NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Talán ebben a topicban van a legjobb helyen a hír: a TYT-n éppen lehet regisztrálni.

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 432 — no es importante
Khannak volt egy ilyen nyilatkozata is még Decemberben: "The NFL is going to be developing an international fan base. Why shouldn't it be the Jaguars? In all honesty, internationally, they don't know the difference between the Jaguars and the Steelers."

majdnem talált-süllyedt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
Mai index cikk:
 sportgeza.hu/sport/nfl/2012/08/22/2016-ig_ujabb_europai_nfl-meccsek_jonnek/

A Jacksonville Jaguars a legutóbbi szezonban az AFC-konferencia 14. helyén zárt, öt győzelem mellett tizenegyszer kapott ki. Irányítója, a 2011-ben elsőként draftolt Cam Newton újoncként 4000 yard fölött zárta az alapszakaszt.

I wanna' that ring again!

több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
Az egyetlen előnyük, hogy nem fújnak állandóan DPI-t.
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ezt már én is akartam kérdezni, semmi előrelépés/fejlemény nincs még ez ügyben? Mert ez így katasztrófa...
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Minél többet látok premeccsekből, annál aggasztóbbnak tartom a bírókat.
több mint 12 éve
Favre 64-6-os győzelemmel kezdte high school edzői karrierjét (az Oak Grove offensive coordinatora).vassadi
már ilyenkor megy a szezon? hát nem nyári szüneten vannak a kölkök?Höri
a középiskolai szezon a legtöbb csapatnak augusztus közepén kezdődik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Favre 64-6-os győzelemmel kezdte high school edzői karrierjét (az Oak Grove offensive coordinatora).vassadi
már ilyenkor megy a szezon? hát nem nyári szüneten vannak a kölkök?

több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Mekkora morális és hozzáállás béli bónuszt adhat te jó isten. Szörnyet halnék a pályán egy elismeréséért.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Favre 64-6-os győzelemmel kezdte high school edzői karrierjét (az Oak Grove offensive coordinatora).
több mint 12 éve
A hangsúly számomra azon van, hogy fél meccs után a média királycsináló gépezete mennyire képes elszállni, a Phinses példád erre talán még jobb.
(vagyis Luckkal semmi bajom, a 2. TD-je nagyon rendben volt, még ha ott is óriási védelmi hiba volt, csak azt már neki kellett leolvasnia, nem a futónak összehoznia)

Ahogy az elmúlt napokban sokan hivatkoztak rá: Leaf is 2 TD-t és 0 int-t dobott az első előszezoni meccsén....

több mint 12 éve
Ez azért nem korrekt, mert Luck nem ennyit csinált az egész meccsen :p szerintem durvább, hogy páran Miamiban már arról cikkeztek, hogy Tannehillben a Phins megtalálta végre Marino méltó utódját...

---
több mint 12 éve

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az index írt már NFL-játékosok botrányain kívül másról amfocis témában?
 sportgeza.hu/sport/nfl/2012/08/16/megartott_a_nyar_az_nfl-jatekosoknak/jjncaa
persze, Varinnak voltak rendkívül objektív heti összefoglalói kb 2008-ban, aminek is hatására minden SNF/MNF eredménykövetőben összebalhézott valakikkel 😀

Régi szép idők

több mint 12 éve
az index írt már NFL-játékosok botrányain kívül másról amfocis témában?
 sportgeza.hu/sport/nfl/2012/08/16/megartott_a_nyar_az_nfl-jatekosoknak/

---
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Mivel foglalkozik az eltiltott Gregg Williams?
 www.cbssports.com/nfl/story/19797684/banned-williams-travels-but-stays-in-touch-with-nfl-hoping-for-reinstatement

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
én egyébként mentem le becsülettel a Hard Knocksot, ha törölnék szóljatok és felpakolom valahova.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Hard Knocks episode 2

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Valaki figyelemmel követi ezt az NFL fan rewards-os cuccot? Nem értek benne 1-2 dolgot amire sem a FAQ sem a panaszlevelem nem adott választ 😀Hanni
nekem van olyan.. végig is csináltam, de nem biztos hogy értem is.. 😀apeszos
Igazából csak az érdekelne hogy miért nem tudom unlockolni a commenting meg a news junkie achievementeket, mert ha napi 3-4 cikket nem olvasok el és kommentelek akkor egyet sem... Igazából nem tragédia csak úgy érdekel 😀Hanni
A drive-ot kell végig vinni, ami a legalsó sávban van. Azt kell elolvasni és kommentelni amit az kér..apeszos
Drive-ok megvoltak mind, és arra nem adta meg a news junkie-t. Meg Drive-on kívül is tudsz még pontot szerezni, nekem pl csomót ad mikor végignézem a meccsek videóit.Hanni
Ja, ez nálam is így van, mondjuk nekem sem ad semmit, ha cikkeket olvasok, pedig én is szoktam többet is. Egyszer ad pontot, ha belépsz az oldalra.. minden más random.
több mint 12 éve
Valaki figyelemmel követi ezt az NFL fan rewards-os cuccot? Nem értek benne 1-2 dolgot amire sem a FAQ sem a panaszlevelem nem adott választ 😀Hanni
Igazából csak az érdekelne hogy miért nem tudom unlockolni a commenting meg a news junkie achievementeket, mert ha napi 3-4 cikket nem olvasok el és kommentelek akkor egyet sem... Igazából nem tragédia csak úgy érdekel 😀Hanni
A drive-ot kell végig vinni, ami a legalsó sávban van. Azt kell elolvasni és kommentelni amit az kér..apeszos
Drive-ok megvoltak mind, és arra nem adta meg a news junkie-t. Meg Drive-on kívül is tudsz még pontot szerezni, nekem pl csomót ad mikor végignézem a meccsek videóit.
több mint 12 éve
A drive-ot kell végig vinni, ami a legalsó sávban van. Azt kell elolvasni és kommentelni amit az kér..
több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
bennük aztán nem csalódik az ember:  packersuniforms.blogspot.hu/2012/08/no-to-is-not-packer-backer.html

több mint 12 éve

több mint 12 éve
Igazából csak az érdekelne hogy miért nem tudom unlockolni a commenting meg a news junkie achievementeket, mert ha napi 3-4 cikket nem olvasok el és kommentelek akkor egyet sem... Igazából nem tragédia csak úgy érdekel 😀
több mint 12 éve
nekem van olyan.. végig is csináltam, de nem biztos hogy értem is.. 😀