NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 549
Amúgy ha ennyire k. okos itt mindenki, akkor menjen be a sport1-hez, jelezze, hogy ő bizony le tud hozni egy olyan szakizást, ami mindenkinek (értsd: aki először nézi, és aki expert, annak is) megfelel, és tegye meg. Ha viszont ilyet nem lehet csinálni, akkor inkább örüljünk, hogy van egy Hörink, aki bemegy, és nem hülyeségeket beszél végre (ala Gumbó), hanem próbálja legjobb tudása szerint lehozni a meccset.
több mint 12 éve
Ez két akronim, a Légellenállás-csökkentő Rendszer és a Kinetikai Energia Visszanyerő Rendszer fogalmakat nem vetném össze a köznyelvben is sokszor előforduló elkapó, irányító, les szavakkal...viszont az f1-ben is értik a DRS, KERS és hasonló rövidítéseket, szakszavakat. ha ott okés, akkor a WR, QB legyen már elfogadott itt is.shawnkaTudtommal nem szinkronizálják újra a délutáni és az esti ismétléseket...jjncaaAzért, mert a Sport2 nézőinek a 95 százaléka számára tudálékos, érthetetlen, nem magyar, semmitmondó, nem segíti őket a történések megértésében, egyszóval pont a szakmai segítő, szakkommentátor ottlétét kérdőjelezi meg, akármilyen furán is hangzik.Viszont más részről, aki hajnali 2.15-kor felkel egy meccshez, az tudja mit jelentenek ezek a szavak. Nekem pl. sokkal jobban tetszett, mert a Ricsi féle "ez les volt" szavaktól már a hajamat tépem néha...balu10
Aki ugyanis vágja a véert, íert, annak nincs szüksége magyar közvetítésre, vagy magyar szakkommentátorra.
Ezekvagyunk mi, a fórumozók, a bowl.hu rendszeres olvasók, a focira hobbyként tekintők, utánaolvasók, stb.
De mi csak a nézők 5%-a vagyunk, mindőnkre jut 19 olyan, mint a haverjaim, faterom, barátnők, stb., a kocanézők. Az ő kiszolgálásuk lenne a kommentátorok feladata.
Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
viszont az f1-ben is értik a DRS, KERS és hasonló rövidítéseket, szakszavakat. ha ott okés, akkor a WR, QB legyen már elfogadott itt is.Tudtommal nem szinkronizálják újra a délutáni és az esti ismétléseket...jjncaaAzért, mert a Sport2 nézőinek a 95 százaléka számára tudálékos, érthetetlen, nem magyar, semmitmondó, nem segíti őket a történések megértésében, egyszóval pont a szakmai segítő, szakkommentátor ottlétét kérdőjelezi meg, akármilyen furán is hangzik.Viszont más részről, aki hajnali 2.15-kor felkel egy meccshez, az tudja mit jelentenek ezek a szavak. Nekem pl. sokkal jobban tetszett, mert a Ricsi féle "ez les volt" szavaktól már a hajamat tépem néha...balu10
Aki ugyanis vágja a véert, íert, annak nincs szüksége magyar közvetítésre, vagy magyar szakkommentátorra.
Ezekvagyunk mi, a fórumozók, a bowl.hu rendszeres olvasók, a focira hobbyként tekintők, utánaolvasók, stb.
De mi csak a nézők 5%-a vagyunk, mindőnkre jut 19 olyan, mint a haverjaim, faterom, barátnők, stb., a kocanézők. Az ő kiszolgálásuk lenne a kommentátorok feladata.
Sobri Jóska
több mint 12 éve
Tudtommal nem szinkronizálják újra a délutáni és az esti ismétléseket...Azért, mert a Sport2 nézőinek a 95 százaléka számára tudálékos, érthetetlen, nem magyar, semmitmondó, nem segíti őket a történések megértésében, egyszóval pont a szakmai segítő, szakkommentátor ottlétét kérdőjelezi meg, akármilyen furán is hangzik.Viszont más részről, aki hajnali 2.15-kor felkel egy meccshez, az tudja mit jelentenek ezek a szavak. Nekem pl. sokkal jobban tetszett, mert a Ricsi féle "ez les volt" szavaktól már a hajamat tépem néha...balu10
Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Azért, mert a Sport2 nézőinek a 95 százaléka számára tudálékos, érthetetlen, nem magyar, semmitmondó, nem segíti őket a történések megértésében, egyszóval pont a szakmai segítő, szakkommentátor ottlétét kérdőjelezi meg, akármilyen furán is hangzik.Viszont más részről, aki hajnali 2.15-kor felkel egy meccshez, az tudja mit jelentenek ezek a szavak. Nekem pl. sokkal jobban tetszett, mert a Ricsi féle "ez les volt" szavaktól már a hajamat tépem néha...
Sobri Jóska
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Sanyitól a kedvencem:sms: mi várható a seahawkstol idén?
