NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
a kinti és a hazai népszerűségi sorrend összevetése:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
most olvastam el, lehet csak az én szemem basszam, hogy egymás után 5* Sydnernek írja Snydert...; és ezen felül is van benne vagy 30 elütési problémanincs ott valami félfogú szerkesztő?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Úgy látszik más is van, tehát nekem is van még bőven mit tanulni 😀, meg hát aki nem csinál semmit nem is hibázik tartja a mondás 😛 nekem csak ez szúrt szemet pláne, hogy napokban olvastam újra a történetüket.
több mint 12 éve
Nem tudom ez ideiilik e és nem tudom Lovas Gergő neve ismerős-e a köreitekben de azért amit Chiefs-l kapcsolatban ír az jelzi, hogy nem mindennek nézett utána...... 😀 "A legenda aki nem biztos, hogy őslakos" részben. A vicc, hogy az nem tűnik fel neki, az ember akitől idézett ezzel kapcsolatban pont nem is említi a Chife-st az indián példák között.Az Oneida vezetőjét egyébként Raymond Halbritter-nek híjják, ha valaki mélyebben akarna ásni a problematikában, nehány apró tárgyi tévedés, ugye mit számít, úgyse az a lényeg.............
sportgeza.hu/sport/2013/10/18/rasszista_csapatnevek/
Vagy én várok túl sokat 😛dande

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
kissingsuzykolber.uproxx.com/2013/10/32-team-logos-fat.htmllol, logók pár kiló túlsúllyal xD
több mint 12 éve
A helyzet változását jól mutatja, hogy korábban (az NFL-t irányító) Roger Goodell is kiállt a washingtoni csapat neve mellett, néhány hete már finomított az álláspontján.Nem tudom ez ideiilik e és nem tudom Lovas Gergő neve ismerős-e a köreitekben de azért amit Chiefs-l kapcsolatban ír az jelzi, hogy nem mindennek nézett utána...... 😀 "A legenda aki nem biztos, hogy őslakos" részben. A vicc, hogy az nem tűnik fel neki, az ember akitől idézett ezzel kapcsolatban pont nem is említi a Chife-st az indián példák között.nem vársz sokat, én pl elvárom hogy aki NFL-témában ír az ne azt írja hogy "a korábban az NFL-t irányító Roger Goodell" mert a hajam égnek áll. Vagy lemaradtam valamiről? 😊davemayer
az én értelmezésemben 😊
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
Nem tudom ez ideiilik e és nem tudom Lovas Gergő neve ismerős-e a köreitekben de azért amit Chiefs-l kapcsolatban ír az jelzi, hogy nem mindennek nézett utána...... 😀 "A legenda aki nem biztos, hogy őslakos" részben. A vicc, hogy az nem tűnik fel neki, az ember akitől idézett ezzel kapcsolatban pont nem is említi a Chife-st az indián példák között.nem vársz sokat, én pl elvárom hogy aki NFL-témában ír az ne azt írja hogy "a korábban az NFL-t irányító Roger Goodell" mert a hajam égnek áll. Vagy lemaradtam valamiről? 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nem tudom ez ideiilik e és nem tudom Lovas Gergő neve ismerős-e a köreitekben de azért amit Chiefs-l kapcsolatban ír az jelzi, hogy nem mindennek nézett utána...... 😀 "A legenda aki nem biztos, hogy őslakos" részben. A vicc, hogy az nem tűnik fel neki, az ember akitől idézett ezzel kapcsolatban pont nem is említi a Chife-st az indián példák között.sportgeza.hu/sport/2013/10/18/rasszista_csapatnevek/
Vagy én várok túl sokat 😛
több mint 12 éve
www.sbnation.com/lookit/2013/10/16/4845650/brandon-marshall-nfl-fined-green-cleats😊 Na ezért ő az egyik kedvencem!
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Faragó Richárd Brady utolsó nagy megmozdulásánál régi önmagát idézte 😀!
több mint 12 éve
Sanchez unta magát és kirabolt egy videojáték boltot. 😛 www.tcpalm.com/news/2013/oct/10/indian-river-county-deputies-lookout-suspect-games/
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Az 10:05-ös, így a Washington-DENVER lesz a befutó 😊Week 7: TNF-Seahawks-at-Cardinals (S1), 10/20-22h-Texans-at-Chiefs (S2), MNF-Vikings-at-Giants (S1)Ezek a 9-11. heti meccsek, a 8-on viszont jöhetne egy jó kis D# derbi:
de a 8., 9., 10. hetet is borítékolni lehet:
Steelers-Patriots, Broncos-Chargers, majd 49ers-Saintsjjncaa
Jets-Bengals.Shilkor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Week 7: TNF-Seahawks-at-Cardinals (S1), 10/20-22h-Texans-at-Chiefs (S2), MNF-Vikings-at-Giants (S1)Ezek a 9-11. heti meccsek, a 8-on viszont jöhetne egy jó kis D# derbi:
de a 8., 9., 10. hetet is borítékolni lehet:
Steelers-Patriots, Broncos-Chargers, majd 49ers-Saintsjjncaa
Jets-Bengals.
