NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
úgy tűnik lassan elérkezik a fekete irányítók korszaka is. legalábbis Newton és RGIII személyében eléggé jó prototípusok vannak.Zsocahát ők ketten lehet forradalmasítják a scrambling QB kategóriát.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
russell wilson 😉braxa88Őt még nem láttuk, de neki is nagyon drukkolok 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
braxa88
12 534
russell wilson 😉
több mint 12 éve
úgy tűnik lassan elérkezik a fekete irányítók korszaka is. legalábbis Newton és RGIII személyében eléggé jó prototípusok vannak.
több mint 12 éve
Azt hiszem Amerikában az NFL népszerűsége elérte a kritikus pontot. Most először láttam mosóporreklámot egy meccs sorántöbb mint 12 éve
Az index beharangozójasportgeza.hu/sport/nfl/2012/09/05/indul_az_nfl-szezon/
Az origóé
www.origo.hu/sport/20120907-kezdodik-a-tengerentuli-amerikaifutballbajnoksag-az-nfl.html
Nyilván az első a jobb, mert abban mi is említve vagyunk, de különösen érdekes, hogy a kezdési időpontokat egyiknek se sikerült eltalálni (nem 22:00 vagy 22:15 ugye, hanem már 22:25)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
[/img]
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Azt olvastam a TV újságban, hogy lesz Carolina Panthers - New Yorg Giants a TV ben, illetve Atlanta Falcons - Denver Broncos. Azért írtam, be ha esetleg valaki nem tudná.
több mint 12 éve
Honest NFL Logoswww.grantland.com/story/_/id/8345525/honest-logos-patriots-cowboys-giants-rest-nfl
---
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
remélhetőleg Tannehill-lel ellentétben tudni fogja, hogy ki melyik konferenciában van.Áá nem. Büntető Field Goalokat Rúgnak.Shawn84Vagy remi lesz, fél-fél pontért.Sobri JóskaMiért? Lehet, hogy nála Svájc nyeri a Super Bowlt.Shawn84jaja, hallhattuk már tőle, hogy minden kis részlettel tisztában van 😂TMZ has learned the quarterback has inked a deal to join the NFL Network as a broadcaster.Na az jó lesz. Ha a pályán nem legalább a kommentátorként legyen ott. Úgyis az egyik legjobb arc volt a ligában.Shawn84
TMZ spoke with McNabb's rep Mark Lepselter who confirms McNabb has officially signed on ... adding, "He is going to be a part of their 'Playbook' show, as well as other platforms on the network."
We're told McNabb will tape the show in both New Jersey and Los Angeles.Amadeus91
Szobi22
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Áá nem. Büntető Field Goalokat Rúgnak.Vagy remi lesz, fél-fél pontért.Sobri JóskaMiért? Lehet, hogy nála Svájc nyeri a Super Bowlt.Shawn84jaja, hallhattuk már tőle, hogy minden kis részlettel tisztában van 😂TMZ has learned the quarterback has inked a deal to join the NFL Network as a broadcaster.Na az jó lesz. Ha a pályán nem legalább a kommentátorként legyen ott. Úgyis az egyik legjobb arc volt a ligában.Shawn84
TMZ spoke with McNabb's rep Mark Lepselter who confirms McNabb has officially signed on ... adding, "He is going to be a part of their 'Playbook' show, as well as other platforms on the network."
We're told McNabb will tape the show in both New Jersey and Los Angeles.Amadeus91
Szobi22
több mint 12 éve
Vagy remi lesz, fél-fél pontért.Miért? Lehet, hogy nála Svájc nyeri a Super Bowlt.Shawn84jaja, hallhattuk már tőle, hogy minden kis részlettel tisztában van 😂TMZ has learned the quarterback has inked a deal to join the NFL Network as a broadcaster.Na az jó lesz. Ha a pályán nem legalább a kommentátorként legyen ott. Úgyis az egyik legjobb arc volt a ligában.Shawn84
Szobi22
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Miért? Lehet, hogy nála Svájc nyeri a Super Bowlt.jaja, hallhattuk már tőle, hogy minden kis részlettel tisztában van 😂TMZ has learned the quarterback has inked a deal to join the NFL Network as a broadcaster.Na az jó lesz. Ha a pályán nem legalább a kommentátorként legyen ott. Úgyis az egyik legjobb arc volt a ligában.Shawn84
Szobi22
több mint 12 éve
jaja, hallhattuk már tőle, hogy minden kis részlettel tisztában van 😂TMZ has learned the quarterback has inked a deal to join the NFL Network as a broadcaster.Na az jó lesz. Ha a pályán nem legalább a kommentátorként legyen ott. Úgyis az egyik legjobb arc volt a ligában.Shawn84
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
TMZ has learned the quarterback has inked a deal to join the NFL Network as a broadcaster.Na az jó lesz. Ha a pályán nem legalább a kommentátorként legyen ott. Úgyis az egyik legjobb arc volt a ligában.
