NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
szerintem rekord:Agyonvertelek, nekem 1 pontom lett. 😊
Köszönjük, hogy részt vettél a tippjátékon!
A(z) NFL 4. forduló játékon 0 pontot értél el a maximális 14 pontbólbraxa88
több mint 12 éve
szerintem rekord:Köszönjük, hogy részt vettél a tippjátékon!
A(z) NFL 4. forduló játékon 0 pontot értél el a maximális 14 pontból
több mint 12 éve
Meddig kell még a Denvert nézni? 5 forduló 5 Denver mérkőzés. Nem unalmas már? Mért nem lehet a többi csapatot is megmutatni? Úgy gondolom hogy akár egy CAR-ARI meccset sem hagynának ott a nézők. Ráadásul sokszor pont az Ú.n. kis csapatok egymás elleni meccsei a legkiélezettebbek.Kit érdekelnek már a Denver 30 pontos gyözelmei. Van még 31 másik csapat is. Őket is szívesen megnéznénk. Manning és Brady már a könyökén jön ki mindenkinek. Kezd kissé egy oldalúvá válni a sport tv-s felhozatalv1l1anAkkor ne nézd. Van pár megoldás, hogy azt nézz amit akarsz.
több mint 12 éve
Meddig kell még a Denvert nézni? 5 forduló 5 Denver mérkőzés. Nem unalmas már? Mért nem lehet a többi csapatot is megmutatni? Úgy gondolom hogy akár egy CAR-ARI meccset sem hagynának ott a nézők. Ráadásul sokszor pont az Ú.n. kis csapatok egymás elleni meccsei a legkiélezettebbek.Kit érdekelnek már a Denver 30 pontos gyözelmei. Van még 31 másik csapat is. Őket is szívesen megnéznénk. Manning és Brady már a könyökén jön ki mindenkinek. Kezd kissé egy oldalúvá válni a sport tv-s felhozatal
több mint 12 éve
Sziasztok!Tudsz
Lehet nem pont ide való, de nem találtam olyan topicot amibe jobban illett volna, tehát:
Az lenne a kérdésem, hogy NFL.com-ról vagy akár a Packers.com-ról tudok kis hazánkba csapatruházatot (nem feltétlent csak mezt) rendelni? Ezer helyről ezerféle választ hallottam már, jó lenne valami tuti biztos megoldás. 😊 Előre is köszönöm.Eligor
több mint 12 éve
Sziasztok!Lehet nem pont ide való, de nem találtam olyan topicot amibe jobban illett volna, tehát:
Az lenne a kérdésem, hogy NFL.com-ról vagy akár a Packers.com-ról tudok kis hazánkba csapatruházatot (nem feltétlent csak mezt) rendelni? Ezer helyről ezerféle választ hallottam már, jó lenne valami tuti biztos megoldás. 😊 Előre is köszönöm.
több mint 12 éve
Hol lehet megnézni a jövő évre vonatkozó salary capeket?
több mint 12 éve
igaza van jj-nek ebben, a hót széthullot giantset meg lehet nézni ahogy lemészárolják a soldier fielden, de egy remeknek ígérkező buffalo-clevelandet meg nem adnak.... :#peachMondjuk lehet, hogy ennek a meccsnek a kihagyása miatt fér bele a 19 órás sávban a Ravens-Packers. Meccs darabszámra van szerződésük tudtommal, a MNF és a vasárnap 10 órás sáv fix, de azon felül variálhatnak valamennyit a maradék keret terhére.