több mint 12 éve
Week 7: TNF-Seahawks-at-Cardinals (S1), 10/20-22h-Texans-at-Chiefs (S2), MNF-Vikings-at-Giants (S1)de a 8., 9., 10. hetet is borítékolni lehet:
Steelers-Patriots, Broncos-Chargers, majd 49ers-Saints

---
több mint 12 éve
A 18 meccs egy külön történet, azt ettől a 14 csapatos ötlettől függetlenül írtam. Szerintem akár lesz 14 csapatos PO, akár nem, előbb utóbb a 18 meccses alapszakaszt is bevezetik. Ez utóbbi csak 2 tulajdonosnak jó, a 2 plusz forduló meg 32-nek lenne jó, és a pénz nagy úr....peterk2005Arról most volt szó, hogy a statisztika szerint a TNF meccseken nincs több sérülés, mint vasárnap. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy a kontakt edzések komolyabb leszabályozása az edzőtáborban (naponta csak egy full pads edzést lehet tartani) mennyiben járult hozzá ehhez (ha egyáltalán több a sérülés azóta). A kickoff returnök száma miatt összességében biztos csökkent a sérülések száma, ezt biztos valamennyire ellensúlyozni kell, ha van/készül ilyen kimutatás.
több mint 12 éve
Ez nekem is tetszik, nézői szempontból. Több meccs a playoffban csak jót jelent. 😊 Azt ugyan nem tudom, hogy a hatása mi lenne az alapszakasz végére, mennyire lennének izgalmasak az utolsó fordulók. Egyik oldalról lehet abban reménykedni, hogy így talán kicsit nagyobb hajtás lenne a bye week helyezésért. Ugyanakkor meg, ha az elmúlt évekre gondolok, akkor a 4-4 csoportból általában/statisztikailag pont kettőben szokott kiemelkedni valaki és kettő csoport meg szorosabb. És a wild card helyekért sem szokott az idény végén 3-4 csapatnál több eséllyel küzdeni. Ritka az a jó év, ha öten is esélyesek még az utolsó forduló(k)ban. Ez meg azt eredményezheti, hogy az utolsó forduló válik komolytalan(abb)á, mert minden eldőlt már, és mindenki pihenteti a kezdőit. De majd meglátjuk. Mindenesetre nem nagy változás, miért ne lehetne kipróbálni?Előbb-utóbb úgyis mecsinálják, az üzlet ezt diktálja. Azt meg, hogy a játékosok egyéni terhelése ne legyen nagyobb, majd megoldják valahogy. Maga a játék is változik annyit, hogy változtatni kell a roster szerkezeten (pl. RB, FB szerepváltozás, stb.), legfeljebb majd emiatt is változtatnak. Megemelik az 53-as roster számot, komolyabb szerepe lesz a cseréknek, mittudomén.peterk20057-7 csapatos PO miatt nincs szükség változásokra. 2-2 helyett 3-3 meccs lehet a wildcard hétvégén főcsoportonként és csak a két top seed kapna szabadhétvégét a PO első fordulójában. 2 vs 7, 3 vs 6 4 vs 5 lenne a wildcard kör leosztása, aztán mehetne minden tovább a hátralévő két fordulóban.DoM
A 18 meccs egy külön történet, azt ettől a 14 csapatos ötlettől függetlenül írtam. Szerintem akár lesz 14 csapatos PO, akár nem, előbb utóbb a 18 meccses alapszakaszt is bevezetik. Ez utóbbi csak 2 tulajdonosnak jó, a 2 plusz forduló meg 32-nek lenne jó, és a pénz nagy úr....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
ez még tetszik isElőbb-utóbb úgyis mecsinálják, az üzlet ezt diktálja. Azt meg, hogy a játékosok egyéni terhelése ne legyen nagyobb, majd megoldják valahogy. Maga a játék is változik annyit, hogy változtatni kell a roster szerkezeten (pl. RB, FB szerepváltozás, stb.), legfeljebb majd emiatt is változtatnak. Megemelik az 53-as roster számot, komolyabb szerepe lesz a cseréknek, mittudomén.peterk20057-7 csapatos PO miatt nincs szükség változásokra. 2-2 helyett 3-3 meccs lehet a wildcard hétvégén főcsoportonként és csak a két top seed kapna szabadhétvégét a PO első fordulójában. 2 vs 7, 3 vs 6 4 vs 5 lenne a wildcard kör leosztása, aztán mehetne minden tovább a hátralévő két fordulóban.DoM
több mint 12 éve
Előbb-utóbb úgyis mecsinálják, az üzlet ezt diktálja. Azt meg, hogy a játékosok egyéni terhelése ne legyen nagyobb, majd megoldják valahogy. Maga a játék is változik annyit, hogy változtatni kell a roster szerkezeten (pl. RB, FB szerepváltozás, stb.), legfeljebb majd emiatt is változtatnak. Megemelik az 53-as roster számot, komolyabb szerepe lesz a cseréknek, mittudomén.peterk20057-7 csapatos PO miatt nincs szükség változásokra. 2-2 helyett 3-3 meccs lehet a wildcard hétvégén főcsoportonként és csak a két top seed kapna szabadhétvégét a PO első fordulójában. 2 vs 7, 3 vs 6 4 vs 5 lenne a wildcard kör leosztása, aztán mehetne minden tovább a hátralévő két fordulóban.
