NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
Tényleg igaz, hogy kötelező lesz a Hard Knocks szereplés?Önkéntes alapon jelentkezhetnek a csapatok, de ha senki sem jelentkezik akk a liga fogja kijelölni a szereplő csapatot.
Béczkó

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Tényleg igaz, hogy kötelező lesz a Hard Knocks szereplés?On October 8, 2013, the NFL announced that one team each year will be required to participate in Hard Knocks. Teams may still volunteer to be on the show. Teams with new coaches, or teams that have been in the playoffs 2 years in a row are exempt from appearing on the show.
több mint 12 éve
jövőre 3 meccs is lesz Londonban.jajistenem. minek ez. bőven elég az 1
a Jax, a Raiders és a Falcons lesz pályaválasztóHöri
több mint 12 éve
jövőre 3 meccs is lesz Londonban.a Jax, a Raiders és a Falcons lesz pályaválasztó
több mint 12 éve
Új Pro Bowl mezek: espn.go.com/nfl/story/_/id/9790956/nike-gives-pro-bowl-uniforms-radical-faceliftDexxter Tailorahogy a top kommentelő is írta: Oregon State vs Oregon 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Új Pro Bowl mezek: espn.go.com/nfl/story/_/id/9790956/nike-gives-pro-bowl-uniforms-radical-facelift

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
szerintem a felírtak fele nem menne át semmilyen orvosi tesztenLegjobb elérhető FA-k: sulia.com/channel/atlanta-falcons/f/6717f89d-6b9a-4437-b967-3614788995eb/?source=twitterempty taxiszegény Eric Foster azt hittem már nem fog tudni játszanidugo1993
több mint 12 éve
Legjobb elérhető FA-k: sulia.com/channel/atlanta-falcons/f/6717f89d-6b9a-4437-b967-3614788995eb/?source=twitterempty taxiszegény Eric Foster azt hittem már nem fog tudni játszani
több mint 12 éve
Legjobb elérhető FA-k: sulia.com/channel/atlanta-falcons/f/6717f89d-6b9a-4437-b967-3614788995eb/?source=twitterempty taxiFlynn rajta-e van már?
több mint 12 éve
Legjobb elérhető FA-k: sulia.com/channel/atlanta-falcons/f/6717f89d-6b9a-4437-b967-3614788995eb/?source=twitter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Szerintetek ez a Denver - Dallas meccs eddig az év meccse?Béczkóaz a Browns-Vikings volt.
a maiak közül meg a Colts-Seahawks
több mint 12 éve
Nem az, azért abban nincs semmi szép, hogy 3-4 passzal átrohansz a pályán, nincs védekezés, majd minden támadás TD.Ráadásul Romo elchokerkedte, de tényleg azzal az INT-tel elkúrta az egész meccsét. Nem is értettem 2 és fél perccel a vége előtt miért nem futottak onnan.
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Szerintetek ez a Denver - Dallas meccs eddig az év meccse?
több mint 12 éve
Most milyen kár, hogy megint ez a fos Denver van a Sport tv-ben, a kiszámítható, unalmas, pontszegény meccseivel, nem a szoros, izgalmas, fordulatos, pontgazdag Carolina-Arizona.
több mint 12 éve
kibírnám... 😀Nem hiába irtam, hogy európai agyam van😊NB2Nekem is. 😊 De az usákoknál a football vasárnapi nappali program, nem esti buli. Elindulnak - családostul! - reggel-délelőtt, utaznak pár órát, megnézik a meccset, előtte/utána esetleg egy kis tailgating, vagy egy kajálás valahol, aztán pár óra haza, így késő délutánra otthon vannak. A gyerekek mehetnek fürcsizni, a papa meg leül egy sörrel a SNF elé. 😀peterk2005
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nem hiába irtam, hogy európai agyam van😊NB2Nekem is. 😊 De az usákoknál a football vasárnapi nappali program, nem esti buli. Elindulnak - családostul! - reggel-délelőtt, utaznak pár órát, megnézik a meccset, előtte/utána esetleg egy kis tailgating, vagy egy kajálás valahol, aztán pár óra haza, így késő délutánra otthon vannak. A gyerekek mehetnek fürcsizni, a papa meg leül egy sörrel a SNF elé. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem hiába irtam, hogy európai agyam van😊NB2Ha egész délelőtt iszol, akkor európai aggyal is megjön a kedved meccsnézéshez. Nem értem ez mit befolyásol 😀
