NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 12 éve
Volt anno a lockout idején egy vita, hogy mi a gátja az ncaa itthoni elterjedésének, és a fő okok között - mint megannyiszor - előjött a nagy fluktuációMuszáj tehát most megjegyeznem, hogy a 2005-ben Super Bowlt játszó Seattle kerete Trufant távozásával 7 idény alatt cserélődött ki teljesen, ami ugyan több, mint az 5, de annyival azért mégse...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Carrie Underwood lesz a SNF új arca Faith Hill helyett. Jó döntés.szabaMegnyugodtam, rajta is jól fog állni az NBC-s egyenruha
több mint 12 éve
Carrie Underwood lesz a SNF új arca Faith Hill helyett. Jó döntés.szabaszomorúak a nagymama komplexusos fórumozóink
több mint 12 éve
Carrie Underwood lesz a SNF új arca Faith Hill helyett. Jó döntés.
több mint 12 éve
www.oregonlive.com/ducks/index.ssf/2013/05/former_oregon_duck_cliff_harri.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterCliff Harrist elkapták fűbirtoklásért, belőle sem lesz már nfl játékos...jjncaawww.kgw.com/news/Former-Duck-Cliff-Harris-arrested-in-Hillsboro-for-domestic-harassment--206199721.html
Egyre biztosabbnak tűnik. Ennyire hülyét.. Pedig nagyon jó játékos lehetett volna.Schleck
Nah, vajon hány napja van a börtönig a srácnak? Elképesztő.
több mint 12 éve
Ez, hogy jöhetett ki?Hát Williamson helyett én a teljes 2005 draftunkat beraktam volna, Udezét ha kiveszem a 2004-2005-t. Mondjuk tény hogy Williamson igazán fos volt főleg ahhoz képest amit sokan képzeltek bele, mert gyors volt.
www.nfl.com/photoessays/0ap1000000165583/worst-nfl-draft-picks-by-team#photo=27Matthew99
több mint 12 éve
Ez, hogy jöhetett ki?És nálunk szöszi? Azért Derrick Harveynál nagyobb bustot (a hatalmas feltrade miatt) nagyon nehéz összehozni. Az már Tim Couch/Jamarcus/Ryan Leaf szint.
www.nfl.com/photoessays/0ap1000000165583/worst-nfl-draft-picks-by-team#photo=27Matthew99
több mint 12 éve
Steelers 2008-as ténykedése meg elég durva, emlékszem Svéden mit röhögtünk anno 😊jjncaaaz idei műsorban ellőhettük volna Kyle Long esetében, hogy "ő magas?mert akkor steal" örök igazságot.
több mint 12 éve
2009 se volt jobb, egyedül Hood van már csak a csapatban, de ő is csak egy átlagos teljesítményt hozEz, hogy jöhetett ki?Ilyen mikor a "szurkolók" (értsd pro és anti egyaránt) szavaznak... Ezek szerint rosszul mondtam a draftműsorban, hogy a Chiefs nem draftolt még az első körben irányítót (és gabtsi is tévedett a Buffaloval kapcsolatban), Steelers 2008-as ténykedése meg elég durva, emlékszem Svéden mit röhögtünk anno 😊jjncaa
több mint 12 éve
Ez, hogy jöhetett ki?Ilyen mikor a "szurkolók" (értsd pro és anti egyaránt) szavaznak... Ezek szerint rosszul mondtam a draftműsorban, hogy a Chiefs nem draftolt még az első körben irányítót (és gabtsi is tévedett a Buffaloval kapcsolatban), Steelers 2008-as ténykedése meg elég durva, emlékszem Svéden mit röhögtünk anno 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ez, hogy jöhetett ki? 
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
A Pro Football Focus "Top 101 legjobb játékos - 2012" listája www.profootballfocus.com/blog/2013/05/06/pffs-top-101-of-2012-the-full-list/
több mint 12 éve
látom Muradymovért nem kapkodnak a csapatok.
több mint 12 éve
Cliff Harrist elkapták fűbirtoklásért, belőle sem lesz már nfl játékos...jjncaawww.kgw.com/news/Former-Duck-Cliff-Harris-arrested-in-Hillsboro-for-domestic-harassment--206199721.html
Egyre biztosabbnak tűnik. Ennyire hülyét.. Pedig nagyon jó játékos lehetett volna.
több mint 12 éve
hátha meginterjúvolják a barátnőjét.na ne, én imádnám ha lehetne röhögni teón de az hbo biztos belelátná a meccsenkénti 2 szerelésbe, hogy végtelen tálentum a fiú. az epizódonkénti 23 perc interjút vele ne is mondjamHörilesz, a Chargers most a fő esélyesjjncaaSzerintetek lesz új Hard Knocks?Béczkólegyenbraxa88
több mint 12 éve
Az "egyéb témák" között találkoztam megint a Halas magyar/nem magyar vitát, de inkább itt kérdeznék a témával kapcsolatban. Kirk Ferentz származásáról lehet valami infót tudni? Legjobb esetben a szülei lehettek Amerikába kivándorlók... mert ő már ott született. Jordan Kovacs mellett James Ferentzből is lassan standard kérdés/megállapítás lesz, hogy újabb magyar az NFL-ben.DoMSzerintem a legsanszosabb az, hogy német származású lesz. Legalábbis magyarnak semmi nyomát nem találtam, de a szülővárosának környékén elég sok német nemzetiségi él. Sajnos többre nem jutottam elsőre.
több mint 12 éve
Az "egyéb témák" között találkoztam megint a Halas magyar/nem magyar vitát, de inkább itt kérdeznék a témával kapcsolatban. Kirk Ferentz származásáról lehet valami infót tudni? Legjobb esetben a szülei lehettek Amerikába kivándorlók... mert ő már ott született. Jordan Kovacs mellett James Ferentzből is lassan standard kérdés/megállapítás lesz, hogy újabb magyar az NFL-ben.
több mint 12 éve
Állítólag max. 2014-ben vállalná csak a csapat.lesz, a Chargers most a fő esélyesjjncaaSzerintetek lesz új Hard Knocks?Béczkólegyenbraxa88
több mint 12 éve
na ne, én imádnám ha lehetne röhögni teón de az hbo biztos belelátná a meccsenkénti 2 szerelésbe, hogy végtelen tálentum a fiú. az epizódonkénti 23 perc interjút vele ne is mondjamlesz, a Chargers most a fő esélyesjjncaaSzerintetek lesz új Hard Knocks?Béczkólegyenbraxa88
több mint 12 éve
lesz, a Chargers most a fő esélyesSzerintetek lesz új Hard Knocks?Béczkólegyenbraxa88

---
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Szerintetek lesz új Hard Knocks?
több mint 12 éve
Cliff Harrist elkapták fűbirtoklásért, belőle sem lesz már nfl játékos...

---
több mint 12 éve
Oil change! 😀AsbeeÚjra összeállt a Drive Shaft?
több mint 12 éve
Oil change! 😀