NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
Packers: 1-2 ; Falcons: 1-2 ; 49'ers: 1-2 ; ( Giants & Skins 0-3 ) . Ezt se hittem vna. 😊 Na meg ezt az NFC>AFC dolgot is lehet át kéne értékelni. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
És ha szakmaiatlan? Itt csak olyan hszek vannak amiből ömlik az amerikai foci tökéletes ismerete? Ha meg őt ez a kérdés érdekli akkor az téged miért zavar? Azért mert nem naprakész? Le is írta. Ha meg nem tudtok normálisan válaszolni miért nem léptek tovább? Ez megy nehezen itt egyeseknek...Matthew99Tőlem aztán bármilyen hsz lehet.
És ha válaszra inspirál válaszolok.
Nem zavar, csak gáz.
Nem ugyanaz a két kategória.
több mint 12 éve
És ha szakmaiatlan? Itt csak olyan hszek vannak amiből ömlik az amerikai foci tökéletes ismerete? Ha meg őt ez a kérdés érdekli akkor az téged miért zavar? Azért mert nem naprakész? Le is írta. Ha meg nem tudtok normálisan válaszolni miért nem léptek tovább? Ez megy nehezen itt egyeseknek...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Höri törölte a saját hsz-ét, nekem tetszik az enyém.Dehát ízlések és pofonok...
több mint 12 éve
Szerintem meg merőben szakmaiatlan, és egyben gáz is 2 lezajlott forduló után az elsővel kapcsolatban olyan kérdéseket megfogalmazni, amire a válasz már ismert, nem is beszélve a Chiefs formájáról találgatni, mivel ők már 3 lejátszott meccsen vannak túl.hát ezek a válaszok inkább vmi sznob erőltetett szarságok voltak zéró humor tartalommal....
Attól, hogy valaki új fórumozó, még ugyanolyan idétlen egy "szerintetek meglesz Bradynek a 3 gyűrű?" vagy "nyer e a Giants az 52. SB-on a Pats ellen, vagy összejön e a veretlen szezon?" jellegű kérdés, mert olyan dolgokban találgat, ami már lezajlott.
És pár humoros hsz. erre próbált rávilágítani.Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Nem.Szerintem meg merőben szakmaiatlan, és egyben gáz is 2 lezajlott forduló után az elsővel kapcsolatban olyan kérdéseket megfogalmazni, amire a válasz már ismert, nem is beszélve a Chiefs formájáról találgatni, mivel ők már 3 lejátszott meccsen vannak túl.Mert te szakértőnek születtél.apeszos
Attól, hogy valaki új fórumozó, még ugyanolyan idétlen egy "szerintetek meglesz Bradynek a 3 gyűrű?" vagy "nyer e a Giants az 52. SB-on a Pats ellen, vagy összejön e a veretlen szezon?" jellegű kérdés, mert olyan dolgokban találgat, ami már lezajlott.
De nem fogok rákérdezni olyanra, hogy "szerinted megsérül e RG3 a 2012-es PO-ban, mert én még csak az alapszakasz meccseknél járok".
Mivel sok értelme nem lenne latolgatni, hiszen tudjuk mi történt.
De ha szerinted épületes disputa tud kialakulni belőle, akkor áruld el, hogy szerinted meg fog sérülni RG3 a 2012-es PO-ban? Mert szerintem nem, és olyan formában van, hogy a SB-ig meg se áll, és ő lesz az MVP, annyira jó játékosnak tartom. Ellenérv?
több mint 12 éve
Szerintem meg merőben szakmaiatlan, és egyben gáz is 2 lezajlott forduló után az elsővel kapcsolatban olyan kérdéseket megfogalmazni, amire a válasz már ismert, nem is beszélve a Chiefs formájáról találgatni, mivel ők már 3 lejátszott meccsen vannak túl.Mert te szakértőnek születtél.
több mint 12 éve
Szerintem meg merőben szakmaiatlan, és egyben gáz is 2 lezajlott forduló után az elsővel kapcsolatban olyan kérdéseket megfogalmazni, amire a válasz már ismert, nem is beszélve a Chiefs formájáról találgatni, mivel ők már 3 lejátszott meccsen vannak túl.Attól, hogy valaki új fórumozó, még ugyanolyan idétlen egy "szerintetek meglesz Bradynek a 3 gyűrű?" vagy "nyer e a Giants az 52. SB-on a Pats ellen, vagy összejön e a veretlen szezon?" jellegű kérdés, mert olyan dolgokban találgat, ami már lezajlott.
