NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
Még annál is többetNocsak, tudsz valamit amit mi nem? iktriadAzért a gatyádat ne tedd ráHöriNem, de szezon közben sajnos tutira benne lesz.Shawn84Mit szóltok a Sport tv NFL beharangozójához? Szerintem jó volt, főleg Sanyi 😀!BéczkóHollai "Bolti Mór" Olivér benne volt? Amadeus91
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nocsak, tudsz valamit amit mi nem?Azért a gatyádat ne tedd ráHöriNem, de szezon közben sajnos tutira benne lesz.Shawn84Mit szóltok a Sport tv NFL beharangozójához? Szerintem jó volt, főleg Sanyi 😀!BéczkóHollai "Bolti Mór" Olivér benne volt? Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
ő vele mi lett? hallottam, hogy csabáról elég érdekesen lécelt le.De ott volt a jó Tony bátyó, pont tegnap beszéltem vele. 😀DömeEuro-American Challenge összefoglaló a juhtúron 😀csak nem az ex-békéscsaba coach is játszott? Amadeus91
Cardinalis
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
De ott volt a jó Tony bátyó, pont tegnap beszéltem vele. 😀Euro-American Challenge összefoglaló a juhtúron 😀csak nem az ex-békéscsaba coach is játszott? Amadeus91
Cardinalis
több mint 12 éve
szaba
10 550
Olyan oldal kerestetik, ahol anyagi juttatásért cserébe kap az ember garantáltan jó minőségű streamet. De szerintem ha megerőltetted volna magad, leesett volna. 😛a game pass-t az nfl.com-on keresztül nézed, hogy lehetne rá máshol előfizetni?jjncaaAkkor légyszi tedd értelmessé brain converterrel, és segíts, ha tudsz.szabaMelyik oldalon érdemes előfizetni game pass-re, nfl.com nem játszik. Egyik havernak kéne.szabaígy, ebben a formában nincs értelme a kérdésnekjjncaa
több mint 12 éve
a game pass-t az nfl.com-on keresztül nézed, hogy lehetne rá máshol előfizetni?Akkor légyszi tedd értelmessé brain converterrel, és segíts, ha tudsz.szabaMelyik oldalon érdemes előfizetni game pass-re, nfl.com nem játszik. Egyik havernak kéne.szabaígy, ebben a formában nincs értelme a kérdésnekjjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Akkor csinálják két részesre a műsort, vagy legyen 2 órás.Ezen az oldalon ezzel sokan nem fognak vitatkozni. Ebből a szempontból a tavalyi felvezető talán jobb volt, de elnézve a mostani műsor struktúráját, a fontosabb kérdésekkel akartak foglalkozni, melyből csak egy fejezet jutott az átigazolásokra.
Bazzani
Mindenesetre én nem vagyok telhetetlen, nem hardcore szurkolók számára szerintem ez nagyon fogyasztható műsor volt, a többieknek meg itt a bowl.hu 😊
több mint 12 éve
szaba
10 550
Akkor légyszi tedd értelmessé brain converterrel, és segíts, ha tudsz.Melyik oldalon érdemes előfizetni game pass-re, nfl.com nem játszik. Egyik havernak kéne.szabaígy, ebben a formában nincs értelme a kérdésnekjjncaa
több mint 12 éve
Melyik oldalon érdemes előfizetni game pass-re, nfl.com nem játszik. Egyik havernak kéne.szabaígy, ebben a formában nincs értelme a kérdésnek
---
több mint 12 éve
Akkor csinálják két részesre a műsort, vagy legyen 2 órás.A 23.jára ismételt boxmeccsek helyett símán elférne.
több mint 12 éve
szaba
10 550
Melyik oldalon érdemes előfizetni game pass-re, nfl.com nem játszik. Egyik havernak kéne.
több mint 12 éve
Szerintem annyira ez most nem volt jó. Túl sok idő ment el a bírókra. Nagyjából 28 csapat szóba sem került.BazzaniOsztom, ott nagyon leragadtak, bár szerintem ilyen terjedelmű műsorban lehetetlen érdemben foglalkozni a legtöbb csapattal.
Sanyinak üzenem, hogy a bizonyítékok szerint a bountyban nem volt differenciálva a kiosztott pénz posztok vagy egyéb dolgok alapján. Azért járt pénzt, ha egy játékost levitték, plusz az NFL szerint néha előfordult, hogy konkrét játékosra ment vérdíj, viszont az eddig kiadott bizonyítékok alapján ez nem megerősíthető. Az NFL által eddig kiadott szavahihető doksik szerint egyetlen ember kapott pénzt, Harper 1000 dollárt, amiért 2009-ben leküldte Jacobs-t, de ő pár play után visszatért.
