NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
komolytalan szavazás
több mint 12 éve
www.sport1tv.hu/Hirek/2013/09/18/nfl_szavazas3San Diego Chargers-Dallas Cowboys
VAGY
Denver Broncos-Philadelphia Eagles

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A USA Today már 2 meccs után is NFL-díjazottakról cikkez: q.usatoday.com/2013/09/17/nfl-awards-2-games-peyton-manning-desean-jackson-andy-reid/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
De persze a kc eagles pont kimarad 😊nekem nincs,marad a jó kis szaggatós stream. De miért marad ki?Sunday night game nem lesz helyette úgy láttam. Faragó nem vállalta be...
Leszarom van gamepassJanek
több mint 12 éve
De persze a kc eagles pont kimarad 😊Leszarom van gamepass
több mint 12 éve
Azért szolidan felvezetik a Denver-Frisco döntőt.Jó mondjuk a csütörtöki esti meg hétfő esti meccset alapértelmezett, h adják. Egyébként játszunk még sok esti meccset, úgyh leszünk még sokat tévében. Most egy meccs volt vele párhuzamban, az Oakland-Jacksonville, olyat meg egészen biztosan nem fognak adni (az a szomorú, h a ManningBowl több embert vonz a tévé elé, és ez érdekli őket, nem az, h vannak csapatok akiktől kb még egyszer se adtak meccset... Az Oakland fanok cserébe legalább láthatják csapatukat hétfő este ellenünk 😛). Nem tudom, h 4:05öst adhattak-e volna helyette, vagy 1 órásit. Amúgy kitartás Bazza, előbb utóbb játszotok majd a 49ers-szel, Broncos-zal, Patscel vagy az épp aktuális kedvenccel, és akkor képernyőre kerültök, ebben bízhat mindenki...
Ha így haladunk akkor egy átlag NFL (Sport1TV) néző fejből fogja tudni mindkét csapat keretét. 😊
De én csendben is maradok mert kurva hálás vagyok, hogy adják a Hálaadás napi meccsünket.Bazzani
Egyébként én kifejezetten nem örülök neki, h ennyi Broncos meccset adnak, egyrészt úgyse tévében nézem, mert nézhetetlen a közvetítés, de ilyenkor egy csomóan vannak az eredménykövetőben, akik percekkel előrébb tartanak, és egybéként egyfolytában az a téma, h milyen szar a közvetítés. | Ja néhányan meg még kifejezetten büszkék is rá, h részesei lehetnek azok tönkretételében... |
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
1990 óta a 2-0-al kezdő csapatok 61 % jutott be a playoff-ba (188-ból 119-en). Aki 1-1-el kezdett 41 % az arány, 0-2-nél pedig 12 %.tavaly a Cards 4-0-val kezdett... 😛
Tehát nincs is semmi veszve (de persze két meccs alapján nehéz is lenne megítélni).danyly

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Az előző 4 évben 30 kezdett 0-2-vel és egy se jutott PO-ba. 😊
több mint 12 éve
1990 óta a 2-0-al kezdő csapatok 61 % jutott be a playoff-ba (188-ból 119-en). Aki 1-1-el kezdett 41 % az arány, 0-2-nél pedig 12 %.Tehát nincs is semmi veszve (de persze két meccs alapján nehéz is lenne megítélni).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Floridai tévéállomás elnézést kért a nézőitől, de kötelező a Jaguars meccsét adniuk a Manning Bowl helyett. 😀WKMG TV issued the scrolled message on Sunday. It read that NFL policy states the station must carry all Jags away games. At the end the message said: "We apologize for any inconvenience."LOL
m.apnews.com/ap/db_268751/contentdetail.htm?contentguid=QzgMD0JP
több mint 12 éve
- Miért lóg a játékosokról egy törülköző, Gyula?a kedvencem a közvetítésben most az volt, hogy a "football cops"-ra való netes keresésre lehet buzdítani a nézőket, de arra nem, hogy az alapoknak nézzenek itt-ott maguk utána...
- Azért, hogy meg tudja törölni a kezét.
No shit. Az új nézők mellett már az autista óvodásoknak is szól a Sport2 közvetítése?
Értem, hogy nem a bowl.hu-n fórumozói a célközönség, de azért VALAHOL csak meg kéne húzni egy határvonalat tényleg.kaszo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
- Miért lóg a játékosokról egy törülköző, Gyula?Én a versnél kikapcsoltam ezt a szart.
- Azért, hogy meg tudja törölni a kezét.
No shit. Az új nézők mellett már az autista óvodásoknak is szól a Sport2 közvetítése?
Értem, hogy nem a bowl.hu-n fórumozói a célközönség, de azért VALAHOL csak meg kéne húzni egy határvonalat tényleg.kaszo
több mint 12 éve
- Miért lóg a játékosokról egy törülköző, Gyula?- Azért, hogy meg tudja törölni a kezét.
Értem, hogy nem a bowl.hu-n fórumozói a célközönség, de azért VALAHOL csak meg kéne húzni egy határvonalat tényleg.
több mint 12 éve
kedvenc csapat 1501-nélLassan Iktriad és én kaphatnánk valami díjat.
jjncaa
Az AVG hozzászólás eredmény végett. 😊
több mint 12 éve
kedvenc csapat 1501-nél

