NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Tudtok olyan nem fizetős oldalt ahol az egyes defensive backek elleni passer ratinget vezetik? (mármint hogy milyen ratinggel dobálnak feléjük a QB-k)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
DUFF: "Remélem amikor a Broncos bye weekre megy, azért a Sport TV nem szűnik meg."Hát az ismétlés mire van??? 😊
Addigra már lesz elég anyag ahhoz, hogy leadják valamelyiket... 😊 😊 😊
több mint 12 éve
Honnan lehet letölteni teljes meccset??-aki tudja,megírhatná nekem üzenetben!!
Köszi 😊armando83
ha meg már sport tv: én sokkal jobban haragszok a csatornára amiatt, hogy mikor lehetőségük lenne, akkor sem adnak le olyan meccseket, mint a jövő heti TNF (Buffalo-Cleveland), mert mikor mutatnál "kevésbé felkapott" és gyengébbnek tartott csapatokat, ha nem egymás ellen és a szezon elején?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Honnan lehet letölteni teljes meccset??-aki tudja,megírhatná nekem üzenetben!!Köszi 😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Direkt nem szoktam megnézni a MN meccseket, bár néha nehéz megállni 😀!
több mint 12 éve
Vagy inkább majd azt adják 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Remélem amikor a Broncos bye weekre megy, azért a Sport TV nem szűnik meg.
több mint 12 éve
Megint Broncos 😀! Viszont a Jets-et jó lesz látni Monday Night-on!Béczkóha szeretsz az MNF-ek miatt is meglepődni, akkor ne nézd meg előre a menetrendet
espn.go.com/nfl/mnf

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Megint Broncos 😀! Viszont a Jets-et jó lesz látni Monday Night-on!
több mint 12 éve
galuska @galuskahuludNem kérek elnézést. Week 5: 10/06-22:15-Broncos-at-Cowboys (S2), MNF-Jets-at-Falcons (S1) #manningtv #nflhu

---
több mint 12 éve
a Chargers - Raiderst lehet el kell mozdítani onnan az Oakland Athletics MLB playoff szereplése miatt hétfőre.Höridupla MNF, legyen
több mint 12 éve
a Chargers - Raiderst lehet el kell mozdítani onnan az Oakland Athletics MLB playoff szereplése miatt hétfőre.
több mint 12 éve
Most komolyan tényleg minden héten Denver meccset fog adni a Sporttv?? Azt megértem hogy Detroit meccset nem ad mert sose játszik olyan időpontban kivéve decemberben!! Azért vicces hogy a Denver mindig akkor játszik szinte! 😊Johnnyblazemár megint kezdjük a rinyát?
a Broncos eleve nyugati csapat, mindegyik hazai meccsét az itteni este tízes idősávban játszaná. viszont a Broncos simán SB esélyesnek számít, ezért a menetrendjükben rengeteg prime time meccs van, amiket a sport tv is ad (kivéve a sunday night footballt). a 4. hétre a sport tv már szavazást is kiadott, az 5. héten pedig a Broncos - Cowboys mellett csak a Panthers - Cardinals és Chargers - Raiders van abban az idősávban, szóval valószínűleg akkor is láthatod őket. a Detroitot majd láthatod Hálaadáskor a Packers ellen (elvileg), valamint december 17.-én hajnalban a Ravens ellen.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Most komolyan tényleg minden héten Denver meccset fog adni a Sporttv?? Azt megértem hogy Detroit meccset nem ad mert sose játszik olyan időpontban kivéve decemberben!! Azért vicces hogy a Denver mindig akkor játszik szinte! 😊
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 12 éve
részemről nem tartom jó ötletnek az ilyeneket, de erről a témáról is mehetne a trash talk
---
több mint 12 éve
Nem, akkor Győztes Mezt keresne, nem Focistát.😀 Á, esélytelen, nade mi a tényáladék ezzel a mezzel, vagy mit aggódik ezen mindenki? Azért kérdezem, mert baszottul nem értek se az amerikaikhoz, se a fociukhoz....csekaAktualitását vesztette, Sanchez már "Buttfumble" néven fut... 😊
Focista mezed nincs eladó?Sobri JóskaUgye nem Tebowra gondolsz? 😛Rataxes
több mint 12 éve
😀 Á, esélytelen, nade mi a tényáladék ezzel a mezzel, vagy mit aggódik ezen mindenki? Azért kérdezem, mert baszottul nem értek se az amerikaikhoz, se a fociukhoz....csekaAktualitását vesztette, Sanchez már "Buttfumble" néven fut... 😊
Focista mezed nincs eladó?Sobri JóskaUgye nem Tebowra gondolsz? 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Prosinskiben teljesen igazad van. Őt csak az expertek ismerik. Ezt nem vettem figyelembe. Mondjuk kint kifejezetetten brahiból viselik a mezét (mert van néhány örült, aki a poén kedvéért rendelt emiatt Prosinski mezt).Prosinskit hagyjuk már, szerinted ki nézne lámának benne az utcán? Szerintem az ezt a hsz-t olvasók fele nem is tudja ki az.Gabbert és Prosinski is? 😀😀😀iktriadNem, de ahogy elnézem, itt mindenki vérmesen utálja a jets-t is, meg sanchezt is. Majd akkor jön a vatera és társai, majd majka meg kicsidope és társai biztos lecsapnak rá..csekaEz nem utálat, egyszerűen ciki felvenni a Sanchez-mezt.
