NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
Ezek az NFL bírók még ahhoz is szerencsétlenek... 😀Vannak 😊Valóban, olvastam róla, hogy vannak (voltak?) mecsek, melyeknél a különböző irodák különböző oddsai miatt lehet(ett?) úgy fogadni mind a 3 végkimenetelre egyszerre, hogy pár ezreléknyi profit keletkezzen, de nem erre gondoltam.Minden más esetben -EV.Egyébként meg van rá módszer, hogy +EV-s legyenGyurma Pappa
Sobri Jóska
Sobri Jóska
Én is értem, amit írtál, de ehhez k sok pénz kell 😀
Természetesen egy tuti van: ha a bírók is fogadnak 😊Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Vannak 😊Valóban, olvastam róla, hogy vannak (voltak?) mecsek, melyeknél a különböző irodák különböző oddsai miatt lehet(ett?) úgy fogadni mind a 3 végkimenetelre egyszerre, hogy pár ezreléknyi profit keletkezzen, de nem erre gondoltam.Minden más esetben -EV.Egyébként meg van rá módszer, hogy +EV-s legyenGyurma Pappa
Sobri Jóska
Sobri Jóska
Én is értem, amit írtál, de ehhez k sok pénz kell 😀
Természetesen egy tuti van: ha a bírók is fogadnak 😊
több mint 12 éve
Valóban, olvastam róla, hogy vannak (voltak?) mecsek, melyeknél a különböző irodák különböző oddsai miatt lehet(ett?) úgy fogadni mind a 3 végkimenetelre egyszerre, hogy pár ezreléknyi profit keletkezzen, de nem erre gondoltam.Minden más esetben -EV.Egyébként meg van rá módszer, hogy +EV-s legyenGyurma Pappa
Sobri Jóska
Hanem arra, hogy ha nincs tuti tipp, és/vagy nem ezt a tutira menő módszert alkalmazza valaki (ami ugye nem is sportfogadás technikailag, mert első esetben simán bennfentes infóval való visszaélés, második esetben a rendszer hibájának kiszúrása, kiaknázása), akkor hosszú távon csak veszteséget termelhet a a sportfogadás, mint a rulett, ahol ugye egy sima piros-fekete fogadás, ami rénézésre 50-50% valójában 48.65%-48.65% (a nulla 2.7% -a miatt), vagyis minden gurítás várható értéke minusz.
Egyébként van tuti nyerő módszer a sportfogadásból való haszon generálására, csak elég nagy tőke szükséges elég kis haszonért.
Pl. kinézi az ember egy topbajnokság topcsapatát, legyen ez mondjuk a Bayern München.
A bajnokság indulásakor 1. fordulóban feltesz 1 egységet, a Bayern győzelmére, mondjuk 1.2 oddsra. Vagy veszít 1 egységet vagy nyer 0.2-t.
Ha nyer remek, megvan a haszon. Ha veszít, akkor második fordulóban úgy fogad a Bayernre, hogy az eddigi veszteséget plusz némi hasznot tartalmazzon a nyeremény. Vagyis ha 1.5 az odds, akkor feltesz 2.4 egységet. Ha nyer, akkor a haszon 0.2 egység, ha veszít, akkor 3.4 minusznál jár.
Ha vesztett, a harmadik fordulóban megint úgy rakja a tétet a Bayernre, hogy a nyeremény fedezze az eddigi veszteséget (3.4 egység) és hozzon némi profitot. Mondjuk 1.6-os oddsnál feltesz 6 egységet. Ha nyer, akkor a haszon 0.2 egység, ha veszít akkor 9.4 egység minusznál tart.
Mivel sportfogadásnál nincs maximálva a feltehető tét (ellenben pl. a rulettel), és topbajnokság topcsapata nem fogja 0 győzelemmel zárni a szezont (legalábbis még sosem volt rá példa) ez egy tuti nyerő módszer.
Csak a biztonságos ügymenethez annyi pénz szükségeltetne, amit oly kevésért kockáztat az ember, hogy teljesen életszerűtlenné tesz egy ilyen szisztémát a valóságban.
Arról nem is beszélve, hogy aki milliókért fogad, és esze is van, az csak olyan meccsre fogad, aminek előre tudja az eredményét. 😊
több mint 12 éve
Ki tudja , hogy mi van T. Tibow val ?szerintem még alszik vagy a kora reggeli imát tolja.