több mint 12 éve
Előbb-utóbb úgyis mecsinálják, az üzlet ezt diktálja. Azt meg, hogy a játékosok egyéni terhelése ne legyen nagyobb, majd megoldják valahogy. Maga a játék is változik annyit, hogy változtatni kell a roster szerkezeten (pl. RB, FB szerepváltozás, stb.), legfeljebb majd emiatt is változtatnak. Megemelik az 53-as roster számot, komolyabb szerepe lesz a cseréknek, mittudomén.Mondjuk a 14-es PO elég sok statisztikát borít majd. Én konzervatív vagyok és amióta követem az NFL-t (kb. 2003) azóta ez a rendszerFredoa 14 csapatos PO szinte biztos, a többiért nagyon harcolnia kell Goodellnek, a 18 meccses alapszakasz a ligát ért sok támadás miatt elég valószínűtlenjjncaaEsélyek? 😊Fredoa liga vezetése a tulajdonosok beleegyezésével az őszi és a tavaszi találkozók soránjjncaaKi és mikor dönt ezekben a kérdésekben?FredoFredo
Igazából a játékos liga erején múlik majd a dolog, mert nyilván egy megemelkedő roster létszámmal, a cserék felértékelődésével a top fizetések csökkennének. Úgyhogy amíg tudnak ellenállnak, aztán majd kisebb-nagyobb veszekedés után bevezetik. Csak sztrájk ne legyen lehetőleg miatta, nem örülnék 1 év foci-szünetnek. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Fredo
205
Mondjuk a 14-es PO elég sok statisztikát borít majd. Én konzervatív vagyok és amióta követem az NFL-t (kb. 2003) azóta ez a rendszera 14 csapatos PO szinte biztos, a többiért nagyon harcolnia kell Goodellnek, a 18 meccses alapszakasz a ligát ért sok támadás miatt elég valószínűtlenjjncaaEsélyek? 😊Fredoa liga vezetése a tulajdonosok beleegyezésével az őszi és a tavaszi találkozók soránjjncaaKi és mikor dönt ezekben a kérdésekben?FredoFredo
több mint 12 éve
a 14 csapatos PO szinte biztos, a többiért nagyon harcolnia kell Goodellnek, a 18 meccses alapszakasz a ligát ért sok támadás miatt elég valószínűtlenEsélyek? 😊Fredoa liga vezetése a tulajdonosok beleegyezésével az őszi és a tavaszi találkozók soránjjncaaKi és mikor dönt ezekben a kérdésekben?FredoFredo

---
több mint 12 éve
Fredo
205
Esélyek? 😊a liga vezetése a tulajdonosok beleegyezésével az őszi és a tavaszi találkozók soránjjncaaKi és mikor dönt ezekben a kérdésekben?FredoFredo
több mint 12 éve
a liga vezetése a tulajdonosok beleegyezésével az őszi és a tavaszi találkozók soránKi és mikor dönt ezekben a kérdésekben?FredoFredo

---
több mint 12 éve
A 18 meccses alapszakasz ellen nagyon tiltakoznak a játékosok, /*Bailey pont nyilatkozta a napokban (vagy korábban, csak a napkban találtam meg), h ha 18 meccses lesz az alapszakasz, akkor visszavonul*/ a + 1-1 PO csapat ellen szerintem kisebb ellenállásba ütközne, ott valahogy szívesebben játszik az ember...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data