---
több mint 12 éve
trashtalkhu.tumblr.com/post/61294937190/a-sportgazdasag-musoraban-csak-az-nfl-rol-voltnemtudom mi az a sportgazdaság műsor, de nfl-ről volt benne szó.
többek közt Hollai "szakértelmével", aki már mindenhol ott van, nem vitás megérdemli, hisz a sport csínyjátbínyját a kisujjában tudja, és ugye NBAben is ott van
több mint 12 éve
Azért szolidan felvezetik a Denver-Frisco döntőt.Ha így haladunk akkor egy átlag NFL (Sport1TV) néző fejből fogja tudni mindkét csapat keretét. 😊
De én csendben is maradok mert kurva hálás vagyok, hogy adják a Hálaadás napi meccsünket.
több mint 12 éve
Ennél érdekesebb meccset pedig nehezen találhattak volna. Hülyék ezek, de ők tudják.(mondjuk az a "vicc", hogy gondolom épp ezért nem adják a KC meccset...)No, Week 3: 09.22., vasárnap 22:25-Indianapolis-at-San Francisco (S2), MNF-09/24-2:40-Oakland-at-Denver (S1HD)jjncaacsütörtöki nem? 😮 pedig chiefs...braxa88
clemson-nc state lesz helyette a diginjjncaa
több mint 12 éve
(mondjuk az a "vicc", hogy gondolom épp ezért nem adják a KC meccset...)No, Week 3: 09.22., vasárnap 22:25-Indianapolis-at-San Francisco (S2), MNF-09/24-2:40-Oakland-at-Denver (S1HD)jjncaacsütörtöki nem? 😮 pedig chiefs...braxa88
clemson-nc state lesz helyette a digin

---
több mint 12 éve
No, Week 3: 09.22., vasárnap 22:25-Indianapolis-at-San Francisco (S2), MNF-09/24-2:40-Oakland-at-Denver (S1HD)jjncaacsütörtöki nem? 😮 pedig chiefs...
több mint 12 éve
és melyik modelleknek lesz az ügynöke? 😀Még egy TO-s hírt dobjál be, nem tervezi épp a visszatérését?jjncaaami azt illeti nem. Aláírt egy modellügynökséghez.Amadeus91
több mint 12 éve
Még egy TO-s hírt dobjál be, nem tervezi épp a visszatérését?jjncaaami azt illeti nem. Aláírt egy modellügynökséghez.
több mint 12 éve
Még egy TO-s hírt dobjál be, nem tervezi épp a visszatérését?

---
több mint 12 éve
"Orosz csapat szeretné leigazolni Tim Tebowt. A Moszkva Black Storm tulajdonosa, Mikhail Zaltsman 1 millió dollárt kínált Tebownak két meccsért (az orosz bajnokság elődöntője és döntője). Cél, hogy legyőzzék a Moszkva Patriots csapatát."ellenségtől idéztem (sorry).