Ez durván hangzik, de az NFL-ből akárki mást a hátadon hordani menőbb.Höri
Gabbert már melegebb választás, de ő is kevesebbet ártott magának mint Sancho.Höri
több mint 12 éve
Szerintem meg csináltatok egy saját mezt, és én leszek a legmenőbb....😀Prosinskit hagyjuk már, szerinted ki nézne lámának benne az utcán? Szerintem az ezt a hsz-t olvasók fele nem is tudja ki az.Gabbert és Prosinski is? 😀😀😀iktriadNem, de ahogy elnézem, itt mindenki vérmesen utálja a jets-t is, meg sanchezt is. Majd akkor jön a vatera és társai, majd majka meg kicsidope és társai biztos lecsapnak rá..csekaEz nem utálat, egyszerűen ciki felvenni a Sanchez-mezt.
Gabbert már melegebb választás, de ő is kevesebbet ártott magának mint Sancho.Höri
több mint 12 éve
Prosinskit hagyjuk már, szerinted ki nézne lámának benne az utcán? Szerintem az ezt a hsz-t olvasók fele nem is tudja ki az.Gabbert és Prosinski is? 😀😀😀iktriadNem, de ahogy elnézem, itt mindenki vérmesen utálja a jets-t is, meg sanchezt is. Majd akkor jön a vatera és társai, majd majka meg kicsidope és társai biztos lecsapnak rá..csekaEz nem utálat, egyszerűen ciki felvenni a Sanchez-mezt.
Gabbert már melegebb választás, de ő is kevesebbet ártott magának mint Sancho.
több mint 12 éve
Hát ez egy tulok.... 😀 , mondjuk tényleg ez elég vicces..... attól még lehetne parádés játékos. Ez olyan, minth én pl. deszkáztam 8 évig, és nem egyszer elöfordult, hogy tökön baszarintott a deszka, attól még nyomattam tovább, és teljesen tisztában vagyok a szexuális hovatartozásommal, a mogyim még épp, és a lányokat szeretem 😀 szval akár Sanchez is lehetne baszott kemény játékos ettöl függetlenül... Bár ahogy rámförmed itt mindeki, hamar leszűrtem, h nem nagyon csipik öt...Segget.Hmm, nem tudtam, hogy ennyire ratyi. Amúgy mit tolt ez a nyomorult Sanchez, hogy mindjárt kibelez mindenki itt engem?csekaNem, de ahogy elnézem, itt mindenki vérmesen utálja a jets-t is, meg sanchezt is. Majd akkor jön a vatera és társai, majd majka meg kicsidope és társai biztos lecsapnak rá..csekaEz nem utálat, egyszerűen ciki felvenni a Sanchez-mezt.
Homár ő is.
Sobri Jóska
több mint 12 éve
Gabbert és Prosinski is? 😀😀😀Nem, de ahogy elnézem, itt mindenki vérmesen utálja a jets-t is, meg sanchezt is. Majd akkor jön a vatera és társai, majd majka meg kicsidope és társai biztos lecsapnak rá..csekaEz nem utálat, egyszerűen ciki felvenni a Sanchez-mezt.
több mint 12 éve
Segget.Hmm, nem tudtam, hogy ennyire ratyi. Amúgy mit tolt ez a nyomorult Sanchez, hogy mindjárt kibelez mindenki itt engem?csekaNem, de ahogy elnézem, itt mindenki vérmesen utálja a jets-t is, meg sanchezt is. Majd akkor jön a vatera és társai, majd majka meg kicsidope és társai biztos lecsapnak rá..csekaEz nem utálat, egyszerűen ciki felvenni a Sanchez-mezt.
Homár ő is.