Sanyi: engem inkább a Denver érdekel és Manning. És elkezdtek erről beszélni.
szépmunka 😊
több mint 12 éve
Höri nagyon-nagyon jó volt, gratulálok! Nem üvöltöztél, érthetően, változatosan beszéltél, nagyon szakmai, felkészült volt, sok mindent hozzáadott playekről, játékosokról nekem, okosan Ncaa vonatkozások is bővebben belekerültek. Csak miattad néztem végig az amúgy sajnos nagyon egyoldalú, gyenge meccset. Még több rutinnal, megszokva a helyzetet, közvetítést nagyon jó lesz ez! Sanyi-Márk-Höri, egyre jobb a csapat! Bár tudom megköveztek érte, nekem tovvábbra is néha bekerülve Olivérrel sincs sok bajom.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
egy ilyen munka után azért a Sporttvnek nem nagyon kéne Gyulát meg Olivért nyomnia...grat Höri!
több mint 12 éve
Na akkor a még el nem hangzott kérdés. Mikor leszel legközelebb és miért csak olyan soká?Illetve számítottál e arra, hogy Gábor Kispestről teszi fel az első kérdést? 😊
több mint 12 éve
JéBé
7 035
Höri! Állat volt. Elképesztő lexikai tudásod van és el is tudod mondani. Ehhez jön majd egy kis rutin amivel jön majd a lazaság és a poénok és még faszább lesz. Gratula!
több mint 12 éve
a Sobri által említett idegen szavak és kifejezésekNekünk mindig azt tanították, hogy ha egy műsorvezetőnek, hírolvasónak, stb. havibaja van, meghalt valakije, vagy egyszerűen bármi baja akad, és emiatt nem a maximumot nyújtja, nem lehet kiírni scrollba, vagy bárhova a képernyőre, hogy elnézést, de kolleganőnket ma dobta a pasija, vagy éppen be van gyulladva a lábán a köröm, és nézzék el neki, ha emiatt kissé dekoncentrált, szomorú, stb.
ömlesztésének "számonkérése" miután kb tíz éve így használja első adásban nem fair !!
yooker
Mi tudjuk, hogy mi az oka az idegen szavak ilyetén használatának, de a nézők 95%-a nem.
És én nem számonkértem, hanem megfogalmaztam egy objektív észrevételcsokrot, teljesen szabad felhasználásra. 😊
A játékosok ,csapatok up to date ismerete nagy erősségedEz viszont valóban kiemelendő, és olyan szempont ami kimondottan dícsérendő, és ez az egyik ami által van komoly hozzáadott értéke Höri szakiságának.
volt , így Ricsi kérdései a bajnoksággal kapcsolatban
életre keltek a nagy általánosságok helyett..yooker
több mint 12 éve
catattack
3 520
Höri bácsi! B.szott nagy ász voltál! Az elején kicsit be voltál reccsentve, de utána minden szupi volt! Gratulálok, nagyon ügyes voltál.
több mint 12 éve
csak egy kérdés maradt!Azért vettél fel ilyen kinyúlt pólót , hogy látszódjon a láncod?? 😊ez volt tiszta
yooker
több mint 12 éve
az adás kezdeténél lévő megszólaláson kívül , mikor Höri kb. olyan tekintettel kereste a szavakat a kamera előtt mint amikor bejelentettem Apáméknak hogy kirúgtak a gimiből nagyon szépen sikerült ! Grat!!
a Sobri által említett idegen szavak és kifejezések
ömlesztésének "számonkérése" miután kb tíz éve így használja első adásban nem fair !!
A játékosok ,csapatok up to date ismerete nagy erősséged
volt , így Ricsi kérdései a bajnoksággal kapcsolatban
életre keltek a nagy általánosságok helyett..
Mondjuk gondolom hogy a Giants , Panthers cserék
neveiből külön készültél!
csak egy kérdés maradt!Azért vettél fel ilyen kinyúlt pólót , hogy látszódjon a láncod?? 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
Return of the Szakmázgató ?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ne fossz meg minket az észrevételeidtől, írj te is nyugodtan kisregényt! 😉
több mint 12 éve
Hörcseeee ez fasza volt !!! Sobri Joci jól összefoglalt mindent pedig én is akartam ijen hosszabbat írni! Legközelebb mikor leszel meccsen? (SObri legközelebb én akarok ilyen elemzőset irni)
I WANT BRIA BACK!!!!
több mint 12 éve
Azért, mert a Sport2 nézőinek a 95 százaléka számára tudálékos, érthetetlen, nem magyar, semmitmondó, nem segíti őket a történések megértésében, egyszóval pont a szakmai segítő, szakkommentátor ottlétét kérdőjelezi meg, akármilyen furán is hangzik.köszi a jó szavakat.És miért baj a véer meg az íer? Teljesen rendben volt ez. szaba
a wéerezés, íerezés tényleg nehezen levetkőzhető, főleg mert a podcastjeinkben sem ügyelünk rá, így erősen belém ivódott, de majd dolgozok rajta.Höri
több mint 12 éve
szaba
10 549
köszi a jó szavakat.És miért baj a véer meg az íer? Teljesen rendben volt ez.
a wéerezés, íerezés tényleg nehezen levetkőzhető, főleg mert a podcastjeinkben sem ügyelünk rá, így erősen belém ivódott, de majd dolgozok rajta.Höri
több mint 12 éve
Höri! Ez nagyon rendben volt. Grat! Sok ilyet még! 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
vassadi
15 617
több mint 12 éve
www.buzzfeed.com/benrosen/all-32-nfl-quarterbacks-their-muppet-doppelgangeRivers hahahahaha
Eli - ennyi /thread
több mint 12 éve
köszi a jó szavakat.Az "ándráftid"-ot is vedd fel a listára.
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Gratulálok én is Höri! Szerintem is nagyon rendben volt!
több mint 12 éve
köszi a jó szavakat.a wéerezés, íerezés tényleg nehezen levetkőzhető, főleg mert a podcastjeinkben sem ügyelünk rá, így erősen belém ivódott, de majd dolgozok rajta.