggem a földhöz örömömben.braxa88
Azt csinálsz amit akarsz.
Ahogy a sportTV is.
Te is lehetsz illogikus, érzelemvezérelt, vagy bármi, ők is lehetnek kereskedelmi, racionális vagy bármi.
A Denver az idei év Patriots-a.
A Seahawks-ot meg majd látod a SB-ban, meg a PO-ban.
Hidd el, nem veszítesz semmit, hogy nem a sportTV-s közvetítést nézed.

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
C: ha az "A" választ adta, akkor ha megkérdezem másodjára, harmadjára, minden héten újra és újra, akkor ugyan miért ne kapnék mindig "A" választ?Sobri Jóska
kit érdekel ez? 5ből5ször adják a Denvert, bocs h nem verem a seggem a földhöz örömömben.
több mint 12 éve
C: ha az "A" választ adta, akkor ha megkérdezem másodjára, harmadjára, minden héten újra és újra, akkor ugyan miért ne kapnék mindig "A" választ?

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley
Höri!
Jövő héten megint tuti a Denver meccs.
És lesz még szerintem több is.

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Nem fizetek és nem szaggat....peach
Jó neked.
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 594 — Dolphins fan
59-41 eddig a Denver meccsnek. Én személy szerint a Chargers-re kíváncsi lennék, de ha akarom megnézem máshol.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Szavazás becslés felmérőnek is jó a bowl.hu kedvenc csapatos táblázata. 8-)

Az Eagles a 7., a Broncos a 13. legnépszerűbb gárda, így nagy eséllyel több szavaztot gyűjtenek mint a 11. Cowboys és a 25. Chargers.

Viszont ezzel lehet, hogy ki is fújnak a Denvernek a szezonra alapszakaszra, mivel a Colts és a Patriots ellen is SNF időben játszanak, ami ritkán kerül adásba, a Texans ellen meg 7-kor, ha el nem pakolják.Höri
van rá egy százasom h a "BRADY MANNING elleni rangadót" megmutatják. ha SNF ha nem

a kedvenc csapatos táblázatot összehasonlítanám egy olyan táblával, ami azt mutatja, hogy hányszor voltak MOn képernyőn.
sztem kb 80%ban stimmelne
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
jó, nekem se szaggat igazából, csak éreztetni akartam valahogy 😀

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Szavazás becslés felmérőnek is jó a bowl.hu kedvenc csapatos táblázata. 8-)

Az Eagles a 7., a Broncos a 13. legnépszerűbb gárda, így nagy eséllyel több szavaztot gyűjtenek mint a 11. Cowboys és a 25. Chargers.

Viszont ezzel lehet, hogy ki is fújnak a Denvernek a szezonra alapszakaszra, mivel a Colts és a Patriots ellen is SNF időben játszanak, ami ritkán kerül adásba, a Texans ellen meg 7-kor, ha el nem pakolják.

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
első négy héten képernyőn a denver.
meg kell szavaztatni persze...braxa88
De amikor a csendes többség sms özönt zúdít a sporttv-re, hogy "mé' van má' megint a Denver a tévében" lehet mondani, hogy mi mást akartunk adni, dehát a szavazás eredménye más lett. Csókolom.
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 769 — a new hope (again)
Nem fizetek és nem szaggat....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Én a denvertől függetlenül örülök ha nem szaggatós kaka minőségű streamet nézek, hanem normálisan tv-t.ano92
Csak fizesd ki, és rögtön nem szaggat... 😛
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Én a denvertől függetlenül örülök ha nem szaggatós kaka minőségű streamet nézek, hanem normálisan tv-t.

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
5.forduló Dallas-Denver esti meccs.
Meglesz ott az 5 is.Bazzani
😀 😀 ,áá akkor inkább kihagyják és lesz vmi más 😀

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Chip Kellyt a népnek 😉
több mint 12 éve