(Ezen kívül az NFL kiadott még egy papírt, amire rágépeltek pár nevet, hogy ki adott pénzt Favre fejére. Állításuk szerint ezt egy kézzel írott feljegyzés alapján készítették, de az informátor védelme miatt természetesen azt a papírt nem akarják nyilvánosságra hozni).
De összességében korrekt volt ez a rész a műsorban.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ha azon múlik ráteszem.Azért a gatyádat ne tedd ráHöriNem, de szezon közben sajnos tutira benne lesz.Shawn84Mit szóltok a Sport tv NFL beharangozójához? Szerintem jó volt, főleg Sanyi 😀!BéczkóHollai "Bolti Mór" Olivér benne volt? Amadeus91
több mint 12 éve
Azért a gatyádat ne tedd ráNem, de szezon közben sajnos tutira benne lesz.Shawn84Mit szóltok a Sport tv NFL beharangozójához? Szerintem jó volt, főleg Sanyi 😀!BéczkóHollai "Bolti Mór" Olivér benne volt? Amadeus91
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Nem, de szezon közben sajnos tutira benne lesz.Mit szóltok a Sport tv NFL beharangozójához? Szerintem jó volt, főleg Sanyi 😀!BéczkóHollai "Bolti Mór" Olivér benne volt? Amadeus91
több mint 12 éve
Szerintem annyira ez most nem volt jó. Túl sok idő ment el a bírókra. Nagyjából 28 csapat szóba sem került. És Tebow mint 3. legnagyobb igazolás (mondjuk Marshall helyett...)? Boooooo.Sok jó dolog volt benne,de én (ez csak magánvélemény) nem így építettem volna fel a műsort.
Szaniszló viszont űberkirály, legjobb sportriporter.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
Mit szóltok a Sport tv NFL beharangozójához? Szerintem jó volt, főleg Sanyi 😀!BéczkóHollai "Bolti Mór" Olivér benne volt?
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Mit szóltok a Sport tv NFL beharangozójához? Szerintem jó volt, főleg Sanyi 😀!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
Euro-American Challenge összefoglaló a juhtúron 😀csak nem az ex-békéscsaba coach is játszott?
Cardinalis
több mint 12 éve
cap space szitu 09.03-án:Nincs pénz Maurice!
Jaguars: $28.7 million.DiamondsHead44
több mint 12 éve
Ööööö nem arról volt szó az új CBA kapcsán, hogy a ligában átlagosan csak pár % (max 5?) ki nem fizetett fizetés maradhat?Nem, majd elveszik, mint tőlünk.
Ez akárhogy is nézem átlagosan 10-12%.
Most akkor mi történik?
Kötelezik mondjuk az Eaglest, és a többi magas cap space-s csapatot, hogy bár megvan az 53as rostere, adjon magasabb fizetést ennek-annak, és punktum?
Sobri Jóska
több mint 12 éve
Ööööö nem arról volt szó az új CBA kapcsán, hogy a ligában átlagosan csak pár % (max 5?) ki nem fizetett fizetés maradhat?Ez akárhogy is nézem átlagosan 10-12%.
Most akkor mi történik?
Kötelezik mondjuk az Eaglest, és a többi magas cap space-s csapatot, hogy bár megvan az 53as rostere, adjon magasabb fizetést ennek-annak, és punktum?
több mint 12 éve
cap space szitu 09.03-án:Jaguars: $28.7 million.
Chiefs: $26.6 million.
Eagles: $20.2 million.
Titans: $17.0 million.
Bengals: $15.2 million.
Buccaneers: $14.9 million.
Browns: $13.3 million.
Seahawks: $13.2 million.
Packers: $11.6 million.
Broncos: $11.1 million.
Colts: $10.1 million.
Patriots: $10.0 million.
Cardinals: $10.0 million.
Panthers: $9.2 million.
Vikings: $8.9 million.
Saints: $8.2 million.
Jets: $8.1 million.
Bills: $7.9 million.
Redskins: $7.5 million.
Bears: $6.3 million.
Raiders: $6.0 million.
Cowboys: $5.3 million.
Ravens: $5.3 million.
Steelers: $4.5 million.
Chargers: $4.1 million.
Dolphins: $4.0 million.
Rams: $4.0 million.
Giants: $3.6 million.
49ers: $3.5 million.
Falcons: $3.4 million.
Lions: $2.3 million.
Texans: $2.3 million.
profootballtalk.nbcsports.com/2012/09/04/team-by-team-cap-space-as-of-september-3/
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
Statisztika kedvelőknek szinte kötelező: a PFF-en hozzáférhetővé tettek rengeteg, az elmúlt három év összesített statisztikát tartalmazó cikket. (Eddig ezek csak előfizetéssel voltak elérhetők.)www.profootballfocus.com/blog/2012/08/30/3-years-of-pff-signature-stats/
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)