Beppo
több mint 12 éve
Beppo
15
Ki tudja , hogy mi van T. Tibow val ?
több mint 12 éve
Minden más esetben -EV.Ha egy fogadóirodában, egy meccsre szavazol, akkor igazad van. Egyébként meg van rá módszer, hogy +EV-s legyen, csak ahogy az online pókerrel kapcsolatban is gondolom, pont a lényege veszik el, hogy izgulj valamin, ami egyébként sokadik helyen lenne az életedben 😊
Sobri Jóska
több mint 12 éve
Igen, de ha elmegy a szelvény nem is kapsz idegösszeomlást. 😊(Kivétel lehet, ha valaki nem feltétlenül akar nyerni. Tudom, morbid, de van egy ilyen barátom. Ő azért sportfogad, hogy egy amúgy unalmas meccs lekösse -soccer- és az általa tök ismeretlen csapatnak szurkolhasson. Mivel mindig a 6.0-20.0 oddsok közül választ így sok sikerélménye nincs, de van pár "izgalmas" estéje 😊 )Sobri Jóskaén pl csak így fogadok. nem esélytelenekre, hanem pl BL-döntőre, illetve olyan soccermeccsekre, ami nem érdekelne igazán, de haverokkal megnézem. máris érdekessé válik 😊Szobi22
több mint 12 éve
(Kivétel lehet, ha valaki nem feltétlenül akar nyerni. Tudom, morbid, de van egy ilyen barátom. Ő azért sportfogad, hogy egy amúgy unalmas meccs lekösse -soccer- és az általa tök ismeretlen csapatnak szurkolhasson. Mivel mindig a 6.0-20.0 oddsok közül választ így sok sikerélménye nincs, de van pár "izgalmas" estéje 😊 )Sobri Jóskaén pl csak így fogadok. nem esélytelenekre, hanem pl BL-döntőre, illetve olyan soccermeccsekre, ami nem érdekelne igazán, de haverokkal megnézem. máris érdekessé válik 😊
több mint 12 éve
Akkor érdemes sportfogadni - ahogy már töbször is írtam - ha az ember tudja a végeredményt.Minden más esetben -EV.
(Kivétel lehet, ha valaki nem feltétlenül akar nyerni. Tudom, morbid, de van egy ilyen barátom. Ő azért sportfogad, hogy egy amúgy unalmas meccs lekösse -soccer- és az általa tök ismeretlen csapatnak szurkolhasson. Mivel mindig a 6.0-20.0 oddsok közül választ így sok sikerélménye nincs, de van pár "izgalmas" estéje 😊 )
több mint 12 éve
a 3. hét után 3 veretlen csapat maradt. nem éri meg sport fogadni idén. 😊ZsocaPedig most éri meg csak igazán.. 😀 Feltéve ha nyersz.. 😛
több mint 12 éve
a 3. hét után 3 veretlen csapat maradt. nem éri meg sport fogadni idén. 😊ZsocaMért ? Pont ugyanannyi nyertes meccs volt mint tavaly 😀
több mint 12 éve
a 3. hét után 3 veretlen csapat maradt. nem éri meg sport fogadni idén. 😊
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Durva ez a hét megint! Colts és a Redskinst sajnálom, az arizona kegyetlen, a new orleans is csak negatív irányba, Tennessee 😀 és a Texans is nagyon jó, főleg, hogy Matt Schaub megszerezte 100 TD passzát is, ráadásul nem is kicsi TD passz volt!
több mint 12 éve
Szerintem profi volt Höri részéről a dolog. És ettől már csak jobb lesz.
több mint 12 éve
A közvetítésre visszatérve, Hörinek csak akkor volt egy kis problémája, amikor be kellett mutatkoznia, utána, amikor a sportról kellett beszélni, azonnal felvette az üzemi hőfokot. Szerintem az átlagnéző két percen belül levágta, hogy szakértő, azzal meg külön közel hozta magához őket, hogy az összes (főleg a fiatalabb) játékosról tudott mindent, még azt is, hogy ki volt a szobatársa a college-ban, hány csaja volt stb. 😊Én kifejezetten örülök, ha egy szakkommentátor ennyi infóval rendelkezik, de elképzelhető, hogy valakinek ez sok. Nekem tetszett. A Sobri féle észrevételek pedig megfontolandók a közvetítéssel kapcsolatban, mert mindig van hova fejlődni.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Gumbót se kéne lehúznimorerespectforvv4lacezt fejtsd ki, szeretnék egy jót szórakozni...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Gumbót se kéne lehúzniAmúgy ha ennyire k. okos itt mindenki, akkor menjen be a sport1-hez, jelezze, hogy ő bizony le tud hozni egy olyan szakizást, ami mindenkinek (értsd: aki először nézi, és aki expert, annak is) megfelel, és tegye meg. Ha viszont ilyet nem lehet csinálni, akkor inkább örüljünk, hogy van egy Hörink, aki bemegy, és nem hülyeségeket beszél végre (ala Gumbó), hanem próbálja legjobb tudása szerint lehozni a meccset.szabaÉs segítsük, hogy a legjobb tudása ne csak a nézők 5%-a számára legyen evidens, és hozzáférhető, hanem a többi 95% számára is.