több mint 12 éve
Nem tudom talán ide illik az NSO oldaláról de szerintem nem rossz szám bár nem tudom egy I.P címről hányszor lehet szavazni:"Ön szerint melyik csapat nyeri meg az NFL 2012-es szezonját?
Összes szavazat:4200"
Ez is jelzi, hogy nem idegen a magyar közönség számára ez a dolog.
Bár Szabler cikkét nem tudom hányan olvassák, amiatt jó néhányan elriadnának, s ennek tartalmát értem és próbálom átgondolni a fájdalmat is ami ezekből az esetekből fakad, s értem, hogy Szabler ez téged is mennyire megérintett, de továbbra is sajnos azt kell gondoljam: KB: 10-11 éve nem mondhatják, hogy nem tudják mit vállalnak azok akik komolyan elkezdik játszani ezt a játékot, a szülők gyerekek ma már pontosan ismerhetik tudhatják, ezért két lehetőség van: vagy nem csináljuk sőt beszüntetjük betiltjuk az egészet, vagy mindenki elfogadja, hogy ez ezzel jár amennyire emberileg lehetséges minimalizálva a sérülés veszélyét igyekeznek játszani a játékot bár akkor szép lassan a védőknek esélyük sem lesz majd.... na csak az idézett dologról akartam írni lám mi lett belőle 😛
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
TMZ has learned the quarterback has inked a deal to join the NFL Network as a broadcaster. TMZ spoke with McNabb's rep Mark Lepselter who confirms McNabb has officially signed on ... adding, "He is going to be a part of their 'Playbook' show, as well as other platforms on the network."
We're told McNabb will tape the show in both New Jersey and Los Angeles.
több mint 12 éve
Biztos lesz pár anyázás ma este a bírók miatt, de eszembe jutott az egyik nagy kedvencem tavalyról, ami az előszezoni produkciókból biztos nem lógna ki 😀több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Nálam bejött 😛Nemsokár kezdődik egy kis kedvcsináló!mihez csinál ez kedvet? a dugáshoz? braxa88
😀
Brady_12
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Nemsokár kezdődik egy kis kedvcsináló!mihez csinál ez kedvet? a dugáshoz?
😀
Brady_12
több mint 12 éve
ő vele mi lett? hallottam, hogy csabáról elég érdekesen lécelt le.Amadeus91Az osztrák DIV2-es Amstetten Thunder edzője volt tavaly (idén), és legjobb tudomásom szerint marad a következő szezonra is. Az offenset elég jól rendberakta, cserébe a defense mint olyan nem létezik.
több mint 12 éve
Halleluja testvérek.Csak nem? Végre....iktriadMég annál is többetjjncaaNocsak, tudsz valamit amit mi nem? iktriadAzért a gatyádat ne tedd ráHöriNem, de szezon közben sajnos tutira benne lesz.Shawn84Mit szóltok a Sport tv NFL beharangozójához? Szerintem jó volt, főleg Sanyi 😀!BéczkóHollai "Bolti Mór" Olivér benne volt? Amadeus91
több mint 12 éve
Csak nem? Végre....Még annál is többetjjncaaNocsak, tudsz valamit amit mi nem? iktriadAzért a gatyádat ne tedd ráHöriNem, de szezon közben sajnos tutira benne lesz.Shawn84Mit szóltok a Sport tv NFL beharangozójához? Szerintem jó volt, főleg Sanyi 😀!BéczkóHollai "Bolti Mór" Olivér benne volt? Amadeus91