több mint 12 éve
galuskahuludAznap Denver - Jacksonville lesz, az csak Broncos és Peyton Manning fanoknak valamint mazochistáknak(= lassan én...) ajánlott. 😀
Week 6: TNF-Giants-at-Bears-Sport1,
10/13-19h-Packers-at-Ravens-Sport1,
22h-Saints-at-Patriots-Sport1,
MNF-Colts-at-Chargers-Sport1
#nflhu
válogatott meccs -> double-header, 0 denverHöri
több mint 12 éve
igaza van jj-nek ebben, a hót széthullot giantset meg lehet nézni ahogy lemészárolják a soldier fielden, de egy remeknek ígérkező buffalo-clevelandet meg nem adnak.... :#
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
az kemény, keleti parti idő szerint fél éjfél 😀 tart 3igvagy basznak rá és lefekszenek a sima SNF után :p
végre ők is megtapasztalják az éjszakázást.braxa88
több mint 12 éve
akkor magyar idő szerint reggel 6-kor kezdődik? 😀BigBen7az kemény, keleti parti idő szerint fél éjfél 😀 tart 3igvasárnap 2 SNF lesz.Magyar idő szerint? Fasza. Délelőtt még úgysem néztem ÉLŐBEN NFL meccset. 😀😀😀
a Raiders-Chargers megy 5.35-re a baseball playoff miatt.Höri
4 NFL(19es, 22es, SNF, meg ez) meccs egymás után - az durva lesz.iktriad
több mint 12 éve
akkor magyar idő szerint reggel 6-kor kezdődik? 😀az kemény, keleti parti idő szerint fél éjfél 😀 tart 3igvasárnap 2 SNF lesz.Magyar idő szerint? Fasza. Délelőtt még úgysem néztem ÉLŐBEN NFL meccset. 😀😀😀
több mint 12 éve
az kemény, keleti parti idő szerint fél éjfél 😀 tart 3igvasárnap 2 SNF lesz.Magyar idő szerint? Fasza. Délelőtt még úgysem néztem ÉLŐBEN NFL meccset. 😀😀😀
végre ők is megtapasztalják az éjszakázást.
több mint 12 éve
Ejj de szép lett volna egy Browns-Lions ritkán látható páros hétkor de így sem rossz.Nézhetem a hülye medvéket meg sajtfejeket. 😊 Vicc vóóót.
több mint 12 éve
galuskahulud Week 6: TNF-Giants-at-Bears-Sport1,
10/13-19h-Packers-at-Ravens-Sport1,
22h-Saints-at-Patriots-Sport1,
MNF-Colts-at-Chargers-Sport1
#nflhu
válogatott meccs -> double-header, 0 denver
több mint 12 éve
vasárnap 2 SNF lesz.Magyar idő szerint? Fasza. Délelőtt még úgysem néztem ÉLŐBEN NFL meccset. 😀😀😀
4 NFL(19es, 22es, SNF, meg ez) meccs egymás után - az durva lesz.
több mint 12 éve
vasárnap 2 SNF lesz.a Raiders-Chargers megy 5.35-re a baseball playoff miatt.
több mint 12 éve
köszi, beleböngésztem a részletes adatokba megtaláltam amit kerestemnem tudtok egy gyűjtést, ahol az nfl franchiseok eladási árának gyűjtései megvannak, keresgéltem, de a Forbes listája kb. 2008-as, tehát a StLouis régi tulajjal, vagy Lerner a Brownsszal meg Weaver a Jagsszel van; pffffsapkaezt? 2013 augusztusi www.forbes.com/nfl-valuations/list/Höri
csak tudnám nekem miért az archív listát dobta fel...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
nem tudtok egy gyűjtést, ahol az nfl franchiseok eladási árának gyűjtései megvannak, keresgéltem, de a Forbes listája kb. 2008-as, tehát a StLouis régi tulajjal, vagy Lerner a Brownsszal meg Weaver a Jagsszel van; pffffsapkaezt? 2013 augusztusi www.forbes.com/nfl-valuations/list/
több mint 12 éve
nem tudtok egy gyűjtést, ahol az nfl franchiseok eladási árának gyűjtései megvannak, keresgéltem, de a Forbes listája kb. 2008-as, tehát a StLouis régi tulajjal, vagy Lerner a Brownsszal meg Weaver a Jagsszel van; pffff
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Vasárnap egy Eagles @ Giants meccsnézésre valaki? philly.blog.hu/2013/09/30/kozos_meccsnezes_823
több mint 12 éve
a végeredményt azért nem fejből mondtam 😀Jó a memóriád 😊Joey TribbianiMikor volt ilyen utoljára, h. mindenki nyert a Bills-Lions-Browns trióból uabban a fordulóban ? '80-as évek ? 😊Joey Tribbianiamúgy, mintha 2011-es szezon elején rémlene 😀
így is van, utánanéztem és a 2. héten nyert mind 3 egyszerre!
Lions - Chiefs 48-3
Bills - Raiders 38-35
Browns - Colts 27-19BigBen7
de azért kösz