több mint 12 éve
Nem hiába irtam, hogy európai agyam van😊. Miért játszanak 13-kor meg délben ennyi meccset? Értem, hogy 2-3 óra hazajutni, de nekem 13 órakor eléggé nincs meccshangulatom😊 Mikor régen az mtv a szaknévsorral meg az rtl klub 11-kor adott meccset idegbajt kaptam. De az rtl-n délután egykor leadott kosármeccs sem dobott fel. Nálam a meccshangulat kb 4-től indul és júeszéjben is 4-8-ig tartana a meccs éjfélre még a legbénábbak is hazaérnénék. Vagy ez már valami hülye hagyomány, hogy 13-kor kezdődjön a meccs?Azért kint kicsit más felfogásban mennek az emberek meccsre. Gondolom hallottál már a tailgating partykról. Ott már reggel meccshangulat van. Sütögetnek, iszogatnak, mulatnak. Az egész nap erről szól.GRAFI
NB2
több mint 12 éve
Szép dolog ez a mellrák elleni küzdelem és jó is ez, hogy megjelenik cipőkön, kesztyűkön, sapkákon stb. a rózsaszín. Viszont ezzel a rózsaszín zászlóval tényleg kicsit átestek a ló túloldalára. Végén már a műfű is rózsaszín lesz...AsbeeNem vok egyedül legalább😊
több mint 12 éve
Smurf turf...😊))Szép dolog ez a mellrák elleni küzdelem és jó is ez, hogy megjelenik cipőkön, kesztyűkön, sapkákon stb. a rózsaszín. Viszont ezzel a rózsaszín zászlóval tényleg kicsit átestek a ló túloldalára. Végén már a műfű is rózsaszín lesz...AsbeePár egyetemi csapatnál már most színes a Boise State pályája pl borzalmas. Kék és a csapat is kékben játszik.Shawn84
több mint 12 éve
. Miért játszanak 13-kor meg délben ennyi meccset? Értem, hogy 2-3 óra hazajutni, de nekem 13 órakor eléggé nincs meccshangulatom😊 Mikor régen az mtv a szaknévsorral meg az rtl klub 11-kor adott meccset idegbajt kaptam. De az rtl-n délután egykor leadott kosármeccs sem dobott fel. Nálam a meccshangulat kb 4-től indul és júeszéjben is 4-8-ig tartana a meccs éjfélre még a legbénábbak is hazaérnénék. Vagy ez már valami hülye hagyomány, hogy 13-kor kezdődjön a meccs?Azért kint kicsit más felfogásban mennek az emberek meccsre. Gondolom hallottál már a tailgating partykról. Ott már reggel meccshangulat van. Sütögetnek, iszogatnak, mulatnak. Az egész nap erről szól.
NB2
több mint 12 éve
Tudom tudom. Azt hiszem high schoolban van fekete pálya is... 😀Szép dolog ez a mellrák elleni küzdelem és jó is ez, hogy megjelenik cipőkön, kesztyűkön, sapkákon stb. a rózsaszín. Viszont ezzel a rózsaszín zászlóval tényleg kicsit átestek a ló túloldalára. Végén már a műfű is rózsaszín lesz...AsbeePár egyetemi csapatnál már most színes a Boise State pályája pl borzalmas. Kék és a csapat is kékben játszik.Shawn84
több mint 12 éve
Szép dolog ez a mellrák elleni küzdelem és jó is ez, hogy megjelenik cipőkön, kesztyűkön, sapkákon stb. a rózsaszín. Viszont ezzel a rózsaszín zászlóval tényleg kicsit átestek a ló túloldalára. Végén már a műfű is rózsaszín lesz...AsbeePár egyetemi csapatnál már most színes a Boise State pályája pl borzalmas. Kék és a csapat is kékben játszik.
több mint 12 éve
Szép dolog ez a mellrák elleni küzdelem és jó is ez, hogy megjelenik cipőkön, kesztyűkön, sapkákon stb. a rózsaszín. Viszont ezzel a rózsaszín zászlóval tényleg kicsit átestek a ló túloldalára. Végén már a műfű is rózsaszín lesz...
több mint 12 éve
Tökre ezt irtam, jah mégsem... Eddigi kampányt én bőven elégnek tartottam, számomra a rózsaszín bírói zászlók már sokak. Jövőre már a mezek is rózsaszínűek lesznek? Számomra sokkal okésabb, ha a közvetítés alatt 3x beirják a telefonszámot hova utaljak vagy menjek el vizsgálatra.Jah és egy picit túlbuzognak ezzel a rózsaszín zászlóval...NB2Olyan buzis ez az egész mellrák elleni küzdelem, mi?
Sobri Jóska