Felesleges ott is konfliktust generálni, ahol valójában nincs.
Attól, hogy Gumbó minősíthetetlen, még nem ez az a szint, amit meg kell ugrani.
Itt mindenki örül Hörinek, de hidd el, vannak objektív kritériumok melyek figyelembevételével csak jobb lesz a munkája. És az pláne jó lesz mindenkinek.Sobri Jóska
I WANT BRIA BACK!!!!
több mint 12 éve
Azért annyit elárulhatnál, hogy milyen volt Ricsi mellett szakizni?Nincs összehasonlítási alapom, de jól együtt tudtunk működni. Főleg, hogy a meccs előtt 20 perccel beszéltünk csak pár szót először, így nehéz lett volna komolyabb összhangot kialakítani.
Adott e tanacsokat, megdicsért e a végén? Meg ilyesmik.Bazzani
Azt nem lehetett érezni a tévén át, de mikor belekezdtem egy-egy hosszabb lélegzetvételű gondolatba akkor is látszódott rajta, hogy jó, hogy szóba hoztam, igazából a metakommunikációs bíztatása sokat segített.
Nagy elemzés nem volt a végén, mindenki gratulált az elsőhöz, aztán a lefújás után negyed órával már mentünk is hazafelé.
több mint 12 éve
Azért annyit elárulhatnál, hogy milyen volt Ricsi mellett szakizni?Adott e tanacsokat, megdicsért e a végén? Meg ilyesmik.
Remélem a Bears-Lions MNF-t Te nyomod majd. 😉
több mint 12 éve
a twitteren az #nflhu-s taggel ellátott kommenteket nem nézte senki?Na akkor a még el nem hangzott kérdés. Mikor leszel legközelebb és miért csak olyan soká?Igen, számítottam rá. 😛 Arra viszont nem, hogy egyetlen fórumozó nevével se találkozom az üzik között, legközelebb aktívabban nyomjátok.
Illetve számítottál e arra, hogy Gábor Kispestről teszi fel az első kérdést? 😊Bazzani
Ha kiderül mikor megyek legközelebb, szólni fogok.Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Na akkor a még el nem hangzott kérdés. Mikor leszel legközelebb és miért csak olyan soká?Igen, számítottam rá. 😛 Arra viszont nem, hogy egyetlen fórumozó nevével se találkozom az üzik között, legközelebb aktívabban nyomjátok.
Illetve számítottál e arra, hogy Gábor Kispestről teszi fel az első kérdést? 😊Bazzani
Ha kiderül mikor megyek legközelebb, szólni fogok.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nem értem egyesek miért kezdik foggal körömmel védeni Hörit, amikor semmi szüksége nincs rá 😀Sobri és JJ teljesen jogos észrevételekkel jött, amiket simán be lehet építeni, és még faszább lesz az amúgy is nagyon jó közvetítés. Ezt Hörinek meg kell fontolnia, törekedni rá, hogy alkalmazza, ahol lehet, és pöpec lesz
Senki nem úgy kezdte, hogy miért nem vagy képes normálisan mondani, hogy elkapó a véer helyett, kicsit túlpörögték szerintem a védőügyvédek 😛
több mint 12 éve
Végre egy normális Kóc szurkoló szakkommentátor, kész felüdülés a korábban is említett úriember után. Tetszett a saját vélemény kifejtése, NCAA-s utalások és a nem túl eredeti smsekre adott korrekt válaszok pl a Vikings PO-al kapcsolatban nem a szokásos klisék, plusz a mezes sztori ütött, azért Brady mezt ne vegyél. Az elején volt egy kis lámpaláz, de a meccs kezdetén már nem hallatszott.Összességében grat Höri!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Amúgy ha ennyire k. okos itt mindenki, akkor menjen be a sport1-hez, jelezze, hogy ő bizony le tud hozni egy olyan szakizást, ami mindenkinek (értsd: aki először nézi, és aki expert, annak is) megfelel, és tegye meg. Ha viszont ilyet nem lehet csinálni, akkor inkább örüljünk, hogy van egy Hörink, aki bemegy, és nem hülyeségeket beszél végre (ala Gumbó), hanem próbálja legjobb tudása szerint lehozni a meccset.szabaÉs segítsük, hogy a legjobb tudása ne csak a nézők 5%-a számára legyen evidens, és hozzáférhető, hanem a többi 95% számára is.
Felesleges ott is konfliktust generálni, ahol valójában nincs.
Attól, hogy Gumbó minősíthetetlen, még nem ez az a szint, amit meg kell ugrani.
Itt mindenki örül Hörinek, de hidd el, vannak objektív kritériumok melyek figyelembevételével csak jobb lesz a munkája. És az pláne jó lesz mindenkinek.