És pár humoros hsz. erre próbált rávilágítani.
több mint 12 éve
Verik fel az árát ezzel sztem.azt olvastam a Lions egyáltalán nem akarja eltradelni Leshouretsapkabírom hogy a nagyon költséges (és rettentő extrém) Richardson trade után, felerősödtek a mellőzött korán választott futók tömege, hogy csere mostvagysohaLeShoure a TRich trade előtt is képben volt, írtam is a topikba.Bazzani
Ingram, Leshoure, Gerhart, tökömtudjasapka
több mint 12 éve
azt olvastam a Lions egyáltalán nem akarja eltradelni Leshouretbírom hogy a nagyon költséges (és rettentő extrém) Richardson trade után, felerősödtek a mellőzött korán választott futók tömege, hogy csere mostvagysohaLeShoure a TRich trade előtt is képben volt, írtam is a topikba.Bazzani
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
bírom hogy a nagyon költséges (és rettentő extrém) Richardson trade után, felerősödtek a mellőzött korán választott futók tömege, hogy csere mostvagysohaLeShoure a TRich trade előtt is képben volt, írtam is a topikba.
több mint 12 éve
bírom hogy a nagyon költséges (és rettentő extrém) Richardson trade után, felerősödtek a mellőzött korán választott futók tömege, hogy csere mostvagysohaIngram, Leshoure, Gerhart, tökömtudja
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Nem gondoltam volna, hogy a hozzászólásomból ekkora gond lesz. Én csak a véleményemet írtam le, Rivers-ről, meg a Chiefs-ről. Kár, hogy sokan bennem látják a rosszat.BéczkóNyugi, nem veled volt a baj.
több mint 12 éve
Nem gondoltam volna, hogy a hozzászólásomból ekkora gond lesz. Én csak a véleményemet írtam le, Rivers-ről, meg a Chiefs-ről. Kár, hogy sokan bennem látják a rosszat.BéczkóPont az a rossz, hogy lehurrogtak
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Nem gondoltam volna, hogy a hozzászólásomból ekkora gond lesz. Én csak a véleményemet írtam le, Rivers-ről, meg a Chiefs-ről. Kár, hogy sokan bennem látják a rosszat.
több mint 12 éve
Szerintem minden user érdekelt új fórumozók "szerzésében" én a magam példáját nézve elég sokat teszek azért, hogy minél többen érdeklődjenek a Lions iránt és nem ugatom le azokat akik esetleg butaságot kérdeznek/mondanak.Nektek mondjuk annyi lehetőségetek lenne, hogy azoknak szóljatok akik rendszeresen leugatják itt az újakat.
több mint 12 éve
Eddig is jellemző volt a kioktató és nagyképű stílus egyes emberek részéről.Ők biztos azonnal szakértőnek születtek. Főleg a lentebb parádézó "úriemberek".
több mint 12 éve
Uncsi....peachÉs egyáltalán nem vicces. Így aztán lehet fórumozókat szerezni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Uncsi....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
hát igen, úgy néz ki a franciák be fognak jutni surranó pályán az amerikaiak mögött, Sajnos, pedig nagyon nem érdemelnék meg. Legalább is így érzem. Látva a védelmüket..teljes csőd. Már a snap pillanatában a német futók a francia dline mögött vannak 20 yarddal. Mire a francia védők megfordulnak a Tagesschau már ismétlésről adja a meccset. A finnek viszont milyen szimpatikus csapat, a szovjetek ellen is keményen odatették magukat a hazai csörtén.Köszi, és a sárgákkal mi lesz?Németeknél túl sok a neccesary roughness, így elég nehéz lesz a későbbiekben, pláne, hogy ezt a head coach jó szemmel nézi....Nem tudom miért kellett ezzel a Super Bowl-os dologgal viccelődni! Arról nem tehetek, hogy nincs időm.BéczkóTök igaz, nekem sincs, ezért inkább azt mondd ki nyerte a 2. világháborút?
Most 1940 elejénél tartok, a németek jól kezdtek, szokásos villámrajt, lehengerlő offense, de szerintem a végére kifulladnak, hamar ellövik a puskaporukat, meg aztán az igazi szezon úgyis télen kezdődik, akkor meg az oroszok mindig belehúznak, a havas meccseken verhetetlenek. Az amcsik meg a végén robbannak, mint az atom.
Svédek meg Svájc eddig eléggé semlegesek, kérdés ez mire lesz elég hosszútávon. Pluszos szezonok okés, de SB-t ilyen mentalitással nem lehet behúzni.
És vajon a magyarokkal mi lesz? Eltalálják kettőből, hogy melyik a nyerő oldal? Vagy pont a vége elött basszák ki a HC-t, húznak valami extrém baromságot, és mint mindig, lemaradnak a PO-ról?Sobri Jóska
a Magyarokat mindig szivatják a bírók, ezen fog elmenni....főleg, hogy jön még a románok, meg majd a szovjetek elleni meccs idegenben, a don kanyarbanan, az nagyon kemény lesz! Ss persze ott van még a bitang erős sztrálingrádi deffense, az szerintem még a németeken is ki fog fogni!BigBen7
Jól kezdtek, bátran a sokkal erősebb csapatok ellen is, csak félő, elfogynak a végére.
Kardjukba dőlnek, vagy rájuk omlasztják a stadiont?
Kitartó a DL-uk, de attól félek, ha azon átjutnak, akkor akkor lesz egy nagy TDammmmmmmmmmmmmBummmmmmmmm.
És szerintem lesz olyan csapat is, aki PO-ba jut, pedig el se indult a bajnokságban.Sobri Jóska
Az olaszokat hova várod Sobri?
több mint 12 éve
Köszi, és a sárgákkal mi lesz?Németeknél túl sok a neccesary roughness, így elég nehéz lesz a későbbiekben, pláne, hogy ezt a head coach jó szemmel nézi....Nem tudom miért kellett ezzel a Super Bowl-os dologgal viccelődni! Arról nem tehetek, hogy nincs időm.BéczkóTök igaz, nekem sincs, ezért inkább azt mondd ki nyerte a 2. világháborút?
Most 1940 elejénél tartok, a németek jól kezdtek, szokásos villámrajt, lehengerlő offense, de szerintem a végére kifulladnak, hamar ellövik a puskaporukat, meg aztán az igazi szezon úgyis télen kezdődik, akkor meg az oroszok mindig belehúznak, a havas meccseken verhetetlenek. Az amcsik meg a végén robbannak, mint az atom.
Svédek meg Svájc eddig eléggé semlegesek, kérdés ez mire lesz elég hosszútávon. Pluszos szezonok okés, de SB-t ilyen mentalitással nem lehet behúzni.
És vajon a magyarokkal mi lesz? Eltalálják kettőből, hogy melyik a nyerő oldal? Vagy pont a vége elött basszák ki a HC-t, húznak valami extrém baromságot, és mint mindig, lemaradnak a PO-ról?Sobri Jóska
a Magyarokat mindig szivatják a bírók, ezen fog elmenni....főleg, hogy jön még a románok, meg majd a szovjetek elleni meccs idegenben, a don kanyarbanan, az nagyon kemény lesz! Ss persze ott van még a bitang erős sztrálingrádi deffense, az szerintem még a németeken is ki fog fogni!BigBen7
Jól kezdtek, bátran a sokkal erősebb csapatok ellen is, csak félő, elfogynak a végére.
Kardjukba dőlnek, vagy rájuk omlasztják a stadiont?
Kitartó a DL-uk, de attól félek, ha azon átjutnak, akkor akkor lesz egy nagy TDammmmmmmmmmmmmBummmmmmmmm.
És szerintem lesz olyan csapat is, aki PO-ba jut, pedig el se indult a bajnokságban.
több mint 12 éve
Németeknél túl sok a neccesary roughness, így elég nehéz lesz a későbbiekben, pláne, hogy ezt a head coach jó szemmel nézi....Nem tudom miért kellett ezzel a Super Bowl-os dologgal viccelődni! Arról nem tehetek, hogy nincs időm.BéczkóTök igaz, nekem sincs, ezért inkább azt mondd ki nyerte a 2. világháborút?
a Magyarokat mindig szivatják a bírók, ezen fog elmenni....főleg, hogy jön még a románok, meg majd a szovjetek elleni meccs idegenben, a don kanyarbanan, az nagyon kemény lesz! Ss persze ott van még a bitang erős sztrálingrádi deffense, az szerintem még a németeken is ki fog fogni!
több mint 12 éve
Nem tudom miért kellett ezzel a Super Bowl-os dologgal viccelődni! Arról nem tehetek, hogy nincs időm.BéczkóTök igaz, nekem sincs, ezért inkább azt mondd ki nyerte a 2. világháborút?
És vajon a magyarokkal mi lesz? Eltalálják kettőből, hogy melyik a nyerő oldal? Vagy pont a vége elött basszák ki a HC-t, húznak valami extrém baromságot, és mint mindig, lemaradnak a PO-ról?